HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#1281 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 29. 16:51

Idézet

Hahó T. szerkesztő urak!!!!!!!

A beküldött hírek kicsit Q sokat késnek a kirakással ! ! !
Más oldalakon már minden rég kint van :Đ
Pedig van azért pár szemfüles lelkes júzer körünkben is, aki elég korán küldik be az infókat.
KÉRETIK TÖBBSZÖR RÁÉZNI A BEKÜLDÖTT HÍREK LÁDÁJÁBA ! ! !

tök igazad van amúgy de a beküldőnek nem mindegy? Nyilván ő már olvasta hírt , vagy csak a nevét szeretné az oldalon látni?komolyan kérdezem mert nem értem
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#1282 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:01

Idézet

Idézet

Más oldalakon már minden rég kint van :Đ
Pedig van azért pár szemfüles lelkes júzer körünkben is, aki elég korán küldik be az infókat.

tök igazad van amúgy de a beküldőnek nem mindegy? Nyilván ő már olvasta hírt , vagy csak a nevét szeretné az oldalon látni?komolyan kérdezem mert nem értem
Gondolj bele hogy lenyomozol egy hírt úgy gondolod ezt más is szívesen olvasná megfogalmazod megszerkeszted hogy a legjobb legérthetőbb legprofibb legyen. Beküldöd a munkádat és nem kerül ki. Nem tudom hogy ilyenkor visszajelez e a staff de ha nem akkor az még gázabb. Ha visszajeleznek akkor legalább tudod hogy jó e vagy nem az irományod.
Sztem is elég dühítő lehet a dolog.

#1283 Felhasználó inaktív   Ghost 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:02

Idézet

Más oldalakon már minden rég kint van :-D

James, nézzük mi azt, hidd el. A beküldötteket is ugyanúgy látjuk, csak olykor több a munka velük, mint megírni egyet. A forrást meg kell nézni, mert sokan csak egyszerűen bemásolják más oldalról a hírt, amit ugye nem tehetünk ki. Ha egy hír szépen meg van fogalmazva, kerek, egész mondatokkal, akkor azt igazán könnyű javítani, azok szoktak leghamarabban kikerülni. Amikor csak fél mondat van, vagy nagyon összetákolva, akkor nekünk kell azt kijavítani, átolvasni, képeket feltölteni (ha vannak), videót beszúrni és úgy kitenni. Persze ez nem baj, ezért van ez a lehetőség, csak akkor a beküldő is figyeljen oda picit, hogy mi is van feltüntetve az írás előtti oldalon. Nagyban megkönnyíti a munkánkat, ha előre meg vannak fogalmazva a dolgok.

Egyébként láttuk a híredet, ma ki is fog kerülni :Đ

#1284 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:03

Idézet

Idézet

Más oldalakon már minden rég kint van :)

James, nézzük mi azt, hidd el. A beküldötteket is ugyanúgy látjuk, csak olykor több a munka velük, mint megírni egyet. A forrást meg kell nézni, mert sokan csak egyszerűen bemásolják más oldalról a hírt, amit ugye nem tehetünk ki. Ha egy hír szépen meg van fogalmazva, kerek, egész mondatokkal, akkor azt igazán könnyű javítani, azok szoktak leghamarabban kikerülni. Amikor csak fél mondat van, vagy nagyon összetákolva, akkor nekünk kell azt kijavítani, átolvasni, képeket feltölteni (ha vannak), videót beszúrni és úgy kitenni. Persze ez nem baj, ezért van ez a lehetőség, csak akkor a beküldő is figyeljen oda picit, hogy mi is van feltüntetve az írás előtti oldalon. Nagyban megkönnyíti a munkánkat, ha előre meg vannak fogalmazva a dolgok.

Óóóó tudom én hogy néha van velük munka :-D

Nem egyszer visszatért már ez a téma. Csak gondoltam érdeklődöm!

:)

Kép
Kép
Kép

#1285 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:10

Idézet

Óóóó tudom én hogy néha van velük munka :Đ

:-D

Azért kicsit türelmesebb is lehetnél.:)

#1286 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:11

Idézet

Idézet

Idézet

Gondolj bele hogy lenyomozol egy hírt úgy gondolod ezt más is szívesen olvasná megfogalmazod megszerkeszted hogy a legjobb legérthetőbb legprofibb legyen. Beküldöd a munkádat és nem kerül ki. Nem tudom hogy ilyenkor visszajelez e a staff de ha nem akkor az még gázabb. Ha visszajeleznek akkor legalább tudod hogy jó e vagy nem az irományod.
Sztem is elég dühítő lehet a dolog.
Erröl jut eszembe, a multkor egy 5-6 perces szerkesztöi videot leforditottam angolrol magyarra...idegeskedtem is, hogy nem fog kikerülni, mert szerintem érdekes, hir volt, nameg természetesen a babérokat is le akartam aratni. Persze aztán természetesenkikerült, u.h. minden rendben.:Đ
Dr.   WP 

#1287 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:15

Idézet

Idézet

Óóóó tudom én hogy néha van velük munka :Đ

:-D

Azért kicsit türelmesebb is lehetnél.:)

:) Értettem főnök! :)
Csak azért bátorkodtam jelezni, mert egy időben épp emiatt a késés miatt nem küldözgettem be híreket. De nem változott semmi. És itt most nem arról van szó, hogy a saját nevemet akarom látni mindig, de sokan megkeresnek userek, hogy nem tudok e tenni valamit, meg hogy láttam e hogy küldtek meg ilyenek. De ezekbe nekem sincs beleszólásom. Viszont így most mások is látják, hogy azért van aki figyel!
Mindemellett két dolog közül kell választani. Hamar híreket de silányabb minőségben, vagy megszerkesztett híreket olykor egy napot késve....nehéz a döntés. De sok esetben igaz az, hogy mire itt a GK-n kikerül egy ÚJ hír, addigra már minden más hazai gémer oldalon kint van, ÚGY, hogy soxor ide lett beküldve legelőször!

Kép
Kép
Kép

#1288 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:24

Idézet

Idézet

Csak egy javaslat ha szabad.Kép
Én nem vagyok nagy hír beküldő de talán a Ti munkátokat is segítené ha lenne egy " hírküldő szabályzat" mint a Fórumszabályzat. Abben le lenne írva hogy mik a követelmények amik ha nincsenek meg akkor újratábla. Ezt sztem mindenki megérti és nektek is kevesebb dolgotok lenne. Ha nem jó a hír csak vissza kell írni a szerzőnek hogy ez és ez a baj fogalmazd/szerkeszd újra. Akinek fontos hogy kikerüljön az irománya az újra fogja fogalmazni amit hamarabb ki lehetne tenni mintha Ti nyomoztok utána és szenvedtek vele.

#1289 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:28

Idézet

Én nem vagyok nagy hír beküldő de talán a Ti munkátokat is segítené ha lenne egy " hírküldő szabályzat" mint a Fórumszabályzat. Abben le lenne írva hogy mik a követelmények amik ha nincsenek meg akkor újratábla. Ezt sztem mindenki megérti és nektek is kevesebb dolgotok lenne. Ha nem jó a hír csak vissza kell írni a szerzőnek hogy ez és ez a baj fogalmazd/szerkeszd újra. Akinek fontos hogy kikerüljön az irománya az újra fogja fogalmazni amit hamarabb ki lehetne tenni mintha Ti nyomoztok utána és szenvedtek vele.
Van ilyenKép
Kattints egyett a küldök be hírt linkre, majd meglátodKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1290 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:30

Idézet

Idézet

Idézet

Na ezzel egyetértek.Ez egy jó ötlet.De amúgy tényleg zavaró,hogy mindenhol kinn vannak az új hírek itt meg egy csomó késéssel jelennek meg...De ez amit Bbogesz mond,ez egy jó dolog.Próbáljátok ki!

#1291 Felhasználó inaktív   Ghost 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 21:27

Valóban van már ilyen funkció, arra is utaltam az írásomban.

