HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3481 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 09:12

ha már ezeknél a "make your decision" részeknél tartunk: volt egy feka fószer, akit én leszedtem egy háztetőn, fogalmam sincs ki volt, emléxik rá valaki?! mi lett volna ha nem lövöm le?!
Darkot viszont én is meghagytam és Dimitrivel is újra összeálltam, pedig őt lehet ki kellett volna nyírni?!
és vannak ezek a térképen zöld csocsófigurával Kép jelölt emberkék, akikbe néha belefut az ember! ezeknek van valami jelentőségük, vagy csak ők is játéklehetőséget adnak? most pl. egy szegény feka gyereket kellett volna megvédeni de megölte két csávó, mert elbénáztam: azt hittem, ha előveszem a stukkert, akkor elszaladnak...de nem, agyonverték szegény srácot!Kép

#3482 Felhasználó inaktív   hormi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:32

Idézet

ha már ezeknél a "make your decision" részeknél tartunk: volt egy feka fószer, akit én leszedtem egy háztetőn, fogalmam sincs ki volt, emléxik rá valaki?! mi lett volna ha nem lövöm le?!
Darkot viszont én is meghagytam és Dimitrivel is újra összeálltam, pedig őt lehet ki kellett volna nyírni?!
és vannak ezek a térképen zöld csocsófigurával Kép jelölt emberkék, akikbe néha belefut az ember! ezeknek van valami jelentőségük, vagy csak ők is játéklehetőséget adnak? most pl. egy szegény feka gyereket kellett volna megvédeni de megölte két csávó, mert elbénáztam: azt hittem, ha előveszem a stukkert, akkor elszaladnak...de nem, agyonverték szegény srácot!Kép
én nem kapom elő a fegyvert én egyből lelövöm az ijen csávókat nehogy valami baja legyen a védett személynek nekedis ezt kéne tenned!!

#3483 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 23:29

Idézet

Idézet

"Hello! Fölraktam a GTA4hez az új patch-ot(1.0.3.0), de azóta nem müködik."FATAL ERROR EFC20"<
Itt megtalálod a választ. thx-.- te még egy játékot se töltöttél le?
LOL,de,senki sem ártatlan,de ha nyilvános fórumon akarsz választ az ilyen kérdésekre ne is várj másfajta visszajelzést.
Nos ahogy a srác a RockStartól mondaná: "You need to use your original "LaunchGTAIV.exe" that came with your game to avoid this error."
Vagyis at eredeti "LaunchGTAIV.exe" kell hogy elindíthasd a játékot.És mivel úgy tudom a tört játéknál nincsen RGSC progi,nem tudod elindítani.Kép

#3484 Felhasználó inaktív   g.man580 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:25

Sziasztok!
Nekem a patchek csak rontottak a helyzeten.Sima singer player modban aránylag elfogadható beállításokkal fut viszont amint átmentem multiba (Free modba, kb 5 ember volt bent a játékba) Olyannyira szaggatott hogy az első 5 másodperc után kidobott azzal a felirattal hogy a gépem túl lassú.Hát gondoltam én megpróbálom úgy a multit hogy minden grafikai beállítás 0-van.Mit ad isten ott is szaggatott mint állat, és ismét kidobott.Úgyhogy legközlebb 10x meggondolom hogy vegyek e eredeti gta-t.
Érdekes amúgy az is hogy mikor kijött a játék akkor tök jól elfutott medium grafikai beállításokkal multiban is, most viszont nagy sz.r az egész.na mind1 én már lemondtam erről a játékról.
Üdv mindenkinek.

#3485 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:26

Na,jön valaki multizni ma?:Đ

#3486 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 09:46

ez az egyik legtutib játék xboxra, de vannak hibái: én pl. soxor a kameramozgás miatt szívok, és koccanok a zsarukkalKép
a másik ami idegesít, hogy pl. benne vagyok egy akcióban, egy gyárterületről kergetek egy teherautót, amit le kell szedni és amikor kimegyünk az utcára, a köcsög rendőrök is elkezdenek szarakodni [jönnek a lövöldözésre] és akkor szinte lehetetlen megcsinálni a küldetést! volt hogy rendőrautó ütött el és semmi?! hát ez diszkrimináció!!! Kép
azért tuti játék Kép

#3487 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:01

hi! tegnap végignyomtam a story módot, legalábbis lement a stáblista! azzal ért véget, hogy Pegorinot kicsináltam a "szabadság szobor"-nál?! ez a vége?! azt hittem, hogy hosszabb lesz, mert a game progress még csak 60valahány %-on van! ennyi extra küldetést kihagytam volna?! vagy valakit megöltem akit nem kellett volna? Darkot meghagytam, Dimitrit megöltem!
most már az "Assasin" -os küldetéseknek is vége! mit rontottam el?!

#3488 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:02

Idézet

hi! tegnap végignyomtam a story módot, legalábbis lement a stáblista! azzal ért véget, hogy Pegorinot kicsináltam a "szabadság szobor"-nál?! ez a vége?! azt hittem, hogy hosszabb lesz, mert a game progress még csak 60valahány %-on van! ennyi extra küldetést kihagytam volna?! vagy valakit megöltem akit nem kellett volna? Darkot meghagytam, Dimitrit megöltem!
A % nem csak attól megy fel hogy befejezed a sztorit.Akkor is növekszik ha megtalálod az összes ugratót,galambot,achievementeket megcsinálod stb.....hosszú az út a 100%-ig.

#3489 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 06:53

Idézet

Idézet

A % nem csak attól megy fel hogy befejezed a sztorit.Akkor is növekszik ha megtalálod az összes ugratót,galambot,achievementeket megcsinálod stb.....hosszú az út a 100%-ig.
jah, értem! thx

#3490 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 28. 11:57

huh, feltettem az új gépre a gta4-et, eszméletlen!
olyan gyorsan megy (full grafikán :Đ), mintha a gta3 futna!

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#3491 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 12:20

Idézet

Jó neked,mikor megláttam Star Junction t maxon meghökkentem hogy "szép" is tud lenni a játék.De gondolom a videó memória limitet te is túllépted,igaz?Amúgy lenne egy kérdésem.Múltkor ATI-val beugrottunk egy kör free mode-ba,de én nem tudtam játékon belül chatelni vele(z)Valami olyasmit írt ki hogy "You do not have enough priviliges to...."Ezt minek köszönhetem?Én úgy vettem ki hogy nem azt írja hogy lassú a netem,hanem hogy nincsen hozzá elég felhatalmazásom/jogom?

#3492 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 03. 28. 12:36

Idézet

Idézet

Jó neked,mikor megláttam Star Junction t maxon meghökkentem hogy "szép" is tud lenni a játék.De gonsolom a videó memória limitet te is túllépted,igaz?Amúgy lenne egy kérdésem.Múltkor ATI-val beugrottunk egy kör free mode-ba,de én nem tudtam játékon belül chatelni vele(z)Valami olyasmit írt ki hogy "You do not have enough priviliges to...."Ezt minek köszönhetem?Én úgy vettem ki hogy nem azt írja hogy lassú a netem,hanem hogy nincsen hozzá elég felhatalmazásom/jogom?
persze, használom a commandline.txt-s -norestriction és -nomemrestriction opciókat. 1597/1004, picit több, mint amit engedne :-D
nemtom miért írhatja ki, jól érted. valamiért az a nyűgje, hogy nincs rá jogod (de, hogy miért, az jó kérdés)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#3493 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 17:36

Idézet

Új gép? Ami az aláírásodban van? Néztem a proci ütős, 80k-ért...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3494 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 10:20

pfff...80 frodó csak a proci?! na ezért hagytam abba a PCzést! legyen egy sima laptopja az embernek netre, meg kis filmre, kis zenére, irodai cuccok futtatására, de szerintem ha játék, akkor a KONZOL az igazi! én annak idején az első GeForce 256 videókarimat 65ért vettem [igaz ASUS gyártotta] mikor kijött, és az még csak 32MB-os volt valamikor 8-9 évvel ezelőtt! azóta is sajnálom azt a pénzt Kép
úgyhogy "játék-PC" Kép és éljenek a konzolok Kép

#3495 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 10:35

Idézet

pfff...80 frodó csak a proci?! na ezért hagytam abba a PCzést! legyen egy sima laptopja az embernek netre, meg kis filmre, kis zenére, irodai cuccok futtatására, de szerintem ha játék, akkor a KONZOL az igazi! én annak idején az első GeForce 256 videókarimat 65ért vettem [igaz ASUS gyártotta] mikor kijött, és az még csak 32MB-os volt valamikor 8-9 évvel ezelőtt! azóta is sajnálom azt a pénzt Kép
úgyhogy "játék-PC" Kép és éljenek a konzolok Kép
Bezzeg azt a tömérdek pénzt amit a dupla annyiba kerülő játékokra költessz nem sajnálod,mi?Kép30-40-50 ezer Ft-al költenek a konzolosok többet játékra amiből már egy olyan kártya kijön ami a Crysist high-on viszi.Meg Dareal az egyik kollegájától vette az új prociját potom pénzért.Itt jön a képbe az hogy okosan kell vásárolni és nem mint egy esztelen bárány követni a tömeget és azt szajkózni hogy "A PC drágább".Igen lehet drágább PC-t összeállítani,és lehet a konzolhoz minden bisz-baszt venni hogy növeld az élményt(billentyűzet,headset,még egy controller,HDD)ami megint csak egy halom pénz.Nem kell évente cserélgetni az alkatrészeket,és nem is olyan hű de drága ez ha gondolkodsz is,miközben vásárolsz.Csak azt bírom hogy éppen gondolkodás nélkül szajkózza ezt mindenki.

