HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1101 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 01. 13:57

Idézet

Először megnéztem a mostani mentésemmel de nem találtam, mert valószínű már meg van,
utána betöltöttem egy régi mentést ahol csak 1-2 küldetés volt kész és cheat kódokkal átrepültem és megnéztem. Kép

Szerintem hasonló képp járj el te is.
Hát, kössz a tippet, de már megtaláltam. Van vidéken az a farm, amit meg lehet venni. Nem messze tőle van egy domb, ahol van egy II. világháborús gép. Elrepültem vele a kör alakú épületekhez, és az épület felett kiugurtam. Már csak el kellett készítenem a fotót. Ugyanígy jártam el a hajó esetében is. A harmadik fotót pedig nem is a teniszpályáról kellett készítenem, hanem a háborús emlékműről. Felmásztam egy közeli házra, s kész is volt a fotózás.
Tipp: Ha megnézed a repcsit, akkor találsz ott egy faházat is. Menj be, mert akkor egy sniperpuskának örülhetsz.Kép

#1102 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:41

Na azért a GTA - SA nem rossz játék. Mostanság pedig nem ír ide semmit.Kép Úgyhogy jó lenne, ha újra beindulna ez a topic.

#1103 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:47

Idézet

Na azért a GTA - SA nem rossz játék. Mostanság pedig nem ír ide semmit.Kép Úgyhogy jó lenne, ha újra beindulna ez a topic.
Igaz, hogy nem rossz. bar nekem a ViceCity jobban bejott. Valahogy ebbe nem tudtam annyira "beleelni" magam.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1104 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 02. 05:57

nekem a csávóka képe nem tetszet (nem vagyok raszista) de valahogy nem jöt be

#1105 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 08:40

Idézet

Casper, mit vársz, hová induljon be a topic, mikor ezer éves a szegény GTA SA!? Kép

#1106 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 11:06

Idézet

Idézet

Casper, mit vársz, hová induljon be a topic, mikor ezer éves a szegény GTA SA!? Kép
azert a Multy Theft Auto sztm hozzaad az elettartalmahoz a jateknak :Đ Minden nap tolom egy oracskat :-D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1107 Felhasználó inaktív   ttman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 11:33

Én szeretem Mta San andreas-s jó kis progi hozzá
A szakáll nem szúr, csak a jó oldalra kell születni
Ezt meg érdemes megnézni:

http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=21162

#1108 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:29

Idézet

Idézet

valaki segítene az img tool használatában? plz
msn: csumi8@citromail.hu
Sajnos en nem tudok segiteni, viszint ezen az oldalon (http://www.gtaonline.hu/) ha jol emlexem van egy leiras hozza.
ja kösz de ismerem ezt az oldalt nemrég újult és vagy 4 hónapig nem is volt fórum még nincs és az img tool mellé az van írva hogy ehez nincs mit hozzáfűznöm... és most arra várok hogy kész legyen a fórumuk és megkérdezzem.
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#1109 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 13:32

Idézet

Idézet

Idézet

Sajnos en nem tudok segiteni, viszint ezen az oldalon (http://www.gtaonline.hu/) ha jol emlexem van egy leiras hozza.
ja kösz de ismerem ezt az oldalt nemrég újult és vagy 4 hónapig nem is volt fórum még nincs és az img tool mellé az van írva hogy ehez nincs mit hozzáfűznöm... és most arra várok hogy kész legyen a fórumuk és megkérdezzem.
Akkor meg tudom ajanlani a google-t. En anno lattam valahol a leirasat, szoval biztos megtalalhato magyarul valahol. Ha lesz idom utananezek, csak most tanulnom kell..
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1110 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 15:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor meg tudom ajanlani a google-t. En anno lattam valahol a leirasat, szoval biztos megtalalhato magyarul valahol. Ha lesz idom utananezek, csak most tanulnom kell..
thx
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#1111 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 15:22

A Grand Theft Auto: San Andreas témához nem tartozó üzeneteket töröltem! Felhivom MINDEN forumozó figyelmét arra, hogy a témához nem tartozó üzeneteknek ez a sorsa és aki ezt nem képes betartani, azokat töröljük az oldalról, lévén nem kivánatos személyek lesznek!

#1112 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 02. 16:37

Azért a SA maradandód alkotott. Meg aztán. Van olyan új játékról szóló topic, ahol meg alig van üzenet. Itt meg több ezer. De azért írogatnak itt a kollégák. Kép

#1113 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:28

szerintem a S. A.-t jó ideig nem felejtik el eddig ez a gta jött be a legjobban aztán a 3 és vice annyira nem tetszik de azér jobb mint az 1,2 és a london
Meg XBOX360

#1114 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:42

Én most 100%-ra törekszem. Elég jól haladok, már 36.90%-nál járok. Most éppen annál a küldetésnél járok, amikor egy szállítmány elől kell elsöpörni a barikádokat San Fierro-ban. Ez a küldi nagyon odavág, főleg a vége jó.
Egyébként már kétszer kivittem a SA-t, de egyszer sem 100%-ra.Kép

#1115 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 02. 20:53

Ismét segítségre lenne szükségem. A San Fierro-i NRG-500 küldetést sehogysem tudom megcsinálni. Három piros karika mindig marad a végére. Ha szemben állok a vízzel, akkor a jobb hátsó, a bal középső, és hátsó okoz gondod.
Esetleg tudna valaki segíteni?Kép

#1116 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 21:07

A levegőben döntögesd előre hátra a motort hátha, ezt ki kell ügyeskedni..
Szerintem az egyik leg nehezebb a játékban

#1117 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 02. 21:11

Idézet

A levegőben döntögesd előre hátra a motort hátha, ezt ki kell ügyeskedni..
Szerintem az egyik leg nehezebb a játékban

Kössz, majd megpróbálom. Még ezt a dűlöngélést még nem próbáltam.

#1118 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 16:07

Casper, nem tőled származik a bicikli parádé nevű stunt videó?

#1119 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 05. 17:58

Idézet

Casper, nem tőled származik a bicikli parádé nevű stunt videó?
De. Te mit szólsz hozzá?

#1120 Felhasználó inaktív   zoliiiiiiiiiiiiiii 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:24

Szevasztok a www.gta hungary.hu oldalról tudtok leszedni autót,meg mindent ami kell csalás szerver stb nézzétek meg ha akarjátol küldi autoss.Kép
VW TUAREG

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.