HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#161 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 25. 17:04

Idézet

Waczak szallot nez valaki?
Jaja, Myko atyánk odaadta sok DVD-n, csak angolul pár hete. Asszem felesleges monadni mennyire alap stuff :Đ

#162 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 25. 17:09

En meg ugyan csak egy-egy reszt neztem meg, de ha vegigmentem a monty pythonokon, akkor kovetkezik a waczak.

#163 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 25. 19:28

Idézet

En meg ugyan csak egy-egy reszt neztem meg, de ha vegigmentem a monty pythonokon, akkor kovetkezik a waczak.
ha, Monty Phyton akkior a Gyalog-galopp (bár ez film), és a Repülő Cirkusz! (lehet kapni, a sorozatot valahol?)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#164 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 25. 19:31

Idézet

ha, Monty Phyton akkior a Gyalog-galopp (bár ez film), és a Repülő Cirkusz! (lehet kapni, a sorozatot valahol?)
Nameg Brian élete, és Az élet értelme... itthon nem lehet kapni.

#165 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 19:38

akkor ,hogy van nekem eredetibe a két film?Kép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#166 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 25. 19:45

Idézet

akkor ,hogy van nekem eredetibe a két film?Kép

A sorozatot kérdezted...

#167 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 26. 15:49

Nos, mivel a fel orszag Rejtejek varosa lazban eg, igy ugy gondoltam nekem is meg kene neznem. Igazsag szerint nem sok kulonbseget fedeztem fel benne egy atlag sorozathoz kepest. Csak mas a temaja. Ezzel ara gondolok, hogy semmi kulonlegeset nem vonultat fel szerintem, se a tortenetben, se a megvalositasban. Ennek ellenere, szerintem meg fogom nezni, ugyse tok mit csinalni vasarnap delutanonkent.

Viszont remelem a TVrip nem illegal stuff, szoval ha kell valakinek tudok linket ahonnan letoltheto az elso 15 resz feliratosan. (asszem usaban is meg csak az elso 15 resz ment le)
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#168 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 03. 01. 18:44

Az előbb néztem a Mónika Showt.
Hát,brutál dolgok voltak benne.Szerencsétlen kiscsajt megverik kiközösítik,mert új! ÉS ráveszik,hogy pénzt lopjon! Utállom,ha nagyobbak b*sztatnak kissebbeket!Szerencsétlen csaj azt mesélte,hogy addig rukták amíg azt nem mondja,hogy megeszi a homokot!Pedig sztem aranyos volt...(...)Behívták azt a csajt is aki bántotta és végig letagadta(tuti hazudott láttam rajta)KépSzerencsétlen kiscsaj már sirt is...
Nagyon nem bírom,ha gyereket vagy állatot kínoznak!Kép

#169 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 12:35

Sikerult beszereznem a 24 elso evadjat. Nem hittem volna, hogy ennyire jo. Reggelota folyamatosan ezt nezem, es kb nem birok leszakadni rolaKép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#170 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 17:45

Idézet

Sikerult beszereznem a 24 elso evadjat. Nem hittem volna, hogy ennyire jo. Reggelota folyamatosan ezt nezem, es kb nem birok leszakadni rolaKép
Én is eladtam a lelkem az ördögnek... A 4.-re cárok most.
Gaming is beliving...

#171 Felhasználó inaktív   micike 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 07:49

Sziasztok! A 4. is fantasztikus.....de az 5. sem kutya...."Jack Bauer 5. legnehezebb napja..."
Vasárnaponként vetítik Amerikában, én meg rákövetkező hét szerdán már nézem is :Đ
Páratlan egy sorozat, az biztos...
Nem tudja valaki, hogy tudnám megvenni a PS játékot és mennyiért?

#172 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 09:58

Az ototdik sorozatnak mi a keret tortenete? Mondjk n meg messze vagyok tole, bar biztos nem fogom megnezi, amig az osszes resz meg nincs. Kinzas lenne, 1 hetet varni az uj reszre.

ps2 jatekoknak az 576 (www.576.hu) oldalon nezzel utana. Ott lehet venni.

#173 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 05. 10:56

Idézet

Sziasztok! A 4. is fantasztikus.....de az 5. sem kutya...."Jack Bauer 5. legnehezebb napja..."
Vasárnaponként vetítik Amerikában, én meg rákövetkező hét szerdán már nézem is :Đ
Páratlan egy sorozat, az biztos...
Nem tudja valaki, hogy tudnám megvenni a PS játékot és mennyiért?
Hétfőnként megy. A játékot elég sok helyen meg tudod venni kis hazánkban, mégpedig eredeti magyar felirattal adják!

