HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1861 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 11. 19:55

Idézet

nemtudja vki h hol találok vadász repülőt?? plsKép
Hát jópár helyen...Képpl. a saját reptereden, (a sivatag közepén)...ha megcsinálod az ottani repülősiskolát, akkor egyre több repülő áll majd ott rendelkezésedre...nekem kis időbe telt mire rájöttem, hogy ott van a ház megett egy normál garázs, viszont a hangár is nyitható, és sokminden belefér...Kép
Na szóval ha esetleg nem tod végigcsinálni a repülősiskolát, van egy 1xűbb megoldás is, az út túloldalán ott a katonai bázis...és a hátadra szerelhető repülős cuccal, simán berepülsz...bár a hátsó részen, a kapu áttörhető...Kép
Na onnan simán elcsórhatsz tankot, vadászgépet, helit...de gyorsan tedd, mert nagy balhé lesz...és azonnal rakétákkal lövik a seggedKép
De ha még ennél is 1xűbb megoldást szeretnél...küldök neked egy mentést, ahonnan eléred mindezt...Kép

Más: Szoktatok bázisugrani?...van egy felhőkarcoló a "parkolófiús" küldetés szállodájával szemben...a tetején van ejtőernyő, lifttel lehet felmenni...Képaztán ugrááááááásssssssssssssssssKép

#1862 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:28

Idézet

Szal senkinek sincs 5lete, miért nem lehet a "gém" végétől "gyurmázni"???
Ja és még valami...van egy verda, amit nem találok...pedig 1x emléxem hogy megvolt...de azóta nem találom sehun...a neve: EUROS...tudjátok...a kikötőben van az a +küldetéssorozat, amiben verdákat kell lopni...és már csak ez az egy hiányzik...Kép
az egy hiba, lehet attól hogy mentettél Madd Dogg házában (ha más mentéssel megy akkor valószínű ez a baja), Euros a Sphinx alatt szokott feltűnni nagyritkán

#1863 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:39

Idézet

Más: Szoktatok bázisugrani?...van egy felhőkarcoló a "parkolófiús" küldetés szállodájával szemben...a tetején van ejtőernyő, lifttel lehet felmenni...Képaztán ugrááááááásssssssssssssssssKép
én szoktam de sok hely van még a Big Pointy Building-en kívül min3 város legmagasabb épületéről lehetde van mind2 San Fierro-i híd tetején és a sivatagban is, vagy kilehet ugrani az utasszállítóból is ha veszel rá jegyetde szerintem a legjobb a suliban, mert a legmagassabb ponton rak ki a játék, na onnan élmény ezerrel belevágódni a homokba... Képamúgy a Hydra csak a Vertical Bird küldetés után elérhető mind2 helyen, na meg 100% után a Grove Street-en

#1864 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 21:39

Idézet

Idézet

Hát jópár helyen...Képpl. a saját reptereden, (a sivatag közepén)...ha megcsinálod az ottani repülősiskolát, akkor egyre több repülő áll majd ott rendelkezésedre...nekem kis időbe telt mire rájöttem, hogy ott van a ház megett egy normál garázs, viszont a hangár is nyitható, és sokminden belefér...Kép
Na szóval ha esetleg nem tod végigcsinálni a repülősiskolát, van egy 1xűbb megoldás is, az út túloldalán ott a katonai bázis...és a hátadra szerelhető repülős cuccal, simán berepülsz...bár a hátsó részen, a kapu áttörhető...Kép
Na onnan simán elcsórhatsz tankot, vadászgépet, helit...de gyorsan tedd, mert nagy balhé lesz...és azonnal rakétákkal lövik a seggedKép
De ha még ennél is 1xűbb megoldást szeretnél...küldök neked egy mentést, ahonnan eléred mindezt...Kép

a repülős iskolát 100%-ra kell nyomni vmi mert nekem asszem 2 olyan van v 3 ami nem 100% de mégsincs semmilyen vadászrepcsi sehol még a katonai bázison semKép

#1865 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 22:02

Idézet

a repülős iskolát 100%-ra kell nyomni vmi mert nekem asszem 2 olyan van v 3 ami nem 100% de mégsincs semmilyen vadászrepcsi sehol még a katonai bázison semKép
Ha gondolod küldök egy fullos mentést...Kép

#1866 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 22:10

Idézet

Idézet

Ha gondolod küldök egy fullos mentést...Kép
az nem jó de kössz csak tudni szerettem volna h hogy megy ez de akk majdcsak megjelenik vhol

