Hírek és cikkek
Elküldve: 2005. 03. 06. 00:52
Megfelel fojesz?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 08. 15:04
Fojesz epp most fenem a kest, hogy...most latom hogy kint van egy STALKER bemutato...epp a napokban gondoltam ra, hogy irok rola...hat megeloztel:PPPPPPPP
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 10. 11:54
Daks hol a fenében vagy??? 2 napja nem volt kint egy hír se!!!!!!!
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 10. 16:29
sziasztok szar az otthoni gepem de este valszeg mar meg fogom tudni csinalni. sorry utolag is...

Elküldve: 2005. 03. 10. 17:40
Semmi gond
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 11. 02:05
Nos, emberek, akkor ugy nez ki en veszem kezbe a dolgokat amig emi nincsen.... minden cikkiro jelentkezzen nalam msn-en munkaert
kicsi_kacsa(kukac)hotmail.com
szamitok ratok...
szamitok ratok...

Elküldve: 2005. 03. 11. 13:32
akkot legyél elérhető pls mert ha nem vagy gépnél akkor nem tok munkát kérni tőled...
omg!
Elküldve: 2005. 03. 15. 23:32
Nos, mint latjatok, lassankent frissulgetunk... mindenkit befogtam dolgozni, kivetel nelkul! hattttalmas cikkdompingre szamitsatok arcok!

Elküldve: 2005. 03. 16. 13:49
Hajós új műsorát bemutató kis szösszenet iszonyat jó!!!Gratula mindkét írónak!!!!
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 16. 14:10
Idézet
Nos, emberek, akkor ugy nez ki en veszem kezbe a dolgokat amig emi nincsen.... minden cikkiro jelentkezzen nalam msn-en munkaert
szamitok ratok...
szamitok ratok...
Én is jelentkeztem ...
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 03. 16. 14:14
hát ez télleg veszett jo! 
Ájszek barátunk nagyon tudja csürni csavarni a mondatokat, és egyedi élces stillel osztja a megaészt!

Pipi pedig szintén felettébb jo fogalmazoképességérol tesz tanubizonyságot! csak igy tovább srácok, nagyon jo!
Ájszek barátunk nagyon tudja csürni csavarni a mondatokat, és egyedi élces stillel osztja a megaészt!
Pipi pedig szintén felettébb jo fogalmazoképességérol tesz tanubizonyságot! csak igy tovább srácok, nagyon jo!
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 03. 16. 17:28
[quote]
[quote]Nos, emberek, akkor ugy nez ki en veszem kezbe a
dolgokat amig emi nincsen.... minden cikkiro jelentkezzen nalam msn-en
munkaert
szamitok ratok...
[/quote]
Én is jelentkeztem ...

Elküldve: 2005. 03. 16. 20:14
Amúgy amit a Hajós cikkben írtak teljesen így van: szegény Hajós ezek után jól meg fogja szívni... mármint az élet terén...
Elküldve: 2005. 03. 16. 22:33
Köszi szépen mindenkinek! Mi csak megpróbáltuk kifejteni a véleményünket erről a Hajós műsorról, de megmondom őszintén nem reméltük, hogy be fog jönni nektek. Úgy látszik tévedtünk! Mindjárt elsírom magam annyira meghatódtam
Peti papagájnak leesett a feje, meszes volt a nyaka.
Elküldve: 2005. 03. 16. 23:30
Van egy tesztelesre varo Act of War-unk! Mivel epp (szinte) mindenki dolgozik vmi cikken, nem akarom raeroltetni senkire, szal lehet jelentkezni!

Elküldve: 2005. 03. 18. 12:50
Szia Daks! Okés, majd igyexek ímélni is, mindenesetre nagy örömmel vetettem bele magamat az újabb műbe. Motivációban sincs hiány. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem csak "melóból" játszok egy játékkal, hanem pont fordítva: írok arról, ami nagyon tetszik.
Kábé jövő 7 végére lesz meg, ha nem túl késő.
Odáig a gémből is látok eleget ahhoz, hogy hozzáértően nyilatkozzam a dolgokról.
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 03. 18. 17:24
Az Act of War, ha senkinek nem kell majd, akkor én miután lenyomtam a mostani tesztem (ami sajna nem tom mikor lesz...) majd letesztelem... szóval ha nincs jelentkező nehogy eltemesd!

Súgó
A téma zárva.