HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed Underground 2

#281 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 01. 02. 02:38

eza "fedetlen hangolas a fold alatt" meg mindig nem tetszik:D amit az elobb irtal az tok jo volt. Egyebkent otlet: ne times new roman legyen a betutipus mer az nez ki jol. arial sokkal jobb valasztas lenne. Es a betutipust is kiebbre vehetned! amugy mast nem fuznek hozza a kis kirohanasodhoz, a tobbiek mar mindent leirtak
Kép
Kép

#282 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 01. 02. 02:41

erdekesseg, hogy explorerrel betoltve az oldalt a feltarul a tuning alvilaga szoveg jon be, netscapevel meg amit lentebb irtam... 
Kép
Kép

#283 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 02. 08:54

én még annyit  hozzatennek, hogy a focimkép (vagy hogy is mondjam) tul nagvy, és az egyes menupontokat nehez átlátni alattuk, tul sokat kell gorgetni, és tul keveset látsz egyszerre belole! vagfy ne eroltesd a fix méretet, vagy vedd kisebbre a logot, legalabbis sztem.
üdv: c
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#284 Felhasználó inaktív   BunDevil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 13:46

Helló Myko!

A bocsánatkérésed elfogadva, csak kicsit kétségbeestem, hogyha az első 3 hozzászólás itt fikázás, akkor engem már itt mindenki fikázni fog. De aztán megoldódott. Kép

1024x768-ban nincs alja! Nem tudom, hogy mit hogyan érsz el, de akkor, ha 1024-ben lépsz be, nincs keresősor, nincs reklám sor, nincs EA reklám lapsor és nincs alsó EA csík sem, tehát 1024ben minden elfér. 1280x1024 a legkisebb felbontás ahhoz, hogy ezek a dolgok előjöjjenek. 400 emberből kb. 100 lép be ilyen, vagy ennél nagyobb felbontásban.

Értem, amit mondasz, de Avium, Callisto és az én ötletem (tehát 3 ötlet) lesz egyben keverve számomra a végleges megoldás, úgy gondolom. Egyenlőre marad az Avium-BunDevil párosítás.

Akkor ennyi.
Üdv:
BunDevil

BunDevil

#285 Felhasználó inaktív   BunDevil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 13:54

Halihó!

A fedetlen hangolás a föld alatt az érdekességeknél van lecserélve.
A videóknál még nincs. Habár a háttérben pont az fut, hogy erre már ne lehessen több panaszod Kép!
Egyébként ha a gyorsítótáradat kitörölnéd, biztos vagyok benne, hogy már az új kép jönne elő. Kép

Nem tudom, hol akarsz kisebb betűtipust látni. Ahogy azt sem, hogy miért legyen arial a betűtipus. Minden esetre ezek nem öt perces munkák (megváltoztatni), úgyhogy szerintem ebbe bele sem fogok fogni.

Ez a kirohanásos dolog. Őm. Szóval ez igy most nem vágom le.
Na mindegy.

Üdv:
BunDevil

BunDevil

#286 Felhasználó inaktív   BunDevil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 14:01

Helló!

Ja, igen, akkor egy kicsit neked válaszoltam az előző hozzászólásomban. Bocsi!

Üdv!

BunDevil

#287 Felhasználó inaktív   BunDevil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 14:03

Helló!

Igen, ezt már más is mondta. De igy lett felépítve az oldal! Sajnos már nem tudok rajta sokat segiteni!
De kösz, hogy szólsz, azt hiszem, elejtettél egy jó ötletet! Köszi, köszi, köszi. Kép
Csak sikerüljön!!!

Üdv:
BunDevil

BunDevil

#288 Felhasználó inaktív   BunDevil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 20:24

Helló!

Megfogadtam a tanácsod! Megcsináltam, a keretek a képek és a szöveg között átméretezhetők lettek! Mármint a nagy felbontásnál, mert szerintem 1024x768-nál erre semmi szükség. Vagy szerinted ott is meg kéne csinálni. Nem hinném!

Üdv: BunDevil

BunDevil

#289 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:04

Kimentem az autopályára és egy kicsit odaléptem neki.............KépKép

#290 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 05. 14:52

Egy csoppet be lettem poccenve a jatekra, ami ugyancsak azt bizonyitja, hogy barmennyire is jo a progi felbehagyott munka es korant sem tokeletes....

Elmondom, hogy mi tortent velem:

Mivel az egyik toltes kozbeni info azt irta, hogy vigyazzunk mivel a kocsival vasarolt stuffok elvesznek, a masik info meg azt irta, hogy a mar megvasarolt cumokat barmelyik kocsira at tudjuk tenni, es mivel nem tudtam (lehet, hogy en vagyok a bena) ugy vasarolni kocsit, hogy a mar meglevot ne adjam el... a kovetkezot tettem. Leszedtem minden cumot a verdamrol es megvettem egy masikat, ami miatt az elozo kocsim eltunt termeszetesen, de sajnos a garazsba menve azt kellett konstatalnom, hogy a leszedett cumoim is el lettek adva szarer hugyer, es ott alltam kb. 25 ora jatekidovel es meg annyi penzem sem volt, hogy a szaros ujjonan vett verdamra legalabb az egyes upgrade-eket megvegyem... VICCES! Termeszetesen mar annyira elorehaladtam ekkor a jatekban, hogy egy alapkocsival egyetlen versenyt se m tudtam megvenni... VICCES a negyzeten... >:Đ

