HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3061 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 17. 12:27

Idézet

Lassan a végéhez érek főküldiket nézve meg egyéb már 64%nál járok ,és nálam év játéka szerintem amúgy írta hogy hová másolhatok be zenéket beis másoltam ,útánna a rádiócsatornán hallgattam is majd kiléptem és este újra játszottam ekkor viszont nem mentek már a számaim csak a dj beszélt ... :Đ ezt nemlehet valahogy megoldani?
autoscan bevan kapcsolva?Kép
először nekem sem ment..de valamit állitgattam a beállitásoknál és mostmár mindig megy...

#3062 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 17. 18:14

Az első DLC-be komolyan 30 küldivel akarják kitörölni a seggem? Tudom ,hogy vannak még újítások de 30 küldi a motoros csókával Klebitz-cel nem kevés?
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3063 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 18:33

Idézet

Az első DLC-be komolyan 30 küldivel akarják kitörölni a seggem? Tudom ,hogy vannak még újítások de 30 küldi a motoros csókával Klebitz-cel nem kevés?
Ez egy DLC-letölthető tartalom,javitok letölthető extra tartalom.Nem is áll szándékukban többel kitörölni a segged.Meg valószinűleg ennyire futotta a Microsoft 50 millió dodójából.Vagyis,nem,azt csak azért kapták hogy Microsoft exkluziv legyen a DLC.Ez egy kis extra,te többre számitottál?Egy egész játékra?Hogyhogy?

#3064 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 19:14

Idézet

Ez egy DLC-letölthető tartalom,javitok letölthető extra tartalom.Nem is áll szándékukban többel kitörölni a segged.Meg valószinűleg ennyire futotta a Microsoft 50 millió dodójából.Vagyis,nem,azt csak azért kapták hogy Microsoft exkluziv legyen a DLC.Ez egy kis extra,te többre számitottál?Egy egész játékra?Hogyhogy?

Teljes mértékben igazad van! Ez nem is inkább a küldetésekről fog szólni hanem hogy újra 100%-osra kipörgesd a játékot... Gondolom most is lesznek olyan mini-gamek hogy nyerj meg 30 motor versenyt, lopj össze 10 exotic motort és a többi!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3065 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 20:56

Idézet

Idézet

De most mit érek 30 küldivel? Fogják meg az összes DLC-t gyúrják egybe és akkor van két fasza GTA-d de most mire jó az, hogy egynap alatt végignyomod a főküldetéseket. fasza van egy 1/3-ad GTA-m.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3066 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 20:58

Idézet

Idézet

Idézet

De most mit érek 30 küldivel? Fogják meg az összes DLC-t gyúrják egybe és akkor van két fasza GTA-d de most mire jó az, hogy egynap alatt végignyomod a főküldetéseket. fasza van egy 1/3-ad GTA-m.
Ne vedd meg.Probléma megoldva.Van egy egész GTA-d...

#3067 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 21:38

Idézet

Idézet

Idézet

Ne vedd meg.Probléma megoldva.Van egy egész GTA-d...
Hát megvenni nem is fogom Kép 30 küldiért XD meg amúgy még nem is biztos, hogy PC-re kijön boxom meg nincs.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3068 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 21:45

délután rászántam magam, és belevágtam a küldetésekbe...viszont meg is akadtamKép méghozzá a search and delete nevezetű misszió fogott ki rajtam...lemegy a kisvideó az elején, visszadob az utcára és nem mutat semmit, nemmondja hogy merre kell mennem..itt mit kell csinálni?Kép

#3069 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 17. 21:53

Idézet

délután rászántam magam, és belevágtam a küldetésekbe...viszont meg is akadtamKép méghozzá a search and delete nevezetű misszió fogott ki rajtam...lemegy a kisvideó az elején, visszadob az utcára és nem mutat semmit, nemmondja hogy merre kell mennem..itt mit kell csinálni?Kép
Ez azthiszem az, amikor keresned kell egy rendőrautót... Keresel egyet, lehagyod az utasait, aztán várod a telefont.

#3070 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 21:54

Idézet

Idézet

Ez azthiszem az, amikor keresned kell egy rendőrautót... Keresel egyet, lehagyod az utasait, aztán várod a telefont.
Ha nem jön egy,csak nyomj egy 911-et a telefonon.Maguktól jönnek hozzád.

#3071 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 21:57

Idézet

Idézet

egy olyan feladatom már volt, hogy rendőrautót kellett lopnom, utána 3 furgont kellett ellenőriznem..mind1 majd megnézem reggelKép am ha az segit vmit akkor valamilyen B-nél vettem fel a feladatot

#3072 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 17. 21:58

Idézet

Idézet

Idézet

Ha nem jön egy,csak nyomj egy 911-et a telefonon.Maguktól jönnek hozzád.
Jéjj, tényleg... Nekem ez anno eszembe se jutott. xD Vagy fél órát töltöttem azzal, hogy keressek egy rendőrautót, erre öt perc lett volna az egész... Ez most feldobott rendesen. xD

#3073 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 18. 11:45

nah, végre érkeznek a (számomra) normális modok.

első kedvencek:
  • a járművek és a gyalogosok száma 200%-ra állítható (über, eddig ugye 100 volt a max)

