HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#4061 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 01. 13:05

Idézet

Idézet

A Ballad of Gay Tony meg a Lost and Damned az jobb lett mint a GTA4?
Nekem már itt vannak a gép mellett de még nem tudtam kipróbálni őket. A LaD jó lett, egy külön kis sztori sok motorozással és más hangulattal, a Gay Tony viszont qurva jó lett. Csomó új lehetőség (ejtőernyőzés, táncolás, stb), új fegyverek. Ha még nem próbáltad a GTA IV-et akkor előbb szerintem azt ved meg és csak utána a DLC-ket!:Đ
Én probáltam mind 3-at és szeritem a Ballad of gay Tony az jobb mint a Lost and Damned...a GTA IV az jó bár nekem a Ballad of gay Tony tettszik a legjobban...
és ha megfigyelitek a Lost and Damned-ben a csávó nem tud jól autot vezetni..könnyen elcsúszik, viszont motorozni azt nagyon tud, Luis a BogT mind2-t tudja
Kép

#4062 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 01. 13:17

Van már valami patch, vagy mod, ami nagyon jól optimalizálja a játékot PC-n? (Egyáltalán létezhet ilyen?)
Jó lenne akadásmentesen játszani vele magas beállításokon :Đ A gépem erős, de ez mégis akad...Kép

#4063 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:49

Most probálom megszerezni a Bullseye tofeát vagy ,hogy nevezik DARTS-ban
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#4064 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:52

Idézet

Én probáltam mind 3-at és szeritem a Ballad of gay Tony az jobb mint a Lost and Damned...
Én is ezt mondtam!Kép

#4065 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:55

Idézet

Van már valami patch, vagy mod, ami nagyon jól optimalizálja a játékot PC-n? (Egyáltalán létezhet ilyen?)
Jó lenne akadásmentesen játszani vele magas beállításokon :Đ A gépem erős, de ez mégis akad...Kép
Nekem az első peccs dobott rajta vagy 5 fps-t :-D

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#4066 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 22:32

Ma megmentettem IVAN-t,azért ,hogy adjon +-ba még submissiso-kat(szegényKépazelőtt megtapodtam a kezeit és lezuhant a tetőről ésKép->igy járt)

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#4067 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 22:38

Idézet

Ma megmentettem IVAN-t,azért ,hogy adjon +-ba még submissiso-kat(szegényKépazelőtt megtapodtam a kezeit és lezuhant a tetőről ésKép->igy járt)
De milyen jó következménye lett annak a kéztaposásnak... Imádtam azt a missziót.

Am hány százaléknál fogok tartani, ha csak a főszálon végigrohanok? Jelenleg 45-46%-nál járok. (bár nem csak a főküldetéseket csináltam)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#4068 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 22:43

Idézet

Idézet

De milyen jó következménye lett annak a kéztaposásnak... Imádtam azt a missziót.

Am hány százaléknál fogok tartani, ha csak a főszálon végigrohanok? Jelenleg 45-46%-nál járok. (bár nem csak a főküldetéseket csináltam)
Én. gondolom,hogy nem lesz 100% ha nem csinálsz meg minden missziót.És kétféleképen lehet ezt is végigjátszani,nem?van amikor Roman-t kell megmentsd vagy pedig a csajt...a story 2felé megy ha jol tudomKép

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#4069 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 22:48

Idézet

Idézet

Idézet

Én. gondolom,hogy nem lesz 100% ha nem csinálsz meg minden missziót. És kétféleképen lehet ezt is végigjátszani,nem?van amikor Roman-t kell megmentsd vagy pedig a csajt...a story 2felé megy ha jol tudomKép
Jaja, van egy csomó választás pl SPOILER amikor választhatunk, hogy playboyt vagy dwayne-t öljük meg, vagy életben hagyjuk-e Vladot vagy sem, vagy lelökjük-e a tetőről Ivant vagy sem /SPOILER. Am eddig úgy csináltam, hogy mindenkit megöltem, akit lehetett. Kíváncsian várom a végét.

