Idézet
Idézet
Idézet
Sajna ez van, nálam is előfordult többször is, ezért leszoktam a paintjob-okról.
(bár talán ha más garázsba állsz megmarad egy darabig)
Elküldve: 2007. 06. 22. 11:57
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 06. 22. 13:02
Idézet
Elküldve: 2007. 06. 22. 14:30
Elküldve: 2007. 06. 22. 16:09
Elküldve: 2007. 06. 22. 18:58
sziasztok!
lenne egy kérdésem, meg egy kérésem:
1.) a kérés:le tudnátok írni nekem az az IMG Tool 2.0 program használatát, úgy, hogy az én bengaságommal is meg tudjam csinálni?
(sorry)
2.) a kérdés: ha mondjuk beraktam a nissan silvia s15-öst és mondjuk a freefall küldit nincs kedvem megcsinálni és egy másik kimentést raknék be, akkor az addig berakott nissan silvia s15-ös elveszik és újból lehet berakni?
/ 3.) mi a véleményetek a gta sa modern mod-ról? /
előre is nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve: 2007. 06. 22. 22:01
Idézet
sziasztok!
lenne egy kérdésem, meg egy kérésem...
1. nem nagy dolog, vegyünk egy példát:
kiakarod cserélni mondjuk a Turismo-t egy Ferrari F40-re, ehhez meg kell nyitnod a modells mappában lévő gta3.img fájlt, abban megkeresed a kocsit (F2), / következő találat (F3) /
maguk a járművek 2 fájlból állnak egy 3D-s modellből ( *.dff ) és egy textúrából ( *.txd ), ezeket cseréled ki a letöltöttekkel
mivel 2 azonos nevű fájl a játék halálát eredményezi ezért a régi verdát vagy kitörlöd, vagy átnevezed, utóbbi a jobbik megoldás mivel ha nem működik rendesen az új járgány, még mindig visszanevezheted a régit
ha átnevezted az egyiket pl. turismo-eredeti.dff, a commands menü add parancsával ( Ctrl+A ) beilleszted az új turismo.dff fájlt, ugyanezt megcsinálod a turismo.txd-vel is, és elvileg kész is vagy
2. nem, semmi köze hozzá. a mentés csak az általad generált kódokat tartalmazza, pl. CJ külseje, garázsok tartalma, a játékban teljesített feladatok
3. kettőről volt szó, erre nem válaszolok
(na jó nemtom, nem próbáltam de azt mondják jó és úgy tudom már van egy 2. verzió is)
Elküldve: 2007. 06. 23. 11:02
Idézet
Elküldve: 2007. 06. 23. 12:28
Elküldve: 2007. 06. 23. 13:57
Idézet
Idézet
sziasztok!
lenne egy kérdésem, meg egy kérésem...
1. nem nagy dolog, vegyünk egy példát:
kiakarod cserélni mondjuk a Turismo-t egy Ferrari F40-re, ehhez meg kell nyitnod a modells mappában lévő gta3.img fájlt, abban megkeresed a kocsit (F2), / következő találat (F3) /
maguk a járművek 2 fájlból állnak egy 3D-s modellből ( *.dff ) és egy textúrából ( *.txd ), ezeket cseréled ki a letöltöttekkel
mivel 2 azonos nevű fájl a játék halálát eredményezi ezért a régi verdát vagy kitörlöd, vagy átnevezed, utóbbi a jobbik megoldás mivel ha nem működik rendesen az új járgány, még mindig visszanevezheted a régit
ha átnevezted az egyiket pl. turismo-eredeti.dff, a commands menü add parancsával ( Ctrl+A ) beilleszted az új turismo.dff fájlt, ugyanezt megcsinálod a turismo.txd-vel is, és elvileg kész is vagy
2. nem, semmi köze hozzá. a mentés csak az általad generált kódokat tartalmazza, pl. CJ külseje, garázsok tartalma, a játékban teljesített feladatok
3. kettőről volt szó, erre nem válaszolok
(na jó nemtom, nem próbáltam de azt mondják jó és úgy tudom már van egy 2. verzió is)

Elküldve: 2007. 06. 28. 15:43
Elküldve: 2007. 06. 29. 11:12
Idézet
Elküldve: 2007. 06. 29. 15:01
Idézet
Idézet