HWSW Informatikai Kerekasztal: Starcraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Starcraft 2

#101 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 13. 11:53

Idézet

Idézet

Aki már nagyon jól ismeri, az számoljon be nekem is miylenek az új blizzard játékok?
egeszen pontosan mire gondolsz? a legujabb (es mar ez sem uj) a World of Warcraft
arra vagyok kíváncsi pl. hogy egyáltalán lesz-e új diablo. az E3-on nem láttam és semmi hírt nem tudok róla. Továbbá a starcraftnak melyik a legújabb része, amit már kiadtak?

#102 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 12:23

Idézet

Idézet

Idézet

Aki már nagyon jól ismeri, az számoljon be nekem is miylenek az új blizzard játékok?
egeszen pontosan mire gondolsz? a legujabb (es mar ez sem uj) a World of Warcraft
arra vagyok kíváncsi pl. hogy egyáltalán lesz-e új diablo. az E3-on nem láttam és semmi hírt nem tudok róla. Továbbá a starcraftnak melyik a legújabb része, amit már kiadtak?
a helyzet a kovetkezo: a "rem"hirek szerint a Diablo3-at fejlesztik, illetve a WoW kiegeszitojet. A starcrafthez ami utoljara kijott az a BroodWar volt vagy 5-6 eve (vagy sokkal regebben?). Starcraft2-rol semmi hir ami igazan bosszanto. Kb ez van most :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#103 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 17:08

Idézet

Idézet

a helyzet a kovetkezo: a "rem"hirek szerint a Diablo3-at fejlesztik, illetve a WoW kiegeszitojet. A starcrafthez ami utoljara kijott az a BroodWar volt vagy 5-6 eve (vagy sokkal regebben?). Starcraft2-rol semmi hir ami igazan bosszanto. Kb ez van most :Đ
de én hallottam valami olyasmit, hogy a diablo alkotói kiszálltak a blizzardból, és ők már nem fognak újat létrehozni!Kép
A BroodWart ismerem, akkor jó, ez nem változott...
köszi

#104 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 17:44

Idézet

Idézet

Idézet

de én hallottam valami olyasmit, hogy a diablo alkotói kiszálltak a blizzardból, és ők már nem fognak újat létrehozni!Kép
A BroodWart ismerem, akkor jó, ez nem változott...
köszi
hat a diablo keszitoi mar regesregen kiszalltak de ez nemertem miben akadalyozna a blizzardot? attolmeg csinalnak diablo3-at. gondolod csak a diablo keszitoi leteznek a vilagon akik jatekot programoznak? :-D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#105 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 16:45

hát az úgy lett volna flesses, hogyha a diások vitték volna tovább, és ki tudja melyik pletyka igaz! de akkor még van eséj, és az a lényeg!Kép

#106 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 16:57

Idézet

hát az úgy lett volna flesses, hogyha a diások vitték volna tovább, és ki tudja melyik pletyka igaz! de akkor még van eséj, és az a lényeg!Kép
ez nem pletyka.. a diablo keszitoi mar regesregota nincsenek a blizzardnal

#107 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 17:01

Gergő ha butaságokat szeretnél kérdezni, először tőlem msnen lécci :Đ

#108 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 17:02

általánosságban modtam

#109 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 18:57

Esetleg vannak már képek a játékról?
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!

#110 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 20:26

Idézet

milyen jatekrol? nemigaz h itt a fele tarsasag nem tud olvasni! STARCRAFT 2 NINCS!

#111 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 20:30

Idézet

Idézet

milyen jatekrol? nemigaz h itt a fele tarsasag nem tud olvasni! STARCRAFT 2 NINCS!
ne húzd fel magad, nem érdemes....:/

#112 Felhasználó inaktív   Dark Archon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 10:24

hi skacok én még új vagyok itt de a googleben már van videó is a gaméről..nem tom h menyire igaz h ez a videó ténylegesen a sc2 ből való de nagyon úgy néz ki!(
Nézzétek meg de sztem ez nagyon az sc2..Kép

#113 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 10:39

Idézet

hi skacok én még új vagyok itt de a googleben már van videó is a gaméről..nem tom h menyire igaz h ez a videó ténylegesen a sc2 ből való de nagyon úgy néz ki!(
Hat nekem is ugy tunik hogy ez a 2 lesz..., de nehogymar a terran epuletek ugy sujjeggyenek ala, miutan kilottek oket! Ahogy elneztem eleg sok minden a regi maradt, csak felujitva, vagy kijavitva. Azert lesznek benne szep dolgok!Kép

#114 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 13. 10:44

Idézet

Idézet

Hat nekem is ugy tunik hogy ez a 2 lesz..., de nehogymar a terran epuletek ugy sujjeggyenek ala, miutan kilottek oket! Ahogy elneztem eleg sok minden a regi maradt, csak felujitva, vagy kijavitva. Azert lesznek benne szep dolgok!Kép
de a blizzardtól még nem is érkezett bejelentés nem? vagy le vagyok maradva ennyire?
és egyébként szerintem nem hiszem, hogy a google video-n látnánk az első videot róla.
de javítsatok ki ha tévedek
Time fades even legend...
War, war never changes...

#115 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 10:45

Idézet

na akkor nezzuk sorjaban.. ha ez a sc2 akkor hatalmas csalodas mivel RONDA.. rettenetesen gagyik a Gholiat-ok a Tankok minden nagyon bena! Aztan sztm ez valami moddingolt cucc, mivel a kezelofelulet 90%-ban az original SC-bol van, pl lehet latni a tank kepet alul ami az elsobol van ismet. A turretek lovik a foldi egysegeket? Megint csak kicsit fura lenne.. na mindegy sztm ennek semmi koze a sc2-hoz, viszont ha van akkor a Blizz szegyellheti magat mert a War3 mar jopar eves jatek megis ezerszer jobban nez ki mint ez az ize.. es ne felejtsuk el h ha mar ilyen stadiumban tartananak akkor arrol mar tudnank. A Blizzard mindig kirakja a honlapjukra az aktualis projecteket... nagyon nem orulnek ha ez tenyleg az sc2 lenne.. nem gyozom hangsulyozni h ez rettenetesen gagyin nez ki. Inkabb egy War3 engine-re rakott modolt valami...

#116 Felhasználó inaktív   Dark Archon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 20:31

sorry ebahtam ez csak az sc generals mode :Đ bocsi a tévhírt!!!
ui.:nem tudjátok h honnan lehetne modokat letölteni az sc-hez..a sima game is jó de azért már kezd unalmas lenni:S:(

#117 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 13. 22:20

Avi baszod Kép ha készülne az SC2 arról én, de szerintem te is abban a momentumban tudnál amint valamit bejelentenek róla KépKép

#118 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 01:46

Idézet

Avi baszod Kép ha készülne az SC2 arról én, de szerintem te is abban a momentumban tudnál amint valamit bejelentenek róla KépKép
probaltam ennel picit tudomanyosabban korulirni :Đ
ps: mi van a domainemmel? :-D

#119 Felhasználó inaktív   GolyOo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 01:25

Ebből már nem lesz semmiKép
"Egy életed van, jól gondold meg hogy éled" "Érdekes tény,hogy lényegében én még élek, de ha meghalok, elmondhatod végre a véleményed!''

#120 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 18:31

Idézet

Ebből már nem lesz semmiKép
Nem hiszem, hogy egy ilyen jatekot csak ugy a Blizzard otthagyna, nem ugy ismertem meg oket! Igenis az meg mindig fejlesztve kell legyen es meg dolgoznak rajta.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.