Am azt gondoltam, hogy nem lesz 100%, hiszen ott vannak a galambok,az ugratások és egy csomó más minden. Asszem el leszek vele egy darabig :Đ

Porch Monkey 4 Life!

#4070 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 22:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én. gondolom,hogy nem lesz 100% ha nem csinálsz meg minden missziót. És kétféleképen lehet ezt is végigjátszani,nem?van amikor Roman-t kell megmentsd vagy pedig a csajt...a story 2felé megy ha jol tudomKép
Jaja, van egy csomó választás pl SPOILER amikor választhatunk, hogy playboyt vagy dwayne-t öljük meg, vagy életben hagyjuk-e Vladot vagy sem, vagy lelökjük-e a tetőről Ivant vagy sem /SPOILER. Am eddig úgy csináltam, hogy mindenkit megöltem, akit lehetett. Kíváncsian várom a végét.

Am azt gondoltam, hogy nem lesz 100%, hiszen ott vannak a galambok,az ugratások és egy csomó más minden. Asszem el leszek vele egy darabig :Đ
Igyes kétszer kell minimum kijátszodjam,de csak azért másodjára,hogy 30 óra alatt ki kell tonod(csak a fő missiókat)és akkor kapok 1 trofeát...csak ezértKép

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#4071 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 20:24

Azt akarom kérdezni,hogy Vlad-ot muszáj megöljed,vagyvan más kiut is?

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#4072 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 20:39

Idézet

Meg kell ölni. Trófeát is kapsz érteKép Érdemes végignézni a videót mikor megölöd.

#4073 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 20:40

Idézet

Ha jól emlékszem, akkor életben is lehet hagyni, de, hogy hogyan azt nem tudomKép

Porch Monkey 4 Life!

#4074 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 20:41

Idézet

Idézet

Meg kell ölni. Trófeát is kapsz érteKép Érdemes végignézni a videót mikor megölöd.
de én kézzel is megöltem és csak azt mutatta,hogy mintha össze lett volna lőveKép(birom az akcentusát-N.Bellic)

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#4075 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 20:43

Idézet

Idézet

Ha jól emlékszem, akkor életben is lehet hagyni, de, hogy hogyan azt nem tudomKép
pedig én probáltam de nem lehet,másoknál mutatja az L2 vagy a kocka gombot,1ikel megbocsátasz a masikkal pedig megölöd,de itt pisztolyal kellet kinyirnom vagy kézzelKép

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#4076 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 20:44

Idézet

Idézet

Idézet

pedig én probáltam de nem lehet,másoknál mutatja az L2 vagy a kocka gombot,1ikel megbocsátasz a masikkal pedig megölöd,de itt pisztolyal kellet kinyirnom vagy kézzelKép
Én amikor nem akartam megölni vkit csak egyszerűen tovább sétáltam:)

#4077 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 20:47

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én amikor nem akartam megölni vkit csak egyszerűen tovább sétáltam:)
De azt nem engedi,mert akkor nem irja ki,hogy mission passed,és nem tudod elmenteni sem.

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#4078 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 13. 18:15

fú megvettem Steamen a karácsonyi leárazáson és fúú haverral nagyon komoly:D nagyon fain játék csak a sok csitter ne lenne KépKép :Đ
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#4079 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 14:11

Van még 1 kérdésem,FAUSTIN meg kell oljem?vagy meglehet menteni,vagy csak akkor lehet ha megjelenik a 2féle választás? R2-megmented,KOCKA-megölöd....mind1 már megkaptam meg kell öljed mert másképp MISSION falid

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#4080 Felhasználó inaktív   crysis the best 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 18:23

Látom sokan játszotok a játékkal és feltennék egy kérdéset.
Na szóval a Logging on küldetésnél vagyok és ugye egy internetkávézóbe kell elmenni. Jó elmegyek beszélek azzal az asszisztens csajjal azt mondja menjek és használjam az egyik gépet.
jó odamegyek egy géphez nyomogatom az E-t de semmi. (az E az az action billentyű)
vagy mit kell megnyomni hogy működjön ??
PLS válaszoljatok... LÉGYSZIVES
előr is kösz a válaszokat !! :Đ

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Utolsó »