HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#821 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 30. 16:04

Arról nincenek hírek hogy esetleg PC-re mikor adják ki, vagy egyáltalán kiadják-e??? Nagyon remélem hogy igen, mert a San Andreas nagy kedvencem a mai napig, és ezt is jó lenne kipróbálni.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#822 Felhasználó inaktív   TonyMartini 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 30. 16:15

Idézet

Arról nincenek hírek hogy esetleg PC-re mikor adják ki, vagy egyáltalán kiadják-e??? Nagyon remélem hogy igen, mert a San Andreas nagy kedvencem a mai napig, és ezt is jó lenne kipróbálni.
Hivatalosan még nincs megerősítve hogy mikor lesz PC-re, de rengeteg külföldi játékmagazin szerint vmikor ősszel fog PC re kijönni (októberi megjelenést mondják a legtöbben).
Féljetek! Mert jövök!
http://eu.wowarmory....calp&n=Martinez

#823 Felhasználó inaktív   penge28 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 16:40

Valaki tudna segíteni Bohan-ba vagyok és egy háztetötől kell leszednem az ellenséget de mindig kék pontokat jelez és aztán elcseszem a választ előre is kösz amúgy ha valamejikötöknek van 360-a és megvan neki a GTa4 tudok hozzá kodokat mondani

#824 Felhasználó inaktív   Callation 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 30. 17:45

Idézet

Idézet

Hivatalosan még nincs megerősítve hogy mikor lesz PC-re, de rengeteg külföldi játékmagazin szerint vmikor ősszel fog PC re kijönni (októberi megjelenést mondják a legtöbben).
Én is ilyesmit hallottam hogy szeptember és október közepén jelenik meg!:Đ

Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni

#825 Felhasználó inaktív   TonyMartini 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 20:42

Idézet

Valaki tudna segíteni Bohan-ba vagyok és egy háztetötől kell leszednem az ellenséget de mindig kék pontokat jelez és aztán elcseszem a választ előre is kösz amúgy ha valamejikötöknek van 360-a és megvan neki a GTa4 tudok hozzá kodokat mondani
http://www.gta4.net/cheats/index.php
nézd meg. de nem ajánlom hogy használd mert letílt egy rakat eredményt ( achievement-et). írják hogy csak poénkodásból lehet használni a kódokat, nem szabad elmenteni őket!!!! mert ugrottak az achievement - eket!!!!!
Féljetek! Mert jövök!
http://eu.wowarmory....calp&n=Martinez

#826 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 20:47

Idézet

inkább nem szoolalok meg... de a kék pont az nem azt jelenti hogy szedd le őket vagy őt! akit meg kell ölni az piros ponttal jelzi a térkép, ha az embert nézed akkor egy piros nyil mutat rá fölülről! ha kék, akkor azt vagy védeni kell, vagy oda kell menni, de ha az nagyon lent van akkor csak védeni kell.... egyébként az a tippem hogy várd meg amig ahhoz a kék ponttal jelölt emberhez nem mennem piros pontos emberek, és ha jönnek a piros pontos emberek, akkor azokat szedd le! de a kéket ne, mert azt védeni kell!!!!! de legtöbb esetben követni, avgy oda kell menni hozzá

#827 Felhasználó inaktív   frog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 20:55

Idézet

Köszönöm a választ. Most már értem. Én is azok közé tartozom, akik még 29-én, azaz tegnap megvették a GTA IV-et. Én PS3-ra. Ilyen jelenséget azonban én nem tapasztaltam, még gyorshajtásnál sem. Száguldoztam azért rendesen, meg sítálgattam is, hogy alaposan szemügyvre vehessem a tájat, a környezetet. Illetve egy esetben merült fel ez a "hirtelen a semmiből előkerülnek a tárgyak" dolog. Megálltam az autóval egy füves területen és a kamerát úgy állítottam be, mintha a házak tetejéről filmeznének. Kép Ilyenkor a hirtelen zoom-olásnál tűnik csak fel a fű. Bár a terület előtte is zöld volt, csak a fűcsomók nem látszódtak. Engem ez egyáltalán nem zavar, más játékoknál is előfordulhatnak kisebb problémák. Egyébként mondom, ezen kívül popup-ot én nem tapasztaltam.
Teljes mértékben egyetértek veled!! Én se tapasztaltam ezt a "POPUP" dolgot, mint ahogy már egy korábbi hozzászólásomba is említettem semmi ilyet nem lehet tapasztalni az eredeti PS3-as GTA 4-mél

