Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 04. 30. 16:04
Arról nincenek hírek hogy esetleg PC-re mikor adják ki, vagy egyáltalán kiadják-e??? Nagyon remélem hogy igen, mert a San Andreas nagy kedvencem a mai napig, és ezt is jó lenne kipróbálni.
Elküldve: 2008. 04. 30. 16:15
Idézet
Arról nincenek hírek hogy esetleg PC-re mikor adják ki, vagy egyáltalán kiadják-e??? Nagyon remélem hogy igen, mert a San Andreas nagy kedvencem a mai napig, és ezt is jó lenne kipróbálni.
Elküldve: 2008. 04. 30. 16:40
Valaki tudna segíteni Bohan-ba vagyok és egy háztetötől kell leszednem az ellenséget de mindig kék pontokat jelez és aztán elcseszem a választ előre is kösz amúgy ha valamejikötöknek van 360-a és megvan neki a GTa4 tudok hozzá kodokat mondani
Elküldve: 2008. 04. 30. 17:45
Idézet
Idézet
Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni
Elküldve: 2008. 04. 30. 20:42
Idézet
Valaki tudna segíteni Bohan-ba vagyok és egy háztetötől kell leszednem az ellenséget de mindig kék pontokat jelez és aztán elcseszem a választ előre is kösz amúgy ha valamejikötöknek van 360-a és megvan neki a GTa4 tudok hozzá kodokat mondani
nézd meg. de nem ajánlom hogy használd mert letílt egy rakat eredményt ( achievement-et). írják hogy csak poénkodásból lehet használni a kódokat, nem szabad elmenteni őket!!!! mert ugrottak az achievement - eket!!!!!
Elküldve: 2008. 04. 30. 20:47
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 30. 20:55
Idézet
Köszönöm a választ. Most már értem. Én is azok közé tartozom, akik még 29-én, azaz tegnap megvették a GTA IV-et. Én PS3-ra. Ilyen jelenséget azonban én nem tapasztaltam, még gyorshajtásnál sem. Száguldoztam azért rendesen, meg sítálgattam is, hogy alaposan szemügyvre vehessem a tájat, a környezetet. Illetve egy esetben merült fel ez a "hirtelen a semmiből előkerülnek a tárgyak" dolog. Megálltam az autóval egy füves területen és a kamerát úgy állítottam be, mintha a házak tetejéről filmeznének.
Ilyenkor a hirtelen zoom-olásnál tűnik csak fel a fű. Bár a terület előtte is zöld volt, csak a fűcsomók nem látszódtak. Engem ez egyáltalán nem zavar, más játékoknál is előfordulhatnak kisebb problémák. Egyébként mondom, ezen kívül popup-ot én nem tapasztaltam.
#829 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 01. 07:11
1.Van 1 VGA HD AV Cabelem amivel az xboxba dugom az egyik végét a másikat meg a monitorba! 2.A TV-m en is van 1 vga csatlakozó(PC IN)! 3.Nahmsot oda bedugom és elindítom a boxot felismeri hogy jön a jel mert a sarkoban ki van írva hogy (PC) de középre pedig hogy nem támogatott üzemmód! De a box megy!
#830 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 01. 07:11
Yupee!Haverom megvette eredetiben (xbox360) és nála sincs ennyi idegesítő popup!Szvaé nekem is majd hétfőn jön az eredeti!
#831 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 01. 07:12
1.Van 1 VGA HD AV Cabelem amivel az xboxba dugom az egyik végét a másikat meg a monitorba!
2.A TV-m en is van 1 vga csatlakozó(PC IN)!
3.Nahmsot oda bedugom és elindítom a boxot felismeri hogy jön a jel mert a sarkoban ki van írva hogy (PC) de középre pedig hogy nem támogatott üzemmód!
De a box megy!
3.Nahmsot oda bedugom és elindítom a boxot felismeri hogy jön a jel mert a sarkoban ki van írva hogy (PC) de középre pedig hogy nem támogatott üzemmód!
De a box megy!
Elküldve: 2008. 05. 01. 07:21
Idézet
1.Van 1 VGA HD AV Cabelem amivel az xboxba dugom az egyik végét a másikat meg a monitorba!
De a box megy!
De a box megy!
#833 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 01. 07:23
De a a baj!Amikor monitorra dugom csak ilyenek jönnek hogy 12080*1024!Tudom a 720p=1280*720!De már arra is próbáltam!Más ötlet?
Elküldve: 2008. 05. 01. 08:44
Valaki megmondaná, hogyan lehet coop-ba játszani a játékot? Tegnap kb. 2 órát multiztunk pár haverrel és óriási volt!
A zsaru vs. bűnözök az egyik legjobb mód.
Elküldve: 2008. 05. 01. 09:02
Idézet
Arm In Arm - The Boggs.
De kérlek szokj le arról hogy minden hsz-t kétszer küldesz be.
Elküldve: 2008. 05. 01. 10:06
Hali!volna egy ojan kérdésem hogy megvettem a gta4-et(x360) és nagyon tuti csak olyan gondom van hogyha beülök az autoba és elindulok vele felgyorsitok vanamikor összefolyik az ut illetve pl:egy ház hirtelen megjelenik elöttem és ez elég zavaro !!!!Ez lehet a gép hibája vagy dvd hiba???Nekem arcade gépem van ez gond??
Elküldve: 2008. 05. 01. 10:49
Idézet
Valaki megmondaná, hogyan lehet coop-ba játszani a játékot? Tegnap kb. 2 órát multiztunk pár haverrel és óriási volt!
A zsaru vs. bűnözök az egyik legjobb mód.
Elküldve: 2008. 05. 01. 10:53
nemtudná valaki megmondani hogy mikor lehet a jatekban uj házakat venni?vagy autókat tuningolni mint a régebbi részeiben???jolenne ha valaki tudna segiteni:D:D:Dköszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elküldve: 2008. 05. 01. 11:15
Idézet
nemtudná valaki megmondani hogy mikor lehet a jatekban uj házakat venni?vagy autókat tuningolni mint a régebbi részeiben???jolenne ha valaki tudna segiteni:D:D:Dköszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Súgó
A téma zárva.