HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#1081 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 30. 14:14

Itt egy video Top 5 PC FPS Games of 2008-névvel!
Valaki írhatna róla egy hírt/cikket, így év végi összefoglalásként!

#1082 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 30. 14:28

Idézet

Ugyanazokkal a játékokkal amik a videóban vannak?Én a Clear Sky-t és a Far Cry 2-őt max az első tízbe raknám bele,de az első ötben véleményem szerint semmi keresnivalójukKép

#1083 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 30. 14:33

Idézet

Idézet

Ugyanazokkal a játékokkal amik a videóban vannak?Én a Clear Sky-t és a Far Cry 2-őt max az első tízbe raknám bele,de az első ötben véleményem szerint semmi keresnivalójukKép
Nem csak valami hasonlót, lyat mint a cikkek összefoglalója! Lehetne más kategória vagy az összes játék pl: top 10 a gk által tesztelt játék!
Persze nem akarok itt munkád "adni" az év utolsó napjaiba!

#1084 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 13:24

Idézet

Idézet

Idézet

Nem csak valami hasonlót, lyat mint a cikkek összefoglalója! Lehetne más kategória vagy az összes játék pl: top 10 a gk által tesztelt játék!
S lám kérésed valóra vált.

#1085 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 31. 13:37

Természetesen idén is lesz év végi szavazás, összefoglaló, csak picit csúszik. De ami ugye késik, nem múlik és jobb később, mint soha, és a türelem tornaterem, stb... :Đ

#1086 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 13:41

Idézet

Természetesen idén is lesz év végi szavazás, összefoglaló, csak picit csúszik. De ami ugye késik, nem múlik és jobb később, mint soha, és a türelem tornaterem, stb... :Đ
ez milyen összefoglaló lesz mert még viszonylag űj vok itt az évben történteket foglaljátok össze vagy mit?Kép

#1087 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 31. 13:45

Idézet

Idézet

Idézet

Na ez most jól esett!!
Gondolom amúgy is megcsináltad volna, de így egy kicsit olyan mintha ajándék lenne nekem!KépKép

#1088 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 14:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na ez most jól esett!!
Gondolom amúgy is megcsináltad volna, de így egy kicsit olyan mintha ajándék lenne nekem!KépKép
Áhá értem ez jó lesz Kép

#1089 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 02. 14:53

tegnap küldtem egy hírt, de nemtom biztos nem méltó hogy kikerüljön vagy csak eltűnt az éterben vagy akármi más...szal inkább ide nyomom be...

egy új PS3 exklúzív címről lenne szó : Demon's Souls
egy külső nézetes akció-fantasy nagyon szép grafikával meg minden ami kell...
2009 februárban már jön is de egyelőre csak Japánban...
szerintem nagyon jó itt a videó

#1090 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 10:44

Nagy csalódás sajnos a Prototype vissza számlálása nem volt más mint egy ellégé gagyi videó ami ellég rosz minőségű sőt még szagadt is leggaláb is nálam, a videó végén még ki van írva az is hogy nyáron jön csak a Prototype bakker nem hiszem ell. Itt megtekinthető ez a rosz hír!!!!!!!!!!!!!

#1091 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 16:19

Több mint 82 millió számítógépes és videojátékot adtak el 2008-ban Nagy-Britanniában - számolt be a játékkiadók szövetsége az új angliai rekordról.

A játékok forgalma több mint 1,9 milliárd font volt, ha ehhez hozzávesszük a konzolok és egyéb játékos hardverek eladásait is, az összeg négymilliárd font fölé emelkedik. Öt év alatt több mint a duplájára emelkedett a játékipar teljes forgalma Angliában.

A szakértők az új generációs konzolok elterjedését (mostanra adtak el annyi Xbox360-at, PS3-at és Wii-t, hogy a játékok igazán nagy példányszámokban fogyjanak), és az új játékosrétegeket megszólító trendeket, a Wii családi és partijátékait, a Guitar Hero nyomában gombamód szaporodó zenés játékokat tartják a növekedés fő okának. Olyan emberek millióit sikerült meghódítania a videojátékoknak, akiket eddig teljesen hidegen hagyott az ilyesfajta szórakozás.

2009-re azonban már nem ilyen jók a kilátások, a növekedés üteme lassulni fog, de az is lehet, hogy vissza fog esni a forgalom. A gazdasági válság, aminek a hatása a karácsonyi piacon még nemigen látszott, jövőre alaposan keresztbe tehet a játékiparnak, ráadásul jövőre nem fognak olyan sűrűn megjelenni tuti bestsellerek, mint idén: és ha csak egy tízmilliós eladású GTA4 kiesik az év végi összesítésből, az már meglátszik a teljes éves mérlegen. "Mindenki azt mondja, hogy a videojátékok drágák ugyan, mégis a legjobb ár-érték arányt nyújtják a szórakoztatóiparban. Én ezzel együtt úgy érzem, jövőre el kell gondolkodnunk a játékok árazásának átalakításán", mondta a BBC-nek [1] Peter Molyneux, az egyik legsikeresebb brit játékfejlesztő, akit néhány éve a királynő lovaggá ütött a brit szórakoztatóiparnak hozott sikerekért.

