Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2006. 07. 22. 11:08
hello valaki nem tudná megmondani hogy kell bandatagot felvenni (Los Deperados)
#1282 Guest__*
Elküldve: 2006. 07. 22. 11:09
Idézet
hello valaki nem tudná megmondani hogy kell bandatagot felvenni (Los Deperados)
#1284 Guest__*
Elküldve: 2006. 07. 22. 11:16
Idézet
áhh köszi kasza
#1285 Guest__*
Elküldve: 2006. 07. 22. 12:06
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elakadtam annál a küldetésnél, amikor az elhagyatott reptéren egy motorral kell felhajtani egy repülőgépre. Egyszerűen nem tudom elérni. Pedig máskor mindig utolértem. Valaki segítsen, please.
( Vigyázz, mert én multkor elmentem a felhajtó mellett
Elküldve: 2006. 07. 22. 12:07
most raktam fel tegnap előtt megint a játékot, és még mindig el lehet vele lenni:)
a repülősre: lőni nem érdemes a motorozás közbenm és a ládák mellet menni sem, közvetlenül egyenesen kell meni és csak akkor kanyrodni amikor muszáj
. a vicc az hogy nekem elsőnek sikerült de másodszorra végigjátszáskor már nem, de még a big smoke-nak ak üldije hogy a vonat tetejéről lelőni a bandatagokat sem megy most jól
a repülősre: lőni nem érdemes a motorozás közbenm és a ládák mellet menni sem, közvetlenül egyenesen kell meni és csak akkor kanyrodni amikor muszáj
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2006. 07. 22. 12:13
sracok ahoz a kuldeteshez a legeccerubb megoldas kihasznalni a jatek bugjat
amikor motoron ulsz fel tudsz allni mint ahogy hatsokerekre is tudod allitani a motort. nos az elso bugos (a felallas) es ha nem allsz fel csak gyorsan nyomogatod a felallas gombot akkor eszement sebessegre fel lehet gyorsulni a moccival. erdemes kiprobalni
(amugy en a dobozok kozott lavirozva a bug nelkul oldottam meg ezt a kuldetest, de a buggal sokkal egyszerubb persze)
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2006. 07. 22. 12:44
azt nem értem hogy azok a bandatagok mért nem ülnek be a kocsiba?+ceasar sem ül be csak akko amiko elhúzok és azt mondja gyere már vissza haver
Elküldve: 2006. 07. 22. 12:49
pedig a jobb gomb és utána G-t nyomom ki is írja felül hogy banda erősség meg minden de semmi
Elküldve: 2006. 07. 22. 14:48
És bármikor hívhatsz banda tagot,nehéz kűldetéseknél ajánlot.Legfeljebb őkk halnak meg és nem te.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2006. 07. 22. 14:49
Olyan nekem is elofordult neha, hogy hivtam oket, es elvileg kesz is volt a banda, de azok csak egyhelyben alltak, osszekulcsolt kezzel, es a fejukkel jeleztek, hogy ok bizony nem jonnek.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2006. 07. 22. 14:54
Amikor Sweettel kel vinni a főkűldetést hát az olyan nehéz volt hogy kellet egy 20 percig mire kivittem.Ott már használtam a golyószórót.
Elküldve: 2006. 07. 22. 15:23
lécccccci segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt a repülőst,amikor a hitmaneket kell kinyírni azt hogy kell megcsinálni????????????????????

Hol puskát sütnek el,ott egyszer kifogy a tár
azt a repülőst,amikor a hitmaneket kell kinyírni azt hogy kell megcsinálni????????????????????
Hol puskát sütnek el,ott egyszer kifogy a tár
Elküldve: 2006. 07. 22. 15:26
Ki adja a kűldetéseket és mit kel csinálni?
Elküldve: 2006. 07. 22. 15:27
nem ugrott be
Elküldve: 2006. 07. 22. 15:37
Micro face, a szerkesztes gomb nem viccbol van ott..
Lemongs: www.gtaonline.hu itt minden kuldetest leirnak
Lemongs: www.gtaonline.hu itt minden kuldetest leirnak
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2006. 07. 22. 15:44
tudom rocko én kivittem már a Sanandreast csak fejből nem jutott eszembe
Elküldve: 2006. 07. 22. 15:52
Idézet
tudom rocko én kivittem már a Sanandreast csak fejből nem jutott eszembe
#1300 Guest__*
Elküldve: 2006. 07. 22. 16:58
nem tud valaki segííteni!!! Holtalálom a gta san andreas modern modot asszem 1.2 tes de mindegy milyen..... Találtam egyet az igaz de ott azt írja hogy nincs jogosultságom megnéznide mindegy nem tuttoksegyyteni

Súgó
A téma zárva.