HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#1501 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 09:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet valahol kocsit venni?
Minek akarsz te kocsit venni?
Így van, inkább lopj Kép

Amúgy itt nem lehet házat venni? Mondjuk ahol van garázs? :Đ
akkor mar ottvan Jobha fel telepited mongyuk a GTA 4 Vice City-t ott lehet olyan Hazat venni ahol vannak Garazsok isKép
minek a garázs? megmarad a kocsid akkor is ha a ház előtt felfestett sárga téglalapba állsz vele. én próbáltam neten autót venni de nem sikerült, szerintem csak arra jó hogy az egyik küldetésben felvedd a kapcsolatot egy csajjal. de nem is értem mért lenne jó házat vagy autót venni, nincs rá szükség szvsz.
Hat egy jo auto ,en peldaul a San Andreasba szinte minden jo autot vagy Mocit Behuztam egy Garaszbo a Hazaim kozul vagy mongyuk Rendor autot vagy ilyensmiketKépKépKép
Jah én is!!Kép

#1502 Felhasználó inaktív   istiiceman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 09:40

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet valahol kocsit venni?
Minek akarsz te kocsit venni?
Így van, inkább lopj Kép

Amúgy itt nem lehet házat venni? Mondjuk ahol van garázs? :Đ
akkor mar ottvan Jobha fel telepited mongyuk a GTA 4 Vice City-t ott lehet olyan Hazat venni ahol vannak Garazsok isKép
minek a garázs? megmarad a kocsid akkor is ha a ház előtt felfestett sárga téglalapba állsz vele. én próbáltam neten autót venni de nem sikerült, szerintem csak arra jó hogy az egyik küldetésben felvedd a kapcsolatot egy csajjal. de nem is értem mért lenne jó házat vagy autót venni, nincs rá szükség szvsz.
Hat egy jo auto ,en peldaul a San Andreasba szinte minden jo autot vagy Mocit Behuztam egy Garaszbo a Hazaim kozul vagy mongyuk Rendor autot vagy ilyensmiketKépKépKép
Jah én is!!Kép
Persze a kocsik nagy resze Lopott volt vagy amikor peldaul az FBI telepjarot azt eleg nehez volt megszerezni..vagyis utovegul mar nem ha belejoszKép

ARMIN`s SOUL 

A.S.O. TRANCE 43v3R  43v3R

#1503 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 12:58

Többen is mondták, hogy néha lassúl a gépük (360) GTA-zás közben esetleg akad egy kicsit, de ezen kívűl még semmi nem jelentkezett. Tahát az eddigiek alapján nem kell félni a gép halálától, de ez szubjektív vélemélny.

Egyébkélnt én is elkezdtem a játékot, iszonyat.

#1504 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 13:37

Idézet

Többen is mondták, hogy néha lassúl a gépük (360) GTA-zás közben esetleg akad egy kicsit, de ezen kívűl még semmi nem jelentkezett. Tahát az eddigiek alapján nem kell félni a gép halálától, de ez szubjektív vélemélny.

A gép befuccsolása még csak az első "fázisban" van! A 2. az lessz hogy a gép beseggel!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1505 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 13:39

Idézet

A gép befuccsolása még csak az első "fázisban" van! A 2. az lessz hogy a gép beseggel!
Azt tudom, csak gondoltam ha valós lenne, már megtörtént volna. Nem hiszem, hogy oly sokat kéne várni.

#1506 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 07. 13:39

Idézet

Ennyire rossz? Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1507 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 13:40

Idézet

Idézet

Ennyire rossz? Kép
Bár minden játék ilyen vacak lenne, és ilyen összecsapva pik-pak adnák ki. Kép

#1508 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 14:51

Nemvoltam itt vki elmondaná hogy miröl van szó????

#1509 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 14:58

Nekem PS3-on van meg de eddig semmi akadás meg fagyás nemvolt!!!! Jah de lehet olyan volt hogy egy küldetésnél sokáig töltött más nemvolt SZERENCSÉRE!!!!

