HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#121 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 26. 12:30

InGen:

Köszcsi a felvilágosítást! Kép És hol lehet megtekinteni eme unikum sorozatot? :Đ

Az "Ally McBeal"-ről végül lemaradtam tegnap este, uis rosszul programoztam be a videót - a TV2-őt lőttem be a Viasat helyett. Nem is anyáztam nagyon ma reggel, mikor meg akartam nézni!! Kép Ja, a videóra vevés a 10 perces reklámok + műsorajánlat blokk lehetséges elkerülése miatt szokott lenni. Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#122 Felhasználó inaktív   BaldPeach 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 17. 21:06

Mond valakinek valami filmcímet az hogy Maxigáz, Zsebpiszok és Agyalap?
Naster nachitlan kastanechli quechnitlan naar...

#123 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 17. 21:39

Idézet

InGen:

Köszcsi a felvilágosítást! Kép És hol lehet megtekinteni eme unikum sorozatot? :Đ

öö a merevlemezeden ha megvan, vagy a DVD boltból meg lehet venni szép nagy dobozban, esetleg amerikában januárban kezdődik az 5. évad :-D

#124 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:23

Üdv mindenki!
Kellene egy kis segítség. Megszereztem a 24 1-2 évadját. Szuper volt élveztem minden percét:)
A 3. évadot is elkezdtem beszerezni, de van egy kis baki. Akitől kölcsönbe kaptam a filmet, annak a 2. része hiányzik. Nem akarom úgy megnézni a sorozatot, hogy a második óra eseményeit nem látom.
Aki tud segíteni írjon nekem!/(Videótékában nem is hallottak erről s sorozatról:(/
Előre is köszönöm.

#125 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:37

eh, sorozatok... ide tartozik a sorozatok konvergenciája is ?
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#126 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 27. 14:47

hhmm...sorozatok!Na akkor a helyszinelők!A tegnapi rész jó volt a New Yorkit láttam!Nagyon fejlődik elősször a sima Helyszinelők,Miami,és most a New Yorki!...Ti nézitek? :Đ

#127 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 01. 27. 23:04

Idézet

hhmm...sorozatok!Na akkor a helyszinelők!A tegnapi rész jó volt a New Yorkit láttam! Nagyon fejlődik elősször a sima Helyszinelők,Miami,és most a New Yorki!... Ti nézitek? :Đ
naná imadom mindet, a las vegasi (sima) helyszinelok a kedvenc! Kép juteszembe abbol nincs dvd series?
Kép
Kép

#128 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 27. 23:38

Idézet

naná imadom mindet, a las vegasi (sima) helyszinelok a kedvenc! Kép juteszembe abbol nincs dvd series?
Szerintem a Miami nem túl jau, főleg mióta elment belőle Speedyboy :Đ

#129 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 11:10

Idézet

hhmm...sorozatok!Na akkor a helyszinelők!A tegnapi rész jó volt a New Yorkit láttam! Nagyon fejlődik elősször a sima Helyszinelők,Miami,és most a New Yorki!... Ti nézitek? :Đ
én is mindegyiket nézem, de igazából a Las Vegasi csapat nőtt a szívemhez. nem rossz a többi sem, de nem tudják überelni Grissomékat...

#130 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 12:58

Eeeejjj ... én továbbra is rabja vagyok most egy újabb mexikói sorozatnak, de a címet inkább nem nevezném meg, mert sztem a nagy többség lefordulna a székéről hirtelen felindulásában ... Kép Kép

Emellett továbbra is: Desperate Housewifes, Topmodell leszek, és ha nem felejtem el: Fábry-showder. Meg néha 1-1 jobb film, no és a Travel Channel. Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#131 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 16:18

jajj tegnap a Lost dögunalom volt

#132 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 18:11

Idézet

Eeeejjj ... én továbbra is rabja vagyok most egy újabb mexikói sorozatnak, de a címet inkább nem nevezném meg, mert sztem a nagy többség lefordulna a székéről hirtelen felindulásában ... Kép Kép
Ajjajjj csak nem egy szappanopera? Nem baj az itt, Esmeralda szemműtétére is gyűjtötünk márKép.
Mostanában szinte csak a Mythbusters-t nézem és a Szivek Szállodáját (NEM Szappanos!).
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#133 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 28. 18:44

Azért jó,hogy ennyien szeretitek a Helyszinelőket!:Đ

Halfer:Jahh...szerintem se volt valami észveszejtő!A reklámokba mindíg kiválasztják a legjobb jeleneteket és te majd azt hiszed:ohh...a következő rész mégjobb lesz!sajna nem...Kép /mijen szemetek/

Sybilla:Ugyanmár elmesélheted mivolt abban a titokzatos filmben!Talán Hoze Armando lefekütt Luizinával?? vagy mi?KépKép

General Thomas:Nem szappanos?hanem tusfürdős?Kép

/húh...dejó a kedvem!/Kép

#134 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 17:41

General Thomas + Tamás: Hát, AZ a biz. sorozat nagyjából ilyesmikről szól, meg hogy vagy már mindenki volt mindenkivel, vagy a 2 főhős szerelmespáron kívül senki sem abba szerelmes, akibe kellene. :Đ (Bár ez a szitu előttem sem ismeretlen ... :-D)Bár amiért most ide írok, az a csütörtök esti, 150-ik Fábry-showder. Nem tudom, láttátok-e, de jómagam olykor percekig vergődtem zokogáshoz közeli röhögőgörcs által leterítve, mi több, megsemmisülve. "Súlyos elmebeteg" a pasas, kétség nem fér hozzá, bár az autóhangot utánzó hapsi sem volt semmi!! :DDD Amúgy a www.showder.hu -n egyes szegmensek olvashatók a Fábry szövegéből - aki akar még egyet röhögni, olvasgasson! :-D

#135 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 17:49

én is nagy tisztelője vagy Fábry úr munkásságának. És hasonlóan hatott rám a 150. adás 1. része.

#136 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 17:53

az a (150.)rész nagyon jó volt, mellesleg tatám is valahogy úgy öltözködik:D!

#137 Guest__*

Elküldve: 2006. 02. 12. 22:34

Nemrég yöttem ré, hogy az rtl-en megy vasárnaponként a Rém rendes család. Már rég aszittem, hogy már nem adják, de wow, megy :Đ Ennek örülök, mivel sokat derülök Al Bundy-n és esetlen családján :-D

#138 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 10:43

Fábry Showder #150: nos, azóta is bánom, hogy nem vettem fel videóra, mert jó lenne még1x borulni egyet-kettőt az olyan emlékezetes szegmenseken, mint a Design Center cseszkó szöszmöszmackója, a fecske fürdőnadrág, a maciruha csakis gombóccá gyúrt zsepivel a zsebben, és egyéb nyalánkságok. LOL!! Már nagyon várom a 2. felvonást ... :Đ

#139 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:33

Nem is tudom, én annyira vártam ezt a sóóóót, de akkorát csalódtam benne, hogy az félelmetes! Szeirntem egy rakat széklet volt Kép

#140 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:41

Idézet

Nem is tudom, én annyira vártam ezt a sóóóót, de akkorát csalódtam benne, hogy az félelmetes! Szeirntem egy rakat széklet volt Kép
Ó! Kép No de miért?

Részemről ez volt a valaha látott Showderek közül az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ... :Đ

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.