HWSW Informatikai Kerekasztal: Isaac a Cooltúra követe! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Isaac a Cooltúra követe!

#1 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 21. 23:02

Emberek!Legyetek szívesek, véleményezzétek Isaac elvtárs munkásságát és őszintén mondjátok meg, mit gondoltok cikkjeiről, irásairól!

#2 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 21. 23:05

Szerintem Isaac korai cikkei legalábbis nagyon jók. Például az RTL-es díjátadóval és sok más cikkel nagyon ráérzett a dologra, nagy éleslátása van, hangulatosan és jól ír. Tehát a cikkeinek mindkét fele szerintem maximálisan rendben van -a technikai és a hangulati része.

Viszont újabban néhányszor átesett a ló túloldalára, pl. a Hostage cikknél éreztem ezt, és már-már indexes szintű volt a cikk -hangulatilag, tehát pl. a negatívumok olyan hangulatban (fikázásképpen), mert technikailag ezek a cikkek is tökéletesek szerintem.

#3 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 21. 23:08

Idézet

Emberek! A véleményetekre lennék kiváncsi! Isaac elvtárs, aki a Cooltúra rovatba ontja a jobbnál-jobb cikkeket, igen komoly mértékű depresszióban szenved, mert úgy érzi, nem olvassa senki a cikkeit és ami ami mégrosszabb, úgy érzi és olyan kritikákat kap, hogy szarok az írásai és nem jók a cikkek.

Legyetek szívesek, véleményezzétek Isaac elvtárs munkásságát és őszintén mondjátok meg, mit gondoltok cikkjeiről, irásairól!
én mindig elolvasom a cooltúra cikkeket és egy rossz szavam sem lehet rájuk. baromi jók az írásai.

#4 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 23:44

A topic marad...

#5 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 23:51

Ja igen és mégegy kérdés! Miért is lett ISaac a neved?

#6 Felhasználó inaktív   tapaig 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 23:56

Idézet

Ja igen és mégegy kérdés! Miért is lett ISaac a neved?
Mer amikor nevet kellett választanom, és oldalra néztem, ott volt egy könyv amin ez volt. ezér. Irjatok más topikokba.

#7 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 23:59

Ezek szerint szereted Isaac Asimov írásait? Kép Miket olvastál tőle? Melyik a kedvenced?

#8 Felhasználó inaktív   tapaig 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 00:01

Idézet

Ezek szerint szereted Isaac Asimov írásait? Kép Miket olvastál tőle? Melyik a kedvenced?

Szeretem. Alapítvány.

#9 Felhasználó inaktív   tapaig 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 00:03

És te? Kép

#10 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 09:02

Én nagy imádója vagyok Asimovnak. Apám adta kezembe 18 évesen az Én, Robot c. könyvet, elolvastam és végem volt teljesen! Annyira tetszett, hogy utána sebtiben kiolvastam az alapítvány könyveket is. Azóta imádom Asimovot.

#11 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 09:43

Igaz nem olvastam el mindent, de amiket sikerult azok nagyon tetszettek. Mar csak azert is mert sokmindenben azonos velemenyen vagyunk. Megis az Urbeli Szornyes cikket emelnem ki (Yorgnir vagy mi volt a neve) szoval mikor vegigolvastam kozben felidezve magam elott a filmet hatalmasakat nevettem... nagyon jo dolog h van aki ilyeneket ir az oldalnak.Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#12 Felhasználó inaktív   tapaig 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 09:58

Idézet

Igaz nem olvastam el mindent, de amiket sikerult azok nagyon tetszettek. Mar csak azert is mert sokmindenben azonos velemenyen vagyunk. Megis az Urbeli Szornyes cikket emelnem ki (Yorgnir vagy mi volt a neve) szoval mikor vegigolvastam kozben felidezve magam elott a filmet hatalmasakat nevettem... nagyon jo dolog h van aki ilyeneket ir az oldalnak.Kép
Akkor Pipinek gratulálj:)Azt ő írta...Kép

#13 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 10:03

Idézet

Idézet

Akkor Pipinek gratulálj:)Azt ő írta...Kép
Hat ez LOL! Kép Akkor inkabb az RTL-es dijatado galat emlegetem. Mar csak azert is mert en keptelen voltam vegigulni, de utana jo volt elolvasni Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#14 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 12:47

Jesszusom, az valami rettenet adás volt, azért is beszéltük Isaac komával, hogy azonnal kell egy cikk róla! Kép

#15 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:11

Idézet

Jesszusom, az valami rettenet adás volt, azért is beszéltük Isaac komával, hogy azonnal kell egy cikk róla! Kép
az aranycsirke célja nagyon jó volt (50 milka a nyertes filmnek, mondjuk nyílt titok, hogy az rtl sokkal többet keresett rajta)
csak a megvalósítás volt szörnyű. nemtom ismeritek-e a Voxcar díjat. na az tényleg igényes, csak egyik tv sem vetíti, nemtudni miért (lehet, hogy nem látnak benne pénzt?KépKép)

#16 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 22. 19:45

Isaavóc cikkei hatalmasak! Imádom őket olvasni. MInden filmről elolvasom a kritikákat, így javarészt mindig Isaac véleményén vagyok... :Đ

#17 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 19:46

Isaac,hmmm:DDD Nagyon jó kis cikkekkel örvendeztette már meg a GK-t, igaz a Hostage cikkben a "fikázást" nem nagyon értettem, mert a film abszolute nem gagyi, sőt nekem igazán bejött, de tény ami tény kiváló író!Kép

Amúgy a topikot miért kellett megalkotni EMi?Nem mintha nem érdemelné meg Sir Isaac, de akkor már a többi író is kiérdemelne egy saját topicot, nemde?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#18 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 20:18

Idézet

Isaac,hmmm:DDD Nagyon jó kis cikkekkel örvendeztette már meg a GK-t, igaz a Hostage cikkben a "fikázást" nem nagyon értettem, mert a film abszolute nem gagyi, sőt nekem igazán bejött, de tény ami tény kiváló író!Kép

Amúgy a topikot miért kellett megalkotni EMi?Nem mintha nem érdemelné meg Sir Isaac, de akkor már a többi író is kiérdemelne egy saját topicot, nemde?

nem Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#19 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 09:58

Azért, mert megérdemli és itt ki lehget vesézni a csókát!

Most az Unleahed (Danny the DOG) filmtesztre akarom rávenni... Kép

#20 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 03. 14:52

Gondoltam ide írom: elolvastam az Évértékelés cikket, de most csak annyit mondok, hoyg jó lett, mert nem is ezért írok, hanem merthogy mennyire igaz is az amit Isaac Stohlról írt. Kár, hogy azt nem említetted meg amit a Rettegés Fokában leadott... az lol volt, pont azt a részt csíptem el. Ő volt benne és nagyon játszotta az agyát, de ő volt a legbénább... lol. Most ebben az új 'sztárshow'ban is benne lesz, arról is minél hamarabb! Kép

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó