HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#4301 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 28. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: KenDenedis - Dátum: 2010. 07. 26. 06:55

Van annak valami hatása hogy milyen a viszonyom a barátaimmal meg hogy mennyire tisztelnek? Mi függ tõle? Csak mert nincs nagyon kedvem 10 percenként sörözni járni valamelyikkel inkább a küldetéseket nyomomKép

Röviden: Bizonyos kedveltségi szint fölött különféle speciális szolgáltatásokat adnak.
Hosszabban: http://www.gta4.net/...nd-girlfriends/

Szerkesztette: mgf 2010. 07. 28. 18:34 -kor

mgf

#4302 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 28. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: mgf - Dátum: 2010. 07. 28. 18:33

Röviden: Bizonyos kedveltségi szint fölött különféle speciális szolgáltatásokat adnak.
Hosszabban: http://www.gta4.net/...nd-girlfriends/

ja, van rá hatással, de persze nem mindig kell törődni velük. ám ha az acsikat gyűjtöd, akkor megéri elmenni velük.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#4303 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 18:09

Sziasztok ha valaki esetleg játszik liveon vele vegyen fel gamertagom : latyaa Ö aki gta4 ezik de én pl gta the gay of tony vagy mivel nyomom végülis ugyan az mint gta 4 csak kieg szal vele tudok játszani a sima gta 4 esekell?

#4304 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 20:16

bocsi h elégé rondán fogalmaztam meg de remélem kivehető :D

#4305 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: latyaa - Dátum: 2010. 08. 02. 19:09

Sziasztok ha valaki esetleg játszik liveon vele vegyen fel gamertagom : latyaa Ö aki gta4 ezik de én pl gta the gay of tony vagy mivel nyomom végülis ugyan az mint gta 4 csak kieg szal vele tudok játszani a sima gta 4 esekell?

Nem, ha csak nincs meg a másiknak a DLC.

#4306 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2010. 08. 02. 19:27

Nem, ha csak nincs meg a másiknak a DLC.

Értem köszönöm a választ kárr akkor csak a tonysokal tudok :D esetleg valakinek aki a kiegésutökel játszik ?:D valaki nem liveozik vele? ha igen vegyen fel ugyan az mint az itteni Nickem

#4307 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 16:24

Hellotok. Az lenne a kérdésem az Xbox360-on játszó emberekhez, hogy a rendes gta 4 csak nekem mosotasabb? Szóval ha elnézek a távolba, akkor a házak elmosottak, meg az egész, de ahogy közel érek éles lesz. Meg az egész játék kicsit mosottas. Viszont a The Ballad of Gay Tony-ban szép éles a kép, még ha messzire nézek is,és az egész játék.

Csak nálam van ez, vagy a TBOGT tényleg szebb?

Szerk: Ezt a különbséget csak az látja igazából akinek 1080p-ben megy a játék, mert régen nekem felsem tűnt annyira.

Szerkesztette: cross56 2010. 08. 06. 16:41 -kor

XBOX360 250GB

#4308 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 07. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: cross56 - Dátum: 2010. 08. 06. 17:24

Hellotok. Az lenne a kérdésem az Xbox360-on játszó emberekhez, hogy a rendes gta 4 csak nekem mosotasabb? Szóval ha elnézek a távolba, akkor a házak elmosottak, meg az egész, de ahogy közel érek éles lesz. Meg az egész játék kicsit mosottas. Viszont a The Ballad of Gay Tony-ban szép éles a kép, még ha messzire nézek is,és az egész játék.

Csak nálam van ez, vagy a TBOGT tényleg szebb?

Szerk: Ezt a különbséget csak az látja igazából akinek 1080p-ben megy a játék, mert régen nekem felsem tűnt annyira.

