Isaac a Cooltúra követe!
Elküldve: 2005. 06. 21. 23:02
Emberek!Legyetek szívesek, véleményezzétek Isaac elvtárs munkásságát és őszintén mondjátok meg, mit gondoltok cikkjeiről, irásairól!
Elküldve: 2005. 06. 21. 23:05
Szerintem Isaac korai cikkei legalábbis nagyon jók. Például az RTL-es díjátadóval és sok más cikkel nagyon ráérzett a dologra, nagy éleslátása van, hangulatosan és jól ír. Tehát a cikkeinek mindkét fele szerintem maximálisan rendben van -a technikai és a hangulati része.
Viszont újabban néhányszor átesett a ló túloldalára, pl. a Hostage cikknél éreztem ezt, és már-már indexes szintű volt a cikk -hangulatilag, tehát pl. a negatívumok olyan hangulatban (fikázásképpen), mert technikailag ezek a cikkek is tökéletesek szerintem.
Viszont újabban néhányszor átesett a ló túloldalára, pl. a Hostage cikknél éreztem ezt, és már-már indexes szintű volt a cikk -hangulatilag, tehát pl. a negatívumok olyan hangulatban (fikázásképpen), mert technikailag ezek a cikkek is tökéletesek szerintem.
Elküldve: 2005. 06. 21. 23:08
Idézet
Emberek! A véleményetekre lennék kiváncsi! Isaac elvtárs, aki a Cooltúra rovatba ontja a jobbnál-jobb cikkeket, igen komoly mértékű depresszióban szenved, mert úgy érzi, nem olvassa senki a cikkeit és ami ami mégrosszabb, úgy érzi és olyan kritikákat kap, hogy szarok az írásai és nem jók a cikkek.
Legyetek szívesek, véleményezzétek Isaac elvtárs munkásságát és őszintén mondjátok meg, mit gondoltok cikkjeiről, irásairól!
Legyetek szívesek, véleményezzétek Isaac elvtárs munkásságát és őszintén mondjátok meg, mit gondoltok cikkjeiről, irásairól!
Elküldve: 2005. 06. 21. 23:56
Idézet
Ja igen és mégegy kérdés! Miért is lett ISaac a neved?
Elküldve: 2005. 06. 21. 23:59
Ezek szerint szereted Isaac Asimov írásait?
Miket olvastál tőle? Melyik a kedvenced?

Elküldve: 2005. 06. 22. 00:01
Idézet
Ezek szerint szereted Isaac Asimov írásait?
Miket olvastál tőle? Melyik a kedvenced?

Elküldve: 2005. 06. 22. 09:02
Én nagy imádója vagyok Asimovnak. Apám adta kezembe 18 évesen az Én, Robot c. könyvet, elolvastam és végem volt teljesen! Annyira tetszett, hogy utána sebtiben kiolvastam az alapítvány könyveket is. Azóta imádom Asimovot.
Elküldve: 2005. 06. 22. 09:43
Igaz nem olvastam el mindent, de amiket sikerult azok nagyon tetszettek. Mar csak azert is mert sokmindenben azonos velemenyen vagyunk. Megis az Urbeli Szornyes cikket emelnem ki (Yorgnir vagy mi volt a neve) szoval mikor vegigolvastam kozben felidezve magam elott a filmet hatalmasakat nevettem... nagyon jo dolog h van aki ilyeneket ir az oldalnak.

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 22. 09:58
Idézet
Igaz nem olvastam el mindent, de amiket sikerult azok nagyon tetszettek. Mar csak azert is mert sokmindenben azonos velemenyen vagyunk. Megis az Urbeli Szornyes cikket emelnem ki (Yorgnir vagy mi volt a neve) szoval mikor vegigolvastam kozben felidezve magam elott a filmet hatalmasakat nevettem... nagyon jo dolog h van aki ilyeneket ir az oldalnak.

Elküldve: 2005. 06. 22. 10:03
Idézet
Idézet

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 22. 12:47
Jesszusom, az valami rettenet adás volt, azért is beszéltük Isaac komával, hogy azonnal kell egy cikk róla!

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:11
Idézet
Jesszusom, az valami rettenet adás volt, azért is beszéltük Isaac komával, hogy azonnal kell egy cikk róla! 

csak a megvalósítás volt szörnyű. nemtom ismeritek-e a Voxcar díjat. na az tényleg igényes, csak egyik tv sem vetíti, nemtudni miért (lehet, hogy nem látnak benne pénzt?

Elküldve: 2005. 06. 22. 19:45
Isaavóc cikkei hatalmasak! Imádom őket olvasni. MInden filmről elolvasom a kritikákat, így javarészt mindig Isaac véleményén vagyok...

Elküldve: 2005. 06. 22. 19:46
Isaac,hmmm:DDD Nagyon jó kis cikkekkel örvendeztette már meg a GK-t, igaz a Hostage cikkben a "fikázást" nem nagyon értettem, mert a film abszolute nem gagyi, sőt nekem igazán bejött, de tény ami tény kiváló író!
Amúgy a topikot miért kellett megalkotni EMi?Nem mintha nem érdemelné meg Sir Isaac, de akkor már a többi író is kiérdemelne egy saját topicot, nemde?

Amúgy a topikot miért kellett megalkotni EMi?Nem mintha nem érdemelné meg Sir Isaac, de akkor már a többi író is kiérdemelne egy saját topicot, nemde?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 06. 22. 20:18
Idézet
Isaac,hmmm:DDD Nagyon jó kis cikkekkel örvendeztette már meg a GK-t, igaz a Hostage cikkben a "fikázást" nem nagyon értettem, mert a film abszolute nem gagyi, sőt nekem igazán bejött, de tény ami tény kiváló író!

nem

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 06. 23. 09:58
Azért, mert megérdemli és itt ki lehget vesézni a csókát!
Most az Unleahed (Danny the DOG) filmtesztre akarom rávenni...
Most az Unleahed (Danny the DOG) filmtesztre akarom rávenni...

Elküldve: 2005. 07. 03. 14:52
Gondoltam ide írom: elolvastam az Évértékelés cikket, de most csak annyit mondok, hoyg jó lett, mert nem is ezért írok, hanem merthogy mennyire igaz is az amit Isaac Stohlról írt. Kár, hogy azt nem említetted meg amit a Rettegés Fokában leadott... az lol volt, pont azt a részt csíptem el. Ő volt benne és nagyon játszotta az agyát, de ő volt a legbénább... lol. Most ebben az új 'sztárshow'ban is benne lesz, arról is minél hamarabb!