HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár

#1 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 02. 23:02

Lehet lincselni (ha esetleg lenne ilyen topic) és fújolni miket nézek, de azthiszem még mindig minőségibb darabot kapok a pénzemért mint a valóságshowk és társai, és ha van valami ami miatt bekapcsolom a TV-t (HBO hijján, pedig az is kezd hanyatlani...) akkor az egyértelműen a Megasztár. Remélem mások is hasonlóan tudják élvezni mint én, (a zenei tagozatommal.... huhh nem volt tervbe ez a kis insider infó:Đ) szóval a ma esti műsor után úgy határoztam, kiöntöm a lelkem...

Baszott jó volt... Az egész. Egybe. A hideg végigtáncolt rajtam már korábban is, de most kénytelen voltam elhullajtani néhány örömkönnyet, mert ez az érzelemkitörést nem bírtam tovább... Ilyet alkotni.. Tényleg, le a kalappal. Palcsó sokmindenkit irritál a herélt hangjával, de most nem Palcsó ált otthanem Eros Ramazotti.

Több szempontból is jobb volt mint az eredetik, és ennek köze nincs a vizuális élményhez... Láttam kiteljesedni azokat az embereket, akik a válogatásra fogkocogtatva remegtek be, és most minden érzelmüket, energiájukat kiöntötték az asztalra, ellentétben az "igazi" sztárokkal akik tökszürkén, gázsiért énekelnek. ( jajj kezdek átmenni Somába.. segítsetek:D) Ha kell az összes hibájával együtt, de inkább ezt hallgatom... ameddig élek..

ya és nem veszem az újságot, kulcstartót, cd-t, lángszórót, megasztáros tízórais táskát... nem vagyok elvakult fan, csak fogékony a csupasz, feltétel nélküli "nyújtásra".

Érdekelne ti mit gondoltatok az aktuális produkcióról, az eddigiekről, a műsorrol vagy a sztárjelöltekről általában..

"Egyebet nem tudok."

#2 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 02. 23:05

ki esett ki?Kép sajnos nem láttam.

#3 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 02. 23:10

Bartók Eszti... Edmund bá' mellett nehéz volt érvényesülni.. De a Karamelles duettje.. áhh.. szvsz senkinek nem kellett volna kiesnie, max Görög Zitának.. De előtte vki még csontosra verte volna..
"Egyebet nem tudok."

#4 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 04. 03. 06:11

Nekem a zsűrivel van inkább bajom... persze jobb zsűri van, mint a Benne leszek a tvben című műsorban, de Soma néha az agyamra tud menni úgy, amint Pély Barna...

#5 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 09:26

Yy Soma néha túlzásba viszi, aztán amikor őmaga is rájött milyen kommerszre sikerült a mondandója, Fábry módra bekeményít... Néha engem is idegesít, máskor viszont soxxor ő mondja ki a nagy igazságot.. (nemtudom ti mennyire vagytok fogékonyak az ezoteriára de...)

Pély 100%osan irritál. Egyedül azt bírom amikor a számok közbe galamb módra, csíkká hunyorított szemmel, az elvetemült fejével élvezi a műsort:) Az aranyos... Egyébként meg legtöbbször nincs értékelhető hozzászólása. (Most is kicsit kilógott a lóláb.. Torres - Dorina duettnél felhőbörgött:P -Dorival él együtt)

"Egyebet nem tudok."

#6 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 04. 03. 09:29

Próbáltál már angolul énekelni?

#7 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 09:37

Görög Zitát sem az eszéért fizetik...Kép olyan sötét kérdéseket nemsokan tudnak feltenni mint ő...

#8 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 04. 03. 09:52

Azért csütörtökön Timkó E. és Panni überelte...

#9 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 09:55

áááá..Kép. szörnyű kiket tesznek ilyen helyekre...Kép
tillával nincs különösebb bajom, neki fekszik az élő műsor, de a Zitacica...

#10 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 04. 03. 10:01

Azért tilla is tud az agyamra menni, olyan szinten szar poénjai vannak és olyan szinten gusztustalanul öltözködik, hogy brrrrr....

#11 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 12:00

sztem őket is sztájliszt öltözteti, de lehet hogy tényleg ennyire rossz az ízlése...Kép

#12 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 13:04

Szerintem azok a kérdések előre meg vannak írva!!!Erről pedig nem Zita tehet...szerintem amellett, hogy gyönyörű, nem buta!!!

Tilla pedig egy igazi tepsiszájú majom!!!Undorító egy ember...

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#13 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 15:04

te komolyan azt gondolod, hogy megvannak írvaKép? LOL! Zita biztos nagyon okos, de az élő műsor nem az ő asztala. Tillát én sem szeretemKép, de neki jobban megy a műsorvezetés, több gyakorlata van benne.

#14 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 15:54

Hmm, akkor minek van a kezükben az a sok szaros papíros szerinted???DÍSZNEK??
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#15 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 17:25

Hmmm, erdekes tema. Azzal egyetertek, hogy talan ez egy minosegi musor. Azert csak talan, mert en nem vagyok zenesz, nem ertek hozza. 1 musort neztem meg idaig, az nekem boven eleg volt. Viszont sajnos ez igy ugyan ugy egy sztar gyar, mint a tobbi, csak minosegben jobb. Itt tenyleg tehetseges emberek vannak, bar nem eskudnek meg ra, hogy az orszagban nincsenek jobbak. De inkabb ez mint a valovilag, gyozik avgy arany csirke...
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#16 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 18:05

nem, olyanok vannak rá írva, hogy ki jön, mivel; telefon szám, sms szám stb. de a kérdések BIZTOS nincsenek rajta, mert akkor azok viszonylag normális kérdések lennénk, nem ilyen "hogy érzed magad?" nyálverés.

#17 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 04. 03. 18:17

Tilla sem túl jó műsovezető... biztosan nagy gyakorlata van... ha vki eddig két bigbránher-t levezetett....

Amúgy ez egy sokkal jobb tehetségkutató veerseny minta "Benne leszek a TV-ben"... itt igazi tehetségeket keresnek...

#18 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 18:20

Ossze sem lehet hasolnitani, mivel a benne leszek a tv-ben az kb egy vilageges...

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#19 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 13:32

Visszatérve a témaindító kérdésere: engem felháborít, hogy szerelmes tinédzserek kezében van a döntés, hogy ki marad bent és ki esik ki. Direkt felmentem a TV2 fórumára és beleolvastam, elszomorító hogy tizenéves kislányok írják hogy "szeretlek Torres" te vagy a legszebb, közben a csávónak semmi hangja nincs, és ilyeneket szavaznak ki mint Bartók Eszter...

Szóval nekem ez a legutóbbi adás óriási csalódás volt, főleg mert úgy éreztem mintha valóban igaz lenne a pletyka hogy előre megírt a forgatókönyv: Soma furán elszólta magát amikor az Eszter értékeléséről szólt elsőként... rögtön arról kezdett el beszélni, hogy "most hogy kiestél azért neked rengeteg lehetőséged van még".. stb.. pedig még szó sem volt arról hogy ő esett volna ki... Háttt ennyi, eddig élveztem, de most már nem érdekel.

[Trust in my command!]

#20 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 04. 04. 16:39

Abban egyetértek ,hogy Torres nem ász, de szerintem Bartók Eszter sem nagy szám. Tóth Gabinak mérföldekkel jobb hangja  van. Ám sajnos neki az a baj, hogy akik ellenszenveznek vele és esetleg megnyerné a játékot, akkor egyet mondanának: bunda. Lévén Tóth Vera megnyerte a megasztár egyet. Szerintem még Boogie is rohadt jó...

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó