Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2004. 09. 15. 17:43
Remélem most nem úgy lesz h minden autót fel lehet majd törni, mert akkor nem nagyon vigyázznánk meglévő autóra, de viszont lehet, h lassítaná a játék előrehaladását. Ha beletennének egy olyan tulajdonságot, h zárfeltörés, és csak szintünknek megfelelő szintű autókat lopnánk csak akkor az szerintem rulZ lenne, de ez már lehet, h túl szerepjátékos lenne. Mondjuk itt az ideje, h egy kicsit realisztikusabbá váljon a GTA is.
Elküldve: 2004. 09. 15. 18:27
Én akkor is a plasztikai dokira szavazok bár a levehatő orr nagyon buli pl. rablás közben betörsz egy bankba és leesik az orrod ez van de nem ártana egy két új kocsi sm vagy valami gyorsabb repcsi mer nekem a sétarepülésselmá a F....m ki lóg tehát valami gyorsabb repcsi is kell meg ejtőernyőzés az nagyon buli lenne egyébként olvastam h több autó feltörési módszer lesz most tehát no problem. (Nekem még mindig bejön a levhető orr nemtom ti mit gondoltok.)
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!
Elküldve: 2004. 09. 16. 00:58
JÉZUSOM ATYUSZ! BANKRABLÁS KÖZBEN LEESIK AZ ORRA! JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ! Eddig is azt mondtam, hogy dúrva, na de ez már tényleg gázos!
FÚÚÚJ!
Talán betenném azt is, hogy saját bandát alapíthassunk, saját névvel és területtel! Akkor aztán reszkessetek ellenséges bandák! vagy mondjuk lehetne szövetséget kötni és erőinket egyesítve más csapatokat lenyomni!
Elküldve: 2004. 09. 16. 08:45
Na jó a golyoi is leeshetnek!
Elküldve: 2004. 09. 16. 08:53
Nekem az autosuldozesek hianyoztak a jatekbol. Ill igazabol csak kuldetesek alatt volt de NEM ELEG! Lehetne pl olyan h ha valakinek megtorod a kocsijat az egybol kiszall es elkezd rad lovoldozni vagy elkezd uldozni ha lelepsz a helyszinrol. Azok a nepek lehetnenek inteligensebbek h mindenki maskepp reagaljon az attrocitasokra!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 09. 16. 14:10
Direkte autósüldözés...hmm... igen, ezen a téren nem volt nagyon eleresztve a játék, de amik meg voltak, azok brutálisra sikeredtek! Na a mostani részben képzeld el, amikor a gaz ellen banda hatalmas kocsikkal üldözőbe vesz és lógnak ki az ablakon az uzis nigák!
Elküldve: 2004. 09. 16. 17:16
Jól hangzik de holvannak a levehető testrészek ebe még mindig hiányom van. De jut eszembe fegyverként jó lenne a Bringa lánc mint folytó eszköz nem?
Elküldve: 2004. 09. 17. 09:57
Mondjuk sztm a Rockstar licenszelhetne a kocsikat es igy sokkal valosaghubbekre lehetne oket csinalni.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 09. 17. 19:03
Ja vagy faláb mi? Nem nekem még mindig a levehetö orr jön be ez van!
Elküldve: 2004. 09. 17. 19:05
Igazad van de en ugy erzem kicsit tereled a szot más felé vagy lehet h faszsagot mondok de ne vedd magadra köszi!
Elküldve: 2004. 09. 17. 19:48
Most mivaaaaaaaaaaaan? Shifty tenyleg nemertem mirol beszelsz
Elküldve: 2004. 09. 17. 21:30
Kolléga NEM ÉN ÍRTAM AMIT ÍRTAM,HANEM RASIEL!!!
RASIEL:Nem gondolod, hogy UNDORÍTÓ AMIT CSINÁLTÁL???Más avatarját használni??Hmm beszélek is helloszabival és megkérem, hogy VIP legyen ez az avatar!!! Avium mondom NEM ÉN ÍRTAM CSAK AZ AVATAR EGYEZIK MEG!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 09. 17. 22:27
Bocsanat igazad van!! Az avatar megzavart.
Raisel valaszolj akkor legyszives h mi a pokolrol beszelsz? Eszrevetted h folyamatosan hulyesegeket szolsz hozza a topicokhoz? Lehetne ezt mellozni? Inkabb csak olvass minthogy hulyet csinalj magadbol!
Elküldve: 2004. 09. 17. 23:43
ha jól láttam a képek szerint lehet végre úszkálni is benne, talán még búvárkodni is. remélem cápára is lehet majd vadászni.

Elküldve: 2004. 09. 18. 00:50
Hat az uszasnak epp ideje volt... kicsit volt csak idegesito amikor becsobbantal egy kocsival a vizbe es tehetetlenul elmerultel...
Elküldve: 2004. 09. 18. 09:08
Semmi baj, csak nagyon meglepődtem, aztán láttam, hogy Rasiel mit csinált! helloszabi már intézkedett is!
ON TOPIC:No igen tényleg jól teszik, hogy úszni is lehet majd, mert elég butyuta az ha a kocsival beleesel a tóba és nem tudsz mit tenni várod a halálod:)
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 09. 18. 10:21
Mostmar tenyleg johetne a game mert mar unom a GTA3-at is
Elküldve: 2004. 09. 18. 11:45
Tudtommal csak jövőre jön ki...1 év maxx!
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 09. 18. 12:12
Remek Addig meg vegignyomhatom a Vice-ot ujra...