HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#661 Felhasználó inaktív   watto2000 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:58

Amúgy Tom nem marhaság egy kicsit hogy már a megjelenés előtt nyomják fel a frissítést? lehet ez a warezosok ellen van h bannolhassák őket ^^

#662 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:12

Mindeggy akkor majd kedden^^!A lényeg lehet ez volt az első befejezett béta a R* semmit nem árul el!Meg több oldalon is írták hogy amikor a 3. sziget fő küldetése indulna 1* csak megáll a játék!

#663 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 18:22

hogyan lehet a kocsi csomagtartójábool kivenni a fegyvereket? mondjátok el lécci!!!!!!!! melyik kocsiban vannak, melyik gombot kell megnyomni hogy kinyissa, és amit csak tudtok erről lécci! gondolom nem minden kocsiban van fegyver, azért kérdeztem meiylk kocsiban vannak... lécci mondjáok el, mert én probálkoztam, de nem jutottam semmire... ja, és lehet ugy lőni hogy nem tartod emberre... szabadon is célozhatsz... aki még nem tudta... :ĐKépKépKépKép

#664 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 26. 18:28

a free aimot így kell:az RT finoman nyomva tartod!

#665 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 19:54

tehát odamész a csomagtartóhoz és finoman megnyomom a rt-t? most nem tom kipróbálni, mert egy csomoot játszottam vele, most pihen a gép... köszi

#666 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 19:57

tudom, hülyéskedek... az a szabad célzás... de joo hogy belerakták! a pc-s semmivel nem lesz jobb a ps3-asnál, hiszen a ps3ba van mozgásérzékelés... uyg jobb tolni... de a 360 se lesz piskóta! csak rosszabb a grafikája egy kicsivel... és akkor is ps3ra szerzem meg....

#667 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:11

a rosszab grafikán azt érted hogy ha beledugod az orrod a tv-be akkor a ps3 verzió egy pixellel szebb?Kép!
Mert a 720p meg az 1080p között ennyi a különbség!Kép

#668 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:11

Kicsit szoás lenne ha akkore bugokkal adnák ki :Đ

#669 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:13

Nyugi huszti ez vmi teszter verzsön volt!Olvasd el az előző hszem eggyetértetek?

#670 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:14

Idézet

Kicsit szoás lenne ha akkore bugokkal adnák ki :-D
nem fogják :Đ

#671 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 21:17

Idézet

Idézet

Kicsit szoás lenne ha akkore bugokkal adnák ki :-D
Hát, ha igen, akkor akkora bukás lesz, hogy ejjha...

#672 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 21:26

Idézet

Idézet

Idézet

Kicsit szoás lenne ha akkore bugokkal adnák ki :)
Hát, ha igen, akkor akkora bukás lesz, dehogy ejjha...
de nem lesz :-D

#673 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 21:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ajánlom is nekik mert ezért vettem Xboxot...

#674 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 21:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ps3mal jobban jártál volna, de igy sem fogd megszivni... garantálom... adhatok egy linket.... a legmagasabb pontszámotadták különböző magazinok, 10/10, *****/*****, 20/20. és én nem csalódnék ebben ha kellene akkor sem... szép és joo kis játék lesssz

#675 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 22:24

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ps3mal jobban jártál volna, de igy sem fogd megszivni... garantálom... adhatok egy linket.... a legmagasabb pontszámotadták különböző magazinok, 10/10, *****/*****, 20/20. és én nem csalódnék ebben ha kellene akkor sem... szép és joo kis játék lesssz
Nem akartam PS3-at..Ne kérdezzétek miért, nemtudom megmondani..Egyszerűen Xbox és kész. Ez kellett, ez van, ezt vettem. Ígyis fél évig gyűjtöttem rá. De meglett, és nem bánom, de ha most ez szarlesz (remélem hogy nem) akkor kidobom a kukába vagy elpasszolom. MEgvárom a hivatalos megjelenést, és ha az eredeti játék hibátlanul műkszik, megveszem eredetibe a flashelés árából...Ennyit már megér, 3 éve várom a játékot, 1 évig vártam a boxot...fél évig gyűjöttem rá, és ha msot végre már meglesz a játék, akkor nekem ne akadozzon,ne szaggasson meg ilyesmik, inkább perkálok érte 15-öt és lemondok a többi játékról amit írni szerettem volna...

Szerk: ez lemaradt: http://gtaplace.hu/f...9121ad846ac4208

#676 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 07:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem akartam PS3-at..Ne kérdezzétek miért, nemtudom megmondani..Egyszerűen Xbox és kész. Ez kellett, ez van, ezt vettem. Ígyis fél évig gyűjtöttem rá. De meglett, és nem bánom, de ha most ez szarlesz (remélem hogy nem) akkor kidobom a kukába vagy elpasszolom. MEgvárom a hivatalos megjelenést, és ha az eredeti játék hibátlanul műkszik, megveszem eredetibe a flashelés árából...Ennyit már megér, 3 éve várom a játékot, 1 évig vártam a boxot...fél évig gyűjöttem rá, és ha msot végre már meglesz a játék, akkor nekem ne akadozzon,ne szaggasson meg ilyesmik, inkább perkálok érte 15-öt és lemondok a többi játékról amit írni szerettem volna...

csak tudod, akik kipróbálták mind2 konzolon mindenki mondta hogy a ps3nak szebb a grafikája. és nem csak ez, de még a mozgásérzékelő mód is van benne... ami a360ba nincs... ha csak ezért a játéért akartál konzolt választanmi, akkor csak ugy vegyél boxot ha van neted mert ott le lehet majd később tölteni valamiket. de ha nincs neted, akkor a ps3a joo választás, mert szabb grafikája van és nagyon de nagyon joo a mozgásérzékelés (ezt azért mondom mert van ps3am és van hozzá egy csomoo játék amik támogatják a mozgásérzékelést, és nagyon jooooo!) nagyon joo igy vezetni egy autót, motorcsónakot, motort stb. és ps3ra fogom megvenni :)

#677 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 08:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

csak tudod, akik kipróbálták mind2 konzolon mindenki mondta hogy a ps3nak szebb a grafikája. és nem csak ez, de még a mozgásérzékelő mód is van benne... ami a360ba nincs... ha csak ezért a játéért akartál konzolt választanmi, akkor csak ugy vegyél boxot ha van neted mert ott le lehet majd később tölteni valamiket. de ha nincs neted, akkor a ps3a joo választás, mert szabb grafikája van és nagyon de nagyon joo a mozgásérzékelés (ezt azért mondom mert van ps3am és van hozzá egy csomoo játék amik támogatják a mozgásérzékelést, és nagyon jooooo!) nagyon joo igy vezetni egy autót, motorcsónakot, motort stb. és ps3ra fogom megvenni :)
Egyetértek! Ps-nál tényleg tök zsir a mozgásérzékelés
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#678 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 27. 08:55

Először is ha a grafikáról beszélünk úgymondva nicns különbség!Ugye most vegyük az 1080p és a 720p!Az 1080 a ps a 720p a box!Nahmsot a 720p és az 1080p között csak akkor veszel észre különbséget hA beledugod az orrod a tvbe!és egész végig úgy játszól!Kép!Erről ennyit!Nekem nem kelll mozgásérzékelő én egy rendes arcade gamer vagyok:)

#679 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 27. 09:38

Hát Svájcba vagy mi is az a Switzerland már hozzá lehet jutni a GTA-hoz. http://www.play3r.fr...pic.php?id=1100

#680 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 27. 09:55

Szép az a dombornyomatos GTA IV felirat.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36