HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#1001 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 19. 10:15

Idézet

http://www.gametrail...ayer/32022.html

ENDWAR! Betekinthetünk az UBISOFT stratégiai játékába 4 csibe kíséretében. A videó magáért beszél! Hangutsításokkal vezérlés? Hmmmm jó lesz megtanulni az helyes angol kiejtést! :Đ

AZÉRT NEM KÜLDTEM BE HÍRKÉNT, MERT NEM TUDTAM!!!!! VALAMI BUG VAN AZ OLDALON, MERT A HÍRKÜLDÉSRE KATTINTVA VISSZADOB A FŐOLDALRA!!!

Hmm, egész érdekes. ha jól kifejlesztik akár még használható és szórakoztató is lehet.

#1002 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 06. 21. 07:21

Nemrég küldetem be két hírt:
- CoD5
- UFC 2009

Remélem mihamarabb kikerülnek!!! :Đ HISZ MOZGÓKÉPEKRŐL VAN SZÓ mindekttő esetében!

Kép
Kép
Kép

#1003 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 21. 07:25

Jee kösz james tehát videó a cod 5-rőL?KépKépKépKép

#1004 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 21. 07:37

Idézet

Jee kösz james tehát videó a cod 5-rőL?KépKépKépKép
IGEEEEEN
Kép
Kép
Kép

#1005 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 30. 05:10

Hát ilyen bő játékelemzést, ilyen részletes élménybeszámolót ritkán olvas az ember, mint amilyet Glekovics hozott össze a Bad Company topikban a játékról. EZ IGEN! Vannak itt olyan egyszavas, és csak ígérgetős emerek, akik hiába ígérnek GTA4 beszámolót, CoolTV videót....nem, vagy csak hetetk múlva hoznak össze valami párszavas, neszesemmifogdmegjól beszámolót. Erre jön Glek (akivel nem volt mindig zökkenőmentes a kapcsolatom) és lealáz mindenkit. Kérem, ilyen beszámolókra vár a nép minden játékból! Le a kalappal! Ezekután már tényleg az a véleményem hogy T.Csonka elmehet a búsba. Gleknek meg KÖSZÖNJÜK ! ! ! !
Kép
Kép
Kép

#1006 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 11:52

Idézet

Hát ilyen bő játékelemzést, ilyen részletes élménybeszámolót ritkán olvas az ember, mint amilyet Glekovics hozott össze a Bad Company topikban a játékról. EZ IGEN! Vannak itt olyan egyszavas, és csak ígérgetős emerek, akik hiába ígérnek GTA4 beszámolót, CoolTV videót....nem, vagy csak hetetk múlva hoznak össze valami párszavas, neszesemmifogdmegjól beszámolót. Erre jön Glek (akivel nem volt mindig zökkenőmentes a kapcsolatom) és lealáz mindenkit. Kérem, ilyen beszámolókra vár a nép minden játékból! Le a kalappal! Ezekután már tényleg az a véleményem hogy T.Csonka elmehet a búsba. Gleknek meg KÖSZÖNJÜK ! ! ! !
ÁÁ beküldtam most az elöbb a RB2 hirt....ahogy elküldi Ghost kirakta...megirom a SC2 hirt...ahogy elküldi Ghost kirakta.Mondom ez igen:)Egy húron pendültünkKép

#1007 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2008. 06. 30. 12:16

Idézet

Idézet

ÁÁ beküldtam most az elöbb a RB2 hirt....ahogy elküldi Ghost kirakta...megirom a SC2 hirt...ahogy elküldi Ghost kirakta.Mondom ez igen:)Egy húron pendültünkKép
ja én is pont azt néztem, hogy 2 perc kulonbseg volt a bekuldott hir es a Ghost altal irt kozott :Đ
Kép
Kép

#1008 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 12:28

Ohh ne tessen ennyire fényezni! Kezdek elérzékenyülni... KépKép Egyszer muszáj lesz nyomnunk egy-két kört James! Kép (akarok mondani valamelyik játékkal... KépKépKép rossz az aki rosszra gondol Kép)

#1009 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 12:33

Idézet

Nekem csak az nem tetszik, hogy a Sniper és az Assault majdnem egy kategoória én assaulttal uygnaojan jjól lövök távol mint sniper
Hirek és cikkekKép

#1010 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 30. 14:16

Idézet

Ohh ne tessen ennyire fényezni! Kezdek elérzékenyülni... KépKép Egyszer muszáj lesz nyomnunk egy-két kört James! Kép (akarok mondani valamelyik játékkal... KépKépKép rossz az aki rosszra gondol Kép)
X360 az egyetlen platform amin játszani tudok.....PS3-am nincs...PC-men meg ...nemtom....akár megoldható....
Kép
Kép
Kép

#1011 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 14:27

Idézet

X360 az egyetlen platform amin játszani tudok.....PS3-am nincs...PC-men meg ...nemtom....akár megoldható....
360-on gondoltam. :Đ

Dcrysis, nah de akkor most melyik? KépKép

#1012 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 14:31

Idézet

Idézet

360-on gondoltam. :Đ

Dcrysis, nah de akkor most melyik? KépKép
Hirek vagy cikkek?KépVagy mire gondoltál?

#1013 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 14:35

Idézet

Hát gondolom Tomturbo kijelentésére utaltál, nah de akkor az most mi. Hír vagy cikk. Nagy a dilemma... Kép

#1014 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 30. 14:43

Idézet

Idézet

Hát gondolom Tomturbo kijelentésére utaltál, nah de akkor az most mi. Hír vagy cikk. Nagy a dilemma... Kép
Arra utal teljes mértékbenKép

#1015 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 15:33

Idézet

Én is gratulálok neki, és a 2-essel kezdődő 4 számjegyű seregéhez, ami csupa világosbarna paciból van s5-ön, travinKépKép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#1016 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 16:43

Roli---> katt

#1017 Felhasználó inaktív   some 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 15. 08:26

Van pár cikkem régebbi játékokról, meg most egy 2007 - es visszatekintőn dolgozgatok ha üresjárat van. Híreken kívül esetleg ilyen teszteket és cikkeket is lehet beküldeni??? Persze csak akkor tolnám át, ha az érdekel valakit!Kép

#1018 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 09:22

Írj privit Daks-nak! Majd ő elhelyez, ha úgy látja. Kép

#1019 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 09:29

Idézet

És a te Bad Company 'cikked' Glek?Az se lett rossz multkor.

#1020 Felhasználó inaktív   some 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 15. 11:53

Idézet

Oks! Köszi! Megkeresem!Kép

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első