HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1721 Felhasználó inaktív   LaW 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 26. 13:01

sziasztok. még teljesen járatlan vagyok az informatika terén és lenne egy-két kérdésem:

a gta hungary honlapjáról letöltöttem egy mentéssorozatot a szüleim gépére mivel csak ott van net.

és innen szeretném átvinni az én gépemre.ezt még meg tudom oldani. (kicsomagoltam a mappámba).pendrive-on átviszem

és itt kezdődnek a bajok. hogyan tovább? felmásolom a gépre a mentést és utánna hova rakjam.mit csináljak vele? csak két misszióval van bajom (freefall, meg az autósuli utolsó küldetése). ha ezt bemásolnám (tegyük fel hogy az elején járnék) akkor az elejétől az adott kületésig minden kösztes küldetés meg lenne vagy csak az adott misszó lenne meg és mire odajutnék akkor azt a küldit átugorná?

bocs hogy ilyen alapvető és egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok, de csak most kezdett el érdekelni a számítástechnika így még járatlan vagyok ebben a szegmensben.

előre is köszi!!!

(ui: ha lehetne részletesen leírnátok nekem pl hogy melyik mappába másoljak meg ilyesmi)

#1722 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 14:47

Csak másold be a fájlokat (GTASAsfX.b ahol x lehet 1, 2, stb) a C:Documents and Setting<user neved>DokumentumokGTA San Andreas User Files mappába. Eléred egyébként az asztalról is (dokumentumok ikon), vagy a sajátgépbe a Te dokumentumaid mappára kattintva.

#1723 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 14:53

Akkor elsőnek is Üdvözlet itt a GK-n!

Szóval, elsőnek is, ha egy mentést raksz be akkor annak semmi köze nem elsz a tieidhez, függetlenül abban ,hogy ott hol tartsz. Tehát ami ha a leszedett mentésben már minden küldi meglesz addig amíg a mentő megcsinálta, és gondolom ,hogy a gyerek is simán megcsinálta a küldetést, tehát addig minden meglenne. Az már tőle függ ,hogy a mellete levő küldik kész vannak-e vagy nem (pl Zero küldijei) és nem áturgorja ha ott van. Ahoz már eléggé bele kellene nyúlni a játékba:).
Tehát az is lehet hogy ameddig te megcsináltad már az itt nem lesz kész. Én azt modnom próbálkozzon az ember vele, majd üljön neki pihent fejjel, úgy sokszor beugrik ,hogy mit hogyan kellene csinálniKép.
A mentést pedig elvileg csak be kell másolni a többi mellé, ami valahol a Dokumentumokban van, a kereső tud segíteni ilyenkor, de elvileg Utys már leírta ezt (miközbe írom eztKép).

Semmi baj egyébként, el kell kezdeni valahonnan, ha valami baj van nyugodtan írj!Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1724 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 26. 19:48

köszi a segítséget nagyon rendesek vagytok (eddig két fórumba is írtam, de az egyikbe nem válaszoltak a másikba pedig kicsit lenézően írtak. úgyhogy ma elrohantam a katona könyvtárba és ki is vettem 3 szám.tech. könyvet)Kép

#1725 Felhasználó inaktív   LaW 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 19:59

na most már az én felhasználónevemmel köszönöm meg Nektek a segítséget. (előbb nem tudtam bejelentkezni és tombar barátom segített ki.)

ui: ja egyébként azért nem tudtam bejelentkezni mert firefoxot használok és sztem ez az oldal nem erre a böngészőre van írva, és most kaptam egy fülest, hogy hogyan tudom használni a firefox explorer motorját, amivel már be tudok jelentkezni.

ja és a san andreas magyarosításáról mi a véleményetek? megéri letölteni?

#1726 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 21:00

Eh, pont ,hogy arra van írva, bár elvileg mindenegyikkel megy, de vannak sajnos hibák a túlterheltség miatt (pl. privát üzenet nem jó).
Személy szerint én nem szeretem a magyarításokat (bár erre rácáfoltam maKép), de ez már egyéni probléma.

