HWSW Informatikai Kerekasztal: Starcraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Starcraft 2

#181 Felhasználó inaktív   Darth Razor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 16. 20:13

Idézet

Lesz gyüjtői változat.
Eddig szinte minden Blizzard játékból volt (ráadásul nem is akármilyen gyűjtői kiadások!), így szerintem elég furcsa lett volna, hogy ha éppen a StarCraft II nem kap egy spéci kiadást.

#182 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 27. 22:09

Kis videó lefekvés elött.Bemutatja a jelenlegi halál animációkat, egy-két egységnél.

#183 Felhasználó inaktív   Darth Razor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 18:04

Idézet

Kis videó lefekvés elött.Bemutatja a jelenlegi halál animációkat, egy-két egységnél.
Tetszetős!

#184 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 14:00

Idézet

Idézet

Tetszetős!
Jó a videó, de miért nem adják már kiKép mert amint látom ez már nem valami béta változat lehet a blizzard csipkedhetné már magátKép

#185 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 14:09

Idézet

Idézet

Idézet

Tetszetős!
Jó a videó, de miért nem adják már kiKép mert amint látom ez már nem valami béta változat lehet a blizzard csipkedhetné már magátKép
Állítólag az első része már idén fog megjelenni, ha a csapat meg lesz elégedve a munkával.De én még mindig imádkozom hogy kapjak egy béta kulcsot.Talán még InGennel is tudnék pár meccset tolni.Kép

#186 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 17:59

Nem tudja valaki hogy a Béta mikor jön?

#187 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 18:21

Idézet

Nem tudja valaki hogy a Béta mikor jön?
Az amerikai béta nyáron kezdődik, az európai meg állítólag kicsit késöbb.Szerintem olyan fél, talán egy hónappal késöbb kezdődik.

#188 Felhasználó inaktív   serioustomy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 19:39

hol is lehet a starcraft 2 bétára jeletkezni?

#189 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 14:30

StarCraft II Battle report III

Remélem bekerülök a bétába mert ez k*rva jól néz ki!!

#190 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 20:15

http://www.gametrail...rcraft-ii/52100

#191 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 11:54

Amúgy ha jól tudom, akkor az első rész ami kijön az SC II -ből az Terranos lesz. De ez azt jelenti hogy csak a SP módba a történet róluk szól, vagy azt is hogy multiba csak velük lehet menni. Mert ha most ugyan úgy játhaszó neten mindhárom faj, akkor gondolom sokan nem fogják megvenni a következő részt, ami például zerges (olyanok akik masszív multisok, vagy nincs pénzük). Vagy most ez hogy lesz?

#192 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:02

Idézet

Amúgy ha jól tudom, akkor az első rész ami kijön az SC II -ből az Terranos lesz. De ez azt jelenti hogy csak a SP módba a történet róluk szól, vagy azt is hogy multiba csak velük lehet menni. Mert ha most ugyan úgy játhaszó neten mindhárom faj, akkor gondolom sokan nem fogják megvenni a következő részt, ami például zerges (olyanok akik masszív multisok, vagy nincs pénzük). Vagy most ez hogy lesz?
Most csak emberekkel solozhatsz a játék főleg defenziv és offenziv strtégiára épül. Második rész a protosz ahól állítólag a diplomácia is fontos lesz harmadik a zerges ahól a hangsúly a startégia mellett az egyes karakterekre kerül (Pffuj de utálom mikor kapok 6 zerget meg egy hőst és azzal kúszok végig a pályán.)

Az első részben teljes mindhárom frakciót tartalmazó online game lesz. A többiben pedig + egységek technikák amik nélkül elbuksz a batle neten így meg kell venned a többi részt Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#193 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:05

Idézet

Idézet

Most csak emberekkel solozhatsz a játék főleg defenziv és offenziv strtégiára épül. Második rész a protosz ahól állítólag a diplomácia is fontos lesz harmadik a zerges ahól a hangsúly a startégia mellett az egyes karakterekre kerül (Pffuj de utálom mikor kapok 6 zerget meg egy hőst és azzal kúszok végig a pályán.)