Míg a videojátékok jól fogynak, a játékosokra specializált magazinok egyre kétségbe ejtőbb helyzetbe kerülnek. A papír alapú sajtó egyébként is lejtmenetben van, és a játékmagazinoknál még súlyosabb az online vetélytársak fenyegetése. Most az egyik legnagyobb múltú amerikai magazin, a húsz éves, 600 és 800 ezer közötti olvasótáborral bíró Electronic Gaming Monthly szűnt meg [2]; alig néhány hónappal a 27 éve indult Computer Gaming World halála után. Kép

#1092 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 10:10

Transformers: Revenge of the Fallen video game trailer

Nem tudom volt e már, de szerintem nem. ITT az új Transformers film játékadaptációjának a trailere.
Ezek alapján az bizton mondható, hogy a grafikára nem lesz panasz.

#1093 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 06. 11:00

Idézet

Nem tudom volt e már, de szerintem nem. ITT az új Transformers film játékadaptációjának a trailere.
Ezek alapján az bizton mondható, hogy a grafikára nem lesz panasz.

hmmmm csak nálam rossz a link?
Kép
Kép
Kép

#1094 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 11:04

Idézet

Idézet

hmmmm csak nálam rossz a link?
Javítottam. Kösz. Mostanában szopat a GK. Firefox alatt használhatatlan, Chrome-ban nem lehet minden funkciót normálisan elérni, így arra lettem kényszerítve, hogy újból elővenyem az IE-t.

#1095 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 11:11

Kép

Blood Bowl trailer

Megemlítenék egy másik hírt, ami szívügyem és sajnos itt a GK-n nem írtak róla. A Blood Bowl-nak a napokban jelent meg hivatalos trailere. Érdemes végignézni, mivel a videó vége felé bepillantást enged a körökre osztott játékmenetre is. Már nagyon várom a nyarat, hogy megjelenjen. Tuti vétel. De, hogy nem vagyok ezzel egyedül idehaza mi sem bizonyítja jobban, minthogy egy magyar Fan Site linke is kikerült a hivatalos honlapra.

#1096 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 18:03

A múlt hétvégén tartották meg immáron a hetedik alkalommal a VES-Awards rendezvényt Los Angelesben,mellyen a filmek,reklámok,valamint a számítógép/videójátékok is nyerhettek díjat.A február 21-én megrendezett VES (Visual Effects Society)-Awards-on olyan nagyobb filmek mellett mint a Sötét Lovag és a Wall-e,díjat nyert még a World of Warcraft:Wrath of The Lich King(Legjobb előre renderelt grafika) és a Crysis:Warhead(Legjobb grafika) is.Bővebb információt a widescreen-vision.de oldalon tudhattok meg,valamint egy exkluzív videót is megnézhettek amiben szerepelnek interjúk és a díjátadások is is.

#1097 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 16:45

A Crytek nemrég lefoglaltatta a "Warface" címet saját használatra.Semmit sem árultak el a névfoglalási műveletről csak egy "szemet" ábrázoló képet kaptunk nézegetni..
Kép

#1098 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 16:46

Idézet

A Crytek nemrég lefoglaltatta a "Warface" címet saját használatra.Semmit sem árultak el a névfoglalási műveletről csak egy "szemet" ábrázoló képet kaptunk nézegetni..
Kép
Mi az a Warface???KépLehet azis hogy egy játékot fejlesztenek mert nemlenne rosz egy konzolos Crysis!Kép

#1099 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 16:53

Idézet

Idézet

Kép
Mi az a Warface???KépLehet azis hogy egy játékot fejlesztenek mert nemlenne rosz egy konzolos Crysis!Kép
Durván magyarra fordítva háborús arcot jelent.Nem tudom hogy konzolos Crysis-e.De nekem csak két hintem van hogy miért nem biztos hogy Crysis-cím lesz.
1)Ezt a jelet semmelyik Crysis játékban nem láttam még.Még csak hasonlót sem.(szem?)
2)Általában ha Crysis játékot foglaltat le a Crytek a Crysis mindíg benne van:
inCrysis writes: "It has come to our attention that Crytek has registered a new trade mark, and also a new website, for "Crysis Warzone". No additional information is available at this time.

Trade mark details for Crysis Warzone at UK Intellectual Property Office

The full list, as of 19 May 2008: www.ipo.gov.uk/search.htm?words=crysis

- Crysis Wars
- Crysis Warhead
- Crysis Warzone
- World in Crysis

Crysis Warzone website: www.crysiswarzone.com (registered by Crytek, currently a placeholder)."

#1100 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 20:19

Ezt a cikket pakoljátok át a megfelelő helyre legyetek szívesek!

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.