Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2004. 04. 20. 19:13
látod,látod a jó öreg Maz bácsi is tud újat mutatni!

Mazder remember that name!
Elküldve: 2004. 05. 12. 11:05
Az E3-an volt egy Sony konferencia ahol azt allitotak, hogy a gta san andreas ps exkluziv lesz. Mondjuk hasonlo hireket a vice city elott is hallhatunk...remelem ez is kacsa.
Viszont megerkeztek az elso kepek, es mar elindult a jatek hivatalos oldala is.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:08
Oh IGEN! Imadtam a Vice City-t. Bevallom szegyellem is, h a sima GTA 3-at nem nyomtam vegig mert valami miatt mindig kifagyott a rohatt. De a Vice City az megaisten volt! Nagyon komoly mod kocsik voltak hozza, elvezet volt jatszani azzal a gameval. Remelem ez egybol jon PC-re is mert mar most nyaladzok!
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 05. 12. 12:19
Azt felejsd el, hogy ez elbol jon pc-re. Szerintem annak is orulhetunk, ha ugy a ps-es megjelens utan kb fel evvel megerkezik. Egyebkent ps2-re oktoberben erkezik.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:44
Sztem fél évet biztos csúszni fog a pc verzió... DE ha ránéztek a képekre, azok a kocsik már a VC-ben is ott figyeltek, meg a grafesz általában nem változott szinte semmit. Igen erős rókabőr szaga van a cuccnak.
Only human!
Elküldve: 2004. 05. 12. 15:30
Hát a bicikli az nekem még új. Én végignyomtam a GTA 3-at, a Vice City-t. Nem semmi volt. A három rohadtul tetszett. A 2 is megvan, de már nem játszom vele. Nem annyira jó játék. Nem tetszik a felülnézet. A VC egy kicsit rövidre sikeredet.

Elküldve: 2004. 05. 12. 16:36
Szerintem meg ha rokabor akkor is nagyon jo lesz. Bar zavarna, hogy a 4ik resz nem tartalmaz forradalmi ujitasokat. De teljesen mind1 nekem a lenyeg, hogy megkapjam vegre, az uj terepel es uj kuldtesekel rendelkezo cd-t

Elküldve: 2004. 05. 12. 17:32
Ha jól tudom, akkor ez még nem a negyedik rész, szóval szerintem oda tartogatják az új endzsint, meg ilyenek...
A bicaj valóban új, de ha belegondolsz, már a VC-ben lehetett volna, mert lényegében ugyan arra a sémára húzzák rá, mint a mocit. De akkor meg jöhetne, hogy miért nem volt motor a sima GTA 3-ban??? Na erre mondom én azt, hogy rókabőr...
Only human!
Elküldve: 2004. 05. 12. 23:50
Lattatok mod-olt kocsikat Vice-ra? Iszonyat komolyan neztek ki. Volt olyan ami 10x reszletesebb volt a Vice-ban levo kocsiknal. En a letoltott 40-50 mod kocsimmal/motorommal/repulommel/hajommal azert jocskan megnyujtottam a jatek szavatossagat.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 05. 13. 07:09
és hunnnan lehet ilyen autokákat lerángatni hozzája?
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 05. 13. 09:22
Egy eszement otletes dolog volt ez. Volt egy progi ami letoltotte, es installalta a jarmuveket a gameba. Viszont az a honlap ahol ez volt bezart egy fel eve kb. Nemtudom mik voltak az okok. Nekem sajna mar nincs meg egy kocsi meg a progi se, gepcserenel ezek elvesztek. De talan haveromnak megvan meg, mert O kiirta egy CD-re az osszes letoltott kocsit, plusz a progit hozza.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 05. 13. 09:50
Ha itt kutatsz egy kicsit, sztem tuti találsz valami érdekeset!
Vice City paradicsom...
+Egy linkgyüjtemény.
Only human!
Elküldve: 2004. 05. 13. 14:48
Idézet
Ha jól tudom, akkor ez még nem a negyedik rész, szóval szerintem oda tartogatják az új endzsint, meg ilyenek...

A bicaj valóban új, de ha belegondolsz, már a VC-ben lehetett volna, mert lényegében ugyan arra a sémára húzzák rá, mint a mocit. De akkor meg jöhetne, hogy miért nem volt motor a sima GTA 3-ban??? Na erre mondom én azt, hogy rókabőr...
En azt hittem ez mar a 4ik resz. De igy is varom. Akkor tenyleg 100%-os rokabor, ettol fuggetlenul orulok neki es nagyon varom. Csak az a baj, hogy mostanaban sok jatekot varok, de egyet sem kapok...
GTA-val kapcsolatban mindenkinek ajnalom a www.gtaonline.hu -t. Szerintem ott eleg sok minen megtalalhato.
iu: Mivel a San Andreas nem a 4ikresz, ezert ugy gondolom, hogy eme jatekrol a sajat topikjaban beszelgesunk tovabb a GTA: San Andreas topikban!

Elküldve: 2004. 05. 29. 15:37
atomóra lesz mejd ha bicajjal üldözünk egy porschét!

Mazder remember that name!
#35 Guest__*
Elküldve: 2004. 05. 31. 12:49
Én is nagyon ráhangolódtam annak idején a GTA3 meg a VC átdolgozására. A GTA3-ban nem volt olyan kocsi ami nem lett volna megváltoztatva, de én minden egyes kocsit egyenként tettem be a programba, és "kézzel túrtam" bele a handling.cfg-be meg a default.ide-be, nem mindenféle programmal állította a tulajdonságokat. Bár a GTA3-nál nem is tom hogy volt e erre megfelelő progi, aVC-nél már biztosan volt.
Ja és ennek van ám topicja is!
#36 Guest__*
Elküldve: 2004. 06. 05. 16:57
Szerintem is nagyon jó lesz a GTA4.Kiváncsi leszek azért arra,hogy a biciklit,hogy oldják meg.Megnyomom shiftet és gyorsabban fog tekerni?Érdekes:))Nah meg az egy órányi beszédanyag,az még izgi lesz:)
Nah reméljük a legjobbakat:)
Elküldve: 2004. 06. 05. 17:42
No igen a bicó nagy kérdés,de sztem mókás lesz bicóval menekülni a zsaruk elől:DDD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 06. 05. 21:34
Nem. A mokas azlesz amikor bicoval menekulsz ok meg kocsival utolernek.
BUSTED
Av [salalausuk ]
Elküldve: 2004. 06. 05. 22:42
Az mekkora lenne ha biciklis rendőrök is lennének:DD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 06. 06. 08:15
De gondolj bele, cangával olyan helyekre is el tudsz jutni, ahova a kocsi nem fér be...tehát ki kell szállniuk a verdából, úgy meg odaversz neki azért...

Only human!