HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3541 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 20. 16:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

kérdezem, akkor minek kezdted el?
Én csak egy képre irtam hogy mien gagyi.És hogycsinálhatták aszt a PS-es képet? Mert én ugytudom hogy nemlehet rajta fényképezniKép
sajna passz, hogy hogyan lehet hatékonyan jó minőségben screenshotot csinálni. egy újságírót kéne megkérdezni, hogy ők hogy szokták :Đ (bár lehet, hogy van egy köztes valami, ami rögzíti a képet, majd abból capture, passz)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#3542 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 20. 16:24

Idézet

Örültem is hogy ki volt kapcsolva az a borzalmas homály effekt.KépLehet hogy eltakarja a gyengébb látványt,a recéket,meg egy kicsit 'folyamatosabb' érzést ad a játéknak,de szerintem ocsmányul néz ki.Minden egy elmosodott galambfos.Meg mint régebben is mondtam,nekem nagyon zavarta a szemem az a túlzott homály,és nem tudtam rendesen fókuszálni,így érthető módon előnyben részesítem az igaz recés,de tisztább látványt.Na meg Bartekxyz koma kis módosítása is sokat nyom a latba.Ha még nem láttad dareal,vess rá egy pillantást ,megéri.Kép
Ez a GTA SanAndreas akar lenni? Az alagut nagyon ocsmányKépAttol fügetlen mien platfom.

#3543 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 16:28

Idézet

sajna passz, hogy hogyan lehet hatékonyan jó minőségben screenshotot csinálni. egy újságírót kéne megkérdezni, hogy ők hogy szokták :Đ (bár lehet, hogy van egy köztes valami, ami rögzíti a képet, majd abból capture, passz)
Úgy tudom van Screen Recorder TV-hez is,úgy hogy rákötöd a Gépet a TV-re.De DVD felvevővel felveheti,majd átrakhatja a gépére az adatokat,és úgy is lehet videókat,képeket készíteni.

#3544 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 16:34

Idézet

Idézet

Örültem is hogy ki volt kapcsolva az a borzalmas homály effekt.KépLehet hogy eltakarja a gyengébb látványt,a recéket,meg egy kicsit 'folyamatosabb' érzést ad a játéknak,de szerintem ocsmányul néz ki.Minden egy elmosodott galambfos.Meg mint régebben is mondtam,nekem nagyon zavarta a szemem az a túlzott homály,és nem tudtam rendesen fókuszálni,így érthető módon előnyben részesítem az igaz recés,de tisztább látványt.Na meg Bartekxyz koma kis módosítása is sokat nyom a latba.Ha még nem láttad dareal,vess rá egy pillantást ,megéri.Kép
Ez a GTA SanAndreas akar lenni? Az alagut nagyon ocsmányKépAttol fügetlen mien platfom.
Klemid,neked tényleg valami baj lehet a szemeddel.KépOda van írva hogy GTAIV Ultimate Graphics tweak....

#3545 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 16:36

Idézet

Idézet

Idézet

Klemid,neked tényleg valami baj lehet a szemeddel.KépOda van írva hogy GTAIV Ultimate Graphics tweak....
Tudom de a GTA SA-ba volt ien graf...KépTénylge ronda ez a GTA IVKép

#3546 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 15:49

Nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka annak, hogy a Gta 4-ben nekem nem számolja az achivmentjeimet a játék,pedig be vagyok jelentkezve Games for Windows Live-ra.Nemrég vittem végig és még mindig csak 0 pontom van GFWL szerint.KépA msik pedig, hogy míg kis hazánkban hivatalosan nem elérhető a Live addig nem is lehet multizni?

#3547 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 16:37

Idézet

Nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka annak, hogy a Gta 4-ben nekem nem számolja az achivmentjeimet a játék,pedig be vagyok jelentkezve Games for Windows Live-ra.Nemrég vittem végig és még mindig csak 0 pontom van GFWL szerint.KépA msik pedig, hogy míg kis hazánkban hivatalosan nem elérhető a Live addig nem is lehet multizni?
Lehet hogy nincsen nálunk LIVE,de ha amerikai,vagy angliai regget csinálsz,ugyanúgy lehet játszani,multizni.Erről az acsis hibáról még nem is hallottam.vagyis hallottam,de más játékoknál.Ez az első alkalom mikor a GTAIV-nél ilyen hibáról hallok.KépEredeti a játék?

