Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2007. 05. 16. 10:49
Jaja meglett a célzás is. Tegnap újabb másfél órám ment rá, de sikerült. Végülis a hőkövetős, illetve becélzós gombnyomós dolog is sikerült
úgyhogy hatalmas idegtől szabadultam meg, amikor végre minden összejött. Félre is tettem gyorsan, nehogy egy újabb elsőre vagy másodikra nem teljesíthető küldit kapjak és felrobbanjak az idegtől. Az a helyzet, hogy pont másfél hónapja játszok vele és még mindig csak 60%-nál tartok, de nem akarom, hogy vége legyen. Nagyon tetszik nekem ez a játék. Az előző részek közül szerintetek melyiket érné meg beszerezni? Én ez előtt csak a legelsővel játszottam még középiskolában pc-n, de az már jó régen volt.
Elküldve: 2007. 05. 16. 11:13
azért a 100% után is lehet még mit csinálni, ugratók, iskolák, csajok stb.
előző résznek szerintem a Vice City-t mindenképpen próbáld ki, talán az eddigi legjobb rész
aztán ha tetszik megpróbálhatod a 3-at is, az is nagyon ott van
szerk: plussz ezekből elérhető egy-egy második rész is Stories alcímmel (psp átirat)
Elküldve: 2007. 05. 25. 09:30
Utolsó küldetésnél járok. Nagyon komoly. Lehetséges abból a háromszintes lángokban álló épületből kiérni hat perc alatt, úgy hogy közben nem csak az ellenséges emberek között kell magamnak rést vágni egy jó gépfegyverrel, de a lángokat is meg kell fékeznem a lehető leggyorsabb továbbhaladásért? Nekem eddig nem sikerült...eddig!!!
Ja még egy. Haverom pc-n játszik és magyarosítással. Ott láttam a statisztikák között, hogy "Rendőrök megvesztegetése"
Mondjuk elég sok helyen rosszul fordítottak a "nyelvészek", de ezt a rendőrös dolgot hogyan kell értelmezni???
Ja még egy. Haverom pc-n játszik és magyarosítással. Ott láttam a statisztikák között, hogy "Rendőrök megvesztegetése"
Mondjuk elég sok helyen rosszul fordítottak a "nyelvészek", de ezt a rendőrös dolgot hogyan kell értelmezni???
Elküldve: 2007. 05. 25. 11:03
Idézet
Utolsó küldetésnél járok. Nagyon komoly. Lehetséges abból a háromszintes lángokban álló épületből kiérni hat perc alatt, úgy hogy közben nem csak az ellenséges emberek között kell magamnak rést vágni egy jó gépfegyverrel, de a lángokat is meg kell fékeznem a lehető leggyorsabb továbbhaladásért? Nekem eddig nem sikerült...eddig!!!
meglehet csinálni persze, csak gyakorlás kérdése, de ha megcsinálod a tűzoltós küldiket nem kell törődnöd a tűzzel mert tűzálló leszel és azért így jóval könnyebb
a rendőrös dolog pedig valószínűleg a csillagok felvétele akar lenni
Elküldve: 2007. 05. 29. 16:19
Hahó!
Hogyan lehetek a Burger Shot nevű gyorsétterem üzletlánc boldog tulajdonosa??? Ha jól tudom meg lehet vennei, vagy valami ilyesmi.
Elküldve: 2007. 05. 29. 18:14
Lenne egy kérdésem.
Amikor a hajóhoz kel vinni a kocsikat, és a harmadik listában van olyan autó hogy EUROS. Az gond, hogy hol a fenébven van ez az autó mert jó pár napja keresem. Mint ha nem is létezni ilyen autó.
Nagy segítség lenne ha tudná valaki hogy hól szokott ilyen lenni.
Amikor a hajóhoz kel vinni a kocsikat, és a harmadik listában van olyan autó hogy EUROS. Az gond, hogy hol a fenébven van ez az autó mert jó pár napja keresem. Mint ha nem is létezni ilyen autó.
