HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1301 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 22. 17:25

Idézet

Idézet

tudom rocko én kivittem már a Sanandreast csak fejből nem jutott eszembe

? A linket nem neked irtam...
ja akkor bocs
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1302 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 22. 17:36

Lécci segítsetek máááá!!!Képhol van a gta modern mode a san andreashoz az extra.hu-t kivéééveee lécciiiiKép

#1303 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 18:01

Idézet

Lécci segítsetek máááá!!!Képhol van a gta modern mode a san andreashoz az extra.hu-t kivéééveee lécciiiiKép
http://kg21.extra.hu/index.html

Egyebbkent meg google jo barat.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1304 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 22. 19:49

tom de azt írja ki hogy 403 hiba nincs jogosultsága a weblap megtekintéséhez!!! Kül odáig ok hogy extra.hu meg ott van a 14...akárhány megás cuccis meg a másik de minda kettőnél azt írja ki!!!Kép

#1305 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 22. 20:46

Ma összegyűjtöttem az összes szerencse patkót. 100 %-ra megcsináltam amotoros iskolát, és megnyertem a stadion versenyt, amikor a motorral kell pontokat gyűjteni.

#1306 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 21:13

összes szerencsepatkó? omg magadtól?
vagy leírásról??

én viszont megcsináltam az ÖSSZES scool összes feladatát 100%-ra
a legnehezebb a driving scool the 90-je volt
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#1307 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 22. 21:32

Idézet

összes szerencsepatkó? omg magadtól?
vagy leírásról??

én viszont megcsináltam az ÖSSZES scool összes feladatát 100%-ra
a legnehezebb a driving scool the 90-je volt
Ja, az nehéz. Egyébként fejből szedtem össze őket. Persze van egy térkép és egy leírás is, de nem használtam.

#1308 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 10:32

most meg azzal ököködök, hogy motorral keresek jó "spot"-kat, és megpróbálok vmilyen figurát beadni

commercee-ben van a legjobb hely, de ezt már régebben EBBE a topicba írtam is, sőt képek is voltak

https://www.gamekapo...php?t=1158&p=11
itt is
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#1309 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 23. 17:01

Nos, most a polgárvédelmis mellékküldetést nyúzom, de nem sikerül. Igaz, eddig csak kétszer próbáltam. Egyszer el is jutottam a tizedik szintig, csak felrobbant a rendőrmotorom. PEdig nagyon megkönnyítette a helyzetem az örök lőszer. De nem ám kóddal, hanem egy trükkel. A következőt kell tenni: menj egy fegyverboltba, ahol el lehet indítani a lőgyakorlat kihívást. Vegyél egy fegyvert, ez esetben pl. egy SMG-t. Indítsd el a lőgyakorlatot, majd az enterrel lépj ki. Ekkor az adott fegyver lőszereinek a száma megduplázódik. Ezt játszd el addig, amíg a fegyver ikonjához már nem írja ki a lőszert, na akkor van örök lőszered. Viszont engem a polgárvédelmis küldetésba az akasztott meg, hogy már négyes körözési szintem volt. Nem lehet ezt valahogy megoldani? Mármint, hogy ne üldözzenek?

#1310 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 17:19

Próbáld meg tankal csinálni, vagy apaccsal. DE persze kód nélkül szerezd be őket!!
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!

#1311 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 23. 19:02

Idézet

Próbáld meg tankal csinálni, vagy apaccsal. DE persze kód nélkül szerezd be őket!!
Jó ötlet volt. Szereztem egy tankot a katonaságról, amivel nem volt gond megcsinálnom a küldetést. Bár, amikor elkötöttem a szépséget, rögtön öt csillagot kaptam, de lusta voltam menteni, így vittem végig a küldetést. Az utolsó pillanatban pedig beköszönt a katonaság is, szóval nem volt panaszom. Kép Most a Los Santos-i utcai versenyekkel próbálkozom, de most csak az ideg gyűlik bennem. A lowrider-es versenyt csináltammeg, a többi nem jött össze. Kép Persze, egyszer már megcsináltam őket, szóval meglesz mégegyszer. Kép

#1312 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 23. 20:45

Na, megy ez. Két versenyt megnyertem. A legrövidebb motorversenyt, és azt a versenyt, amikor a reptérről kell a vidékre menni, és vissza.

#1313 Felhasználó inaktív   dr3l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 21:06

Örömmel jelentem be, hogy 1 év alatt sikerült végigjátszanom a GTA:SA-t. Voltak ugyan "rövidebb" 2-3 hónapos szünetek, de sikerült. Most piszkosul büszke vagyok magamra KépKép

#1314 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 23:49

nekem meg.. mi a fene
nem idul el

tagnap még ment

input not supported - ezt pofázza a monitor, na MOST mi a jófranc legyen

#1315 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 24. 07:10

Újabb két verseny kipipálva. Most azon törm a fejem, hogy a LV-i stadionban lévő salakmotoros versenyt hogyan fogom megcsinálni.

#1316 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 09:44

Idézet

Újabb két verseny kipipálva. Most azon törm a fejem, hogy a LV-i stadionban lévő salakmotoros versenyt hogyan fogom megcsinálni.
nehezen legjobb eredményem 4-ik volt.Azautósokat meg nagyon utáltam.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1317 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 26. 09:28

A San Fierro-i versenyeket kivégeztem. Az volt a legnehezebb, amikor egy Bullet-tel kellett vidékre kimenni.

#1318 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 28. 21:00

Elkezdtem a GTa I-t és II-t, de nem tudom, hogyan lehet menteni. Tudom, hogy ez a kérdés nem ide illik, de nem találtam megfelelő topicot. Azért valaki segíthetne.

#1319 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 21:12

az első és a második GTA-ról azt tudom hogy felülnézetes

#1320 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 21:15

Idézet

az első és a második GTA-ról azt tudom hogy felülnézetes
koszonjuk h ezt megosztottad velunk, de a kerdes nem erre iranyult, es ennyire ne terjunk mar el a topic temajatol (es ennyire ne erolkodjunk h hozzaszoljunk barmi ertelmetlent is csak legyen hozzaszolas tolunk)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.