House MD

#1727 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 15:17

Idézet

... a san andreas magyarosításáról mi a véleményetek? megéri letölteni?

egy rakás szar tele hibákkal és félrefordításokkal de ha nem vágod az angolt, főleg a west coast nyelvjárást elengedhetetlen hogy megértsd a story-t

#1728 Felhasználó inaktív   andras93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:44

Idézet

Idézet

... a san andreas magyarosításáról mi a véleményetek? megéri letölteni?

egy rakás szar tele hibákkal és félrefordításokkal de ha nem vágod az angolt, főleg a west coast nyelvjárást elengedhetetlen hogy megértsd a story-t

Szerintem megeri letolteni a magyaritast hozza nagyon jo ugy hogy magyar!!En special ugy vittem vegig.Kép

#1729 Felhasználó inaktív   adam244 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:59

h kell letöltenni itt jatekot?

#1730 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 22:04

Idézet

h kell letöltenni itt jatekot?
Sehonnan! Innen nem lehet! Ez egy fórum!KépKép Kép
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#1731 Felhasználó inaktív   pupper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 22:27

Sűrgős segítségre lenne szükségem!!!!

Új felniket szeretnék bevinni, de a TXD fájlokat nem találom!!! Például WHEEL_LR2.TXD!!!
A DFF-ekkel boldogulok , de a TXD-ket egyszerüen nem találom!!!
Lehet hogy nem ott kellene keresnem ahol a DFF-ek vannak?
Nagyon megköszönném ha valaki kisegítene egy kis infóval!!!

Előre is ezer köszi!

#1732 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 15:33

Idézet

Új felniket szeretnék bevinni, de a TXD fájlokat nem találom!!! Például WHEEL_LR2.TXD!!!

Előre is ezer köszi!

hát... ez egy fogós kérdés. lehet hogy a játék, hogyis mondjam, öhm nem teljesen tiszta (ez azért még ugye nem jelent warezolást?). na szóval megkeresheted őket vezérlőpult keresésével (fájlok vagy mappák), de termeszetesen próbálkozhatsz a registryben is, viszont az egy kicsit veszélyes. ha tényleg nem megy és a többiek sem tudnak Neked segíteni akkor próbálkozz meg más fórumokkal. sztem jó a gtahungary fóruma, de a pcforum sem elhanyagolható.

tudom hogy ez nem nagy segítség de kapásból most nem tudom a választ. majd én is kérdezősködök aztán ha megtudok valamit akkor szólok.

#1733 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 15:37

Idézet

Idézet

Előre is ezer köszi!

hát... ez egy fogós kérdés. lehet hogy a játék, hogyis mondjam, öhm nem teljesen tiszta (ez azért még ugye nem jelent warezolást?). na szóval megkeresheted őket vezérlőpult keresésével (fájlok vagy mappák), de termeszetesen próbálkozhatsz a registryben is, viszont az egy kicsit veszélyes. ha tényleg nem megy és a többiek sem tudnak Neked segíteni akkor próbálkozz meg más fórumokkal. sztem jó a gtahungary fóruma, de a pcforum sem elhanyagolható.

tudom hogy ez nem nagy segítség de kapásból most nem tudom a választ. majd én is kérdezősködök aztán ha megtudok valamit akkor szólok.

ja bocs nem is a vezérlőpultnál van a keresés! elnéztem egy kicsit:Kép

#1734 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 16:03

Bár ehze nem értek, de annyit tudok ,hogy a fájlok nem a wareztől függnek ,hogy tiszta-e vagy nem, tehát ott kellene annak lennie. A nem teljesen tiszta alatt meg mit lehet érteni ha nem warezt?Kép

Egyébként a start menüben van keresésKép

House MD

#1735 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 18:52

nem igazán érdekel a modding de az biztos hogy windows-os kereséssel semmit nem találsz, pláne a registry-ben

elvileg a felnik texturáját nem a gta3.img-ben kell keresni, 2 külön txd fájlban vannak
az egyik ugyanabban a mappában a misc.txd, a másik a models-en belül a generic-ben a wheels.txd
ezekben találod a felniket, a fájlokat lecserélheted pl. a TXD workshop programmal is (itt találsz egyet)

#1736 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:25

Én egyszerűen nem értem.....

Aki autókat akar halálra tuningolni az NFS-ezzen!

Szerintem.....

