HWSW Informatikai Kerekasztal: Sport-Ki? Mit? Mikor? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sport-Ki? Mit? Mikor?

#221 Felhasználó inaktív   myrtana 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 20:38

2,5 fél év testépítés után, jelenleg ITF Taekwon-do -ra (immár 1,5 hónapja:D ) járok. Heti két alkalom edzés nagyából egy óra de van mikor tovább is tart (én ezt persze nem bánom). Egyre jobban tetszik ez a küzdősport. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

#222 Felhasználó inaktív   manner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 14:44

Sziasztok!

Itt a tél, elkezdődött jégkorisok szezonja!! Kép Akit érdekel van lehetőség az Europarkban korizni korrekt áron. Gondolom a műjégpálya hiánya miatt sokak keresnek korizási lehetőséget.Kép

#223 Felhasználó inaktív   petterson88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 11:37

Idézet

Sziasztok!

Itt a tél, elkezdődött jégkorisok szezonja!! Kép Akit érdekel van lehetőség az Europarkban korizni korrekt áron. Gondolom a műjégpálya hiánya miatt sokak keresnek korizási lehetőséget.Kép
bezony,,engem érdekel...Kép
te már voltál, mennyire koriképes????

#224 Felhasználó inaktív   manner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 15:05

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Na végre valaki akit érdekel! Kép Idén még nem voltam, de tavaly igen és akkor nagyon szupi volt :Đ Idén is tervben van csak egyelőre az időm nem nagyon engedi. Tény hogy nem egy óriás pálya viszont nem szokott tömegnyomor lenni, és élvezetes is. 2 óráért szerintem a 400 ft se vészes. Na felcsigáztalak? Kép

#225 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 08. 15:26

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Na végre valaki akit érdekel! Kép Idén még nem voltam, de tavaly igen és akkor nagyon szupi volt :Đ Idén is tervben van csak egyelőre az időm nem nagyon engedi. Tény hogy nem egy óriás pálya viszont nem szokott tömegnyomor lenni, és élvezetes is. 2 óráért szerintem a 400 ft se vészes. Na felcsigáztalak? Kép
Jah én is voltam, maga a csoda, jó csajok koriznak arra, még a zene is kivállóKépKép
Szerintem érdemes elmenniKép

Nah mennyi a részesedésem, h itt reklámozom a helyetKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#226 Felhasználó inaktív   petterson88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 10:45

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Jah én is voltam, maga a csoda, jó csajok koriznak arra, még a zene is kivállóKépKép
Szerintem érdemes elmenniKép

Nah mennyi a részesedésem, h itt reklámozom a helyetKép
nahát ha jó csajok, jó zene már az Europark pályáján a helyem, tényleg felcsigáztatokKépmost néztem a honlapon van valami mézeskalács okosság is, még a végén lehet a mézeskalács házak között megtalálom álmaim asszonyáthttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/050.gif

#227 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 09. 18:16

Megvettem a Decathlonos legolcsóbb búkósisakot síeléshez. Azért kell, mert arra fogom tudni felrakni a kamerát. Remélem megjön időben, azt tegnap rendeltem amcsiból.

norb: kéne nézni valami síversenyt arra az időre....legjobb lenne ugrás...vagy óriásmű... :-D

Bbogesz: ne add fel, ha dolgozol velem jövő héten, plussz lógok még a tapolcai munkával, plussz megeszkábálod a honlapom....nem is lesz oly távol a síelés lehetősége. :Đ Hidd el ! ! !

Kép
Kép
Kép

#228 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 18:24

Idézet

Megvettem a Decathlonos legolcsóbb búkósisakot síeléshez. Azért kell, mert arra fogom tudni felrakni a kamerát. Remélem megjön időben, azt tegnap rendeltem amcsiból.

norb: kéne nézni valami síversenyt arra az időre....legjobb lenne ugrás...vagy óriásmű... :-D

Bbogesz: ne add fel, ha dolgozol velem jövő héten, plussz lógok még a tapolcai munkával, plussz megeszkábálod a honlapom....nem is lesz oly távol a síelés lehetősége. :Đ Hidd el ! ! !

A próféta szóljon belőled! Most a Miki melóból is csurran valami azt félreteszem no meg a Pókerstarson sem állok olyan rosszul ha ilyen tempóban megy akkor akár onnan is jöhet egy kis manci Kép

#229 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 18:49

Idézet

Idén merre mentek sielni?:) Mi többek között idén is ellátogatunk Ausztriába, Obertauern-be...csak ajánlani tudom.Kép www.obertauern.com
Dr.   WP 

#230 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 09. 18:57

James: a verseny szopóka, mert februárban kezdődik az olimpia venkúverbe, így már mindenki ott lesz...azért utána nézek, hátha, de erre sajna nagyon kevés esély van...

