Idézet
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni,hogy San Fierro-ban Jizzy legelső küldetésénél,amikor a legutolsó hívás van üldöznöm kell egy Dzsipp-et és egy Limuzin-t.A két autó üldözéséhez nem tudtok valami jó kódot ajánlani
?Konzól-on játszok (ps2-őn) szóval légyszíves ha tudtok segítsetek. Előre is kössz mindent és a segítséget Idavid-nak.
Azzal a küldetéssel én is sokat szenvedtem, de mégis megcsináltam. Kód nélkül is meg lehet oldani. Menj először a dzsipp

mellé és lődd ki golyószóróval menet közben az autódból. Meg lehet oldani. Semmiképpen na akard letolni őket az útról, mert nem lehet!!! Ha a jeep felrobbant, kövesd a limuzint és tégy ugyanígy. Ez is egy lehetségesmegoldás. Nálam például a jeep egyszercsak(még a városban) felborult egy szoborban, az országúton meg a limuzin nem tudta bevenni az egyik kanyart és a tengerbe zuhant. De ezek mindig változnak.
Csak egy kérdésem lenne még a többiekhez. Las Venturasban van egy küldi, mikor Madd Dogg le akarja vetni magát a mélybe és nekünk kell megmentenünk. Én ezekkel már végeztem és az egészet csalás nélkül játszottam végig. De úgy tudom, hogy ha ez előtt a küldi előtt valamikor használtál valamilyen csalást a játékban, akkor itt nem enged tovább, mert Madd Dogg rögtön leugrik és nem várja meg míg aláállsz autóval. Ez tényleg így van??? Ezt olvastam, sajna már nem tudom hol. De ha így van akkor az jó nagy szivatás.