HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2001 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 22. 11:57

Idézet

Idézet

Idézet

Segítsetek az mért van hogy ha paint jobos kocsim berakom a garázsba és mikor máskor mennék vele nincs rajta a pinga?????igaz közbe mentek is de mit tehetnék hogy ne csinálja????Kép
Nem sok mindent tehetsz, pontosabban semmit.
Sajna ez van, nálam is előfordult többször is, ezért leszoktam a paintjob-okról.
(bár talán ha más garázsba állsz megmarad egy darabig)
Kösz!!KépDe azért csak jobban néz ki egy pingával mint egy sima színnel...Csak még az a baj hogy egyre több hiba van a gameba mer például nemtok kosarazni me eltüntek a labdák...Ez van GTA4-be remélem ezt már kijavítjákKép
a GTA4be aszem nem is lesznek mini játékok

#2002 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 13:02

Idézet

Nekem mindössze annyi bajom volt a kosarazással, hogy az istennek sem akart bele menni a labda a gyűrűbe, ha fél méternél távolabbról dobtam el. Pedig próbálkoztam, de nem tudtam rájönni a technikájára.
Nem tudom PS2-n hogy van, de PC-n attól függ a dolog hogy az ember mennyi ideig tartja lenyomva a billentyűt.

#2003 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 22. 14:30

Szerintem PS2-on faxabb,de ez mar izles dolga csak annyit,hogy PC-en mar kinyomtam 1szer es utana megvettem PS2-on es ott is kinyomattam kb.96.4%-ra es a memoriakartyam tonkrement a JACK-X nevu jatek baszta el az autosave-el volt valami egy vegbe mentette a jatekot es igy,a kartyam odaszart,es most vettem megint egy karyat es megint elejetol az osszes GANGWAR-tKép,nagyon faxa imadomKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#2004 Felhasználó inaktív   jatekos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 16:09

Én betom dobni 5x 1 perc alatt!!!(de ujra kezdtem és úgy)
És az ennyém ps2 annyiból rosszabb hogy pl.:nem tok bele rakni kocsit és screen shot-ot se tok meg videót...

#2005 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 18:58

sziasztok!

lenne egy kérdésem, meg egy kérésem:

1.) a kérés:le tudnátok írni nekem az az IMG Tool 2.0 program használatát, úgy, hogy az én bengaságommal is meg tudjam csinálni?Kép (sorry)

2.) a kérdés: ha mondjuk beraktam a nissan silvia s15-öst és mondjuk a freefall küldit nincs kedvem megcsinálni és egy másik kimentést raknék be, akkor az addig berakott nissan silvia s15-ös elveszik és újból lehet berakni?

/ 3.) mi a véleményetek a gta sa modern mod-ról? /

előre is nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#2006 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 22:01

Idézet

sziasztok!

lenne egy kérdésem, meg egy kérésem...

1. nem nagy dolog, vegyünk egy példát:
kiakarod cserélni mondjuk a Turismo-t egy Ferrari F40-re, ehhez meg kell nyitnod a modells mappában lévő gta3.img fájlt, abban megkeresed a kocsit (F2), / következő találat (F3) /
maguk a járművek 2 fájlból állnak egy 3D-s modellből ( *.dff ) és egy textúrából ( *.txd ), ezeket cseréled ki a letöltöttekkel
mivel 2 azonos nevű fájl a játék halálát eredményezi ezért a régi verdát vagy kitörlöd, vagy átnevezed, utóbbi a jobbik megoldás mivel ha nem működik rendesen az új járgány, még mindig visszanevezheted a régit
ha átnevezted az egyiket pl. turismo-eredeti.dff, a commands menü add parancsával ( Ctrl+A ) beilleszted az új turismo.dff fájlt, ugyanezt megcsinálod a turismo.txd-vel is, és elvileg kész is vagy

2. nem, semmi köze hozzá. a mentés csak az általad generált kódokat tartalmazza, pl. CJ külseje, garázsok tartalma, a játékban teljesített feladatok

3. kettőről volt szó, erre nem válaszolok
(na jó nemtom, nem próbáltam de azt mondják jó és úgy tudom már van egy 2. verzió is)

