HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2061 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 28. 14:27

Idézet

Idavid koléga még "térképdarabkát" is linkelt ide...uh. nem nehézKép...
Bár én a videó alapján könnyen ráleltem...
A legegyszerűbb, ha a sivatagi reptérnél mentesz egyet, és repülővel, vagy jobbat mondok, azzal a hátadra szerelhető izével odarepülsz a duzzasztóhoz...a levegőből már simán kiszúrod...már a rámpa is monumentális...Kép
A másik ugrató meg már önmagában elég feltűnő...mármint a hegy...ott maga az ugrató elég pici...Kép
No most még a munkahelyemen vagyok és dolgozok ezerrel, de ha hazamegyek kb. egy óra múlva, akkor kipróbálom. A hátra szerelhető izének meg Jetpack a neve. Tényleg azzal lehet a legegyszerűbben oda jutni, gondolom, mert az mindenhova elmegy :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2062 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 14:36

Üdv all...Érdekesség---játékhiba?...döntsétek el!

Los santos-t,és Las venturast összekötő híd(Frederick brige)-től nyugatra a nyílt tengeren/óceánon:),egyszer lezuhantam a nagyutasszállítóval.a végtelen oxigénem be volt nyomva,és arra lettem figyelmes a fenéken hogy ássa magát bele az iszapba...nézzetek utánna elég félelmetes volt hogy a képernyő feketedik befele.... :Đ Ui.persze ez lehet csak valami hiba volt ,konzolon játszottamKép

#2063 Felhasználó inaktív   mester26 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 28. 16:03

Idézet

Los santos-t,és Las venturast összekötő híd(Frederick brige)-től nyugatra a nyílt tengeren/óceánon:),egyszer lezuhantam a nagyutasszállítóval.a végtelen oxigénem be volt nyomva,és arra lettem figyelmes a fenéken hogy ássa magát bele az iszapba...nézzetek utánna elég félelmetes volt hogy a képernyő feketedik befele.... :Đ Ui.persze ez lehet csak valami hiba volt ,konzolon játszottamKép

ez nem hiba csak kimentél a pájárol és ott már csak a vizet lehet látni és alatta nincs semmi (asszem világos kéken jelzi a pálya végét) amugy egy idö ütán vissza dob a pályára repcsivel vagy anélkül.....

#2064 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 16:33

Idézet

Idézet

Los santos-t,és Las venturast összekötő híd(Frederick brige)-től nyugatra a nyílt tengeren/óceánon:),egyszer lezuhantam a nagyutasszállítóval.a végtelen oxigénem be volt nyomva,és arra lettem figyelmes a fenéken hogy ássa magát bele az iszapba...nézzetek utánna elég félelmetes volt hogy a képernyő feketedik befele.... :-D Ui.persze ez lehet csak valami hiba volt ,konzolon játszottamKép

ez nem hiba csak kimentél a pájárol és ott már csak a vizet lehet látni és alatta nincs semmi (asszem világos kéken jelzi a pálya végét) amugy egy idö ütán vissza dob a pályára repcsivel vagy anélkül.....
nem érted! engem nem dobott vissza a gép sehova,úgy kellett visszaúsznom,Ps2-őn játszottam lehet Pc-n visszadob....és Cj-vel úszkáltam a víz alatt,és a fenéken bele ásta magát az iszapba vagy nem tom mibe! :Đ

#2065 Felhasználó inaktív   mester26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 16:52

egy bizogyos mélység után dob engem is csak vissza (én kocsival voltam töbször is merül merül és egyszer csak visszadob ha szerencsém volt a partra dobott kocsistol ha nem akkor a viz felé!! )
bár nem tom konzolon mien de 98%ban ugyan az szerintem

#2066 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 16:25

Sziasztok!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok véletlen a repülő kocsik kódját,mert kéne egy pályáraKépés nekem elég szarul megy a játék kód nélkül és ha még valaki tudna segíteni akkor egy olyan honlap nevét ahol MAGYARUL vannak San Andreas kódok.Kép.Azért kössz elére is a segítséget ,ha valaki fog segíteni.

