HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3641 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 30. 14:48

ha vki eladna gta4et az írjon mer szívesen venném!
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3642 Felhasználó inaktív   Darth Razor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 30. 18:02

Idézet

Nézz szét a magyar aukciós oldalakon. Ha valaki akar eladni használt GTA IV-et, akkor az biztosan feltette már valamelyikre.

#3643 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 18:40

Idézet

Idézet

Nézz szét a magyar aukciós oldalakon. Ha valaki akar eladni használt GTA IV-et, akkor az biztosan feltette már valamelyikre.
rendben köszi
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3644 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 30. 18:44

Idézet

Milyet(pc,ps3,xbox360) én eladom (ps3)ha nembaj h lespórolták róla a vonalkódot(nem másolt) Kép és német kézikönyve,térképe van.Ha másik kell www.vatera.hu itt van neked tetsző.

#3645 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 19:53

Idézet

Milyet(pc,ps3,xbox360) én eladom (ps3)ha nembaj h lespórolták róla a vonalkódot(nem másolt) Kép és német kézikönyve,térképe van.Ha másik kell www.vatera.hu itt van neked tetsző.
Mennyiért adod?

#3646 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 19:54

Idézet

Idézet

Mennyiért adod?
Azt hittem neked megvan... :Đ
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3647 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 19:55

Idézet

Idézet

Idézet

Mennyiért adod?
Nincsen csak volt. És ha mostanában láttál jáccani vele akkor is csak a tesóm haverjával volt elcserélve.

#3648 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 19:58

Idézet

Idézet

Idézet

Mennyiért adod?
Nincsen csak volt. És ha mostanában láttál jáccani vele akkor is csak a tesóm haverjával volt elcserélve.
Elhamarkodott döntés? Kép Én is most vadászok egyre mert nagyon megjött a kedvem csak kicsit üres az állam kincstár úgy hogy megszorításokra lesz szükség Kép
gfdgsb432flodensjgfds

#3649 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mennyiért adod?
Elhamarkodott döntés? Kép Én is most vadászok egyre mert nagyon megjött a kedvem csak kicsit üres az állam kincstár úgy hogy megszorításokra lesz szükség Kép
Nem teljesen jó döntés volt. Mivel a CoD4-re cseréltem. Csak egykis autozgatás meg állatkodás hiányzik.

#3650 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:19

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mennyiért adod?
na bajba vok még árat nem tok mondani mert kevés embert láttam aki érdeklődött volna gta4ért és többen akartak megszabadulni tőle mint amennyien megvenni,és addig hagytam a francba de úgy látom ez változott.Az 100% h 10k alatt.(BD teljesen jó 1 karc sincs rajta)

#3651 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:24

Idézet

na bajba vok még árat nem tok mondani mert kevés embert láttam aki érdeklődött volna gta4ért és többen akartak megszabadulni tőle mint amennyien megvenni,és addig hagytam a francba de úgy látom ez változott.Az 100% h 10k alatt.(BD teljesen jó 1 karc sincs rajta)
Valószínű cserébe jobban benne lennék. Az nemérdekel?

#3652 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:26

Idézet

Idézet

Idézet

Írtam privibe de akkor már mindegy legyen akkor egy olyan törökös alkudozós üzelet ha már így alakult Kép (vagy legyen inkább monti pitonos Brienes Kép)
Adok érte 2e-t és akkor nem kérem a lopótököt Kép
gfdgsb432flodensjgfds

#3653 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:36

amikor megkaptam a boxot, rögtön megvettem a gta 4et, de valami miatt nem voltam rá hangolodva, ugy nem igazán tetszett a cucc, de nem adtam el, csak haverról haverra járt, és most pár napja folytattama stuffot, és mit ne monjdjak, adott egy nagy löketet az is hogy megnyilt a második sziget, és nem birom lerakni, kb 32%nál járok, és szeretném mi hamarabb befelyezni, hogy csak a mellékesre figyeljek(30 legkeresettebb bünözö, stb....de azért a galambokat nem hiszem hogy nekifutok.Jó játék, tetszik kimopndottan élvezem, bár 1-2 külivel hadilábon vagyok, de majd meg lesz!

#3654 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:43

Idézet

amikor megkaptam a boxot, rögtön megvettem a gta 4et, de valami miatt nem voltam rá hangolodva, ugy nem igazán tetszett a cucc, de nem adtam el, csak haverról haverra járt, és most pár napja folytattama stuffot, és mit ne monjdjak, adott egy nagy löketet az is hogy megnyilt a második sziget, és nem birom lerakni, kb 32%nál járok, és szeretném mi hamarabb befelyezni, hogy csak a mellékesre figyeljek(30 legkeresettebb bünözö, stb....de azért a galambokat nem hiszem hogy nekifutok.Jó játék, tetszik kimopndottan élvezem, bár 1-2 külivel hadilábon vagyok, de majd meg lesz!
Én is mostanában sokat játszok vele, de én már végigvittem, és még így is érdekes.
Ha én valami küldetést nem tudok megcsinálni, akkor nekem éleg róla megnézni egy videót és akkor már sikerül.Kép

#3655 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:47

Idézet

Ha ez így van,akkor azt hiszem énis folytatom :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3656 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 20:56

xboxra kell/kéne a GTA4 szal az írjon , aki erre tudja eladni
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3657 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 09:59

lenne 1 kerdesem,haverral PS3-on GTA4-et jaszuk onlinban,deathmach vagy barmiben a leveled szamit valamit ahoz,hogy a masikot ham,arabb kilod vagy a te ugyesegeden mullik?mert sokszor meg sem jelenunk a celkereszben vagyis nem tud meg beven automata celzasal de megis 1lovessel leterit...ez,hogy lehet? PC-ek is tudnak Konzolosokkal egyutt onlienban jatszani?mert ha igen akkor az eleg szopacs :Đ,mert egerrel konyebb celozni mint joystickkel,vagy lehet cheat-ni is?
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#3658 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 10:05

Idézet

lenne 1 kerdesem,haverral PS3-on GTA4-et jaszuk onlinban,deathmach vagy barmiben a leveled szamit valamit ahoz,hogy a masikot ham,arabb kilod vagy a te ugyesegeden mullik?mert sokszor meg sem jelenunk a celkereszben vagyis nem tud meg beven automata celzasal de megis 1lovessel leterit...ez,hogy lehet? PC-ek is tudnak Konzolosokkal egyutt onlienban jatszani?mert ha igen akkor az eleg szopacs :Đ,mert egerrel konyebb celozni mint joystickkel,vagy lehet cheat-ni is?
Nem, nem tudunk veletek játszani.Csak az Xboxxal menne, ha cross platform funkcióval rendelkezne a játék.

#3659 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 14:47

Idézet

Idézet

Nem, nem tudunk veletek játszani.Csak az Xboxxal menne, ha cross platform funkcióval rendelkezne a játék.

OksaKépés akkor a level sem számit ahoz,hogy a ellenséget hamarabb megöld?

PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#3660 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 12:56

egy furcsa dologra jöttem rá: ugye a játék 15GB-ot foglal.na már most a dokumentumokban(nem a program filesba ahol a játék van) találtam egy GTA4-es mappát amibe a videók vannak és ez a mappa 27GB-ot foglal.lehetséges az hogy az egész játék 42GB-ot foglaljon?Kép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.