Ufo Aftermath
Elküldve: 2003. 11. 12. 14:21
Na most kicsit pipa vagyok, mert lehet újra kell kezdenem az egészet...
Stay with in the Family!
Elküldve: 2003. 11. 12. 17:43
Faszom!Már megint begépeltem 50oldalt leokézom hogy mehet és lofasz!meg sem jelenik! Mi van itt?
No buts miau!That's the law!
Elküldve: 2003. 11. 12. 17:45
Most meg megint minden látható ???De még igy is eltünt kb. 3 hozzászólásom!!!FÁK!!!SÁXX! meg ilyenek...Nekem is ujjra kell kezdenem aszem a gamet mert sehova nem tudok ugy menni hogy ne halna meg minimum a fél csapatom...
Elküldve: 2003. 11. 12. 18:10
a nürkök már a spájzban vannak... lehet ők mahinálják a GKt
Elküldve: 2003. 11. 13. 15:38
Hardba nem próbálnám ki az UFO-t, viszont ízibe sem. A jó kis optimális normált használom.
badguy te melyiket kattintottad be, hogy ennyire megy?![]()
Stay with in the Family!
Elküldve: 2003. 11. 13. 17:17
SUXX! Lehet hogy nekem sem kellet volna az a kurva durva fokozat hanem easyn kéne kolbászolnom az embereimmel!Az orosz laktanyás pályánál vagyok még mindig(nem tudom megcsinálni! ahogy lerak a gép elinditom az időt és kb. 20sec. mulva meghal mindenki!!) ez a főszopás! A Biomass terjed! Csak a kis küldetéseket tudom megcsinálni!Minden durvábbnál csúnyán lebasznak!!!
Elküldve: 2003. 11. 13. 18:53
Na azon én is elakadtam, ugyan úgy mint te. Vagy 10x estem neki megcsinálni, de nem ment. Aztán pár napig rá se néztem a játékra, majd utána elsőre sikerült, valami egy halottam volt:D Emlékszem úgy csináltam meg, hogy berobbantottam a falat, nem a főkapun mentem be, és ott állt a fal mögött az összes grey. Szórtam rájuk a gránátot, azt csakelfogytak...
Stay with in the Family!
Elküldve: 2003. 11. 13. 21:36
normal módban.
Elküldve: 2003. 11. 13. 21:48
ez spec. könnyű rész volt szerintem. miután első körben beléjük futottam és szétkaptak jól,
reload után félkörben felsorakozott a banda és szépen egyesével leszedegette a kis ganékat amint kiléptek a kapun. a lényeg, hogy a nürkök mindig az embereink felé mozognak. úgyhogy elég egy jól védhető hely és nekik reszeltek... még csak meg se kell mozdulni.
többek közt ezért is volt már marha unalmas a végére. elfoglaltam a megfelelő poziciókat ők meg lerótták tiszteletüket a nagy gatling istenség elött. hehe
Elküldve: 2003. 11. 14. 13:21
Na igen, ez ilyen. A végére az összes uncsi lesz, mivel átvesszük az előnyt tőlük mindenben. Anno az X-Com: Apocalypsis-ben, miután fölfedeztem a teleportálást, szánalmasan könnyű lett a játék, mivel a mission elején odateleportáltam egy-két emberemmel a feltételezett UFO starthelyre, amikor még ott álltak egykupacban és egyetlen tárral leszedtem mindet:D
Stay with in the Family!
Elküldve: 2003. 11. 14. 20:50
jó akkor a végéret a közepére módosítanám.
igazán csak a csillaghajó megszerzése (főleg ez) és a legutolsó pálya okozott gondot (mikor benyitunk az utolsó szobába... de ez is csak azért mert már marhára nem volt kedvem nekiállni jobb végeredménnyel befejezni.) az utolsó helyre viszont érdemes vinni a "falrobbantó disruptor ágyúból". az "újfajta" ellenség ellen igen hatásos volt (hátránya, hogy marha közel kell engedni őket).
Elküldve: 2003. 11. 17. 13:24
Ezek szerint kivégezted a játékot, grat. Restart hard fokozatba?
Stay with in the Family!
Elküldve: 2003. 11. 17. 16:32
Megingt eljött az igeje hogy egy játék kifogjon rajtam (rég volt már ilyen)aszem ennyi!Megint nagyobb volt a szemem mint a szám!!!Megszoptam a hard fokozatot simán!Esélyem nincs hogy bejussak a bázisra!Bruhaha....Most játék uninstall aszt anyi!
Elküldve: 2003. 11. 17. 19:55
isten ments! örültem, hogy megszabadultam tőle.
Elküldve: 2003. 11. 27. 06:44
Guten day emberek! Vki mondana egy rövidke véleményt erről a gémről, hogy milyen meg hasonlók?
"...azok nem is élő halak voltak!"
Elküldve: 2003. 11. 27. 13:39
szerintem Nasty 56-os hozzászólása remekül összegzi az élményeinket a játékkal kapcsolatban. ![]()
Elküldve: 2003. 12. 05. 21:26
Tudnál valami infót arról, hogyan csináltad meg az uccsó küldetést? Fegyverek taktik stb...?köcc
Stay with in the Family!

Súgó
A téma zárva.