Need for Speed Underground 2
Elküldve: 2004. 11. 27. 15:44
haveromnál is ezt írta, kijátszottad oszt jóvan

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl!
Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!
Elküldve: 2004. 11. 27. 15:45
nekiálltam az UG2-nek újra, úgy érzem ennyi tiszteletet bőven megérdemel
Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl!
Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!
Elküldve: 2004. 11. 27. 16:43
Sziasztok, nem tudom van-e itt valaki aki tudna segítení a problémámban, ami a következő:
elindulok a játékkal a carrer módban, a garázshoz elvisz a gps ott kicserélem a kocsit, aztán onnan elvezet szintén a gps 1 lila körhöz, közben vadul kapom az sms-eket amit nem értek mikor odaérek entert kéne nyomni hogy elkezdődjön a verseny de nem történik semmi, vagy én vagyok a hülye??
hogy kell játszani ha valaki tudna segítení hogy hogy kéne elindulni nagyon megköszönnék 1 kissebb leírást.
egyébként nálam tök jól megy de azt úgysem szeretem mikor csillog az aszfalt Nvidia geeforce mx 4000 asus p4p800 alaplap és 2.6 celeronom van.
Hát ennyi lenne, ekőre is köszi a leírást!! Sziasztok!
Elküldve: 2004. 11. 27. 17:05
szégyellem gyerekek, de végig vittem a gamet, és utána kaptam egy kis chetet , azaz lefutattok egy filet és lesz 1 milla dolcsim:))
akit érdekel irjon emilt.
)))szivesen közzé teszem priviben. byezz