#174 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 05. 10:58

Idézet

Az ototdik sorozatnak mi a keret tortenete? Mondjk n meg messze vagyok tole, bar biztos nem fogom megnezi, amig az osszes resz meg nincs. Kinzas lenne, 1 hetet varni az uj reszre.

ps2 jatekoknak az 576 (www.576.hu) oldalon nezzel utana. Ott lehet venni.
Nézd végig szépen a többi évadot előtte :Đ én megnéztem a 9 (mostmár 10) részt ami van az 5. évadból, és sikerült nekik még rápakolni a 4-re, amit nem gondoltam volna hogy lehetséges, lévén a 4. évad alatt többször vittek el a mentők, mert megállt a szívem.

#175 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 23:55

Nos sikerult, epp az iment fejeztem be az elso evadot. Viszont a vegen 1-2 kerdes nyitott maradt szamomra. Peldaul kinek dolgozott? (aki latta tudja kire iranyul a kerdesem) Vagy majd a masodik evadbol kiderulnek a dolgok?

#176 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 07. 10:37

Na nézem továbbra is a LOST-ot. Második évad 15. rész. Aki szereti ezt a sorozatot az nézze a második évadot is, mert nekem ez még egy fokkal jobban tetszik, mint az első évad.

24-nek most tudtam emgszerezni a 3. évadját, ha minden jól megy a hétvégén már nézem is majd. Tuti jó lesz, Jack hozzni fogja a formáját, érzem:D

Invasion (Rejtéjek városa) ezt meg nézem az RTL-en, egy könnyed kis kikapcsolódának megteszi, bár az előbbi sorozatok sokkal jobbak. (Legalább is az első három rész annyira nem volt jó)

#177 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 21:06

Nem hiszem el, ilyen nincs! Most vegeztem a 24 masodik evadjaval. Ekkora fereg befejezest. Hihetetlen, azt hittem lesz vegre egy kis nyugtom, amig pihentetem magam, mert mar massziv fuggo lettem. Erre... ahhh. Kajak, holnap megyek es veszek egy uj winyot, mert mar nincs helyem. Most ujra lerantani 8 gigat...
Legalabb annyit elmondana valaki, hogy vegre a vegere jarunak valamikor a dolgoknak? Mert iagazabol meg az elso evadnak a vegere se kaptam igazi valaszt. Erre most ujra egy kerdes merult fel...

update: Talaltam egy oldalt (http://24fan.uw.hu/) ahol vannak a sorozatok kozott atvezeto rezek meg pl az elsonek egy alternativ befejezese. De sajna nem nagyon jonnek le a cuccok. Szoval plz, akinek ezek megvannak adjon egy linket. Kivancsi lennek pl az alternativ befejezesre. Nah meg ha van akkor az S2 es S3 kozotti atvezeto muvira is. Thx.

#178 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 16. 22:55

Idézet

Nem hiszem el, ilyen nincs! Most vegeztem a 24 masodik evadjaval. Ekkora fereg befejezest. Hihetetlen, azt hittem lesz vegre egy kis nyugtom, amig pihentetem magam, mert mar massziv fuggo lettem. Erre... ahhh. Kajak, holnap megyek es veszek egy uj winyot, mert mar nincs helyem. Most ujra lerantani 8 gigat...
Legalabb annyit elmondana valaki, hogy vegre a vegere jarunak valamikor a dolgoknak? Mert iagazabol meg az elso evadnak a vegere se kaptam igazi valaszt. Erre most ujra egy kerdes merult fel...

update: Talaltam egy oldalt (http://24fan.uw.hu/) ahol vannak a sorozatok kozott atvezeto rezek meg pl az elsonek egy alternativ befejezese. De sajna nem nagyon jonnek le a cuccok. Szoval plz, akinek ezek megvannak adjon egy linket. Kivancsi lennek pl az alternativ befejezesre. Nah meg ha van akkor az S2 es S3 kozotti atvezeto muvira is. Thx.
a 3. évadból meg tudod mi lett Palmerrel a 2. végén. Ez a lényeg :Đ Az első befejezése meg direkt olyan, amilyen. Itt nincs egyértelmű győzelem/vereség, ettől olyan valóságos, és ettől olyan jó.

#179 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 00:04

Na gyerekek, végre megnéztem a Sopranos (Maffiózók) hatodik szezonnyitó részét és teljes mértékben meg vagyok elégedve vele! Már az első rész végén Tonyt hasbalövi Junior! Yehaaa! Mik lesznek még?!?! Kép Kép

#180 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 07:25

Sajnos a Maffiozokban nem vagyok otthon. Talan idaig csak egyreszt lattam belole.Ha lesz idom, majd beszerzem azt is, csak jelenleg 24 lazban egek.
Egyebbkent tegnap olvastam, hogy Star Wars-bol is keszul egy 100 reszes sorozat. a 3ik es a 4ik resz kozotti esemenyekrol. (Nem hiszem, hogy jo lesz, bar ki tudja)

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.