HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#2901 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 10. 15:39

Idézet

Idézet

Idézet

Érdekes Torque... én sem vagyok rá büszke, én is letöltöttem, és suprise, suprise, a menünél mindig megállt és lefagyott. Ki bírtam belőle lépni, de sose jutottam tovább. Gforce 9600 GT-m van dual magos procival és 2 giga RAM-om. Elvileg ha alacsony grafon is de el kéne rajta futnia... általában a Crysishoz hasonlítok, és az 1280* nemtommennyibe very highon futott.Kép Nem tudom mi lehet a baj, de mivel sehol nem olvastam ilyen problémát a GTA IV-el hogy lefagy a menünél, feltételezem hogy a gépemmel van valami nem a játékkal...
sztem az a baja hogy letöltötted :Đ
Lehet. Viszont ezt semmi nem garantálja, és azok akik letöltötték se találkoztak ezzel vagy legalábbis úgy tűnik. Azaz ha mégis a gépemmel van baj, egyértelműen nem vagyok hajlandó megvenni. A minimum az hogy az illegálisat működésre bírom. Ha az működik, akkor nyilván az eredeti is fog, de mivel felébredt bennem az erős gyanú hogy az eredeti se fog működni, valószínűleg sose fogok vele jáccani. Jézusom de sokat gépelekKép
Sztem a crack a hibás,mert amikor én játszottam a Cod 1 el (olyan 6 éve) akkor valami fosos crack jött le és a menünél ilyen géppityu jött be ami 1 csontvázat lött KépKép

#2902 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 10. 15:46

Idézet

Idézet

Idézet

Érdekes Torque... én sem vagyok rá büszke, én is letöltöttem, és suprise, suprise, a menünél mindig megállt és lefagyott. Ki bírtam belőle lépni, de sose jutottam tovább. Gforce 9600 GT-m van dual magos procival és 2 giga RAM-om. Elvileg ha alacsony grafon is de el kéne rajta futnia... általában a Crysishoz hasonlítok, és az 1280* nemtommennyibe very highon futott.Kép Nem tudom mi lehet a baj, de mivel sehol nem olvastam ilyen problémát a GTA IV-el hogy lefagy a menünél, feltételezem hogy a gépemmel van valami nem a játékkal...
Lehet. Viszont ezt semmi nem garantálja, és azok akik letöltötték se találkoztak ezzel vagy legalábbis úgy tűnik. Azaz ha mégis a gépemmel van baj, egyértelműen nem vagyok hajlandó megvenni. A minimum az hogy az illegálisat működésre bírom. Ha az működik, akkor nyilván az eredeti is fog, de mivel felébredt bennem az erős gyanú hogy az eredeti se fog működni, valószínűleg sose fogok vele jáccani. Jézusom de sokat gépelekKép
Egyelőre ne írd még le a GTA 4-et, várjuk meg a beigért patch-at, aztán majd okosabbak leszünk. Ami a te indítási problémáidat illeti szivesen segítenék rajtad egy link-kel, de azt a többi (akik esetleg megvették, és úgy anyáznak) nem igazán csipázná. Olvass vissza a kommentek között, valaki már elmondta a bajodra a varázsszót, és nekem az segített, na meg a command txt fájlos bizgerálás és az Nvidia 180.84-es driver supportja (kemény 18 fps-t nyertem vele, ajánlom). Egy haverom megvette, neki is bajol, megnézem majd hétvégén, ha crack-elem az eredetit, akkor helyre áll e az agya. Hú de szar törött kézzel gépelniKép

Because war...war never changes.

#2903 Felhasználó inaktív   Kaos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 16:08

Idézet

Idézet

Idézet

nem hiszem hogy a gépeddel lenne a gond,ugyanilyen gépemen van és egy ismerösömnek is aki megvette és neki simán elfut ugyhogy elindulna neked is ,sztem a crackel van gond

#2904 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 10. 16:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nem hiszem hogy a gépeddel lenne a gond,ugyanilyen gépemen van és egy ismerösömnek is aki megvette és neki simán elfut ugyhogy elindulna neked is ,sztem a crackel van gond
Kösz, végre egy bíztató )

#2905 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 16:40

Ja, és az Nvidia drivert nem tudom telepíteni mert azt írja hogy a Windowsom nem XP x64 verzió :Đ Vmi ötlet?

#2906 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 10. 16:44

hát igen a sok nyivákolás után és demo hiján a legjobb próba a kalózverzió :Đ, csak sok ember meg ez alapján fogja megítélni és hiába jön majd esetleg a megváltó patch a PC sek tudatába úgy írodik be a gta4 hogy egy elcseszett átirat

#2907 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 10. 16:45

Idézet

Ja, és az Nvidia drivert nem tudom telepíteni mert azt írja hogy a Windowsom nem XP x64 verzió :Đ Vmi ötlet?
gondolom nem a megfelelő drivert szedted le, van auto-felismerő is az nvidia oldalán 1ébként

#2908 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 17:22

melyik gomb a visszajátszás?

