HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#2981 Felhasználó inaktív   g.man580 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 12. 23:56

Idézet

Idézet

Idézet

öcsém mikor akarják már kiadni a patchet??
szerinted fog annyit javitani a patch hogy joban megy majd a game? Senkit nem akarok elkeseriteni nem bug(ok) a gond hanem az hogy maga a motor nem gyenge 100ks gépekre hanem kicsit drágább gépekre lett irva és ezt egy patch nem hiszem hogy tudná javitan ha csak nem 2dvd-s és azon az uj optimizált motor van.
hát én se vagyok túl derülátó, de hogy új motort nem fognak írni nekünk az tuti
én mondjuk most egész jol be tudtam állitani magamnak szal nem olyan gáz de engem pl az zavar legjobban jogy néhány autó képtelen befordulni, tom biztos én vok a béna, de sztem a San Andreasban sokkal jobb volt az irányítás
Skacok az is lehet hogy azért optimalizálatlan game sok pc konfigon mert mondjuk szarok az árnyékok,nincs élsimítás és lehet hogy emiatt akad sok emberkének és ha esetleg ezeket is javítja a patch akkor lehet hogy simábban fog futni a játék.De legfőképpen a patchet azért várom hogy végre elmentse az a k.rva grafika beállítást hogy ne kelljen minden indításkor újra beállítgatni!!

#2982 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 08:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

öcsém mikor akarják már kiadni a patchet??
szerinted fog annyit javitani a patch hogy joban megy majd a game? Senkit nem akarok elkeseriteni nem bug(ok) a gond hanem az hogy maga a motor nem gyenge 100ks gépekre hanem kicsit drágább gépekre lett irva és ezt egy patch nem hiszem hogy tudná javitan ha csak nem 2dvd-s és azon az uj optimizált motor van.
hát én se vagyok túl derülátó, de hogy új motort nem fognak írni nekünk az tuti
én mondjuk most egész jol be tudtam állitani magamnak szal nem olyan gáz de engem pl az zavar legjobban jogy néhány autó képtelen befordulni, tom biztos én vok a béna, de sztem a San Andreasban sokkal jobb volt az irányítás
Skacok az is lehet hogy azért optimalizálatlan game sok pc konfigon mert mondjuk szarok az árnyékok,nincs élsimítás és lehet hogy emiatt akad sok emberkének és ha esetleg ezeket is javítja a patch akkor lehet hogy simábban fog futni a játék.De legfőképpen a patchet azért várom hogy végre elmentse az a k.rva grafika beállítást hogy ne kelljen minden indításkor újra beállítgatni!!
az a baj hogy már olvastam hogy mi lesz a patchben és azért irtam amit, a memória kezelés, árnyékok és egy két hiba tehát grafika terén két dolgot javitanak ami nem sok.
FujitsuSiemens Xi1546, T2300E 2*1660Mhz, 1*1gb ddr2 667Mhz, Ati X1800 256/256

#2983 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 13. 08:45

A Rockstar kijelentette:Nincs DX10,nincs élsimitás,nem is lesz.Az első patchtől mit vártok?Én nem fűzök sok reményt hozzá.A fejlesztők azt mondták csak a játékosok 1%-nak volt baja a szoftverrel(és a Világ cukroból van)Olvassátok el a javitási listát amit kiadtak.Semmi nagy újitás nincsen benne.A videó szerkesztőt optimizálják és azt javitják ki hogy ne használjon annyi fölösleges ramot a játék(ha sikerül kijavitaniuk)Szóval ennyi emlitésre máéltó van az egészben.Majd a következő patch lesz a meghatározó.Én már csak egy dolog miatt aggódom. játék=14GB patch=bazi nagy Liberty lagzi

#2984 Felhasználó inaktív   g.man580 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 08:45

