HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#21 Felhasználó inaktív   Mazder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 20. 19:13

látod,látod a jó öreg Maz bácsi is tud újat mutatni!Kép
Mazder remember that name!

#22 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 11:05

Az E3-an volt egy Sony konferencia ahol azt allitotak, hogy a gta san andreas ps exkluziv lesz. Mondjuk hasonlo hireket a vice city elott is hallhatunk...remelem ez is kacsa.

Viszont megerkeztek az elso kepek, es mar elindult a jatek hivatalos oldala is.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#23 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:08

Oh IGEN! Imadtam a Vice City-t. Bevallom szegyellem is, h a sima GTA 3-at nem nyomtam vegig mert valami miatt mindig kifagyott a rohatt. Kép De a Vice City az megaisten volt! Nagyon komoly mod kocsik voltak hozza, elvezet volt jatszani azzal a gameval. Remelem ez egybol jon PC-re is mert mar most nyaladzok!

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#24 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:19

Azt felejsd el, hogy ez elbol jon pc-re. Szerintem annak is orulhetunk, ha ugy a ps-es megjelens utan kb fel evvel megerkezik. Egyebkent ps2-re oktoberben erkezik.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#25 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:44

Sztem fél évet biztos csúszni fog a pc verzió... DE ha ránéztek a képekre, azok a kocsik már a VC-ben is ott figyeltek, meg a grafesz általában nem változott szinte semmit. Igen erős rókabőr szaga van a cuccnak.
Only human!

#26 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 15:30

Hát a bicikli az nekem még új. Én végignyomtam a GTA 3-at, a Vice City-t. Nem semmi volt. A három rohadtul tetszett. A 2 is megvan, de már nem játszom vele. Nem annyira jó játék. Nem tetszik a felülnézet. A VC egy kicsit rövidre sikeredet. :Đ

#27 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 16:36

Szerintem meg ha rokabor akkor is nagyon jo lesz. Bar zavarna, hogy a 4ik resz nem tartalmaz forradalmi ujitasokat. De teljesen mind1 nekem a lenyeg, hogy megkapjam vegre, az uj terepel es uj kuldtesekel rendelkezo cd-tKép

#28 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 17:32

Ha jól tudom, akkor ez még nem a negyedik rész, szóval szerintem oda tartogatják az új endzsint, meg ilyenek...Kép

A bicaj valóban új, de ha belegondolsz, már a VC-ben lehetett volna, mert lényegében ugyan arra a sémára húzzák rá, mint a mocit. De akkor meg jöhetne, hogy miért nem volt motor a sima GTA 3-ban??? Na erre mondom én azt, hogy rókabőr...Kép

Only human!

#29 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 23:50

Lattatok mod-olt kocsikat Vice-ra? Iszonyat komolyan neztek ki. Volt olyan ami 10x reszletesebb volt a Vice-ban levo kocsiknal. En a letoltott 40-50 mod kocsimmal/motorommal/repulommel/hajommal azert jocskan megnyujtottam a jatek szavatossagat.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#30 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 07:09

és hunnnan lehet ilyen autokákat lerángatni hozzája?
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#31 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 09:22

Egy eszement otletes dolog volt ez. Volt egy progi ami letoltotte, es installalta a jarmuveket a gameba. Viszont az a honlap ahol ez volt bezart egy fel eve kb. Nemtudom mik voltak az okok. Nekem sajna mar nincs meg egy kocsi meg a progi se, gepcserenel ezek elvesztek. De talan haveromnak megvan meg, mert O kiirta egy CD-re az osszes letoltott kocsit, plusz a progit hozza.

Av [salalausukKép]

#32 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 09:50

Ha itt kutatsz egy kicsit, sztem tuti találsz valami érdekeset!

Vice City paradicsom...Kép

+Egy linkgyüjtemény.

Only human!

#33 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 14:48

Idézet

Ha jól tudom, akkor ez még nem a negyedik rész, szóval szerintem oda tartogatják az új endzsint, meg ilyenek...Kép

A bicaj valóban új, de ha belegondolsz, már a VC-ben lehetett volna, mert lényegében ugyan arra a sémára húzzák rá, mint a mocit. De akkor meg jöhetne, hogy miért nem volt motor a sima GTA 3-ban??? Na erre mondom én azt, hogy rókabőr...Kép

En azt hittem ez mar a 4ik resz. De igy is varom. Akkor tenyleg 100%-os rokabor, ettol fuggetlenul orulok neki es nagyon varom. Csak az a baj, hogy mostanaban sok jatekot varok, de egyet sem kapok...

GTA-val kapcsolatban mindenkinek ajnalom a www.gtaonline.hu -t. Szerintem ott eleg sok minen megtalalhato.

iu: Mivel a San Andreas nem a 4ikresz, ezert ugy gondolom, hogy eme jatekrol a sajat topikjaban beszelgesunk tovabb a GTA: San Andreas topikban!

#34 Felhasználó inaktív   Mazder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 15:37

atomóra lesz mejd ha bicajjal üldözünk egy porschét!Kép
Mazder remember that name!

#35 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 31. 12:49

Én is nagyon ráhangolódtam annak idején a GTA3 meg a VC átdolgozására. A GTA3-ban nem volt olyan kocsi ami nem lett volna megváltoztatva, de én minden egyes kocsit egyenként tettem be a programba, és "kézzel túrtam" bele a handling.cfg-be meg a default.ide-be, nem mindenféle programmal állította a tulajdonságokat. Bár a GTA3-nál nem is tom hogy volt e erre megfelelő progi, aVC-nél már biztosan volt.

Ja és ennek van ám topicja is!

#36 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 06. 05. 16:57

Szerintem is nagyon jó lesz a GTA4.Kiváncsi leszek azért arra,hogy a biciklit,hogy oldják meg.Megnyomom shiftet és gyorsabban fog tekerni?KépÉrdekes:))Nah meg az egy órányi beszédanyag,az még izgi lesz:):Đ

Nah reméljük a legjobbakat:)

#37 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 17:42

No igen a bicó nagy kérdés,de sztem mókás lesz bicóval menekülni a zsaruk elől:DDD

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#38 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 21:34

Nem. A mokas azlesz amikor bicoval menekulsz ok meg kocsival utolernek. Kép

BUSTED

Av [salalausuk Kép]

#39 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 22:42

Az mekkora lenne ha biciklis rendőrök is lennének:DD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#40 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 08:15

De gondolj bele, cangával olyan helyekre is el tudsz jutni, ahova a kocsi nem fér be...tehát ki kell szállniuk a verdából, úgy meg odaversz neki azért...Kép
Only human!

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.