Az első részben teljes mindhárom frakciót tartalmazó online game lesz. A többiben pedig + egységek technikák amik nélkül elbuksz a batle neten így meg kell venned a többi részt Kép
azért szégyen amit a blizzard csinál

#194 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:08

Idézet

Idézet

azért szégyen amit a blizzard csinál
Jah azért már érik egy pofon Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#195 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 17:56

Félig kapcsolódik csak a Starcraft 2 -höz. Nem tudom hogy láttátok e már ezt a videót, de én még csak most láttam először. Elég durva, a SC Ghost animációja. Amúgy szerintem ebből egy elég ütős és hangulatos filmet is lehetne csinálni így, mint anno a Final Fantasy volt.

http://www.youtube.c...feature=related

#196 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 19:08

Idézet

Félig kapcsolódik csak a Starcraft 2 -höz. Nem tudom hogy láttátok e már ezt a videót, de én még csak most láttam először. Elég durva, a SC Ghost animációja. Amúgy szerintem ebből egy elég ütős és hangulatos filmet is lehetne csinálni így, mint anno a Final Fantasy volt.

tuti lesz film belőle, vagy animáció. de a játékot várom igazán...

#197 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 19:09

Idézet

Erm....ha a Ghostról van szó akkor mehetett volna a saját topicjába is .
Három részre bontják a történetet, mindegyik réászben állítólag le lesz zárva a főhős sorsa.És úgy tudom időrendi sorrendben mennek.
SCII:Wings of Liberty
SCII:Heart of The Swarm
SCII:Legacy of The Void

Én szerintem amúgy totális annihiláció lesz a vége.Elpusztulnak a Xel'Naga alkotók, elpusztulnak a Zergek, Protossok, és a Terranok nagy része is, bár az ő fajuk valószínűleg túléli az egészet, és egy új ellenséggel kell majd szembenéznie a megmaradt túlélőknek.Én erre számítok.

#198 Felhasználó inaktív   MadDragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 19:21

Idézet

Idézet

Három részre bontják a történetet, mindegyik réászben állítólag le lesz zárva a főhős sorsa.És úgy tudom időrendi sorrendben mennek.

Én szerintem amúgy totális annihiláció lesz a vége.Elpusztulnak a Xel'Naga alkotók, elpusztulnak a Zergek, Protossok, és a Terranok nagy része is, bár az ő fajuk valószínűleg túléli az egészet, és egy új ellenséggel kell majd szembenéznie a megmaradt túlélőknek.Én erre számítok.
Kétlem, hogy kicsinálnának 2 fajt, már csak népszerűségi okokból is. 4. faj meg szerintem max úgy lesz, mint a Warcraft 3-ban a démonok szóval nem játszható. Azt nem tudom, hogy a Xel'Naga és a Hybridek egy oldalon lesznek-e.

#199 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 21:54

Idézet

Idézet

Idézet

Félig kapcsolódik csak a Starcraft 2  -höz. Nem tudom hogy láttátok e már ezt a videót, de én még csak most láttam először. Elég durva, a SC Ghost animációja. Amúgy szerintem ebből egy elég ütős és hangulatos filmet is lehetne csinálni így, mint anno a Final Fantasy volt.

Kétlem, hogy kicsinálnának 2 fajt, már csak népszerűségi okokból is. 4. faj meg szerintem max úgy lesz, mint a Warcraft 3-ban a démonok szóval nem játszható. Azt nem tudom, hogy a Xel'Naga és a Hybridek egy oldalon lesznek-e.
Szerintem inkább megmarad mindegyik mert egy ekkora forgást (pl starcraft 1) nem fognak így befejezni hogy minden elpusztul mert marha nem haszon lesz majd a 3 is de remélem arra nem kell 10 évet várnunk

#200 Felhasználó inaktív   MadDragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 01:11

http://forums.battle...36&sid=3000
Blizzard tegnap bejelentette, hogy a Starcraft 2 idén már nem jelenik meg. Egyelőre 2010 első fél évet célozták meg. Az indok a Battle.net 2.0 el nem készülte. Szívás. Kép

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.