Idézet
GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye
Elküldve: 2005. 07. 24. 17:38
aktívak: (én,) te, sztupy, director, ingen, sati, nfol, leon, warpriest, villneuve, akaido, birge, ninja, guyver, cheesy, mr. vercetti, chronus, ragan, barney, black knight... ez volt 20 név akik _először_ eszembe jutottak, de még tudnám folytatni a sort.
Elküldve: 2005. 07. 24. 17:41
Idézet
Nando: az, hogy atnevezni a "ki milyen filmet latott a heten?" topicot... ez enyhen szolva is kiakasztott.
idejottok es mar az van, amit ti akartok vagy mi a fakk?
mellesleg azt a topicot meg en csinaltam es osidok ota az a cime, de nem baj, idejon a go es nevezzuk at arra, amire szeretnek.
hajra...
mellesleg azt a topicot meg en csinaltam es osidok ota az a cime, de nem baj, idejon a go es nevezzuk at arra, amire szeretnek.
hajra...
Elküldve: 2005. 07. 24. 17:41
Idézet
megmondom oszinten, hogy mar xarok bele az egeszbe.
nektek hala a gk mar nem gk.
akik eddig ide jartak, szvsz nem fognak ide jarni.
koszonheto ennek az "osszekoltozesnek".
idejottok, aztan elkezditek formalini a dolgokat, ugy, ahogy nektek teccik.
de az, hogy mi, regi gksok mit szolunk hozza, senkit az eg vilagon nem erdekel.
ezert is csalodtam mykoban.
azt megertem, hogy kell frissites, de ne ilyen aron.
most az van, amit ti diktaltok.
csak azt ne felejtsetek el, hogy nektek nem volna most forumotok, ha nem volna a gk.
Nando: az, hogy atnevezni a "ki milyen filmet latott a heten?" topicot... ez enyhen szolva is kiakasztott.
hajra...
csak azt ne felejtsetek el, hogy nektek nem volna most forumotok, ha nem volna a gk.
hajra...
Mi azt hiszem sehol sem mondtuk azt, hogy ezentúl GO uralom vagy bármi ilyesmi lesz, mindössze jöttünk fórumozni, ezt megtehettük volna szervezetlenül is. (kiváncsi vagyok akkor is ugyanennyi gondotok lenne e)
Én (és szerintem a többiek nevében is beszélhetek) szívesen fórumoznék a régi GKsokkal is, de úgytűnik ők nem akarják ezt, mert milyen szörnyű dolog, hogy pár ember át mert jönni a GOról.
Mental Static - blog minden hülyeségről
Elküldve: 2005. 07. 24. 17:42
Idézet
megmondom oszinten, hogy mar xarok bele az egeszbe.
hajra...
hajra...
Felőletek a GK maradhatna örökre 3 emberes kis oldal 2 ezer látogatóval, nekünk köszönhetően 10k fölé mentünk, és a fórum soha nem látott módon megy. Az hogy már nem úgy van mint régen, hanem 15 emberrel több fórumozik, és ez sérti a te kis lelkivilágodat, az egyéni szociális probléma, nekem speciel nem fogsz hiányozni ha nem jársz ide többet.
Elküldve: 2005. 07. 24. 17:43
Idézet
azt hiszem itt tényleg baj van, ha a viccet se érted
nem nevez senki semmit át, talán magyaráznom se kéne - mert ez nekem annyira evidens - nem a név az, ami bármit is meghatároz, hanem az, akik lakják, akik lákták. ennek tükrében gondold végig még egyszer mondandódat 
Mental Static - blog minden hülyeségről
Elküldve: 2005. 07. 24. 17:50
Bocs Zsubi, a saját érekedben töröltem ezt a hsz-t, úgy látszik itt nem jó ilyennel még viccelődni sem
még mielőtt neked esnének...
Elküldve: 2005. 07. 24. 17:57
Idézet
Bocs Zsubi, a saját érekedben töröltem ezt a hsz-t, úgy látszik itt nem jó ilyennel még viccelődni sem
PS2 RULEZ!!!
"Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..."
GameCON
Elküldve: 2005. 07. 24. 17:58
Idézet
Idézet
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:02
Idézet
Előzmény: jaja egyelőre még jobb a békesség ameddig így késélen táncolgatunk... aztán majd ha minden rendbejön kezdheted az ilyen jó kis vitákat 
A viták jók, főleg, ha értelmes a partner. De így elné.....