Igazából 720p-ben renderel mindkettő, de könnyen lehet hogy valamit ütöttek a motoron és a TBoGT-ben nagyobb az effektív látótáv XBox-on.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#4309 Felhasználó inaktív   T0mesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 18:25

Az alapjátékban ottartok éppen, hogy megölöm Dimitrit vagy Üzletbe megyek. Az üzletet választottam és meglőtték Romant az esüvőn, most meghalt vagy nem? :(
Microsoft Windows XP Professional Szerizcsomag 3
VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz

Xfire: darknessboyy

#4310 Felhasználó inaktív   Toc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 23:29

Srácok, plíz segítsetek.
GTA4-et oly hosszú idő után elővettem, mert annyira kafa és még nem toltam végig, de folytatni akarom.
Agyhúgykövet kapok ezektől a link, meg gamertag, meg windows live id, meg tudja a franc mit össze kell már gányolni.
Elsőre még sikerült és kb fele körül tarthatok, de most sehogysem jön össze.
A savegame-em megvan de azt a tetü Live baromságot nem mentettem el anno és azóta már újrahúztam a windowst is vagy 2x.
Social club-ba be vagyok jelentkezve, összevagyok linkelve a LIVE-al, átállítottam a helyet is UK-ra, de ez a mocsok mégis azt mondja h nem támogatja a játékot az én régiómban, amikor a GTA4-ből szeretném használni a már létező Windows live id-mat.
Mit tudok tenni szerintetek h a savegame-jaimet visszaállítsam? Nem kezdeném elölről, de ha már úgy lenne, akkor az egész hóbelebancot link, social club, meg a többi is nyomhatom újra. áááááááááááá

Ekkora egy balfasz társaságot h lehet így kibaszni a gémerrel, aki nem akar ennyi sok szar csesződést, csak "járni az utcákat".
Komolyan mondom ledarálnám a hülyét, aki ezt az egészet kitalálta.
Segítségetek előre is köszönöm!
" Ha most megkellene halnod, elégedett lennél az életeddel? "
/Fight Club/

#4311 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 09. 00:01

Szerintem menj fel a megfelelő oldalra töltsd le a warez verziót és játsz. :idea:

#4312 Felhasználó inaktív   Toc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 09. 08:36

És azzal hogy lesznek meg a régi savegame-eim? Sztem sehogy. :(((

Az a baj h anno az Xlive mappát nem tettem el, csak a savegame-et. Szóval lehet nelég necces lesz, de azt gondolom azt le kellene töltenie.

Másik érdekesség, hogy vipmail-es Windows live id-m van, átállítottam Egyesült államokra az országot, úgysem megy a régiós balhé miatt.

Gondoltam teszek egy próbát, kreáltam egy hotmail-es live id-t (ország USA) és azzal egyből ment.
Persze így kezdhetném elölről az egészet. :(( A kukába dobva kb 36 óra játékidőt. :((
Nem tudom mit kellene még kipróbálnom, ha jó ez a live id, akkor esetleg a savegame-eket kellene beleapplikálni.
Valakinek van valami éppkézláb ötlete? Hozzászólása, vagy valami?
Latyaa! Ha megy ez a xar, akkor majd felveszlek és tolhatjuk multiban, régóta ki akarom próbálni. Dani Te sem menekülsz majd! :)
" Ha most megkellene halnod, elégedett lennél az életeddel? "
/Fight Club/

#4313 Felhasználó inaktív   SquintDog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 17:27

Sziasztok!

Az lenne a problémám,hogy egyszerűen elíndítom a GTA 4-et és azt írja ki,hogy a Rockstar Games Social Club működése leállt.....Ez mit jelent?Aztán a GameSpy Comrade-nél is ilyen probléma volt....SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!

Előre is köszi!!
XboxSatyka

#4314 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Toc - Dátum: 2010. 09. 09. 08:36

És azzal hogy lesznek meg a régi savegame-eim? Sztem sehogy. :(((

Az a baj h anno az Xlive mappát nem tettem el, csak a savegame-et. Szóval lehet nelég necces lesz, de azt gondolom azt le kellene töltenie.

Másik érdekesség, hogy vipmail-es Windows live id-m van, átállítottam Egyesült államokra az országot, úgysem megy a régiós balhé miatt.