Ennek a kedves kis tortenetnek majdnem az lett a vege, mint tavaly karacsonykor az NFSU elso reszenel, amikor is kb. a 98. palyan megfogtam a dvd-t es egy eroteljes mozdulattal a sarokba ba**tam, annyira kiboritott. Namost a vicc kedveert hasonlo modon kikeszitett az NFSU masodik resze is emiatt es ugyancsak karacsonykor... :-D

Most egyenlore azt mondom, hogy NFSU2 SUXX, es ku*vara nem ertem, hogy hogyan lehet valamit ennyire gyoker modon megoldani. Hiszen ha a cuccokat ra lehet rakni barmelyik kocsira, de kulon kocsit nem lehet venni, ha meg veszunk akkor az elozo kocsi a cuccokkal egyutt eltunik, akkor mi a retkes budos pi**aert lehet leszedni a cuccokat a kocsinkrol? He?

Megkernek valami agyas nagy NFSU-st, hogy segitsen nekem ezugyben, mert valoszinuleg en voltam a bena!
VIVIENNE VAGY VALAKI HEEEEEEEELP!!!!!!!
Kép

#291 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 16:45

Az alkatreszeket azert tudod cserelgetni mert minden versenyen masra van szukseg. Nem mindenhol az a legjobb ha full brutal eros a geped. Azt meg h megveszel egy masikat es egybol kicsereli a garazsban levoere az nagyon nagyon erdekes. Nekem jelenleg 3 kocsi all a garazsban mind3 szinte maxra tuningolva. Sose volt olyan problemam mint neked. Sot inkabb az volt a problemam h nem tudtam megszabadulni kocsitol csak ujat venni melle Kép

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#292 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 06. 11:44

Vicces. Akkor most a boxos verzio van ennyire el**rva? Mert eskuszom neked, hogy a meglevo kocsimat eladja a gep automatikusan... :Đ
Kép

#293 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 11:53

Hat akkor tuti h az X verzioban van valami mashogy. A PC-s verzioban 4 kocsid lehet a garazsban...

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#294 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 06. 12:09

Figy. Mikor kivalasztasz egy kocsit a Car Lotban, amit meg akarsz venni! Ird le nekem a folyamatot... Vagy egyszeruen csak buy es kesz? Megmaradnak az eddigi kocsijaid?
Kép

#295 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 12:35

Igen. Mikor megveszek egy kocsit azzal furikazok tovabb de a garazsban megmaradnak az eddigi verdak

#296 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 06. 13:15

Hm... utananezek a dolognak, mert van egy sejtesem... Azert elore is koszi a dolgot! =)
Kép

#297 Guest__*

Elküldve: 2005. 01. 17. 10:59

Hát eddig nem nagyon szerettem a kocsis játékokat,anno a Colin Rally nagyon elvette a kedvem,de amikor megkaptam az UG2-t,azt hittem behalok...KépHát a graff,meg a tuning...NNNAAAGGGYYYOOONNN penge a játék.A Peugeotom 3Mp alatt van százon és a lowraider szett nyomatja a +25nitrot a Bounce-al...a végsebességem meg 267km/h volt,ami azért nagyon durva nem?De mit tegyek,hogy még gyorsabban gyorsuljon?KépSzerintetek megyik a legjobb gép?

#298 Guest__*

Elküldve: 2005. 01. 17. 11:10

267 km/h..............KépKépKépKépKépKépKép

....szóval nem mondom hogy ez itt a legjobb kocsi de nálam ez volt a leggyorsabb.Kép

#299 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 12:00

De legalabb jol nez ki! Anno az NFSU 1 szepsegversenyen olyan RANDA kocsik voltak h hihetetlen.... es sok nyert kozuluk.

#300 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 17. 13:38

Sok szemet kocsog jatekkal volt mar dolgom hosszu palyafutasom alatt, de ekkora egy undorito gennylada jatekkal, mint az NFSU 1-2 meg soha nem hozott ossze nekem az elet. Komolyan mondom, hogy a tokenel fogva logatnam ki az ablakon a palyatervezoket, es mindenkit, akinek benne volt a keze abban, hogy egy ekkora kocsog program legyen ez a ....

Szoval... a garazs problema megoldodott... megvolt meg a masik kocsim is, csak ki kellett kulon valasztani... ezzel nincs is gond, de a jatek egyszeruen jatszhatatlan. Egy ido utan mar annyira kocsog es nehez, hogy semmi elvezet nincsen benne. Nem ertem, hogy a jatekok szavatossagat miert azzal akarjak novelni, hogy jatszhatatlanna teszik oket egy ido utan? MIERT? Ott van a Kotor2 amit 50 ora alatt jatszottam vegig, sokor kiba**ott nez vot, de jtszhato, ha nekik sikerult masnak miert nem megy ez a dolog? NFSU2 sux... Pontosan ugyanarra a sorsra kerult, mint az elodje... Jol a sarokba lett ba**va...
Kép

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.