#3496 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 10:53

Megszoktam csinálni a kocsi rabló küldetéseket.Most nem találom az autót amit elkéne lopni.Evleleg a Hungtinton St. van és a Burger Shot közelébe valami Manana parkolójában.Valaki el tudja mondani hol találom?thx

#3497 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 03. 29. 11:11

Idézet

Idézet

Bezzeg azt a tömérdek pénzt amit a dupla annyiba kerülő játékokra költessz nem sajnálod,mi?Kép30-40-50 ezer Ft-al költenek a konzolosok többet játékra amiből már egy olyan kártya kijön ami a Crysist high-on viszi.Meg Dareal az egyik kollegájától vette az új prociját potom pénzért.Itt jön a képbe az hogy okosan kell vásárolni és nem mint egy esztelen bárány követni a tömeget és azt szajkózni hogy "A PC drágább".Igen lehet drágább PC-t összeállítani,és lehet a konzolhoz minden bisz-baszt venni hogy növeld az élményt(billentyűzet,headset,még egy controller,HDD)ami megint csak egy halom pénz.Nem kell évente cserélgetni az alkatrészeket,és nem is olyan hű de drága ez ha gondolkodsz is,miközben vásárolsz.Csak azt bírom hogy éppen gondolkodás nélkül szajkózza ezt mindenki.
well said! épp azért vettem meg, mert olcsó. 80k-t nem adtam volna csak procira, én sem most jöttem le a falvédőről :Đ

#3498 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 11:26

Idézet

Megszoktam csinálni a kocsi rabló küldetéseket.Most nem találom az autót amit elkéne lopni.Evleleg a Hungtinton St. van és a Burger Shot közelébe valami Manana parkolójában.Valaki el tudja mondani hol találom?thx
Térkép-Stevie's Car Thefts

#3499 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 11:50

Idézet

Martin, igaza vanKép... PC grafikailag szebb, de milyen áron? Mennyi pénzért? Az a pár kiegészítő benne van a box prémium csomagjában, én venni fogok majd egy átalakítót is szal meglesz az egér meg a bill! Válság van, a VGA árak nem hogy csökkennének hanem emelkedtek, 25%-al drágábbak! CPU ára lazán 60%-al feljebb ment... kinek éri meg ez? Most akartam volna gépet fejleszteni, ÉN eldöntöttem hogy veszek egy boxot (flasheltettem, multiflash-el), átalakítóval + fasza HD monitort hozzá azt konyec!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3500 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 12:28

Idézet

Martin, igaza vanKép... PC grafikailag szebb, de milyen áron? Mennyi pénzért? Az a pár kiegészítő benne van a box prémium csomagjában, én venni fogok majd egy átalakítót is szal meglesz az egér meg a bill! Válság van, a VGA árak nem hogy csökkennének hanem emelkedtek, 25%-al drágábbak! CPU ára lazán 60%-al feljebb ment... kinek éri meg ez? Most akartam volna gépet fejleszteni, ÉN eldöntöttem hogy veszek egy boxot (flasheltettem, multiflash-el), átalakítóval + fasza HD monitort hozzá azt konyec!Kép
Akkor biztos rosszul láttam hogy múltkor az E8500-as proci amit kinéztem minimum 54.000Ft körül volt,most meg minimum 45.000Ft.Nem tudom miért nem veszik észre az emberek azt hogy mennyibe kerülnek a konzolok.Én élvezem hogy nem kell a havi netes számlám mellett még azért is fizetnem hogy multizhassak,és azt is élvezem hogy nem kérnek minden nevetséges mappack-ért pénzt,és minden tisztelettel,azt is élvezem hogy nem kell majdnem dupla annyit fizetnem egy olyan játékért ami rosszabbul néz ki a másik platformon.És azt is élvezem hogy normális árakban mozognak a kiegészítők amik opcionálisak hálisten'.Élvezem azt is hogy nem kell aggódnom olyan dolgok miatt hogy például egy játék vagy egy firmware update működésképtelenné teheti a gépemet.Hogy a modokról el ne feledkezzem el, amik drasztikusan megnövelhetik egy játék életidejét.....

Hosszú távon fogalmam sincs a konzolos játékok szavatosságáról,de szerintem egy PC játéknak jóval hosszabb az életideje.Vegyük az eredeti Half-Life-ot.Hála a modoknak még mindíg sokan játszanak vele.Fogadni mernék hogy a GTAIV hosszabb ideig lesz életben a PC-n mint a konzolokon.Még az "exkluzív" Lost And Damned nélkül is,aminek a járművei már elérhetőek a PC-s verzióban.

A nap végén egy konzol ugyanannyi fejfájást okoz mint egy PC,de kétlem hogy valaki ezt beismerné.De a te döntésed ez,és nem akarlak túlságosan befolyásolni,meg már látom úgyis döntöttél.Remélem azért majd ha az Xboxod a szervízben lesz elnézel majd felénk is.:Đ

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.