Nagy segítség lenne ha tudná valaki hogy hól szokott ilyen lenni.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2007. 05. 29. 19:18
biolencse: a Las Venturas-i étterem mellett találsz egy Faggio robogót, amivel csomagokat kell kiszállítani, ha ezt végrehajtod már a Venturas-i Burger Shot is fog neked pénzt termelni
Micro Face: egyedül a The Camel's Toe-nál, a szfinx alatt lehet megtalálni (nincs mindig ott), vagy esetleg egy versenyből is elkötheted, bár ezt még nem próbáltam
Elküldve: 2007. 05. 29. 19:52
Idézet
biolencse: a Las Venturas-i étterem mellett találsz egy Faggio robogót, amivel csomagokat kell kiszállítani, ha ezt végrehajtod már a Venturas-i Burger Shot is fog neked pénzt termelni
Micro Face: egyedül a The Camel's Toe-nál, a szfinx alatt lehet megtalálni (nincs mindig ott), vagy esetleg egy versenyből is elkötheted, bár ezt még nem próbáltam
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2007. 05. 30. 12:09
Köszönöm az infót. Megpróbálom...megtalálom...megszerzem
Az autókról meg csak annyit, hogy a képeket, meg térképeket kiirattam egy lemezre, így hamar meg tudom nézni a DVD lejátszón, hogy mit kell ellopnom. Így talán picit egyszerűbb. Az Euros nevű kocsi szerintem egyáltalán nem ritka. Bár lehet hogy a játékban csak egy helyen van állandóan, vagy majdnem állandóan, de én tök sokszor találkozok vele az utcán...ha jól tudom San Fierro-ban. Csak van egy kis gikszer a listás járművekkel...nekem legalább is. Szerváltam egyet, amiről tudtam hogy exportálhatom. Las Venturasból egészen a dokkig elautóztam vele. És képzeljétek. Mikor a daruhoz értem, csak akkor írta már ki, hogy eladható. Belassult egy cseppet. ![]()
Elküldve: 2007. 05. 30. 12:45
Idézet
Az Euros nevű kocsi szerintem egyáltalán nem ritka. Bár lehet hogy a játékban csak egy helyen van állandóan, vagy majdnem állandóan, de én tök sokszor találkozok vele az utcán...ha jól tudom San Fierro-ban.
Igazad van...az Euros tlleg nem ritka...lépten nyomon hasraesik benne a gémer...
Azt is megfigyelheted, hogy ha már megszereztél egy adott verdát, onnantól majdnem minden 2. szembejövő kocsi olyan...
Elküldve: 2007. 05. 30. 17:34
ti biztos hogy az Euros-ról beszéltek?
én csalás nélkül soha nem láttam egyet sem az utcán
Elküldve: 2007. 05. 31. 09:57
Én biztos, hogy az Euros-ról beszélek. De az nem biztos, hogy San Fierro-ban, mint ahogy azt már írtam is. Az is biztos, hogy közlekedtem vele néhányszor. De az is biztos, hogy most elbizonytalanítottatok.
De az egyébként tuti, hogy nem egyszer, nem kétszer láttam már.
Elküldve: 2007. 05. 31. 11:16
Idézet
ti biztos hogy az Euros-ról beszéltek?
én csalás nélkül soha nem láttam egyet sem az utcán
Én viszonylag hamar végigcsináltam azt a "küldetést", és elloptam az összes verdát...kivéve az EUROS-t!!!
Valamiért úgy emlékeztem, hogy egy a BlistaCompakt-hoz hasonló verda, de emiatt a "félreemlékezés" miatt, vagy jó fél évig nem találtam...mármár kezdtem letenni róla, és itt ezen az oldalon, megtaláltam a megoldást: www.gtaplace.hu
Az EUROS egy sportkocsi, és a Sfinx alatt megtalálható...ez tuti...ebben egyetértünk...
És ha már beleültél, azonnal szembe jöm még vagy 100 míg odaérsz a kikötőbe...
Vagy még akkor is sokat láthatunk belőle, ha még, vagy már nincs benne az épp aktuális "lopandó top 10-ben"...
Akinek még szüksége lenne rá, ezen a térképen megtalálható a pontos helye az összes verdának:
http://www.gtaplace....port_export.gif
Természetesen ezeket a "gépeket", kis szerencsével bárhol összeszedheti az ember, de itt mindíg van belőlük 1...
Ui.: Nem tom hogyan lehet linket "aktivvá" tenni az üzenetben...tud valaki segíteni?
Elküldve: 2007. 05. 31. 12:34
majd akkor mutass már egy képet ahol az utcán más ember ül benne, mert már 4szer játszottam végig a game-et és azalatt a pár száz óra alatt egyszer nem láttam
amúgy az exportra szánt, fix helyű kocsik csak addig vannak ott amíg el nem viszed
linkelni pedig html szerkesztővel tudsz, ha bekapcsolod ![]()
Elküldve: 2007. 05. 31. 12:58
Idézet
majd akkor mutass már egy képet ahol az utcán más ember ül benne, mert már 4szer játszottam végig a game-et és azalatt a pár száz óra alatt egyszer nem láttam
amúgy az exportra szánt, fix helyű kocsik csak addig vannak ott amíg el nem viszed
linkelni pedig html szerkesztővel tudsz, ha bekapcsolod ![]()
Ezzel ellentétben, olyan járgányok, amit néha láttam csak, simán elszaporodtak, amint beleültem 1-be...
No eskü keresek neked egy Euros-t, civil sofőrrel...mácsak a vitz kedvéért

Súgó
A téma zárva.