HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#941 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 10. 24. 20:24

Idézet

Idézet

Idézet

Auto célzás csak bizonyos fegyvereknél van a konzolos átiratban, ám pl. a távcsöves puska esetében kézzel kell célozni.

Ezek szt a PC-és verzióban EGYIK fegyvernél sincs auto célzás?!! Ezt azért kétlem, hiszen eléggé (és értelmetlen módon) megnehezítené az amúgy sem könnyű missziókat, ha pl. egy nagyobb hentelés közepén kézzel kellene célozni a pasasokra ... Kép Kép
Nem hogy autocélzás... még sima célzás előtt is le kell nyomni a jobb egérgombot, hogy lehessen normálisan lőni. Ezt szerintem speciel eléggé elszúrták a PC-s verzióban. No mind1, már ez van. :Đ
Óóó, akkor ez tényleg elég tréül van megoldva nálatok ... Jó nehéz lehet, pl. amikor a fősztori vége felé területeket kell foglalni. Hát ott arra is nehéz figyelni, a bandázásnál ki jön hátul és ki szemből, nemhogy még célozni is kelljen ... Kép De hát ki mihez szokott. "Nálunk" már a Vice City is célzós volt ... véleményem szt ez "felhasználóbarátibb" verzió, mint a szabadkezes. Bár bizonyára azt is meg lehet szokni! :-D
A VC-ben nekünk még volt afféle normális célkereszt - nah ez kellett volna ide is, bár megértem Generalékat: nekik lehet ez tetszik, nekem nem. KépKép

#942 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 25. 07:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Auto célzás csak bizonyos fegyvereknél van a konzolos átiratban, ám pl. a távcsöves puska esetében kézzel kell célozni.

Ezek szt a PC-és verzióban EGYIK fegyvernél sincs auto célzás?!! Ezt azért kétlem, hiszen eléggé (és értelmetlen módon) megnehezítené az amúgy sem könnyű missziókat, ha pl. egy nagyobb hentelés közepén kézzel kellene célozni a pasasokra ... Kép Kép
Nem hogy autocélzás... még sima célzás előtt is le kell nyomni a jobb egérgombot, hogy lehessen normálisan lőni. Ezt szerintem speciel eléggé elszúrták a PC-s verzióban. No mind1, már ez van. :Đ
Óóó, akkor ez tényleg elég tréül van megoldva nálatok ... Jó nehéz lehet, pl. amikor a fősztori vége felé területeket kell foglalni. Hát ott arra is nehéz figyelni, a bandázásnál ki jön hátul és ki szemből, nemhogy még célozni is kelljen ... Kép De hát ki mihez szokott. "Nálunk" már a Vice City is célzós volt ... véleményem szt ez "felhasználóbarátibb" verzió, mint a szabadkezes. Bár bizonyára azt is meg lehet szokni! :-D
A VC-ben nekünk még volt afféle normális célkereszt - nah ez kellett volna ide is, bár megértem Generalékat: nekik lehet ez tetszik, nekem nem. KépKép
Játszott valaki a Riddikkel? Ha igen tudná milyen illúzióromboló lenne a éles környezetétől eltérő célkereszt
így a SA is jobb hogy nincs mindig.

A san andreasban is ha nem lenne hp meg ammo kijelző akkor szt jobban beleélhetné magát a játékos mint a riddickben ahol még a hp is elment ha nem változott. Nah min1.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#943 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 25. 19:36

Idézet

A san andreasban is ha nem lenne hp meg ammo kijelző akkor szt jobban beleélhetné magát a játékos mint a riddickben ahol még a hp is elment ha nem változott. Nah min1.
Akkor a cod2 neked való: onnan teljesen kivették a hp csíkot illetve az egészségügyi csomagokat... Kép Egyébiránt szerintem egy-egy életerő csík, stb nem változtat túl sokat a realitáson, de végülis mind1. :Đ

#944 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 12:15

Végső konklúzióként annyit: IMHO egy női játékosnak talán nem olyan nagy veszteség, hogy van automatikus célzás ... Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#945 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 18:01

Idézet

Végső konklúzióként annyit: IMHO egy női játékosnak talán nem olyan nagy veszteség, hogy van automatikus célzás ... Kép
Hát igen az sok dolgot megkönnyebbít.
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#946 Felhasználó inaktív   matehaha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 07:46

Idézet

Szia mindenkinek!

Az a nagyon gáz eset történt velem, hogy az utolsó előtti küldetést nem tudom elkzdeniKépKép
Ugyanis nem tom, hogyna kéne még két bandatagot felszedni az uccárólKép
Az összes gombot végignyomkodtam már, de persze semmi nem történik

Légyszíves segítsen olyan ember, aki már végigjátszotta a SA-t!