dragonball forever!
Elküldve: 2004. 11. 27. 17:13
és tényleg végigvittem mielött megszereztem volna a dellás filet!!
dragonball forever!
Elküldve: 2004. 11. 28. 17:10
ordas23:
Senki se vádolt az ellenkezőjével.
Forever68:
Nálam egy enter leütésével simán elindul a verseny. Nézd meg a controls-ban. Lehet, h el lett állítva, de alapban az enterrel kéne indulnia. Ha továbbra sem indul akkor sztem uninstall. Úgyse veszítenél sokat.
Senki se vádolt az ellenkezőjével.
Forever68:
Nálam egy enter leütésével simán elindul a verseny. Nézd meg a controls-ban. Lehet, h el lett állítva, de alapban az enterrel kéne indulnia. Ha továbbra sem indul akkor sztem uninstall. Úgyse veszítenél sokat.
Elküldve: 2004. 11. 28. 20:41
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? A problémám az, hogy LAN-on akaretunk játszani, de valahogy nem tudtuk összehozni. Amikor szervert akartunk csinálni, mindig kiírta, hogy "Connecting to Lobby" , és ennyi. Ott megállt, és nem volt hajlandó semmit csinálni, csak visszalépni a menübe.
Tudnátok nekem erre valami orvosságot adni?
Amúgy amikor tuningolod a kocsit, ott tudod forgatni az egér 3. gombjának lenyomásával.
Elküldve: 2004. 11. 28. 20:58
Letöltötted már a patch-et?
Lehet amúgy, h egy kicsit többet kell várni.
Lehet amúgy, h egy kicsit többet kell várni.
Elküldve: 2004. 11. 28. 21:25
Igen, letöltöttem a patch-et, és úgy is ugyanaz. És hiába várok, egy idő múlva autómatikusan visszalép a menübe. Szóval nem akarja az igazságot!
Elküldve: 2004. 11. 28. 22:14
Sziasztok! Nekem is hasonló problémám lenne, mint Bakkának. Bizonyára van köztetek olyan, aki már végigvitte a játékot. Azok segítségét kérem elsősorban. Eljutottam 72%-ig. Minden teljesen fel van gyúrva, 10 *-os a kocsim, de nem ad több küldetést. Mi hiányzik? Mit kell tennem, hogy adjon küldetéseket?
Elküldve: 2004. 11. 29. 14:22
Hát én még nem tartok ott, de vannak olyan versenyek amelyeket nem jelez a térkép. Megaztán lehet, h outrun-t kell csinálni.
Megnéztem, és télleg lehet forgatni az autókat.
Megnéztem, és télleg lehet forgatni az autókat.
Elküldve: 2004. 11. 29. 14:48
Hali!
Azt kéne megptóbálni, hogy amikor 70% körül vagytok, akkor az utolsó jelzett küldetést nem csináljátok meg, hanem körbejárjátok az egész várost. Van egy rakás titkos küldetés, amit simán töröl, amikor az utsó jelzett küldetést megcsinálod, és kiírja, hogy kiakasztottad. Valamint, ha váltasz kocsit terepjáróra, akkor kapsz még pár küldetést.
Amúgy még mindig küzködök a multival. Nekem arra nagy szükségem lenne! Valaki nézzen már utána, próbálja ki, és segítsen, ha tud! Köszi előre is!
Mellesleg a játék tényleg elég jóra sikerült.
2 apró dolog nem tetszik benne, ha 2 napig játszok megállás nélkül, akkor sem lesz hajnal. Megállt az idő a városban? Lehetett volna valami olyan, hogy nappal is versenyezel. A másik, hogy az aszfalt az mindenhol mindig tükröz. Mintha mindig nyálkás lenne az út. ezen is finomíthattak volna picit. De ezektől eltekintve nagyon korrektra sikerült a game!
Elküldve: 2004. 11. 29. 15:52
azért Underground ez a rész (is) mert ugyebár illegális versenyekrol van szo, amiket koztudomásulag nem nagyon lehet nappal (csucsforgalomban) csinálni... hát szal ezért nincs nappal soha. mondjuk tenyleg jobban nézett volna ki, de hát az élethuseg....
azzal meg hogy aaz aszfalt mindenhol tukroz, azt akarták elérni a srácok, hogy " bazzzeeeee de jol néz ki" ezért rakták be mindenhova. marha egyzseru a megoldás: leveszed a tukrozodeset az optionsban, és még gyorsabban is fog hasitani
a multinak meg miert nem nézel te magad utána, ha annyira kell?
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 11. 29. 17:24
Gondolom nem eredetiben van meg és ez is lehet az oka. Nekem amúgy tetszik, h minden visszaverődik az aszfaltról. Igaz nem valóságos, de jól néz ki.
Elküldve: 2004. 11. 30. 07:22
Idézet Hali! Amúgy még mindig küszködök a multival. Nekem arra nagy szükségem lenne! Valaki nézzen már utána, próbálja ki, és segítsen, ha tud! Köszi előre is!
Nem értem miért nem megy neked, de találtam egy érdekes kis stuffot, amivel lehet egymás ellen játszani neten keresztül. Érdemes futni vele egy kört hátha lehet lanra is használni.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
#176 Guest__*
Elküldve: 2004. 12. 01. 16:50
Kipróbáltam tegnap a GIT-el való játékot nagyon Cool volt.
Ajánlom mindenkinek!!

Elküldve: 2004. 12. 02. 07:19
De ugye nem az Online menüpontot választottad? A GIT-el való játéknál a LAN opciót kell választani, valamint egyidőben érdemes irc/mirc-el fellépni a quakenet/#nfsu2.hu csatornára. Ott találsz játékosokat is akikkel majd tudsz játszani.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
Elküldve: 2004. 12. 02. 14:15
Hali tudna valaki segítení az nfs-2-ben?? Állandóan ezt az sms-t kapom de nem értem és nem kapok ujj pályát sem :Get to the car lot now...! Hey i want my car back! You better haul over there asap or i'm puttin'the world out on you-and that means no more racin' untili say so. Get to the car lot......now!
Ha valaki tudja mit akar irja már meg nekem előre is THX!!!
#180 Guest__*
Elküldve: 2004. 12. 02. 14:54
Azért irogatja ezt, mert az a 350Z amivel most furikázol az nem a tied. El kell menned a Car Lot-ba (autókeresekedés, kék pötty a térképen) ahol egy saját autót kell venned. Amíg ezt nem teszed meg nem is lesz küldetés.
Ha nem tudnád hova kell menni itt van egy térkép: https://www.gamekapo...1177&row=25#136