Hali all!
Mint tudjátok kijött a patch a Gta 4 hez.(elvileg ma reggel)
Info:
A patchet csak azután lehet letölteni miuntán beléptél magába a játékba és ott bejelentkeztél a Live rendszerre.Tehát nem tom hogy aki nem eredetin játszik mikor fogja tudni letölteni a patchet.
+ vélemény a patchről hogy végre kiküszöbölték a grafikai beállítások mentését így nem kell minden indítás után beállítgatni a grafikát.A másik pozitívum hogy ugyan külön grafikai opciókban nincs benne de már van élsimítás így már kicsit jobban élvezhető lett a játék.Harmadik pozitívum hogy az árnyékok is szebbek lettek a javítás után(legalábbis nálam)
Negatívum (én titkon reménykedtem benne ez nem így lesz) hogy az optimalizáltsággal sztem egyáltalán nem foglalkoztak
nekem úgyanúgy ugyanolyan beállításokkal fut a game mint a patch előtt(ezek a beállítások felülről lefelé:Medium;High;50;1;50;1-------->ami nagyjából egy közepes beállítás) holott nekem az ajánlottból csak a proci marad el egy kicsit.Na mindegy.Így első ránézésre és egy 5 perces játék alatt ezeket voltak szembetűnőek.Hát reméljük hogy a legközelebbi Gta-t legalább ha nem is teljesen pc verziót terveznek de akkor legalább csinálni fognak egy normális portolás a pc-s verzióhoz.
Üdv all

#2985 Felhasználó inaktív   Skitz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 13. 08:49

Itt a patch:

http://www.ausgarmer...ails/html/40800

#2986 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 09:13

Hát nem lett semmivel optimizáltabb.Az élsimitást meg mintha csak Nico karakterén venném észre,a kocsik ugyanolyan 'recések' maradtak.Majd az 1.2-es patch remélem többet hoz.

#2987 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 10:47

És akinek nincs live-ja az honnan tudja letölteni?
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#2988 Felhasználó inaktív   pyro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 11:29

Tényleg kell a futtatáshoz Internet Explorer ?

#2989 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 11:49

Idézet

A játékhoz?Igen.Egy részben.Ugye reggelni kell a Social Club-on meg a LIVE-on.Explorer nélkül ugye nem tudsz,azért kell.

#2990 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 13. 11:53

Idézet

Idézet

A játékhoz?Igen.Egy részben.Ugye reggelni kell a Social Club-on meg a LIVE-on.Explorer nélkül ugye nem tudsz,azért kell.
Miért Firefoxxal nem lehet?Kép

#2991 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 13. 11:54

Idézet

köszönömKép

#2992 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 11:57

Idézet

Idézet

Idézet

Jólvan,most irják oda azt?Alapban az van a gépen,minek azon variálni?Valaki azt sem tudja mi az a FireFox.Két éve én sem tudtam mi az.

#2993 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 12:51

Amiért itt visítoztam a hibám miatt...

kiderűlt hogy én csak a gta 4 ről oldottam fel a tűzfal tiltását...

most betudok jelentkezni de frissíteni akarja az accom és az a gond hogy nemudja letölteni

http://kepfeltolto.hu/i/?311814

mint itt

(-(-.(-.-).-)-)

#2994 Felhasználó inaktív   pyro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 13:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jólvan,most irják oda azt?Alapban az van a gépen,minek azon variálni?Valaki azt sem tudja mi az a FireFox.Két éve én sem tudtam mi az.
Köszi mindent!:Đ

#2995 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 15:03

A patch nekem sokat segített mert már többször említettem, hogy óránként megfagy a játék na ennek most vége online 5 órát ment persze volt, hogy fel kellett állnom kaja meg egyebek de akkor is ment azért (főmenü) és nem fagyott ki valamint az elsimítás is jobb de sztem ezt most inkább csak azért dobták ki, hogy lássuk, hogy azért dolgoznak rajta és ez bízató Kép
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#2996 Felhasználó inaktív   g.man580 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 15:18

HI all!
Akik multiznak a gta4-el azok küldjenek már egy privát üzenetet hogy mi a live-os nevük és akkor nyomhatjuk együtt a gamát.
Üdv mindenkinek

#2997 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 14. 08:58

Megerkezett a GTA IV patch !

#2998 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 14. 09:39

Idézet

Megerkezett a GTA IV patch !
ha kicsit visszaolvasnál, látnád hogy az itteniek már tegnap letöltöttékKépKép

#2999 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 14. 10:25

Hurray első helyen javítja a hibámat GTA IV-el a patch... vigyázz TESCO, jövök!KépKép

#3000 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 14. 18:40

Sziasztok!
Nagyon nagy SA fan vagyok és már alig vártam, hogy jöjjön PCre a game.... Ésm még sikerült egy új gépet is vennem.
De sajnos valami gond van a gamevel, hallottam a letöltöttek nem a legjobb verziók, de nekem olyan hibám van, hogy nem látszanak az épületek. Amikor egyszer elindítottam akkor jó is volt, minden ok, rendesen futott, de most..... Kérek egy kis helpet....KépKép
Anitaßaßa

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.