Need for Speed Underground 2
Elküldve: 2005. 01. 28. 15:50
Nameg a WRX!
Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl!
Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!
Elküldve: 2005. 01. 28. 15:52
Milyen Hondatok van?
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 01. 28. 16:58
Nekem az Acura RSX jott be a legjobban az elso reszben... itt meg nem probaltam.
Elküldve: 2005. 01. 29. 00:09
Sajna az original EU verzioban nincs se Civic se RSX az NFSU2 ben valamilyan indittatasnal fogva ma ujra kezdtem az egeszet es toroltem az elozo game filet.
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 01. 29. 13:58
Jo az a Jazz is
Elküldve: 2005. 01. 29. 19:41
Tulajdonképp az Acura is Honda, csak amcsi piacra gyártják, és ezért más a neve.
Elküldve: 2005. 01. 30. 11:52
Tulajdonkeppen nem teljesen ez a helyzet, mivel az amcsi piacra Hondat is gyartanak.. pl a Civic is Honda nev alatt fut. Az Acura lenyege ugyanaz ami regen a Lexus-e volt. A Honda luxus kocsikat gyarto szekcioja, ami speciel csak az amerikai piacra termel. Minden modelluk mas kulsoben (belsoben) egy europai vagy japan modelltol. De a lenyeg h az amcsi piacon Hondat is forgalmaznak az Acura mellett ugyanugy.
Elküldve: 2005. 01. 30. 20:00
Igen, igen így van. Ennyire részletesen nem tudtam.
Elküldve: 2005. 01. 30. 21:21
Ha Hondarol van kerdesed, fordulj hozzam bizalommal.
Elküldve: 2005. 01. 30. 21:34
Mar a masodik Hondamat taposom, es nem nagyon all szandekomban mas markat vasarolni ezekutan. Volt mas kocsim a Hondan kivul de nem kerdeses melyikkel vagyok megelegedve. HONDA 4EVER!
#353 Guest__*
Elküldve: 2005. 01. 31. 07:30
Hát én most hétvégén toltam végig és 51%nál írta ki,hogy végigvittem...Audi TT volt az az autó amegyik a legjobban tetszett és nagyon durván fel lehetett tuningolni...
Elküldve: 2005. 01. 31. 12:41
Avium: Ezt nem mondod komolyan. Kepesek szivatni azokat, akik eredeti jatekot vettek? Ezt a szemetseget...
Elküldve: 2005. 01. 31. 13:48
Hat az Amcsik is sirhatnak mert nekik meg nincs Vauxhall Corsa es Peugeot 106 Remek erveles igaz? Ujrakezdesnel 106-al kezdtem ha mar egyszer ez jutott nekunk ami masnak nem, es meg kell hagyni lehet vele repeszteni de mar egy ideje csak a garazsban dekkol a hofeher csoda Meg kell valljam az eletben gyulolom a Peugeot-okat meg az osszes francia csodat... Szoval ez van.. nem jutott nekem a jatekban Civic viszont jutott egy az eletben amit ugyanugy tuningolhatok es meg jobban is elvezem
Elküldve: 2005. 01. 31. 14:40
Nem igazan ertem, hogy miert van ez igy? Az europaiak nem vezethetnek Japan autokat vagy mi? Es akkor mi van a Celicaval? Nem vagom...
Elküldve: 2005. 01. 31. 15:34
Hat a Celica-n kivul van meg benne jopar japan csoda... soroljam?
Elküldve: 2005. 01. 31. 15:36
Pontosan errol van szo... Nem vagod? Ha ott van a Celica es jopar masik verda, akkor miert hagytak ki a Civic-et, meg az Acurat? Ezt nem vagom...
Elküldve: 2005. 01. 31. 19:15
Nekem most az Audi A3, meg a Ford Mustang megy a legjobban, de nekem csak a FORD MUSTANG tetszik a legjobban az egesz gamebol
The life is short, so play it!

Súgó
A téma zárva.