:Đ

..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#1737 Felhasználó inaktív   GogyiMike 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 13:56

Sziasztok én még új vagyok itt.Szeretném a segitségeteket kérni,főleg azét aki a végigjátszást irta.A BLACK PROJECT-nél hiába inditom olyan mint ha nem csináltam volna meg valami küldetést és nem enged tovább.Pedig már Las Venturasnak a végén vagyok,egyébként ott is elakadtam mert amit irtatok a csajról és a mágneskártyáról az bejött.A kaszinoban nem találtam semmit (Füstgránát?targoca?-ott nincs semmi a páncélterem tök üres).Nincs megbizás aminek keretében én kaszinót rabolhatnék-Sőtt egyáltalán nincs megbizás(ikon a térképen) leszámitva a repteremnél a Black Project ami ugye nem indul el.Nem tudom hogy hol ..szhattam el de nem szeretném a repcsisulit ujra vinni mert a hajhullástol megnőtt a homlokom igy is.Előre is köszi a segitséget.Kép

#1738 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 15:04

Idézet

Bár ehze nem értek, de annyit tudok ,hogy a fájlok nem a wareztől függnek ,hogy tiszta-e vagy nem, tehát ott kellene annak lennie. A nem teljesen tiszta alatt meg mit lehet érteni ha nem warezt?Kép

Egyébként a start menüben van keresésKép

látod én sem értek annyira hozzá, ezért ajánlottam Neki, hogy kérdezzen meg más fórumokban.

amúgy meg azért írtam hogy nem teljesen tiszta mert nam akartam warezolni, de úgy látom azért valamilyen szinten még meg lehet említeni. ja igen a keresés tényleg a start menüben van. bocs ez az én bénaságom, mert általában ezt a funkciót nem szoktam használni Kép

#1739 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 15:11

Idézet

nem igazán érdekel a modding de az biztos hogy windows-os kereséssel semmit nem találsz, pláne a registry-ben

elvileg a felnik texturáját nem a gta3.img-ben kell keresni, 2 külön txd fájlban vannak
az egyik ugyanabban a mappában a misc.txd, a másik a models-en belül a generic-ben a wheels.txd
ezekben találod a felniket, a fájlokat lecserélheted pl. a TXD workshop programmal is (itt találsz egyet)

ja mondjuk én sem szoktam a registryt használni. ez csak tipp volt. én sem szeretek kiegészítőket használni ,de ha Ő szeretne... ezért mondtam neki hogy nézzen meg más oldalt is, de látom Te tudod.

#1740 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 15:24

Idézet

Sziasztok én még új vagyok itt.Szeretném a segitségeteket kérni,főleg azét aki a végigjátszást irta.A BLACK PROJECT-nél hiába inditom olyan mint ha nem csináltam volna meg valami küldetést és nem enged tovább.Pedig már Las Venturasnak a végén vagyok, egyébként ott is elakadtam mert amit irtatok a csajról és a mágneskártyáról az bejött.A kaszinoban nem találtam semmit (Füstgránát?targoca?-ott nincs semmi a páncélterem tök üres).Nincs megbizás aminek keretében én kaszinót rabolhatnék-Sőtt egyáltalán nincs megbizás(ikon a térképen) leszámitva a repteremnél a Black Project ami ugye nem indul el.Nem tudom hogy hol ..szhattam el de nem szeretném a repcsisulit ujra vinni mert a hajhullástol megnőtt a homlokom igy is.Előre is köszi a segitséget.Kép

azt hogy érted, hogy nem indul el a küldetés.(csak simán nem indítja el, úgy mintha nem is kattintottál volna rá?) ez elég érdekes. a kaszinós küldiket még nem csináltam meg, de ha nem akarod a repcsisulit újból elkezdeni, akko ajánlom hogy szerezz egy mentést. gtahungaryn is van egy mentés gyűjtemény de amit ajánlottam oldalt az is jó(mert egy és ugyanaz a mentés (beraknám a honlapot linkbe de még nem tudom hogyan kell. ezért ne szóljatok meg, ehhez még nem nagyon értek, de próbálkozok)Kép )

na jó tudom hogy ez nem nagy segítség de még én sem találkoztam még ilyen hibával. majd talán a többiek segítenek, mert Ők biztosan többet tudnak ebben a témában.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.