Köszi,
Streamy
Szia elöször célozdbe a te bandád egyik emberét és nyomd meg a G
KépKép

#947 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 12:26

Heh, hogy elült a nagy GTA: SA láz,,,

#948 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 14:22

Idézet

Heh, hogy elült a nagy GTA: SA láz,,,
Sztem azért, mert már mindenki lenyomta legalább a fősztorit. Én a vége előtt egy lépéssel (területfoglalás) most megint félreraktam ... Kép Folyt. köv.!
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#949 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 02. 15:53

Csak egy kis érdekesség: újabb GTA-t jelentettek be PSPre. Kép

#950 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 17:59

Idézet

(Liberty City Stories) Már jó ideje ... Azt hiszem, pont a Te tolmácsolásodban olvastam először a GTA Online-on a hírt. Azóta megfordult a fejemben a kósza gondolat, venni kéne mégis egy PSP-t ... (bár inkább majd csak ha bruttó 200 E-t keresek havonta Kép) De hátha kiadják a szokásos platformokra is - bááár cinkes, hiszen a Sony handheldje profiljának megfelelően talán ilyen rövid, körökre osztott küldetésekről lehet benne szó. :Đ

#951 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 02. 18:12

Idézet

Idézet

(Liberty City Stories) Már jó ideje ... Azt hiszem, pont a Te tolmácsolásodban olvastam először a GTA Online-on a hírt. Azóta megfordult a fejemben a kósza gondolat, venni kéne mégis egy PSP-t ... (bár inkább majd csak ha bruttó 200 E-t keresek havonta Kép) De hátha kiadják a szokásos platformokra is - bááár cinkes, hiszen a Sony handheldje profiljának megfelelően talán ilyen rövid, körökre osztott küldetésekről lehet benne szó. :Đ
Nem az LCS... tom, hogy az van. Amiről én beszéltem az egyelőre név nélküli project és tegnap jelentette be a Take2. :-D Egyébként nem hiszem, hogy kiadják a többi platformra hiszen, ahogy írtad cinkes, mivel a játék a PSPre van írva, így kb annyit is tud (lókakit, finoman szólva :-D). Amit értékelek az LCSből, az érdekes multiplayer, amit viszont átültethetnének a többi GTA játékba is (legalábbis a készülőkbe)

#952 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 02. 19:08

Idézet

Nem az LCS... tom, hogy az van. Amiről én beszéltem az egyelőre név nélküli project és tegnap jelentette be a Take2. :Đ Egyébként nem hiszem, hogy kiadják a többi platformra hiszen, ahogy írtad cinkes, mivel a játék a PSPre van írva, így kb annyit is tud (lókakit, finoman szólva :-D). Amit értékelek az LCSből, az érdekes multiplayer, amit viszont átültethetnének a többi GTA játékba is (legalábbis a készülőkbe)
az a baj fojeszkám, hogy túl sokat vársz ettől a játéktól. nem azt kell nézni, hogy mennyit tud egy PC-s GTAhoz képest! azért az elég nagy szó, hogy hozza a GTA3 szintjét egy handheld konzoljáték. szvsz.

#953 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 02. 19:16

Idézet

Idézet

Nem az LCS... tom, hogy az van. Amiről én beszéltem az egyelőre név nélküli project és tegnap jelentette be a Take2. :Đ Egyébként nem hiszem, hogy kiadják a többi platformra hiszen, ahogy írtad cinkes, mivel a játék a PSPre van írva, így kb annyit is tud (lókakit, finoman szólva :-D). Amit értékelek az LCSből, az érdekes multiplayer, amit viszont átültethetnének a többi GTA játékba is (legalábbis a készülőkbe)
az a baj fojeszkám, hogy túl sokat vársz ettől a játéktól. nem azt kell nézni, hogy mennyit tud egy PC-s GTAhoz képest! azért az elég nagy szó, hogy hozza a GTA3 szintjét egy handheld konzoljáték. szvsz.
Neeeem, félreértettél. Azt akartam kifejezni, hogy fölösleges átültetni a többi platfomra a játékot, mert annyit nem tud, mint plö a san andreas, így sose tetszene a népnek. Jelentem, én egyébként pont kezdem megkedvelni.

#954 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 02. 19:24

nem értettelek félre, csak visszatértem egy régebbi vitánkra. amikoris azt mondottad, hogy egy rakás sz*r ez az LCS. én próbáltalak meggyőzni, hogy ez milyen jó is igazából. látom sikerült. :Đ
(de hülyén fogalmazok (vala)! biztos azért, mert több gyógyszert kapok, mint egy veszett lóKép)

#955 Felhasználó inaktív   wektorr0093 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 19:49

Na, hogy tetszik a magyarítás?

#956 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 02. 21:24

Idézet

Na, hogy tetszik a magyarítás?
Kétségtelenül profi munka! Kép

#957 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 22:10

heh, már nincs meg a játék... mit érek a magyaritással? :Đ::-D

#958 Felhasználó inaktív   wektorr0093 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 00:21

Idézet

Kétségtelenül profi munka! Kép
Akkor kezdhetjük is csiszolgatni az apróbb hibákat!Kép
Én nem leszek rest hibákat jelenteni, ezzel is megtisztelve a kitartó munkájukat!Kép

#959 Felhasználó inaktív   Terrorist 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 11. 17. 00:57

csao...

okosok figyeljetek, az érdekelne hogy mi san andreas westcoasthiphop kezdozeneje az micsoda ?

(amit egyebkent a cool is lenyult a niki beluccis taxis musorahoz)

#960 Felhasználó inaktív   Dvid18- 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 08. 15:12

sziasztokvalaki nem tudja a gta nak a web cimét?ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46