Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 05. 09. 17:27
Mit tudok kezdeni a játékban a rengeteg pénzemmel? azon kivül persze hogy fegyvert(+töltényt), kaját veszek és fizetem a taxit?
Elküldve: 2008. 05. 09. 17:36
Hát igen a taxizás aztán rengeteg pénzt felemészt.
Én a múltkor egy 2000$-os öltönyt vettem. De még így is maradt egy rakás cash-em.
Azt tudtátok, hogy Brucie-nak lehet szólni és helikopterrel elvisz minket bárhová? Úgy kell kiválazstani az úticélt, mint a taxinál. Nagyon klassz. Én tegnap jöttem rá. Szép nagyon a kilátás fentről, de a legjobb benne, hogy pusztán haveri alapon teszi ezt és pénzt nem kér érte.
Azt tudtátok, hogy Brucie-nak lehet szólni és helikopterrel elvisz minket bárhová? Úgy kell kiválazstani az úticélt, mint a taxinál. Nagyon klassz. Én tegnap jöttem rá. Szép nagyon a kilátás fentről, de a legjobb benne, hogy pusztán haveri alapon teszi ezt és pénzt nem kér érte.
Elküldve: 2008. 05. 09. 18:14
Idézet
Mit tudok kezdeni a játékban a rengeteg pénzemmel? azon kivül persze hogy fegyvert(+töltényt), kaját veszek és fizetem a taxit?
Elküldve: 2008. 05. 09. 18:35
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 09. 18:42
Idézet
Idézet
Nem egészen. Telefon elő. Telefonkönyvbe belépsz. Ráklikkelsz Brucie nevére és kidob néhány lehetséges választani valót. Ott kiválasztod a helikopter opciót. Így Niko barátunk kapásból azzal a kicsit sem rejtegetett hátsó szándékkal hívja fel metroszexuális barátját, hogy ingyen szeretne elutazni valahová, de ezt persze a város felett repülve egy kis nézelődéssel egybekötve. Ekkor kijelöli a térképen, hogy menj el Brucie-hoz. Oda mész. Egy kis videó bejátszása után, máris a levegőbe emelkedik a jármű. De te csak utas vagy és nézelődni is tudsz közben. Nagyon szép a kilátás.
Ööö a taxis kérdésed nem értem. Taxival utazni úgy lehet, ha PS3-on játszol, hogy ha meglátsz egy taxit, megnyomod az L1-et. Ha szerncséd van, megáll a taxi. Akkor odamész és hosszan nyomod a háromszöget. Fontos, hogy hosszan nyomd, mert csak így száll be a hátsó ülésre. ellenkező esetben kirángatj a sofőrt. Na az már nem taxizás, hanem lopás. De őszintén szólva nem értem, hogy mire gondoltál, mikor a rendőröket említetted. Remélem tudtam segíteni.
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:07
Nem vágom. Felhívom Brucie-t stim. De mivel, vagy kivel megyek oda? Na azt nem értrem.
A taxi-sat értem, mindig azzal mentem, szinte 100%-ból 90%-ot mentem taxival, úgy hogy utaztam. Valaki írta, hogy le lehet halgatni a rendőrök beszélgetését, vagy valami ilyesmi.
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:29
Idézet
Nem vágom. Felhívom Brucie-t stim. De mivel, vagy kivel megyek oda? Na azt nem értrem.
A taxi-sat értem, mindig azzal mentem, szinte 100%-ból 90%-ot mentem taxival, úgy hogy utaztam. Valaki írta, hogy le lehet halgatni a rendőrök beszélgetését, vagy valami ilyesmi.
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:32
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:35
Már bocs! Nem vagyok tíz éves és ha kérdezel valamit, válaszolok a GTA IV-ről. Te nem érted, amit én kérdeztem. Olcasnál visszáb egy picit. Meg külömben is végigtoltam a GTA IV-et mind a két féle módba. Szóval kérdez csak. És legközuelebb olvass vissza!!!!!
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:44
Idézet
Már bocs! Nem vagyok tíz éves és ha kérdezel valamit, válaszolok a GTA IV-ről. Te nem érted, amit én kérdeztem. Olcasnál visszáb egy picit. Meg külömben is végigtoltam a GTA IV-et mind a két féle módba. Szóval kérdez csak. És legközuelebb olvass vissza!!!!!
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:49
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:51
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:55
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 09. 19:58
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Biolencse, remélem válaszolszhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/038.gif!
Elküldve: 2008. 05. 09. 20:27
na rájöttem! Úgy kellett, hogy két kocsit el kellett lopni neki, amit neten kaptok. Utánna bele a telefonba, ott Brucie-ra, ott a Chopper-re és lész.
Elküldve: 2008. 05. 09. 21:52
Idézet
na rájöttem! Úgy kellett, hogy két kocsit el kellett lopni neki, amit neten kaptok. Utánna bele a telefonba, ott Brucie-ra, ott a Chopper-re és lész.
Elküldve: 2008. 05. 10. 09:11
A taxis küldetések milyenek lettek??? Ugyan olyan unalmasak??
És a többi melléküldetés?
Last Night Club
Elküldve: 2008. 05. 10. 14:09
Dante92 látod nem is kellet segítenem. Rájöttél szépen magadtól is. Ha nem tudsz profi szinten, vagy legalább csak alap szinten angolul (én sem vagyok egy mester, nekem elhiheted), akkor játék közben bizony nem szégyen elővenni az angol-magyart és amit nem értesz, azt kikeresed. Én is szoktam, ha elakadok egy picit. Ha kérdésed van még és tudok szívesen segítek.
A renőrséggel kapcsolatos kérdésedre a válasz. Ellopsz egy rendőrautót. Ilyenkor a körözésed nyilván megnő. Igyekezz kikerülni a látótávolságukból. A térképen jelzi a kék, vagy piros (ez most hirtelen keveredik bennem) kör, hogy meddig terjed a figyelmük. Ha tartósan el tudod őket kerülni, akkor máris van egy rendőrautód. FONTOS! Állj meg. (PS3-on játszol? Én azon! Figyelj!!!) Megálltál a rendőrségi kocsival. Megnyomod az L1-es gombot és máris beléptél a rendőrség saját hálózatába. Ott aztán kalandozhatsz a menüpontok között és akár gonosz gengszeterek nyomába is eredhetsz. Akár minden gaztevőt likvidálhatsz. Hajrá!

Súgó
A téma zárva.