Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2007. 01. 16. 10:18
Nemtudom, én nem annyira vágyódok hogy más autókat rakjak be a játékba. Nekem megfelelnek az ottani tuningolhatóak is. Én azt tudom ajánlani, hogy ahol egy oldalon írnak a járműmoddingról ott írj egy levelet a szerkesztőnek és kérj tőle segítséget. Ha lehet hivatalos formában írjad mert nem tudhatod kinek írod....
Elküldve: 2007. 01. 16. 11:41
Többnyire hazatudja vágni a képi világot egy-egy fan moddolt kocsi. Elég ritkák azok, amik teljesen beleillenek az eredeti stílusba, de abban az esetben érdemes berakni, mégiscsak több eszköz lesz a közbiztonság rombolására
Elküldve: 2007. 01. 16. 22:09
na figy. 2 lehetőség van, megkereset az img toolban az autó nevét. ott van h. supergt.dff . jobb gomb, 2 választásod van, ami ide kapcsolódik: rename vagy replace. ha nem szarsz, rámész, h. replace, és akkor bejön egy megnyitási ablak, ahol bejelölöd a lambo-dat, aminek szintén supergt.dff a neve. így berakja a helyére teljesen hibamentesen. ugyanez kell a txd fájl cseréjéhez is. ha viszont félsz, h. elkurjantódik valamio, akkor ráémész h rename. elég ha egy betűt elhagysz a végéből, pl. superg.dff. ugyanez a txd-nél is. így a régi autó kimarad. ilyenkor kell betenni egyből az újat csak simán bemásolva. ha nem másolsz be mindent, jobb esetben térhálót látsz színezés nélkül, rosszabban fagy, és telepítheted újra, nem lesz más kút. egy idő után ha sokat moddolsz, úgyis akadni fog valami, és akkor fagy, és telepíthetsz. mind1, segíteni remélem tudtam, de nagyon nem ajánlom. ja, és optikai tuningot nem tudsz majd rárakni, azonnal fagyni fog!!!
PC-n tolom :)
Elküldve: 2007. 01. 19. 20:43
Idézet
na figy. 2 lehetőség van, megkereset az img toolban az autó nevét. ott van h. supergt.dff . jobb gomb, 2 választásod van, ami ide kapcsolódik: rename vagy replace. ha nem szarsz, rámész, h. replace, és akkor bejön egy megnyitási ablak, ahol bejelölöd a lambo-dat, aminek szintén supergt.dff a neve. így berakja a helyére teljesen hibamentesen. ugyanez kell a txd fájl cseréjéhez is. ha viszont félsz, h. elkurjantódik valamio, akkor ráémész h rename. elég ha egy betűt elhagysz a végéből, pl. superg.dff. ugyanez a txd-nél is. így a régi autó kimarad. ilyenkor kell betenni egyből az újat csak simán bemásolva. ha nem másolsz be mindent, jobb esetben térhálót látsz színezés nélkül, rosszabban fagy, és telepítheted újra, nem lesz más kút. egy idő után ha sokat moddolsz, úgyis akadni fog valami, és akkor fagy, és telepíthetsz. mind1, segíteni remélem tudtam, de nagyon nem ajánlom. ja, és optikai tuningot nem tudsz majd rárakni, azonnal fagyni fog!!!
Előre is ezer köszi!!!
Elküldve: 2007. 01. 19. 23:22
hát nem kéne elcsesződnie. Dokumentumok, és az amit írtál. amúgy elég ha parancsikonokat hozol létre a fájloknak, és azokat teszed be. be kell kapcsolni a játékban is. külön a sound optionsnál, bár ajánlom a magyarítást, 1000x nagyobb élvezet vele a játék, benne van a jó kis feka szleng. tedd fel, úgy könnyen megtalálod a hangopcióknál, mert kicsit el van dugva. utána ha nem szeretsz magyarul játszani, csak simán uninstall a honosításnak. ajánlom a gamehunter v1.4-es fordítást, elég jó. www.gamehunter.hu
Elküldve: 2007. 01. 20. 09:33
alapból az 'options/audio setup/user track options' menüben, a 'scan user tracks'-re kattintva lehet beolvasni a számokatamúgy szerintem az a magyarosítás egy trágya, szánalmas mik vannak benne...