Gondoltam teszek egy próbát, kreáltam egy hotmail-es live id-t (ország USA) és azzal egyből ment.
Persze így kezdhetném elölről az egészet. :(( A kukába dobva kb 36 óra játékidőt. :((
Nem tudom mit kellene még kipróbálnom, ha jó ez a live id, akkor esetleg a savegame-eket kellene beleapplikálni.
Valakinek van valami éppkézláb ötlete? Hozzászólása, vagy valami?
Latyaa! Ha megy ez a xar, akkor majd felveszlek és tolhatjuk multiban, régóta ki akarom próbálni. Dani Te sem menekülsz majd! :)

Elég késön néztem mert leg alura irtad :D bár lehet küldök egy emailt és multizhatunk :D

#4315 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 20:02

Hali...én PS3-on tolom, és fura hogy amikor elindul a játék, visszadobja a felbontást 720p-re...ez normális?
A pakkot vettem meg (GTA4+a 2 DLC egy lemezen) és amikor a lemez elindul, akkor először egy külön menüből ki kell választani hogy a 3 közül melyiket akarod indítani, ez a "menü" még 1080p-ben megy, de aztán azonnal visszadobja 720p-re...miért? Így pedig nem valami szép...sőtt...kiábrándítóan csúnya a játék. A távolabbi objektumok elég mosottak. Meg az egész olyan nem is tudom...

#4316 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 14:33

No a szokásos módon égülis ráerőltettem az 1080p-t a játékra, de fura hogy magától nem akarja az igazságot.
Másik kérdésem lenne: hol találom meg a játékban ellőtt képeket? A mobilokon van fényképezőgép...ezek a képek hoivá kerülnek? (PS3)

#4317 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 22:00

Hellotok. Olyan gondom lenne, hogy felraktam a GTA IV-et, és ráraktam egészen a 1.0.2.0 patchig mert akadási problémám volt a játékkal. Ami végre megszűnt, viszont most hiába süt a nap, olyan lent mintha árnyék lenne... távolban meg rendesen rásüt a nap mindenre, és ahogy közeledem az is sötét lesz mintha árnyék borítaná. Ezt hogy csináljam meg? Ha felrakom a 1.0.3.0 patchet kiírja h rakjam újra a játékot.. és ugyanez a többinél? Az számít h milyen sorrendben rakom fel a patcheket? egyeltalán felkell rakni őket külön-külön?
XBOX360 250GB

#4318 Felhasználó inaktív   Psychosocial 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 10:02

Hi!Valaki véletlenül nem tudja hogy van a GTA4-hez úgy nevezett simple native trainer v6.2 aminek már menni e kell 1.0.7.0-ás patch-en de én hiába másolom be a gta 4 fő mappájába a fajlokat nem ír felül semmit és nem megy. Eredeti a játék segítsetek.THX. :s
 <---A legjobb FPS

TopGear,cod sora.,badcompany2,GTA4,AC2

#4319 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 09. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Binder - Dátum: 2010. 12. 08. 13:33

No a szokásos módon égülis ráer?ltettem az 1080p-t a játékra, de fura hogy magától nem akarja az igazságot.
Másik kérdésem lenne: hol találom meg a játékban ell?tt képeket? A mobilokon van fényképez?gép...ezek a képek hoivá kerülnek? (PS3)

Bocs, hogy csak ilyen késôn jön a válasz. Az az egyik baja a játéknak, hogy egy-két küldetéstôl eltekintve a telefon fényképezôje szart sem ér, mert nem menti el a képeket sehova.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#4320 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: biolencse - Dátum: 2011. 01. 09. 13:05

Bocs, hogy csak ilyen késôn jön a válasz. Az az egyik baja a játéknak, hogy egy-két küldetéstôl eltekintve a telefon fényképezôje szart sem ér, mert nem menti el a képeket sehova.

Ugyan mire használnád(tok) azokat a lépeket?az csak amissiokhoz kell.
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • Nem indíthatsz témát.