#3548 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 16:49

Idézet

Idézet

Lehet hogy nincsen nálunk LIVE,de ha amerikai,vagy angliai regget csinálsz,ugyanúgy lehet játszani,multizni.Erről az acsis hibáról még nem is hallottam.vagyis hallottam,de más játékoknál.Ez az első alkalom mikor a GTAIV-nél ilyen hibáról hallok.KépEredeti a játék?
Igen eredeti

#3549 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 17:04

Idézet

Idézet

Igen eredeti
1)Tényleg be vagy jelentkezve?Az interface offline módban is felugrik mindíg.Nyomj egy Home-t és nézd meg.
2)Hol mutatja a nulla pontot?A hivatalos oldalon,vagy a játékba beépített interface is azt mutatja?

#3550 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 17:24

Idézet

Idézet

Idézet

Igen eredeti
1)Tényleg be vagy jelentkezve?Az interface offline módban is felugrik mindíg.Nyomj egy Home-t és nézd meg.
2)Hol mutatja a nulla pontot?A hivatalos oldalon,vagy a játékba beépített interface is azt mutatja?
1)igen be vagyok jelentkezve
2)a hivatalos oldal és az interface is azt mutatja.Viszont a games fülnék kiírja a gta 4-et és ott meg tudom nézni azt, hogy mit kellene teljesíteni az achievmentekhez.Viszont a Crysis Warhead is GFWL és ezt mégsem jelöli a játékok fülnél, bár az igaz,hogy most nincs fennt a gépemen(ez is eredeti).
Szerintem az lesz a baj, hogy amikor a Live-ra regeltem akkor Magyarországot jelöltem be régiónak.Újra kellenék regelni?

#3551 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 17:27

Idézet

Idézet

2)a hivatalos oldal és az interface is azt mutatja.Viszont a games fülnék kiírja a gta 4-et és ott meg tudom nézni azt, hogy mit kellene teljesíteni az achievmentekhez.Viszont a Crysis Warhead is GFWL és ezt mégsem jelöli a játékok fülnél, bár az igaz,hogy most nincs fennt a gépemen(ez is eredeti).
Szerintem az lesz a baj, hogy amikor a Live-ra regeltem akkor Magyarországot jelöltem be régiónak.Újra kellenék regelni?
Valszeg az lesz a baj,igen.De a Warhead nem tartalmazza a Games For Windows LIVE programot,az csak simán a Games For Windows bannert viseli.Itt megtudod nézni melyik játékok használják a LIVE-ot.

#3552 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 17:31

Idézet

Idézet

Idézet

Valszeg az lesz a baj,igen.De a Warhead nem tartalmazza a Games For Windows LIVE programot,az csak simán a Games For Windows bannert viseli.Itt megtudod nézni melyik játékok használják a LIVE-ot.
Köszi szépen a segítséget.Kép

#3553 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 01. 22:08

Jó estét!:Đ Nemtudja valaki egész véletlen hogy az mitől van hogy elindítom a játékot és kb 1 perc után újra indul a gépem...és akkor kiírja h a Windows egy kritikus hiba miatt újra indult...KépPls help!:-D

#3554 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 01. 22:14

Benne vagy a játékban,(betöltött állás)úgy egy perc múlva,vagy még a menüben csinálja ezt?

#3555 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 01. 23:00

a játékban

#3556 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 07:19

Idézet

a játékban
Letöltöttél/telepítettél minden szükséges programot a játékhoz?

-XP Service Pack 3/Vista Service Pack 1
-Microsoft.NET FrameWork 3.5
-DirectX 9/c
-Ganes For Windows LIVE
-RockStar Social Club

#3557 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 10:28

Idézet

Idézet

a játékban
Letöltöttél/telepítettél minden szükséges programot a játékhoz?

-XP Service Pack 3/Vista Service Pack 1
-Microsoft.NET FrameWork 3.5
-DirectX 9/c
-Ganes For Windows LIVE
-RockStar Social Club
Persze,minden megvan,ajánlott rendszerkövetelmény is...Nem értem mi lehet a baja Kép

#3558 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 10:29

Idézet

Idézet

Persze,minden megvan,ajánlott rendszerkövetelmény is...Nem értem mi lehet a baja Kép
Eredeti?Kép

#3559 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 10:31

Idézet

Tuti?A NET FrameWorkot úgy kell külön letölteni.Bejelentkezik a Windows LIVE-ba a játékon belül?Csak azt írja ki hogy kritikus hiba,vagy valami más szöveg is van?

#3560 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 10:36

Hát most amikor elindítottam megint akkor kiadott vmi olyat hogy:Resc10,Fatal error please reboot your system Kép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.