PS2 RULEZ!!!
"Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..."
GameCON
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:03
Idézet
...milyen szörnyű dolog, hogy pár ember át mert jönni a GOról.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:06
Idézet
Idézet
...milyen szörnyű dolog, hogy pár ember át mert jönni a GOról.
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:09
Nme értelek Kukac. Eddig mindenki elfogadta GO-sokat, akárkinek szólhattak be, nem szóltak vissza. Miért nekik ugatni? Nem mindegy, hogy itt vannak? Legalább színesítik a fórumot.
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:10
Idézet
Hjaaaj Kukac a veterán a fórumos, aki annyi mindent tett már a GK-ért, és olyan fontos az ő ittléte, hogy új fórumozók már nem is jöhetnek. Pfuujj.. Heesss... még a végén több mint 3 ember fog egyszerre fórumozni a GK-n...
azert tettem vmit azzal, hogy jartam a forumra eleg sokat.
amugy van egy javaslatom: nyugodtan lehet gamer online a gk uj neve, csak tamogatni tom.
most mar semmi nem fog a gkra utalni.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:25
Idézet
Idézet
Hjaaaj Kukac a veterán a fórumos, aki annyi mindent tett már a GK-ért, és olyan fontos az ő ittléte, hogy új fórumozók már nem is jöhetnek. Pfuujj.. Heesss... még a végén több mint 3 ember fog egyszerre fórumozni a GK-n...
azert tettem vmit azzal, hogy jartam a forumra eleg sokat.
amugy van egy javaslatom: nyugodtan lehet gamer online a gk uj neve, csak tamogatni tom.
most mar semmi nem fog a gkra utalni.
Kukac: hát ha nálad pár fórumos átjövetele a GK egyenlővé tételét jelenti a Gamerrel, akkor szerintem kezdje el lelépni innnen. A fúzióval ugyanis az volt a célunk hogy minél szélesebb tábort megszólítsunk, és ez a jövőben csak tovább fog menni, mivel a célunk az, hogy minél jobban menjen a GK.. úgyhogy ha zavar hogy egyre többen fognak fórumozni, szerintem idejében le kéne lépned!
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:25
Idézet
Idézet
ezt azert megsem kene.
szvsz nem volna szerencses.
szvsz nem volna szerencses.
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:28
Idézet
mondjuk engem az a database offline módban is érdekelne... szóval csak és kizárólag archív jelleggel...
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:29
Kezdem unni, hogy minden topicba csak ugyanazt vagy képes leírni.. már az előző topicban sem érdekelt senkit, amikor beírtad ezt 22x egymás után, úgyhogy ha nem fejezed be, azt hiszem búcsúzunk átmenetileg (permban).
Ha annyira el akarod mondani a véleményedet, ami a tiéd, akkor ott az összes többi topic, lehet menni értelmesen hozzászólni, beszélgetni, vitázni.
Ha annyira el akarod mondani a véleményedet, ami a tiéd, akkor ott az összes többi topic, lehet menni értelmesen hozzászólni, beszélgetni, vitázni.
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:29
Idézet
Bakker mi a fasznak kellet törölni a hozzászólásom? csakis a lényeget és a saját véleményemet írtam bele bazki, mi a túróért van ez a nyomorult fórum? nem arra hogy az ember kifejtsék saját véleményüket kultúráltan bakker. Öcsém ez is GK-s volt mint az össze ilyen hülye szarpacsizás. ezt nektek

#139 Guest__*
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:30
jól vanna elburult az agyam BOCSÁNAT és egyébként fojesz nálunk az aszokás hogy a gyerekek étellel szokták etetni, lehet hogy nálatok így spórolnak. nem tudom ebbe nem megyek inkább bele
Elküldve: 2005. 07. 24. 18:33
Idézet
akkor eggyet mesélj el légyszives miért kellet törölni az ennél sokkal kultúráltabb üzenetemet?
Ezt volt az utolsó hozzászólásom rád, látni szeretném hogy rendesen fórumozol és nem csak azért jársz ide hogy ugass. Ha továbbra sem fejezed be, akkor búcsúzunk ahogy mondtam.

Súgó
A téma zárva.