#2909 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 18:18

Idézet

melyik gomb a visszajátszás?
Tudtommal az F2!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#2910 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 18:19

Idézet

Idézet

gondolom nem a megfelelő drivert szedted le, van auto-felismerő is az nvidia oldalán 1ébként
Kösz, közbe rájöttemKép leszedtem, remélem müködik ez a driver.

#2911 Felhasználó inaktív   NereusLaceee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 18:58

Végig olvastam az elmúlt 10 oldalt, és remélem minél előbb kijön a patch, aztán újra idenézek, ha tapsoló kezeket és fetrengő ujjongást fogok látni, akkor szerintem megveszem.
De ha morcos arcokat látok továbbra is akkor marad a jóöreg torrent és megnézem magam :Đ

#2912 Felhasználó inaktív   pyro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 19:00

Idézet

Végig olvastam az elmúlt 10 oldalt, és remélem minél előbb kijön a patch, aztán újra idenézek, ha tapsoló kezeket és fetrengő ujjongást fogok látni, akkor szerintem megveszem.
De ha morcos arcokat látok továbbra is akkor marad a jóöreg torrent és megnézem magam :Đ
na ez korrekt!Kép

#2913 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 19:24

Nem hinném hogy az első patch olyan sokmindent megoldana(duh,nézd meg a listáját)Az 1.2-es talán már forradalmibb lesz.De az sem fog hozni sokkal jobb teljesitményt.Habár a memória hibák kijavitása hogy ne használjon annyi fölösleges ramot,jól jöhet.De ha nem piszkálják meg masszivan a játék gyökereit nem hiszem hogy javulna a játék.(Torontó ezt elb*szta)És a társulás az Nvidiával...hát nem látszik meg.(Azon kivül persze hogy az Nvidia kártyákon el is indul a játék,ellentétben az ATIs kártyák többségével)És egy ilyen játéknál,ami a processzort használja ki leginkább BŰN nem mellékelni a PhysX program támogatását(What were they thinking??)A kártya kábé 50-60%-ig terhelt mig a processzor majd kiköpi a lelkét.

#2914 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 19:26

Ja, egybe biztos vagyok: nem a R* Torontót kellett volna megbízni a portolással, hanem a North-ot... sőt ha már itt vagyunk, nem is portolni kellett volna, hanem a játékot külön megcsinálni PC-re...

#2915 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 19:49

Én most az előző részéből a mostaniba hiányolom:

-Autó tunning

-Hízás,gyúrás

-Hányás stb

-Voltak olyan járművek mint pl a targonca amiben itt nemlehet használniKépMeg repcsit se lehet ..

(-(-.(-.-).-)-)

#2916 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 19:54

Idézet

-Autó tunning

-Hízás,gyúrás

-Hányás stb

-Voltak olyan járművek mint pl a targonca amiben itt nemlehet használniKépMeg repcsit se lehet ..

Repcsit állitólag a 911 miatt nem tették irányithatóvá.Meg ilyen kis területen minek repülő?Azért mégis csak egy város és nem egy államban garázdálkodhatunk.És targoncával is mit kezdenél?A San Andreas-ban jelentősége is volt,itt nincs.Hizni meg gyúrni minek?Nincsenek olyan ruhák a játékban ami láthatóvá tenné a fizikai változásokat a karakteren.Hányásnak meg még úgy sincs jelentősége mint az előző dolgoknak.

#2917 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 19:54

Idézet

-Autó tunning

-Hízás,gyúrás

-Hányás stb

De vannak olyan autok is amik a san andreasba nem voltak!

#2918 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 20:05

Idézet

Idézet

-Autó tunning

-Hízás,gyúrás

-Hányás stb

De vannak olyan autok is amik a san andreasba nem voltak!
Hát egen az autók meg a repcsik nekem is hiányoznak, de a pálya jóval kisebb, tehát a repcsi nem is lenne olyan jó... viszont a hízás-gyúrás-tuning-hányás nekem nem hiányzik... olyan Simsessé tették SA-t kicsit, a tuning meg felesleges mer úgyis összetörted a kocsitKép

#2919 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 20:30

Idézet

-Autó tunning

-Hízás,gyúrás

-Hányás stb

Lehet, hogy ezek nincsenek benne, de van beb*szás, ami nagyon nagy poén XD . Próbáld kiKépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2920 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 20:51

Ahhh... persze nem megy a megkérdőjelezhető eredetű copy-m... menünél lefagy a legjobb szándék és minden nvidia driver ellenére is. Ennyit GTA IV-ről... sad faceKép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.