#828 Felhasználó inaktív   penge28 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 07:10

Köszi a segítségeket de már megcsináltam most jöhet ManhattanKép

#829 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 05. 01. 07:11

1.Van 1 VGA HD AV Cabelem amivel az xboxba dugom az egyik végét a másikat meg a monitorba! 2.A TV-m en is van 1 vga csatlakozó(PC IN)! 3.Nahmsot oda bedugom és elindítom a boxot felismeri hogy jön a jel mert a sarkoban ki van írva hogy (PC) de középre pedig hogy nem támogatott üzemmód! De a box megy!

#830 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 01. 07:11

Yupee!Haverom megvette eredetiben (xbox360) és nála sincs ennyi idegesítő popup!Szvaé nekem is majd hétfőn jön az eredeti!

#831 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 01. 07:12

1.Van 1 VGA HD AV Cabelem amivel az xboxba dugom az egyik végét a másikat meg a monitorba!
2.A TV-m en is van 1 vga csatlakozó(PC IN)!
3.Nahmsot oda bedugom és elindítom a boxot felismeri hogy jön a jel mert a sarkoban ki van írva hogy (PC) de középre pedig hogy nem támogatott üzemmód!

De a box megy!

#832 Felhasználó inaktív   Heihachimishima 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 07:21

Idézet

1.Van 1 VGA HD AV Cabelem amivel az xboxba dugom az egyik végét a másikat meg a monitorba!
2.A TV-m en is van 1 vga csatlakozó(PC IN)!
3.Nahmsot oda bedugom és elindítom a boxot felismeri hogy jön a jel mert a sarkoban ki van írva hogy (PC) de középre pedig hogy nem támogatott üzemmód!

De a box megy!
Próbáltad átállítani a X360 Display menüjében a felbontást ? Valszeg a tv-d nem támogatja azt , amelyikre éppen be van állítva .

#833 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 01. 07:23

De a a baj!Amikor monitorra dugom csak ilyenek jönnek hogy 12080*1024!Tudom a 720p=1280*720!De már arra is próbáltam!Más ötlet?

#834 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 01. 07:24

http://www.gametrail...yer/21048.html!

Ez a 2. trailer megtudná vki adni a szám címét?

#835 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 08:44

Valaki megmondaná, hogyan lehet coop-ba játszani a játékot? Tegnap kb. 2 órát multiztunk pár haverrel és óriási volt!:Đ A zsaru vs. bűnözök az egyik legjobb mód.

#836 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 09:02

Kép

Idézet

http://www.gametrail...yer/21048.html!

Ez a 2. trailer megtudná vki adni a szám címét?
Arm In Arm - The Boggs.

De kérlek szokj le arról hogy minden hsz-t kétszer küldesz be.

#837 Felhasználó inaktív   roli24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 01. 10:06

Hali!volna egy ojan kérdésem hogy megvettem a gta4-et(x360) és nagyon tuti csak olyan gondom van hogyha beülök az autoba és elindulok vele felgyorsitok vanamikor összefolyik az ut illetve pl:egy ház hirtelen megjelenik elöttem és ez elég zavaro !!!!Ez lehet a gép hibája vagy dvd hiba???Nekem arcade gépem van ez gond??

#838 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 10:49

Idézet

Valaki megmondaná, hogyan lehet coop-ba játszani a játékot? Tegnap kb. 2 órát multiztunk pár haverrel és óriási volt!:Đ A zsaru vs. bűnözök az egyik legjobb mód.
jaja szeritnem is az az egyik legjobb mód!

#839 Felhasználó inaktív   Lotheran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 10:53

nemtudná valaki megmondani hogy mikor lehet a jatekban uj házakat venni?vagy autókat tuningolni mint a régebbi részeiben???jolenne ha valaki tudna segiteni:D:D:Dköszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#840 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 11:15

Idézet

nemtudná valaki megmondani hogy mikor lehet a jatekban uj házakat venni?vagy autókat tuningolni mint a régebbi részeiben???jolenne ha valaki tudna segiteni:D:D:Dköszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyiket se lehet!

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.