• belső nézet (kép), és avideó (fény kula, egy másik mod miatt ilyen fényes, HD mod. még egy rakat kula, de vannak benne ígéretes csiszolások), szemét rockstar még a gta4-ben sem csinálta meg azt, hogy a kormány forog (műszerfal állapotjelzést ne is említsük), viszont a poén, hogy állítólag ez is orvosolható, lévén az engine bővíthető (csak kell hozzá némi asm ismeret :Đ)

• multiban is használhatóak a modok (mondjuk azért ez egy picit erős lehet, cheat miatt ugye)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#3074 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 11:55

Idézet

nah, végre érkeznek a (számomra) normális modok.

első kedvencek:
  • a járművek és a gyalogosok száma 200%-ra állítható (über, eddig ugye 100 volt a max)

• belső nézet (kép), és avideó (fény kula, egy másik mod miatt ilyen fényes, HD mod. még egy rakat kula, de vannak benne ígéretes csiszolások), szemét rockstar még a gta4-ben sem csinálta meg azt, hogy a kormány forog (műszerfal állapotjelzést ne is említsük), viszont a poén, hogy állítólag ez is orvosolható, lévén az engine bővíthető (csak kell hozzá némi asm ismeret :Đ)

• multiban is használhatóak a modok (mondjuk azért ez egy picit erős lehet, cheat miatt ugye)
A kiemelt részeknek kellene valamit csinálniuk?:)Ha rákattintok nem történik semmi.

#3075 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 12. 18. 11:59

Idézet

Idézet

A kiemelt részeknek kellene valamit csinálniuk?:)Ha rákattintok nem történik semmi.
még gamekapocs mce_temp a link, pici idő és jó lesz :Đ ha nem, akkor itt egy vid:

a gyerek szar minőségben játszik, ill a még fejlesztés alatt lévő HD mod is aktív. ezért olyan világos, színtelen a kép.
a san andreas-t én anno végig így toltam. no persze moddolt autókkal, így az autók belseje hibátlan volt. idővel az is meglesz :-D

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#3076 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 12:06

Idézet

Idézet

Idézet

még gamekapocs mce_temp a link, pici idő és jó lesz :Đ ha nem, akkor itt egy vid:

a gyerek szar minőségben játszik, ill a még fejlesztés alatt lévő HD mod is aktív. ezért olyan világos, színtelen a kép.
a san andreas-t én anno végig így toltam. no persze moddolt autókkal, így az autók belseje hibátlan volt. idővel az is meglesz :-D
Egyébként akartam kérdezni,van Vistád?Mert akkor lehet tudok mutatni valami érdekeset.

#3077 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 12. 18. 12:07

Idézet

Egyébként akartam kérdezni,van Vistád?Mert akkor lehet tudok mutatni valami érdekeset.
jaja, azzal nyomom (vista 64 bit sp1).
igazából pár dolog van, ami zavaró. egyébként szerencsére hibátlan. olyannyira, hogy high-high, 100-100-100-8 beállításokkal hibátlan, 1600x1200-on. kb 10 percig. utána jön a memory leak hülyeség, oszt kezdi a szaggatást. memory leak mellett a high-high, 40-40-100-8 beállításokkal ok. mondjuk ehhez azért kellett berhelni :-D

egy tipp: nem postoltam még máshol, nekem és Ryd-nek (tod, Raito cimborám :Đ) bejött. nvidia driver beállításoknál a CPU előre generált képkockák számát 0-ra kell tenni. eleve cpu igényes a progi, ne dolgozzon még külön, feleslegesen a GPU-nak. úgy fest, hogy bejött. nézzétek meg, hogy az alap 3 helyett felteszitek 8-ra, majd vissza 0-ra. ez nekem sokat dobott (főleg a high texure részen és a 100-100 látótávon és látótáv részletességen).

itt egy vid a 200%-os vehicle density-ről. fontos megjegyezni, hogy a vehicle density EZEN VIDEÓN 0!!!! 0 esetén van ekkora forgalom :)

mindjárt csinálok pár screenshotot, hogy mindez hogy fest 100 esetén :)

#3078 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 12. 18. 13:30

na, most láttam csak, hogy már van olyan mod is, amivel a fantázia nevek helyett az autók valódi neve szerepel. zsír :Đ

#3079 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:46

Idézet

Idézet

egy tipp: nem postoltam még máshol, nekem és Ryd-nek (tod, Raito cimborám :Đ) bejött. nvidia driver beállításoknál a CPU előre generált képkockák számát 0-ra kell tenni. eleve cpu igényes a progi, ne dolgozzon még külön, feleslegesen a GPU-nak. úgy fest, hogy bejött. nézzétek meg, hogy az alap 3 helyett felteszitek 8-ra, majd vissza 0-ra. ez nekem sokat dobott (főleg a high texure részen és a 100-100 látótávon és látótáv részletességen).

Úgyérted a control panelben?Vagy külön a drivernél?Igaz is,mikor ülünk megint össze a yard ellen,vagy egymás ellen?Kép

#3080 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:52

Idézet

Tehát ha leveszem a képkockák számát 0-ra jobban fog futni a játék?

UI.: Kipróbáltam, sajnos nem futott jobban a progi, sőtt...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.