HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#841 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 21. 19:51

Nos Uraim!

Azt hiszem hozzászólók a dologhoz. Amikor Mad koma mondta nekem ezt a nem kéne a nyilvánosság előtt tolni a belsős véleményezéseket és hasonlókat, teljes mértékben igazat adtam neki és az XGK-n már ez így is lesz! A normál olvasók és forumozók attól még véleményezhetnek majd a cikkeről, de lesz erre egy belső direkt topic is!
UFF! Kép

#842 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:19

MadD: Tiszteletre melto, hogy mennyire regi hozzaszolasokig visszamentel, es most mar lassan kezdem vagni, hogy mire akarsz kiterni! Valahol egyet ertek veled, de valahol nem. Nekem peldaul jot tett annak idejen az a kritika, amit Callisot irt, pedig marha rosszul viselem a kritikakat. Azota igyekszem odafigyelni ezekre a problemakra, persze ez nem mindig sikerul... Kép Az uj GK-t meg mar nagyon varom, mint a messiast...KépKépKép
Kép

#843 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:23

Szerintem haggyuk ezt, és beszéjjük meg inkább a jelenleg és a jövőben az oldalra kikerült/kikerülő cikkeket.

A cikkírók meg a technikai dolgokat mostantól privátban.

#844 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:26

Idézet

Szerintem haggyuk ezt, és beszéjjük meg inkább a jelenleg és a jövőben az oldalra kikerült/kikerülő cikkeket.

A cikkírók meg a technikai dolgokat mostantól privátban.
Szerintem a cikk foglalo rendszer jol mukodik erre a celra. Csak azt hianyolom, hogy nem lehet foglalast torolni... Kép
Kép

#845 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:28

Idézet

Szerintem a cikk foglalo rendszer jol mukodik erre a celra. Csak azt hianyolom, hogy nem lehet foglalast torolni... Kép
Nem erre gondoltam. ... :Đ

#846 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:43

Nem-e? Kép Joooool van, akkor beszeljunk masrol! :Đ
Kép

#847 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 27. 14:11

Látom beindultunk végre a hírek terén is! KépKépKépKépKép

#848 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 14:14

Idézet

Látom beindultunk végre a hírek terén is! KépKépKépKépKép
Pongi83, azaz COLT úr beette magát haditudós0tók árkába és tolja a jelentéseket ezerrel Kép

#849 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:28

nos, kedves community, hogy tetszik uj hirszerkesztonk, colt (pongi83) munkaja? mindenki meg van elegedve? :-D
ezen kivul az iment kiraktam az uj cikkeket, tessek azokat is szepen olvasgatni! :Đ
Kép
Kép

#850 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:32

Ügyi, csak délelőtt is legyen ám kint mindig friss hír, azt szeretik a népek. Ja és kapcsolódó játékot is tessék majd a hír mellé illeszteni.Kép

#851 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 04. 08:56

Höhö, rémlik valami tegnapról, hogy ki hogy szeretne vagy nem szeretne az Origonak írni :Đ Nos mindjárt felkerül egy cikkem, igaz nem a játékok rovatba. Majd belinkelem Kép

#852 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 04. 10:12

Idézet

Höhö, rémlik valami tegnapról, hogy ki hogy szeretne vagy nem szeretne az Origonak írni :Đ Nos mindjárt felkerül egy cikkem, igaz nem a játékok rovatba. Majd belinkelem Kép
Nicsak! Kép És mostantól folyamatosan fogsz odaírni, vagy csak időszakosan, esetleg egyszeri alkalom volt?

#853 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:38

Idézet

Idézet

Nicsak! Kép És mostantól folyamatosan fogsz odaírni, vagy csak időszakosan, esetleg egyszeri alkalom volt?
Hát én nem tok írni, úgyhogy kíváncsi vagyok egyáltalán mit mondanak róla az öregek Kép
Valszleg csak egyszeri alkalom volt, de leglább fenn lesz a nevem Kép Habár ki tudja, lehet elkezdődik írói pályafutásom, de ezt erősen kétlemKép

#854 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:25

Idézet

na! erre kíváncsi vagyok.Kép

#855 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 05:18

Hát még nem rakták föl... Lehet hogy átbasztak? Kép

#856 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 09:43

COD2 : BFT to mody
Gaming is beliving...

#857 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 05. 10:39

Idézet

COD2 : BFT to mody
Elolvastam a cod2 cikked Chocho, és nagyon tetszett! Rengeteg mindenben értettem egyet Véled, pedig ezek alapból nem jutottak volna eszembe, s én jobb értékelést osztottam volna ki a gammának, de olvasván az érveidet egyet tudok érteni a végső értékeléssel. Egy dologban tér el a véleményem a Tiedtől: mégpedig a német kampány hiánya. :Đ Ezt szerintem nem feltétlen a CoD2 hátán kellett volna leverni, hiszen eddig (én még nem próbáltam) nem taliztam olyan játékkal, amiben a németeket is győzelemre vezethettük volna - mármint FPS játékkal. Továbbá ennek szerintem üzleti oka is van, lévén az amcsik nem nagyon játszanak olyan játékokkal, amiben a németek jó emberekként vannak feltűntetve. Szomorú, de így van.

#858 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 11:23

Idézet

Elolvastam a cod2 cikked Chocho, és nagyon tetszett! Rengeteg mindenben értettem egyet Véled, pedig ezek alapból nem jutottak volna eszembe, s én jobb értékelést osztottam volna ki a gammának, de olvasván az érveidet egyet tudok érteni a végső értékeléssel. Egy dologban tér el a véleményem a Tiedtől: mégpedig a német kampány hiánya. :Đ Ezt szerintem nem feltétlen a CoD2 hátán kellett volna leverni, hiszen eddig (én még nem próbáltam) nem taliztam olyan játékkal, amiben a németeket is győzelemre vezethettük volna - mármint FPS játékkal. Továbbá ennek szerintem üzleti oka is van, lévén az amcsik nem nagyon játszanak olyan játékokkal, amiben a németek jó emberekként vannak feltűntetve. Szomorú, de így van.
jaja, én is chocho cikkének olvasása közben jöttem rá, hogy "tényleg"! nagyon jó lett, gratulálok! Kép

#859 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 05. 12:38

Chocho COD2 cikke bitangul jó! Olvassa mindenki!

#860 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 17:11

Hát köszönöm mindenkinek!

Ami a németeket illeti: csak azért idegesít, mert szó volt róla. Ha nem lesz, minek kell erről még egy szót is szólni? Ja és ma már ideje lenne bevezetni ezt is. Az amerikaiaknál meg szertintem igenis sokan nyomnák szívesen a német módot. Hogy miért? Mert az az érdekesebb. :Đ
Gaming is beliving...

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.