James, értem én, hogy késés, de volt rá már nem egy példa, hogy nálunk voltak először a hírek. De csak ismételni tudom magam, ha rendesen megszerkesztett a hír tartalmilag, akkor sokkal gyorsabban kikerül. Sajnos nem tudunk egész nap előtte ülni, de általában bármelyikünk látja is meg, kiteszi. De ehhez valóban az kell, ha küldd be valaki, akkor abban legyen munka, legyen miért kitenni. Nem egyszer fordult már elő, hogy a beküldött hír csak egy youtube linket tartalmaz: nos, az ilyeneket nem tudjuk a beküldő nevével kitenni, merthogy nem is hír, amit beküldött. Ilyenkor szoktunk utalni a küldőre (vagy nem), de ha tartalmilag korrekt, akkor megvan. A helyesírás másodlagos, hiszen úgyis elolvassuk az illető írását. A minőséget előrréb kell helyezni a gyorsaságnál, minden tekintetben.

És igen, bátorkodjatok beküldeni, hiszen azért van az a funkció. Ha nem kerül ki, akkor nem volt jó. Ha üzenetben rákérdeztek, hogy mi volt a gond, akkor választ is szoktunk adni, már amelyikünk javította.

#1292 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 29. 22:19

Idézet

Valóban van már ilyen funkció, arra is utaltam az írásomban.

James, értem én, hogy késés, de volt rá már nem egy példa, hogy nálunk voltak először a hírek. De csak ismételni tudom magam, ha rendesen megszerkesztett a hír tartalmilag, akkor sokkal gyorsabban kikerül. Sajnos nem tudunk egész nap előtte ülni, de általában bármelyikünk látja is meg, kiteszi. De ehhez valóban az kell, ha küldd be valaki, akkor abban legyen munka, legyen miért kitenni. Nem egyszer fordult már elő, hogy a beküldött hír csak egy youtube linket tartalmaz: nos, az ilyeneket nem tudjuk a beküldő nevével kitenni, merthogy nem is hír, amit beküldött. Ilyenkor szoktunk utalni a küldőre (vagy nem), de ha tartalmilag korrekt, akkor megvan. A helyesírás másodlagos, hiszen úgyis elolvassuk az illető írását. A minőséget előrréb kell helyezni a gyorsaságnál, minden tekintetben.

És igen, bátorkodjatok beküldeni, hiszen azért van az a funkció. Ha nem kerül ki, akkor nem volt jó. Ha üzenetben rákérdeztek, hogy mi volt a gond, akkor választ is szoktunk adni, már amelyikünk javította.
Jólvan no! :Đ Nem erőltettem tovább a dolgot, nemde? Tudom hogy mit (nem) firkantottam jelen esetben. De mint mondottam volt, NEM (csak) a magam nevében szólottam.
Kép
Kép
Kép

#1293 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 00:56

Idézet

Idézet

Jólvan no! :Đ Nem erőltettem tovább a dolgot, nemde? Tudom hogy mit (nem) firkantottam jelen esetben. De mint mondottam volt, NEM (csak) a magam nevében szólottam.
De az mind semmi én nagyon sok mindenki nevében szóltam Kép (Ez egy kis off poén Tjames érti... ugye?Kép )

#1294 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 30. 06:04

Idézet

Idézet

Idézet

De az mind semmi én nagyon sok mindenki nevében szóltam Kép (Ez egy kis off poén Tjames érti... ugye?Kép )
Ááááá az semmi hogy értem. Egyik barátom apja már előbb értette mint te kimondtad!
ON: Amúgy a hír amit hajnalban beküldtem, változtatás nélkül került ki estére :-D
Kép
Kép
Kép

#1295 Felhasználó inaktív   Ghost 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 07:39

Idézet

Értem, ez nem is csak neked szólt, na :-D

#1296 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 30. 08:54

Idézet

Idézet

Értem, ez nem is csak neked szólt, na :-D
:) akkor ezt szerintem körbe is jártuk. :)
Kép
Kép
Kép

#1297 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 05. 21:21

Bioshock 2 - IGN UK
Call of Prypiat
Bioshock 2 - IGN
MAG- Gamedaily
Star Trek Online
AvP demo impressziók

#1298 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 14. 14:02

Hellion: Mystery of the Inquisition
egy új játék, érdekes ötlet, kíváncsi leszek rá. ez a kardozás fps módra mondjuk nem jön be...

#1299 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 25. 02:07

Mikorra lehet Napoleon: Total War cikkre számítani?:Đ

#1300 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 12. 20:24

METRO 2033 Review - 9.0

Boxra