HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1001 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 12. 18:26

ugrani alapból a 2-es gombal lehet, ha tovább tartod nagyobbat ugrik, a trükkökről nem tudok semmit ,nem próbáltam.
Dvid-18: moderáld magad azért, vegyél kicsit vissza a stílusodból, jó? (no offense!Kép)
+ ebből amit mondtál sokat nem tudonk meg aka. segíteni se tudunk.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1002 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 19:57

én a triatlonokat a sprint nyomogatásával tudtam megcsinálni, de amúgy ott van a kondi termekben a plakátokon hogy minden vasárnap van LS és Palomino creek partján BMX-es dologgal meg szívni kell egy jó darabig...Kép

#1003 Felhasználó inaktív   marv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:34

Idézet

én a triatlonokat a sprint nyomogatásával tudtam megcsinálni, de amúgy ott van a kondi termekben a plakátokon hogy minden vasárnap van LS és Palomino creek partján BMX-es dologgal meg szívni kell egy jó darabig...Kép
A konditermek plakátjai vezettek engem is,de ha már így szóba került, találtál valami belső naptárat a játékban, ahonnan meg lehet tudni, hogy milyen nap van? Én egyet találtam SF dokkjaiban, ahol a kocsikat kellett/lehet impotálni-exportálni. De az azért elég messze van az időzített submission-öktől. Pl. Mount Chiliad-tól, a downhill versenytől.
Ami a bmx parkot illeti, ezt gyanítottam, de gondoltam, megér egy kérdést. Kösz.

#1004 Felhasználó inaktív   marv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:37

Habár ha jobban meggondolom, ha jetpack-kel megy az ember, akkor nincs is olyan messze.

#1005 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 14:19

tartsd lenyomva a tab billentyűt és a tulajdonságok alatt megtalálod hogy milyen nap van

#1006 Felhasználó inaktív   marv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 19:28

Idézet

tartsd lenyomva a tab billentyűt és a tulajdonságok alatt megtalálod hogy milyen nap van
Hát mindjárt elásom magam szégyenemben. 96 tag-nél járok, és ilyet nem veszek észre!!!!! Atya világ! Kösz.
Amúgy a Mount Chiliad-i downhillre rosszul emlékeztem, az csak órára van korlátozva, és nem napra.

#1007 Felhasználó inaktív   hello 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 14. 16:25

Triatlonozni nem a világítótornyonál lévő kis házaknál lehet nem? nekem oszt.társaim azt mondták .meg a bmx park az hol van????? ha valki akarja akkor szivesen megmondom honnan lehet lopni utasszálítót.mert én tudom
valamék nap jöttem rá,a neve AT-400 bazi nagy állat semmilyen garázsodba nem fér be a nagy dögje.Kép:ĐKép

#1008 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 14. 18:35

Idézet

Triatlonozni nem a világítótornyonál lévő kis házaknál lehet nem? nekem oszt.társaim azt mondták  .meg a bmx park az hol van????? ha valki akarja akkor szivesen megmondom honnan lehet lopni utasszálítót.mert én tudom
valamék nap jöttem rá,a neve AT-400 bazi nagy állat semmilyen garázsodba nem fér be a nagy dögje.Kép:ĐKép
Nem akarok vitatkozni, de az elhagyatott repülőtéren léveő hangárba befér (meg néha ott is van AT-400)
Time fades even legend...
War, war never changes...

#1009 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 03. 14. 20:02

A Sa rohatd jó!Nem rég nyomtam végig!

#1010 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 20:08

Idézet

Idézet

Triatlonozni nem a világítótornyonál lévő kis házaknál lehet nem? nekem oszt.társaim azt mondták .meg a bmx park az hol van????? ha valki akarja akkor szivesen megmondom honnan lehet lopni utasszálítót.mert én tudom
Nem akarok vitatkozni, de az elhagyatott repülőtéren léveő hangárba befér (meg néha ott is van AT-400)
az oke h abba a hangara befer de szokott ott lenni? csakmert idaig 2x toltam vegig a gamet es egyszersem celiranyosan csak a kuldeteseket (tehat volt h orakon keresztul csak szorakoztam a szigeteken) de az utasszallito gepet soha a budos eletben nem lattam az elhagyott repteren, csakis a hangarban talalkoztam vele venturasban :|
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1011 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 14. 20:29

Nagyrepülő?hhmm...az amejikbe az elhagyatott repteren kellett beszáguldani motorral?(ha igen sose láttam újból :Đ

#1012 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 20:33

Venturas repteren van egy hatalmas hangar odamesz es elkezd kinyilni, es lass csodat :-D Amugy ha elrepulsz a hangar folott akkor onnan is be lehet latni :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1013 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 14. 20:35

Idézet

Venturas repteren van egy hatalmas hangar odamesz es elkezd kinyilni, es lass csodat :-D Amugy ha elrepulsz a hangar folott akkor onnan is be lehet latni :Đ
Aha,kér hogy már nincs megKép De köszi megjegyzem,mert megakarom megint szerezni!Kép

#1014 Felhasználó inaktív   hello 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 14. 21:16

Idézet

Idézet

nem fér be mondom nézd meg akkor és meg látod 2x akkora

#1015 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 22:02

nem fér be, de ha be is férne nem tudnál vele semmit csinálni mert túl magasan van az ajtó..

#1016 Felhasználó inaktív   marv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 22:30

Idézet

nem fér be, de ha be is férne nem tudnál vele semmit csinálni mert túl magasan van az ajtó..
... viszont ott a jetpack, lehet, hogy azzal sikerülne... Kép

#1017 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 22:44

de azt nem tudod levegőben levenni és ha le is tudnád le esnél mielőtt megynyomnád az entert Kép

lassan elhiszem hogy van a gameben yeti meg ufó, de szellem nem hiszem hogy van Kép

#1018 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 22:51

yet? ufo? hol??Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1019 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 07:31

Idézet

De! Mondom, hogy befér. Nem a garázsra gondolok, hanem van egy qrva nagy hangár (akkor mint ami a Las Venturasi reptéren van (és ahol van AT-400)) Odamész kinyílik (oldalra nyílik és nem lefelé), és simán beférsz!

#1020 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 07:32

Lehet, hogy tévedek! akkor bocs, de teljesen ez él az emlékezetemben.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »