HWSW Informatikai Kerekasztal: Sport-Ki? Mit? Mikor? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sport-Ki? Mit? Mikor?

#301 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 01. 08. 10:19

Idézet

kronplatz-on szakad a hó! jelenleg 140 cm a hótakaró, de előrejelzések szerint Ósztriába, Tirolba 50-70 cm havas jósolnak az elkövetkezendő egy-két napra...:Đ szóval, havunk az lesz! :-D

Kép
Én a metsző hideg+szélvihar kombótól félek!
Kép
Kép
Kép

#302 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 08. 10:25

Idézet

Idézet

kronplatz-on szakad a hó! jelenleg 140 cm a hótakaró, de előrejelzések szerint Ósztriába, Tirolba 50-70 cm havas jósolnak az elkövetkezendő egy-két napra...:Đ szóval, havunk az lesz! :-D

ez benne van a pakliban, de mindenre van megoldás: JAGERMEISTER!Kép

[color= #000000; font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; line-height: normal" class="Apple-style-span]

[/color]

#303 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 08. 10:30

Idézet

Idézet

Idézet

[color= #000000; font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; line-height: normal" class="Apple-style-span]

[/color]
Nem, nem! Rosszul ejted. Csak: Jégá!
Kép
Kép
Kép

#304 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 08. 10:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

[/color]
azt megint kapunk egy bögrét, mint tavaly.:) cváj jégá, bitte, dánke, snell! WTF?! :)

#305 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 15. 11:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

[/color]
azt megint kapunk egy bögrét, mint tavaly.:) cváj jégá, bitte, dánke, snell! WTF?! :)
T-22 óra és indul a piajárat a kronplatzra. Csak a sofőrt sajnálom picit! Kép

#306 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 15. 11:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

[/color]
azt megint kapunk egy bögrét, mint tavaly.:Đ cváj jégá, bitte, dánke, snell! WTF?! :-D
én meg titeket, mert lehet, hogy én is iszom egy-két sört menet közben...:) oszt lehet csak hétfőre érünk ki! :)

szerk: A KOCSIBAN NINCS PIÁLÁS, FINGÁS, BÜFÖGÉS, KÁROMKODÁS, CSÚNYA MUTOGATÁSA A LABANC POLÍSZNAK...STB.

ja és bukósisak sincs!Kép

előreláthatólag reggel 8-kor meghalljátok a "GÉPJÁRMŰRE" parancsot, ekkor beszálltok és mindaddig jólszituált gyermekekként kussban ültök, amíg meg nem halljátok a "GÉPJÁRMŰRŐL" parancsot. Kép

#307 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 15:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

[/color]
azt megint kapunk egy bögrét, mint tavaly.:Đ cváj jégá, bitte, dánke, snell! WTF?! :-D
én meg titeket, mert lehet, hogy én is iszom egy-két sört menet közben...:) oszt lehet csak hétfőre érünk ki! :)

szerk: A KOCSIBAN NINCS PIÁLÁS, FINGÁS, BÜFÖGÉS, KÁROMKODÁS, CSÚNYA MUTOGATÁSA A LABANC POLÍSZNAK...STB.

ja és bukósisak sincs!Kép

előreláthatólag reggel 8-kor meghalljátok a "GÉPJÁRMŰRE" parancsot, ekkor beszálltok és mindaddig jólszituált gyermekekként kussban ültök, amíg meg nem halljátok a "GÉPJÁRMŰRŐL" parancsot. Kép
Psz psz James sztem túlerőben vagyunk Norb Te meg csak egy sofőr vagy úgyhogy csihadjá le majd ha odaértünk ESETLEG kapsz egy sört vagy ihatsz egy viszkit Kép
Csak menjünk már he

#308 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 15. 15:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Psz psz James sztem túlerőben vagyunk Norb Te meg csak egy sofőr vagy úgyhogy csihadjá le majd ha odaértünk ESETLEG kapsz egy sört vagy ihatsz egy viszkit Kép
psz-psz én viszek egyedül whiskyt, még jó, hogy ihatok! :Đ azt már eldöntöttétek melyik kiscsög ül az anyósülésre?Kép

#309 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 15:24

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

psz-psz én viszek egyedül whiskyt, még jó, hogy ihatok! :Đ azt már eldöntöttétek melyik kiscsög ül az anyósülésre?Kép
Amelyiknél éppen nincs sör Kép

#310 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 15. 15:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Amelyiknél éppen nincs sör Kép
akkor elviszem a kalmah cd-met! KépKépKépKépKépKép

#311 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 25. 13:38

Nos megjöttünk a síelésből. S bárcsak azt mondhatnám, épen, egészségben. De nem.
Kicsiny fórumunk nevelőtisztje norb, elkaszálódott egy stájer hegyomlás által, mely ütközés következtében kicsavarodott a lába, s így már második naptól megszűnt síelőnek lenni. H aminden igaz ma volt kórházban, hogy kiderüljön, hogy mi a pontos baja (lehet szalagszakadás)
Ezenkívül utolsó napokra még jól be is taknyosodott, és hinis tüdőfájást kapott.

Szóval lehet érette izgulni! :Đ
Kép
Kép
Kép

#312 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 25. 13:49

Snowboard? No ez egy beteg ember: [font=" Arial, sans-serif; line-height: normal; -webkit-border-horizontal-spacing: 2px; -webkit-border-vertical-spacing: 2px" class="Apple-style-span"] http://www.funmail2u...3f9101f63d20793 [/font]
Kép
Kép
Kép

#313 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 25. 13:50

Idézet

Nos megjöttünk a síelésből. S bárcsak azt mondhatnám, épen, egészségben. De nem.
Kicsiny fórumunk nevelőtisztje norb, elkaszálódott egy stájer hegyomlás által, mely ütközés következtében kicsavarodott a lába, s így már második naptól megszűnt síelőnek lenni. H aminden igaz ma volt kórházban, hogy kiderüljön, hogy mi a pontos baja (lehet szalagszakadás)
Ezenkívül utolsó napokra még jól be is taknyosodott, és hinis tüdőfájást kapott.

Szóval lehet érette izgulni! :Đ
Ejj... Kép Jobbulást kívánok norbnak! Kép

#314 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 26. 12:41

most végeztem a kórházban. kereszt szalag szakadás. operáció 2 hónapon belül. azután fekvőgipsz, járógipsz, 6-12 hét táppénz. kurva fasza.

#315 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 26. 12:44

Idézet

most végeztem a kórházban. kereszt szalag szakadás. operáció 2 hónapon belül. azután fekvőgipsz, járógipsz, 6-12 hét táppénz. kurva fasza.

KépKép Jobbulást norb! És tudod hogy mi erre a legjobb kúra, hogy minél gyorsabban kitalpalj belőle? Hát persze, hogy a sör. Kép

Amúgy még mindig jobban jártál mint az a tag, aki műlesikló volt és az egyik lesiklása közben elesett és nem csatolódott le a lábáról az egyik síléc... 16szor fordult körbe a bokája. KépKép

#316 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 26. 12:47

Idézet

Jobbulást, Főnök!

#317 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 26. 12:51

Idézet

BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZ
Már nekikezdtem a videószerkesztésnek is. Ugyan csak egy napot síeltél, s nem is voltunk együtt, mégis 2x rajta vagy :Đ
LEsz mit nézegetni majd míg fexel!
Básszuuussss

De vígasztaljon, hogy 2+3 hónap, azt azt jelenti, hogy GK2.0-ra már meg fogsz gyógyulni! :-D

Kép
Kép
Kép

#318 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 01. 26. 12:55

Idézet

owned? Kép

#319 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 26. 12:58

Idézet

Idézet

owned? Kép
Tod mi a kár? Hogy nincs rajta a videón :Đ
Kép
Kép
Kép

#320 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 13:05

Idézet

Amúgy még mindig jobban jártál mint az a tag, aki műlesikló volt és az egyik lesiklása közben elesett és nem csatolódott le a lábáról az egyik síléc... 16szor fordult körbe a bokája. KépKép

Aztak....Kép

Jobbulást norb!

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első