Lehet lincselni (ha esetleg lenne ilyen topic) és fújolni miket nézek, de azthiszem még mindig minőségibb darabot kapok a pénzemért mint a valóságshowk és társai, és ha van valami ami miatt bekapcsolom a TV-t (HBO hijján, pedig az is kezd hanyatlani...) akkor az egyértelműen a Megasztár. Remélem mások is hasonlóan tudják élvezni mint én, (a zenei tagozatommal.... huhh nem volt tervbe ez a kis insider infó) szóval a ma esti műsor után úgy határoztam, kiöntöm a lelkem...
Baszott jó volt... Az egész. Egybe. A hideg végigtáncolt rajtam már korábban is, de most kénytelen voltam elhullajtani néhány örömkönnyet, mert ez az érzelemkitörést nem bírtam tovább... Ilyet alkotni.. Tényleg, le a kalappal. Palcsó sokmindenkit irritál a herélt hangjával, de most nem Palcsó ált otthanem Eros Ramazotti.
Több szempontból is jobb volt mint az eredetik, és ennek köze nincs a vizuális élményhez... Láttam kiteljesedni azokat az embereket, akik a válogatásra fogkocogtatva remegtek be, és most minden érzelmüket, energiájukat kiöntötték az asztalra, ellentétben az "igazi" sztárokkal akik tökszürkén, gázsiért énekelnek. ( jajj kezdek átmenni Somába.. segítsetek:D) Ha kell az összes hibájával együtt, de inkább ezt hallgatom... ameddig élek..
ya és nem veszem az újságot, kulcstartót, cd-t, lángszórót, megasztáros tízórais táskát... nem vagyok elvakult fan, csak fogékony a csupasz, feltétel nélküli "nyújtásra".
Érdekelne ti mit gondoltatok az aktuális produkcióról, az eddigiekről, a műsorrol vagy a sztárjelöltekről általában..