#1510 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 15:01

Idézet

Nekem PS3-on van meg de eddig semmi akadás meg fagyás nemvolt!!!! Jah de lehet olyan volt hogy egy küldetésnél sokáig töltött más nemvolt SZERENCSÉRE!!!!
Itt a GK-n volt ez a hír, bár kicsit kacsa szagú. Ezért írtam, hogy lassúlásokról hallottam (2 óra játék után én még nem tapasztaltam), de géphalálról hála az égnek még nem.

#1511 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 15:05

Sztem nem a GTA-val van vmi baj!!!Kép

#1512 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 15:07

Idézet

Sztem nem a GTA-val van vmi baj!!!Kép
Kis kárörvendő Kép Kép

#1513 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 15:13

Nekem ps3-ra van meg 1 hete,de semmi fagyás,akadozás,hosszú töltési idő SEMMI !Kép
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#1514 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 08:40

Láttam kb. egy hete egy filmet ilyen háborús volt és aszem az amerikaiak meg az oroszok harcoltak(ez nem biztos) és az amerikaiak két katonát küldtek oroszországba (nembiztos hogy oda) és az egyiket elfogták és lelötték.Nah a lényeg az hogy az oroszoknál volt egy olyan ember aki megölte az elfogott embert és az üldözte a másikat is.És az az ember tökre ugy nézett ki mint NikoKépLaza szabadidőruha meg minden.(lehet abból a filmből vették a karaktert)KépKép

#1515 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 08:56

Idézet

Láttam kb. egy hete egy filmet ilyen háborús volt és aszem az amerikaiak meg az oroszok harcoltak(ez nem biztos) és az amerikaiak két katonát küldtek oroszországba (nembiztos hogy oda) és az egyiket elfogták és lelötték.Nah a lényeg az hogy az oroszoknál volt egy olyan ember aki megölte az elfogott embert és az üldözte a másikat is.És az az ember tökre ugy nézett ki mint NikoKépLaza szabadidőruha meg minden.(lehet abból a filmből vették a karaktert)KépKép
Az ellenséges terület című film volt gondolom. Sokan mondják hogy onnan vették és szerintem is így van. Nagyon nagy a hasonlóság.:Đ Itt egy videó annak aki nem láta a filmet.

#1516 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 09:00

Azt a filmet én is néztem és tényleg róla mintázták Nico-t. Az a hír pedig lehet hogy nem is igaz, vagy ha mégis akkor csinálnak hozzá javítást. Egyébként nem lehetséges hogy ez azoknál fordult eddig elő akik másoltan játszottak a GTA 4-gyel? Ha valakinek volt 360-on ilyen problémája mint ami a hírben van az írja le ide.

#1517 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 10:08

Jah, én is láttam a filmet és még a ruha is ugyan az xD, vagyis van ilyen a játékban...

#1518 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 10:52

Kísérteties a hasonlóság. Kép Meg kéne hallgatni az eredeti hangját, lehet az is ugyan az. Amúgy az egy szánalmas film volt. Kép Végig röhögtem. Jó sok baki volt benne. No meg a színész. Már eleve úgy ültem elé, hogy WTF. Kép Az a színész mindíg iylen idióta kalandfilmekben játszik, és persze mindíg a hülyét játsza. (amúgy csipázo ma filmjeit) Teljesen beleillett a kőkemény vadászpilóta képébe. Kép

#1519 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 06. 08. 11:32

Az a kékmelegítős fószer nekem a CoD4-ben a főgóré fiát juttatta eszembe...aki fejbekínálta magát, mikor sarokbaszorult. Én rá asszociáltam a filmbéli "törvényen kívüli katona" alapján
Kép
Kép
Kép

#1520 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 12:14

Nekem amugy eddig tökre nemtünik ilyen agreszivnek Niko!!Egyszer volt csak eddig nálam agresziv amikor öszetörte a csávesznek a kamerályát!!!!Meg ha lenne magyarositás a játékhoz és érteném hogy mitmondanak benne akkor sokkal élvezetesebb lene!!!Kép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.