Elküldve: 2007. 01. 20. 13:25
például? mikre gondolsz? ha felirattal játszol, az angolból is kijön, milyen szinten megy a fekaszleng, káromkodás. de sokkal visszafogottabb már, mint anno a GTA 3 volt. emlékszek a töltésre: várjál b*meg tölt.
vagy pl. videókártya beállítása, hogy mást is láss sz*r mosódott g*ciken kívül.
mi a trágya?
vagy pl. videókártya beállítása, hogy mást is láss sz*r mosódott g*ciken kívül.
mi a trágya?
Elküldve: 2007. 01. 21. 10:18
maga a szöveges fordítás van elcseszve, sok helyen értelmetlen vagy hiányos a szöveg, vagy még azt is lefordítják amit nem kellene pl. temple drive families = teplom vezető családok... LOL és még sorolhatnám
Elküldve: 2007. 01. 21. 15:05
értem. angoltudásom középfokú, így nekem kényelmesebb volt vele, mint nélküle.
Elküldve: 2007. 01. 21. 17:06
Tudd valaki olyan oldalt vagy oldalakat ahonnan mindenféle spéci jól felszerelt fegyvereket szedhetek le????
Előre is köszi! (Azt a tetü USER TRACK-et még mindig nem tudtam belőni
)
Előre is köszi! (Azt a tetü USER TRACK-et még mindig nem tudtam belőni
Elküldve: 2007. 01. 23. 22:13
máshogy néznek ki, de ugyanazt tudják, csask kinézetet tudsz tölteni. minden más ugyanaz.
www.gtainside.de
www.gtainside.de
Elküldve: 2007. 01. 30. 13:36
Idézet
alapból az 'options/audio setup/user track options' menüben, a 'scan user tracks'-re kattintva lehet beolvasni a számokat amúgy szerintem az a magyarosítás egy trágya, szánalmas mik vannak benne... 
Elküldve: 2007. 01. 31. 18:21
valaki tudna nekem segíteni egy küldiben?
GTA Forever and FIFA Forever! Ezek a legfontosabbak, de attól még a Fable is jó!
Elküldve: 2007. 01. 31. 18:31
csak azért, mert eddig megkérdeztem 20 olyan playert akik már átvitték párszor a játékot, de konkrét megoldást ők sem tudtak adni erre a küldire...
GTA Forever and FIFA Forever! Ezek a legfontosabbak, de attól még a Fable is jó!
Elküldve: 2007. 01. 31. 18:51
egyébként nekem ez a fórum nagyon bejön! Sokkal jobb, mint a Gamestari!(Elnézést minden Gamestaros tagtól)
Elküldve: 2007. 01. 31. 20:23
Talán tudok segíteni... Mondjad.
AMD Athlon 64 3500+ , GeForce 7600GS, 1GB Kingmax RAM, 200GB Seagate
I choose something different... I choose the impossible... I choose... Rapture!
I choose something different... I choose the impossible... I choose... Rapture!
Elküldve: 2007. 01. 31. 22:14
te telefat! ha egyből leírtad volna hogy mi a gondod, már azóta lehet kaptál volna valamilyen érdemleges választ is ráés lehet a hsz.-t szerkeszteni is ha még írni akarsz (vagy ha elgépelted mint én most), nem kell 3szor külön beírnia gamestarétól meg szinte minden fórum jobb..
Elküldve: 2007. 02. 01. 15:11
boccs, még kezdő vagyok! Na szóval, a szabadesés küldiről lenne szó. Azt látom, hogy jön velem szembe az a gép, de azt nem tudom, hogy hogy szálljak rá. Sokan azt mondták, hogy forduljak meg és szálljak be abba a piros körbe, de az szinte lehetetlen!
Ha tudtok segíteni azt megkösözönöm!
Elküldve: 2007. 02. 01. 17:53
Idézet
boccs, még kezdő vagyok! Na szóval, a szabadesés küldiről lenne szó. Azt látom, hogy jön velem szembe az a gép, de azt nem tudom, hogy hogy szálljak rá. Sokan azt mondták, hogy forduljak meg és szálljak be abba a piros körbe, de az szinte lehetetlen!
Ha tudtok segíteni azt megkösözönöm!

Súgó
A téma zárva.