Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 05. 19. 20:09
Idézet
Idézet
Ezért kérdeztem hogy tűzzem-e be valahova a sztorit
Elküldve: 2008. 05. 19. 20:32
New York,New York...
Niko Bellic egy Szerbiai immigráns és a Boszniai Háború veteránja aki,unoktestvérére hallgatva Liberty City-be utazik hogy megvalósitsa az Amerikai Álmot.Miután megérkezik,hamar rájön hogy Roman meséi a gazdagságról,a kocsikról és a nőkről csak hazugságok voltak hogy takarja saját kudarcait,és adósságát.Nikó segit unokatestvérének kiegyenliteni a számlát,és egy új életet találni saját magának eközben.
Késöbb kiderül hogy Nikó azért jött Liberty City-be hogy megkeresse azt az embert aki elárulta a volt Katonai egységét.Florian Cravic-ot.Nikó hamarosan kapcsolatba kerül Vladimir Glebov-al és rövid idő múlva kivégzi a Bróker-Hid alatt,felkeltve a Liberty City Bratva egyik prominens tagjának Mikhail Faustin-nak a figyelmét.Nikó elkezd Mikhail-nak dolgozni és pár 'munka' után kivégzi Dimitri egyik beosztottját Lenny Petrovic-ot,az egyik rivális Bratva vezérének Kenny Petrovic-nak a fiát.Dimitri félve egy háborútól,szövetkezik Nikóval hogy ölje meg Faustin-t védelemért cserébe Petrovic-tól és hogy Nikó csak egy 'bérelt fegyver' volt.Miután Nikó végez Faustin-nal a Perestroika tetején,találkozik Dimitrivel egy raktárházban,hogy átvegye a jutalmát,de Dimitri átveri és átadja Nikót Rodislav Bulgarin-nak aki Nikó volt munkáltatója volt,és holtan akarja látni.Little Jacob megmenti Nikót,de Dimitri és Bulgarin megszöknek.
Mert Barátok Kellenek...
Nikót felhivja Roman aki egy ideje felszivódott félve a rosszakaróitól,hogy megakar beszélni vele valamit.Miután találkoznak felfedezik hogy Dimitri emberei felgyujtották Roman Taxi Társaságát és lakását egyaránt.Ketten elmenekülnek Bohan-ba ahol Roman barátnőjénél szálnak meg.Elizabeta-nak tett szivesség közben Nikó-nak bevallja Michelle hogy az ő igazi neve Karen és egy beépitett ügynök akit Nikó-ra állitottak,de csak a drogért jött amit Nikó elhozott Elizabeta-nak.Nikó folyamatosan szövetségesekre lel,miközben dolgozik Playboy X-nek a helyi nagymenő dealer-nek,Dwayne Forge-nak X volt mentorának aki most szabadult,Brucie-nak a fittnessz-mániásnak,Elizabeta Torres-nak,Manny Escuela-nak egy jóra vált gengszter-nek,Ray Boccino-nak a Pegorino család Capo-jának kit késöbb kivégez,Phil Bell-nek,a Mcreary családnak,kikkel elvégez egy nagyobb méretű bankrablást és randizik Packie hugával Kate-el,és Jimmy Pegorino-nak aki drogterjesztésben utazik,és az Alderney-ben honos Pegorino családnak a feje,akinek a célja hogy a családját bevegyék a Liberty City Cosa Nostra 'Ülésébe'.Nikó végül kap egy fülest és megtalálja Florian-t,aki változásokon ment keresztül.
Elküldve: 2008. 05. 19. 20:32
A Múlt,Jelen,S Jövő...
Mint kiderül nem Florian árulta el a volt katonai egységüket,igy egy gyanúsitott maradt,Darko Brevic.Nikót hamarosan felkeresi a Karen-t foglalkoztató állami ügynökség és pár munkára kényszeritik Nikót,és beleeggyeznek hogy megkeresik Brevic-et.Eközben Nikó felfrissiti kapcsolatát Florian-nal,és találkozik Jon Gravelli-vel egy öregedő maffiózó-val,aki kapcsolatban áll az ügynökséggel ami Nikót zsarolja.Nikó neki is megtesz pár szivességet,miután elárulja hogy eltudja tüntetni Nikó 'ballépéseit' az állammal szemben.Kis idő múlva megtalálják Darkó-t Bucharest-ben és átadják Nikó-nak,hogy feltegyen neki pár kérdést.Késöbb Nikó egy bárban pihen mikor Pegorino felkeresi és kér egy utolsó szivességet.Hogy szerezzenek meg egy szállitmány heroin-t és eltudja adni a megrendelőnek,a Bratva fejének,Rascalov-nak.
Az Amerikai Álom(Vég1)
Nikó bosszút áll Dimitrin,és tűz alá veszi a hajóját amin a végén Nikó hidegvérrel kivégzi volt munkaadóját.Roman és Mallorie összeházasodnak,de az esküvön felbukkan Pegorino és bosszút állva amiért Nikó elrontotta az üzletét egy Drive-by szerű lövöldözésben megöli Kate-et.Nikó összefog Jacob-al és Roman-al,megtalálják Pegorinot egy elhagyatott Casinó-ban és Nikó,Pegorinó emberein keresztül lőve magát eljut Pegorinó-hoz,de az elmenekül a Boldogság Szigetére ahová követik és Nikó a boldogság szobrának lábánál elösször gúnyt űz Pegorino-ból,majd kivégzi azt.
