Amikor odaadják
! Passz. Nem tudom hol tartasz.
Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 05. 03. 10:46
Asszem amikor bemész "legálisan" a második városba, de nem biztos.
Elküldve: 2008. 05. 03. 11:07
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
én se tom akkro..... 
Elküldve: 2008. 05. 03. 12:20
Ti melyik rádióállomást szoktátok hallgatni? Én az electro-t meg a San Juan meg a radio Broker-t.
Nem lehet úgy menni Buszal, mint Taxival? Hogy átvált FPS-be (Shooter nélkül, mert ugye First Preson Shooter)? Mert van Busz megálló és volt még egy réggebbi hírbe, hogy lehet így menni.
Elküldve: 2008. 05. 03. 13:00
Idézet
Ti melyik rádióállomást szoktátok hallgatni? Én az electro-t meg a San Juan meg a radio Broker-t.
Nem lehet úgy menni Buszal, mint Taxival? Hogy átvált FPS-be (Shooter nélkül, mert ugye First Preson Shooter)? Mert van Busz megálló és volt még egy réggebbi hírbe, hogy lehet így menni.
Elküldve: 2008. 05. 03. 13:11
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 03. 14:12
Idézet
Idézet
Am ki az a ZiT??
Elküldve: 2008. 05. 03. 15:16
Mikor Romant elkapják, és ilyen 3 emeletes házban kell kinyírni az embereket, mire odaérek Romanhoz, fejéhez fognak egy fegyvert, és lelövik, aki lelövi, azt pedig nem tudom becélozni, nincs rá idő.
Valaki tudja, hogy kell?
Valaki tudja, hogy kell?
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2008. 05. 03. 15:22
Idézet
Idézet
Idézet
Am ki az a ZiT??
Juhászroli: Az LT-t amivel célzol (boxon) csak félig nyomod be és akkor magától céloz. Amikor rád tartja a fegyvert, mert ijesztgetni akar, akkor fejbelövöd. Pár perce megnézem, hogy hány százaléknál vagyok és eléggé meglepődtem! Már 56,51% kész a játékból és sajnos már mindjárt vége.
Elküldve: 2008. 05. 03. 15:23
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Am ki az a ZiT??
Juhászroli: Az LT-t amivel célzol (boxon) csak félig nyomod be és akkor magától céloz. Amikor rád tartja a fegyvert, mert ijesztgetni akar, akkor fejbelövöd. Pár perce megnézem, hogy hány százaléknál vagyok és eléggé meglepődtem! Már 56,51% kész a játékból és sajnos már mindjárt vége.
Ott melyik az LT?
Mert nincs elég időm becélozni
Kiléptem a játékból, és nem tudom ki adta ezt a küldetést. Azt még elmondanád?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 03. 15:28
Idézet
Idézet
Idézet
De hogyha Taxi-val akarsz menni akkor nem kell felhívni,hanem odamész a taxihoz,és HOSSZAN nyomod az háromszöget(vagy boxon Y) és akkor kiszedi az utasokat belőle,vagy ha nincs benne utas,akkor csak beszáll hátra.. És ott ki tudod választani h hova akarsz menni..
Am ki az a ZiT??
Am ki az a ZiT??
Ott melyik az LT?
Elküldve: 2008. 05. 03. 15:32
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
De hogyha Taxi-val akarsz menni akkor nem kell felhívni,hanem odamész a taxihoz,és HOSSZAN nyomod az háromszöget(vagy boxon Y) és akkor kiszedi az utasokat belőle,vagy ha nincs benne utas,akkor csak beszáll hátra.. És ott ki tudod választani h hova akarsz menni..
Am ki az a ZiT??
Am ki az a ZiT??
Ott melyik az LT?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 03. 15:32
Én is tudtam, hogy lehet Taxizni, sőt, mindig azzal szoktam menni a helyekre küldetés közbe meg küldetésre. Tényleg, ki az a ZiT? és honnan tudod a számát? És már én is kérdeztem vagy 6X, hogy mi a Taxi száma. Valaki le tudja írni Magyarul az Archivument-eket?
Elküldve: 2008. 05. 03. 15:41
Idézet
Én is tudtam, hogy lehet Taxizni, sőt, mindig azzal szoktam menni a helyekre küldetés közbe meg küldetésre. Tényleg, ki az a ZiT? és honnan tudod a számát? És már én is kérdeztem vagy 6X, hogy mi a Taxi száma. Valaki le tudja írni Magyarul az Archivument-eket?
Most látom, hogy webfordítással lett lefordítva, mert valami szörnyű az egész.
Elküldve: 2008. 05. 03. 15:42
Tényleg félig kellett benyomni
Utána meg matrixos lassított felvétel volt:)
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 03. 16:12
Hol tartotok? Én most csináltam olyat, hogy be kellett menni egy szállodába, ott felmentem a 30.-ra. Ott volt 3 célpont. Ennyi.
Elküldve: 2008. 05. 03. 16:19
Idézet
Hol tartotok? Én most csináltam olyat, hogy be kellett menni egy szállodába, ott felmentem a 30.-ra. Ott volt 3 célpont. Ennyi.
Szerintem te ott vagy, ahol a tetőre is ki kell menni, és utána 3-as körözésed van, ott kapod meg a 2. szigetet, nem?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 03. 16:34
Idézet
Nekem már megvan mind a 3 város
. Szóval: nem.
Én pontosan 27,21%-nál vagyok
Tudjátok van videóba is, hogy Niko supermotoval megy, kép is van róla, mikor a metró vagy vonat mellett megy. A 3. szigeten sincs ilyen motor?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 03. 16:41
Van az a motor. De azt a küldetést már megcsináltam, amit írtam. Hát biztos még nem voltál azon a küldetésen, amelyiken én.

Súgó
A téma zárva.