#2067 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 17:38

Idézet

Sziasztok!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok véletlen a repülő kocsik kódját,mert kéne egy pályáraKépés nekem elég szarul megy a játék kód nélkül és ha még valaki tudna segíteni akkor egy olyan honlap nevét ahol MAGYARUL vannak San Andreas kódok.Kép.Azért kössz elére is a segítséget ,ha valaki fog segíteni.
RIPAZHA

#2068 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 19:23

Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni,hogy San Fierro-ban az 555 We Tip nevű küldetésnél (a 2. küldetés),hogy kell elvenni az autóinas ruháját?KépKépKép

#2069 Felhasználó inaktív   Grove Street#10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 21:54

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki véletlenül, hogy honnan lehet letölteni ingyenesen a GTA San Andreasban levő zenéket, amik a rádióban szólnak? Nagyon jól jönne nekem egy link...Ja és tud valaki valamit az új GTA-ról? :Đ

Előre is kössz...

#2070 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 22:14

Idézet

Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni,hogy San Fierro-ban az 555 We Tip nevű küldetésnél (a 2. küldetés),hogy kell elvenni az autóinas ruháját?KépKépKép

lemész utána a garázsba és leütöd, majd a megjelenő kék póló ikonba sétálva meg is vagy

Grove Street#100: fájlcserélő oldalakon biztos megtalálod, de gyorsabb ha ezzel a progival átkonvertálod ogg formátumba, amit a mellékelt codek-el le tudsz játszani

#2071 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 00:50

Idézet

Sziasztok!

Nézzél szét a GTAPLACE.HU oldalon...ott találsz rengeteg térképet, kódokat stb. magyarul...az összes GTA-hoz Kép

#2072 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 07:28

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Nézzél szét a GTAPLACE.HU oldalon...ott találsz rengeteg térképet, kódokat stb. magyarul...az összes GTA-hoz Kép

Ja köszi ,utána nézek a honlapnakKép

#2073 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 07:30

Idézet

Idézet

lemész utána a garázsba és leütöd, majd a megjelenő kék póló ikonba sétálva meg is vagy

Grove Street#100: fájlcserélő oldalakon biztos megtalálod, de gyorsabb ha ezzel a progival átkonvertálod ogg formátumba, amit a mellékelt codek-el le tudsz játszani

De akkor ne öljem meg,ugye?Kép

#2074 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 09:18

Idézet

De akkor ne öljem meg,ugye?

de, azt muszáj Kép

#2075 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 30. 13:11

Mellesleg az összes rádiókban hallható zenét én is szívesen megszerezném, mert marha jók. :Đ Szeretem őket.

Egyébként még mikor megvettem ajátékot én is kipróbáltam meddig tudok elmenni a vízen. Úgy történt hogy bepattantam egy fain motorcsónakba és elindultam. Kb. 10 percig csak mentem előre és semmi.Csak a part lett távolabb.
biolencse
Get your Portable ID!

#2076 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 16:19

Sziasztok!

Csak azt szeretném kérdezni,hogy San Fierro-ban Jizzy legelső küldetésénél,amikor a legutolsó hívás van üldöznöm kell egy Dzsipp-et és egy Limuzin-t.A két autó üldözéséhez nem tudtok valami jó kódot ajánlaniKép?Konzól-on játszok (ps2-őn) szóval légyszíves ha tudtok segítsetek. Előre is kössz mindent és a segítséget Idavid-nak.Kép

#2077 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 31. 07:22

Idézet

Sziasztok!

Csak azt szeretném kérdezni,hogy San Fierro-ban Jizzy legelső küldetésénél,amikor a legutolsó hívás van üldöznöm kell egy Dzsipp-et és egy Limuzin-t.A két autó üldözéséhez nem tudtok valami jó kódot ajánlaniKép?Konzól-on játszok (ps2-őn) szóval légyszíves ha tudtok segítsetek. Előre is kössz mindent és a segítséget Idavid-nak.Kép

Azzal a küldetéssel én is sokat szenvedtem, de mégis megcsináltam. Kód nélkül is meg lehet oldani. Menj először a dzsipp Kép mellé és lődd ki golyószóróval menet közben az autódból. Meg lehet oldani. Semmiképpen na akard letolni őket az útról, mert nem lehet!!! Ha a jeep felrobbant, kövesd a limuzint és tégy ugyanígy. Ez is egy lehetségesmegoldás. Nálam például a jeep egyszercsak(még a városban) felborult egy szoborban, az országúton meg a limuzin nem tudta bevenni az egyik kanyart és a tengerbe zuhant. De ezek mindig változnak.