#1867 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 23:41

Idézet

Idézet

Szal senkinek sincs 5lete, miért nem lehet a "gém" végétől "gyurmázni"???
Ja és még valami...van egy verda, amit nem találok...pedig 1x emléxem hogy megvolt...de azóta nem találom sehun...a neve: EUROS...tudjátok...a kikötőben van az a +küldetéssorozat, amiben verdákat kell lopni...és már csak ez az egy hiányzik...Kép
az egy hiba, lehet attól hogy mentettél Madd Dogg házában (ha más mentéssel megy akkor valószínű ez a baja), Euros a Sphinx alatt szokott feltűnni nagyritkán
Másik mentéssel sem megy...Kép
Amugy megvan az Euros...THX...igy má ez is full...100%...356.213 pezetát ért nekem a tipped.Kép

#1868 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 14:56

Aztamindenit...most találtam csak meg az utasszállitót...Kép
Mekkorákat lehet vele állatkodni...Kép
És nem is olyan nehéz vele leszállni...

#1869 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 17:53

Idézet

ha megcsinálod az 1ik küldik a reptereden (amikor el kell csorni a vadászrepcsit) akkor meg fog jelenni a az 1ik hangárodban és ott termelődik

#1870 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 18:18

kössz mindenkinek aki segített már megvan h hogyan lehetne vadász repülőt szereznem épp most vok annál a küldetésnél

#1871 Felhasználó inaktív   pupper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 19:50

Egy kérdés!

A San fierro-i kikötöben lévő Numnutz névre hallgató tengeralattjárót el lehet kötni valahogy???
Vagy van olyan mellékfeladat amikor szükség van rá???
Az utóbbit csak azért kérdezem mert amikor a Las Venturas melletti nagy gödörhöz kapcsolodó feladatokat csináltam (hullák eltüntetése ilyesmi) mintha azt fordítottam volna hogy a tengeralattjárós feladatohoz is oda kell mennem.
Remélem érthető voltam!?

Előre is ezer köszi!!!

#1872 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 21:17

Idézet

Egy kérdés!

A San fierro-i kikötöben lévő Numnutz névre hallgató tengeralattjárót el lehet kötni valahogy???
Vagy van olyan mellékfeladat amikor szükség van rá???
Az utóbbit csak azért kérdezem mert amikor a Las Venturas melletti nagy gödörhöz kapcsolodó feladatokat csináltam (hullák eltüntetése ilyesmi) mintha azt fordítottam volna hogy a tengeralattjárós feladatohoz is oda kell mennem.
Remélem érthető voltam!?

Előre is ezer köszi!!!

Nincs semmilyen tengeralattjárós küldetés, már végigvittem 100%ra.

A villamosra fel lehet szállni? Végigmentem a pályáján, de még kocsiszín sincs.Kép

#1873 Felhasználó inaktív   Adam9212 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 22:34

A villamosra csak móddal lehet rásegíteni, hogy fel tudjál rá szállni!
Ádi

#1874 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 10:09

Hmmm.ez a tengeralattjárós dolog felkeltette az érdeklődésemet...Kép
Törjük fel...
Amugy az utasszállitót más is megtalálta már???
Nagyon komoly...kissé nehéz vele kiállni a hangárból...Kép

#1875 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 10:45

Idézet

A villamosra csak móddal lehet rásegíteni, hogy fel tudjál rá szállni!

Le tudod írni? Nitroval nekimegyek, semmi. Kipróbálom tankkal.Kép

#1876 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 10:49

Idézet

Hmmm.ez a tengeralattjárós dolog felkeltette az érdeklődésemet...Kép
Törjük fel...
Amugy az utasszállitót más is megtalálta már???
Nagyon komoly...kissé nehéz vele kiállni a hangárból...Kép
Igen, meg, de van egy carspawner nevű program, keress rá a googléban. Azzal be lehet rakni a másik legnagyobb repcsit, az ANDROMADAt, ami gyorsabb az AT-400nál és könnyebben kezelhető.Én is megnézem a tengeralattjárót.Kép

#1877 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 11:30

Nem jön be már régóta a san andreas. régebben még bebelépett, de most már egy órája nem jön be . nem érzékeli a cdt

#1878 Felhasználó inaktív   Adam9212 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 11:41

Idézet

Le tudod írni? Nitroval nekimegyek, semmi. Kipróbálom tankkal./forum/images/smiles/067.gif

Innen le tudod szedni, és GGMM-el berakod. Csupán ennyi! :Đ
Ádi

#1879 Felhasználó inaktív   minimilord 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 15. 14:54

hello valakinél van ps2-re vagy psp-re kodja gta:san andras-hoz? me nekem nincs, de kéneKép

#1880 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 17:01

Idézet

hello valakinél van ps2-re vagy psp-re kodja gta:san andras-hoz? me nekem nincs, de kéneKép

psp-re érdekes lenne mivel arra nincsen San Andreas, de aps2 kódok nekem az első helyen előjöttek a google-ben......

Yugi: próbáld törölni a mentések mellett lévő gta_sa.set-et

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.