Üzlet Amerikában(Vég2)
Nikó belemegy a dologba és találkozik Bell-el a kikötőben hogy lerendezzék az üzletet.Dimitri megint átveri Nikó-ékat és újabb lövöldözés kezdődik,de Nikó-nak és Bell-nek sikerül a pénzt megszereznie.Ezt hallván Kate megesküszik rá hogy soha többet nem találkozik Nikóval,amiért hajlandó volt ilyen üzletbe belemenni.Roman esküvőjén felbukkan Dimitri egyik bérgyilkosa és Nikó helyett Roman-t öli meg.Megtörve,Nikó szövetkezik Jacob-al és megtalálják Dimitrit egy elhagyatott Casinó-ban,aki már Pegorino társa lett.Mielött megszökik Dimitri végez Pegorino-val és elszökik a Boldogság Szigetére ahol Nikó a boldogság szobrának lábánál brutálisan végez vele.
#1287 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 19. 20:49
Hali!légyszi segítsetek az utolsó küldetésnél vagyok és amikor felugrani akarok a helikopterre már(ki**asztt idegesító) nyomkodom az "A"-t mint az őrült de akkor is leesik!Légyszíves segítsetek!
Elküldve: 2008. 05. 19. 20:58
Tomturbo:Felfelét is nyomd!
Dcrysis (remélem jól írtam a neved:)): Örülök, hogy beírtad, legalább már értem. Idáig a történet negyedét értettem.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Katasztrófa az egyik Archivument! Legyél első azon a játékgépen (Valami hülye neve van valami HU3...). A sztrip klubba találni olyan gépet.
#1289 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 20. 13:34
Megőrülööööööök!Ez nem lehet igaz nyomom felfele a LFSticket is de semmi!pedig még csak 26 óránál tartok légyszi segítsetek!
Update1: Felfele nyomni a LFS vagy lenyomni?
Update 2: Légyszi segítsetek/forum/images/smiles/035.gif
:: Had hívjam fel figyelmedet a Fórum szabályzat két pontjára:
:: Ne gyártsd a hozzászólásokat, a fórum nem chat. Használd a szerkesztés gombot!
...
:: Ha feltettünk egy kérdést legyünk türelmesek! Lehet, hogy túl nehéz a kérdés vagy épp senki sem olvasta még, de ne bombázzunk újabb felesleges üzenetekkel (pl.: Válaszoljatok már!).
Elküldve: 2008. 05. 20. 14:19
Idézet
Hali!légyszi segítsetek az utolsó küldetésnél vagyok és amikor felugrani akarok a helikopterre már(ki**asztt idegesító) nyomkodom az "A"-t mint az őrült de akkor is leesik!Légyszíves segítsetek!
Elküldve: 2008. 05. 20. 14:23
Tomturbo, én nemtok segíteni, de ahelyett hogy megkérdezed, hogy felfele nyomd vagy nyomd-e le próbáld ki (Egyébként a felfelét nyomd tanács szerintem eléggé egyértelmű). Érted mire gondolok. Egy gombnyomást nem megpróbálsz hanem rákérdezel fórumon.
+ Tom, hogy inger keltő az 1000 hozzászólás, de használd a szerkesztést. 10 perc különbségekkel 3 komment egymás után szerintem nem OK.
Mire megírtam ment a moderálás...
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
#1293 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 20. 14:37
Hali!Megőrülők akkor leírom nekem nem villog sszart se csinál csak kiírja repedeatly "A" ha nyomom őrülten akkor is leesik ha ritmusra akkor is eggyáltalán nem villog!
Elküldve: 2008. 05. 20. 14:51
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 20. 15:25
Dcrysis védelmére kelve (mert tetszett az írása) :
Bár tudom, hogy nem kritizálás céljából hívtad fel figyelmét hibáira, ha ezt teszed nem árt ha te magad hiba nélkül írsz.
elolvastam - el olvastam
Érdekesen, jól, nem szárazon írtad le - (?) értelmetlen
Word -ba - Word-be (kiejtés alapján)
kijavíttam - ki javítottam
hivtam - hívtam
+ Hagytál ki vesszőt, valamint zárójeles gondolatban kis kezdő betűvel kezdtél mondatot, mégis írásjellel fejezted be és mondatként kezelted.
![]()
Nyugi, ez sem fika volt. Csupán a te írásodhoz hasonlóan tanács és figyelem felhívás. ![]()
Egyébként gyorsabb és egyszerűbb lett volna, ha kikapcsolod a nyelvi ellenőrzést, esetleg jegyzettömbbe másolod.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 05. 20. 15:27
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 20. 16:03
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Nem akarsz egy hasonló, jó minőségű végigjátszást írni? Engem érdekelne.
Elküldve: 2008. 05. 20. 16:26
Idézet
Dcrysis védelmére kelve (mert tetszett az írása) :
Bár tudom, hogy nem kritizálás céljából hívtad fel figyelmét hibáira, ha ezt teszed nem árt ha te magad hiba nélkül írsz.
elolvastam - el olvastam
Érdekesen, jól, nem szárazon írtad le - (?) értelmetlen
Word -ba - Word-be (kiejtés alapján)
kijavíttam - ki javítottam
hivtam - hívtam
+ Hagytál ki vesszőt, valamint zárójeles gondolatban kis kezdő betűvel kezdtél mondatot, mégis írásjellel fejezted be és mondatként kezelted.
![]()
Nyugi, ez sem fika volt. Csupán a te írásodhoz hasonlóan tanács és figyelem felhívás. ![]()
Egyébként gyorsabb és egyszerűbb lett volna, ha kikapcsolod a nyelvi ellenőrzést, esetleg jegyzettömbbe másolod.
Elküldve: 2008. 05. 20. 16:33
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Nem akarsz egy hasonló, jó minőségű végigjátszást írni? Engem érdekelne.
Elküldve: 2008. 05. 20. 17:11
Minek kell a GTA IV-hez végigjátszás?
De ha csináltok is én is szivesen segítenék.
De ha csináltok is én is szivesen segítenék.

Súgó
A téma zárva.