Csak egy kérdésem lenne még a többiekhez. Las Venturasban van egy küldi, mikor Madd Dogg le akarja vetni magát a mélybe és nekünk kell megmentenünk. Én ezekkel már végeztem és az egészet csalás nélkül játszottam végig. De úgy tudom, hogy ha ez előtt a küldi előtt valamikor használtál valamilyen csalást a játékban, akkor itt nem enged tovább, mert Madd Dogg rögtön leugrik és nem várja meg míg aláállsz autóval. Ez tényleg így van??? Ezt olvastam, sajna már nem tudom hol. De ha így van akkor az jó nagy szivatás.
biolencse
Get your Portable ID!

#2078 Felhasználó inaktív   rifleman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 09:38

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Azzal a küldetéssel én is sokat szenvedtem, de mégis megcsináltam. Kód nélkül is meg lehet oldani. Menj először a dzsipp Kép mellé és lődd ki golyószóróval menet közben az autódból. Meg lehet oldani. Semmiképpen na akard letolni őket az útról, mert nem lehet!!! Ha a jeep felrobbant, kövesd a limuzint és tégy ugyanígy. Ez is egy lehetségesmegoldás. Nálam például a jeep egyszercsak(még a városban) felborult egy szoborban, az országúton meg a limuzin nem tudta bevenni az egyik kanyart és a tengerbe zuhant. De ezek mindig változnak.

Csak egy kérdésem lenne még a többiekhez. Las Venturasban van egy küldi, mikor Madd Dogg le akarja vetni magát a mélybe és nekünk kell megmentenünk. Én ezekkel már végeztem és az egészet csalás nélkül játszottam végig. De úgy tudom, hogy ha ez előtt a küldi előtt valamikor használtál valamilyen csalást a játékban, akkor itt nem enged tovább, mert Madd Dogg rögtön leugrik és nem várja meg míg aláállsz autóval. Ez tényleg így van??? Ezt olvastam, sajna már nem tudom hol. De ha így van akkor az jó nagy szivatás.

Most vittem végig ebben a pillatban a küldetést!!!!!!!!! Igaz hogy csalás nélkül is meg lehet csinálni de én annyit csaltam ezen a pályán hogy beírtam az 1. fegyvercsomag kódját hogy legyen rakéta vetőm . A rakéta vetővel kilőttem a Jeep-et aztán kiugrottam a Pimpmobil-ból és egy motoron követtem a Limuzin-t és a végén ,az országúton sikerült leszednemKép,de egy Limuzin tényleg tud ilyen gyorsan hajtaniKépKép????

Amúgy remélem én is ,hogy nem igaz amit az imént mondtál,mert akkor kiverhetem azt a fejemből hogy végigviszem a San Andreas-tKép!

De minden esetre örülnék hogyha Madd Dog nem ugrana le.De örülök hogy megcsináltam ezt a küldetést is:)Kép

#2079 Felhasználó inaktív   Adam9212 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 09:56

Idézet

De úgy tudom, hogy ha ez előtt a küldi előtt valamikor használtál valamilyen csalást a játékban, akkor itt nem enged tovább, mert Madd Dogg rögtön leugrik és nem várja meg míg aláállsz autóval. Ez tényleg így van??? Ezt olvastam, sajna már nem tudom hol. De ha így van akkor az jó nagy szivatás.
Én elég sokat csíteltem SAban, de nem ugrott le nekem egyből! :Đ Viszont csak másodjára sikerült mert először véletlenül kicsit előrébb álltam meg a kelleténél, és mikor leugrott platty XD
Ádi

#2080 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 10:15

Idézet

ha valaki elég sokat csal akkor tényleg ez fog történni, én is sok embertől hallottam már róla

rifleman: ha az a limó gyors volt, akkor majd az utolsó küldetésben nézd meg a tűzoltót Kép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.