Bbogesz: ha nem jössz síelni, életed végéig psz-psz kiskcsögnek foglak hívni. :Đ

megyesfalvi: obertójern RULZ!!! :-D mi olaszba megyünk, dél-tirolba.http://www.kronplatz.com/en/

Bbogesz: psz-psz!Kép

#231 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 09. 18:59

Idézet

James: a verseny szopóka, mert februárban kezdődik az olimpia venkúverbe, így már mindenki ott lesz...azért utána nézek, hátha, de erre sajna nagyon kevés esély van...

Bbogesz: ha nem jössz síelni, életed végéig psz-psz kiskcsögnek foglak hívni. :Đ

megyesfalvi: obertójern RULZ!!! :-D mi olaszba megyünk, dél-tirolba.http://www.kronplatz.com/en/

Bbogesz: psz-psz!Kép
Huhuuu, a honlapot elnézve ez sem piskota.Kép:)
Dr.   WP 

#232 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 09. 19:05

Mostanában bicajozni szoktam... nyáron szeretném körbetekerni a balatont a haverokkal. az új bicajommal most megvan 40 km olyan 1:20perc alatt. a balaton az asszem 220km. jó lenne egyhuzamban végig tekerni. nah most ez a cél kitűzésem. ezért heti 4-5 alkalommal szoktam tekerni. szeretek bicajozni. régen is szerettem. de az új bicajjal meg főleg.

#233 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 09. 19:08

Idézet

Mostanában bicajozni szoktam... nyáron szeretném körbetekerni a balatont a haverokkal. az új bicajommal most megvan 40 km olyan 1:20perc alatt. a balaton az asszem 220km. jó lenne egyhuzamban végig tekerni. nah most ez a cél kitűzésem. ezért heti 4-5 alkalommal szoktam tekerni. szeretek bicajozni. régen is szerettem. de az új bicajjal meg főleg.
azt tudjam meg, hogy lejössz a balcsira és nem szólsz nekünk!Kép

#234 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 09. 19:09

Idézet

Idézet

azt tudjam meg, hogy lejössz a balcsira és nem szólsz nekünk!Kép
ha nem szólok akkor nem tudod meg. :Đ de ha megyek akkor feltétlenül szólok :-D

#235 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 09. 21:49

Idézet

Szólj, s csatlakozom ! ! ! ! ! ! !
Kép
Kép
Kép

#236 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 09. 21:52

Idézet

Pont ezért gondoltam.... no nem is a verseny.... dehát gyakorolni biztos fognak nem? Vagy gondolod hogy egy hónappal elébb kimennek? Ha jól tudom febr 12-28 között lesz, nem?????
Legminimumabb annyit tegyünk meg hogy ellátogatunk egy óriás sáncot megnézni ! ! ! Hátha ugrabugrálnak majd rajta :Đ
Kép
Kép
Kép

#237 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 10. 08:05

Idézet

Idézet

Pont ezért gondoltam.... no nem is a verseny.... dehát gyakorolni biztos fognak nem? Vagy gondolod hogy egy hónappal elébb kimennek? Ha jól tudom febr 12-28 között lesz, nem?????
Legminimumabb annyit tegyünk meg hogy ellátogatunk egy óriás sáncot megnézni ! ! ! Hátha ugrabugrálnak majd rajta :Đ
no megnéztem a síugrást...amikor kint leszünk, akkor lesz 2 világkupa verseny. :-D sajna az egyik Zakopane-ban, a másik meg Sapporo-ban. (japán) még megnézem, hogy esetleg alpesi sí lesz-e Cortina-n...:)

#238 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 10. 08:23

alpesi sí:

1. 2010.jan.20-24. Cortina d'Ampezzo-n lesz női világkupa, 49 km-re tőlünk! ! ! :Đ ide mehetünk! lesz (down hill) műlesíklás, óriás műlesiklás és super g is. :-D

2. 2010.jan.19-24. Kitzbühel, (A)-ban ugyan ez, csak férfiben. ez 155 km-re tőlünk!

szerintem egyértelmű Cortina, :) oszt leveszem a vadzsi új sisakodat és aláiratom Lindsey Vonn-al meg Elizabeth Görgl-el! ! ! Kép

ő a vonn néni: :)KépKépKép
Kép

#239 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 10. 09:23

Idézet

alpesi sí:
1. 2010.jan.20-24. Cortina d'Ampezzo-n lesz női világkupa, 49 km-re tőlünk! ! ! :Đ ide mehetünk! lesz (down hill) műlesíklás, óriás műlesiklás és super g is. :-D

EZT MEGNÉZZÜK FELTÉTLEN ! ! !
Kép
Kép
Kép

#240 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 10. 09:23

Idézet

ő a vonn néni: :ĐKépKépKép
Kép