#2007 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 06. 23. 08:37

#2008 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 23. 08:57

#2009 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 11:02

Idézet

Kosarazni én sem tudok, de ha jó emlékszem ez az után van, hogy mentesz Madd Dogg házában. Azóta én sem tudok labdázni. Egyébként nekem mindig megmaradtak a festések és egyebek az autóimon a garázsban. Velem olyan történt meg, hogy a garázsból az autók tűntek el. Ez talán rosszabb, mert újra festeni még csak csak, de újra megtalálni s ellopni akedvenc kocsit...hát ez van. Kép
Egyetértek...Madd Dogg háza elég misztikus...elvarázsolt kastély...KépKép
Én sokáig nem tudtam edzeni...mármint teremben...rengeteget kellett futnom, úsznom hogy ne essek össze...mert egyszerüen a súlyokhoz állva kiírta hogy mennyek haza pihenni...mára már eleget edzettemKép
Aztán itt kaptam tanácsul ezt a Madd Dogg-os tippet...és újra elmentem oda...mentettem, és csodák csodája...újra beengednek a gyuróterembe...Kép
A lasztik nekem is eltüntek, de nem merek megin menteni Madd Dogg-nál...fa*om tudja megin mit nem tok majd...mondjuk járni...KépKép

#2010 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 23. 12:28

Hát ez király! Nekem is ugyan ezek a tünetek jelentkeztek. A kosárlasztik eltűntek, és nagyon nagyon sokáig én sem tudtam edzeni. Volt, hogy a valós élet szerinti egy héten keresztül nem engedett a súlyokhoz. Egyébként azoknak akik még nem tartanak a Madd Dogg-os résznél, azt tanácsolom, hogyha egyszer elérnek odáig inkább spóroljanak ki 100, vagy 120 ezret és vegyék meg a tőle nem messzire lévő házat. Oda gyalog is fél perc alatt el lehet jutni és legalább nem cseszi tönkre azokat, amiket a másik tönkre csesz. Ha jól tudom az a házikó talán MD házától talán észak-keletre lehet, de a térkép szerencsére úgyis jelöli. Hajrá!
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2011 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 13:57

Idézet

Idézet

sziasztok!

lenne egy kérdésem, meg egy kérésem...

1. nem nagy dolog, vegyünk egy példát:
kiakarod cserélni mondjuk a Turismo-t egy Ferrari F40-re, ehhez meg kell nyitnod a modells mappában lévő gta3.img fájlt, abban megkeresed a kocsit (F2), / következő találat (F3) /
maguk a járművek 2 fájlból állnak egy 3D-s modellből ( *.dff ) és egy textúrából ( *.txd ), ezeket cseréled ki a letöltöttekkel
mivel 2 azonos nevű fájl a játék halálát eredményezi ezért a régi verdát vagy kitörlöd, vagy átnevezed, utóbbi a jobbik megoldás mivel ha nem működik rendesen az új járgány, még mindig visszanevezheted a régit
ha átnevezted az egyiket pl. turismo-eredeti.dff, a commands menü add parancsával ( Ctrl+A ) beilleszted az új turismo.dff fájlt, ugyanezt megcsinálod a turismo.txd-vel is, és elvileg kész is vagy

2. nem, semmi köze hozzá. a mentés csak az általad generált kódokat tartalmazza, pl. CJ külseje, garázsok tartalma, a játékban teljesített feladatok

3. kettőről volt szó, erre nem válaszolok
(na jó nemtom, nem próbáltam de azt mondják jó és úgy tudom már van egy 2. verzió is)

köszi a segítséget, végre sikerült. / a 3. kérdés az csak zárójeles voltKép /

#2012 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 26. 17:23

#2013 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 28. 15:43

Nagy dilemmában vagyok. A storyval kb. három hete végeztem. Azóta csak fél órákra kapcsolom be a játékot, pedig lenne még mit csinálni a 100% eléréséhez. Lehet, hogy újra kezdem és akkor nem csak kimondottan a történetre megyek rá.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2014 Felhasználó inaktív   Csacso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 19:38

a GTA Sanandres-be benne van a Shelby GT500?
Sam "Serious" Stone

#2015 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 29. 11:12

Idézet

Ha letöltessz egyet, és berakod, lesz.
Igazi kocsik amúgy sincsenek benne, de még GT500 hasonmás sincs.

#2016 Felhasználó inaktív   Csacso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 29. 15:01

Idézet

Idézet

Ha letöltessz egyet, és berakod, lesz.
Igazi kocsik amúgy sincsenek benne, de még GT500 hasonmás sincs.
köszi a választ
Sam "Serious" Stone

#2017 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 05. 21:15

#2018 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 05. 21:29

#2019 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 06. 22:10

#2020 Guest__*