Idézet
GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye
Elküldve: 2005. 07. 29. 08:22
Gameronline megszűnt létezni
Mental Static - blog minden hülyeségről
Elküldve: 2005. 07. 29. 08:22
Idézet
Sziasztok, Jónapot mindenkinek!
Hát én a GAMER fórumos ImPoOsToR volnék
! Hogy s mint? Mondjuk nem értem ezt a költözésesdit, mert a GAMER fórum még mindíg megy! Akkor minek is költöztünk ide, fórumilag? Vagy mi van? Most valaki homályosítson fel! 
TheTruth
Hát én a GAMER fórumos ImPoOsToR volnék
TheTruth
Elküldve: 2005. 07. 29. 09:19
Idézet
khmmm.... előbb nézelődni emberek, előbb nézelődni. Csak InGen szünt meg létezni a gameronlinenál, de pár taggal is gazdagodott mert az jó... majd ma délután... vagy ma este... vagy ma éjszaka, vagy legkésőbb holnap reggel 
Az miért történik meg, h elküldöm a hsz-t, majd a program nem válaszol, ezért leáll üzenet fogad és bezárul a lap. Csak ezen a honlapon esik meg, máshol tök jó.
Most is ez fog történni...
PS2 RULEZ!!!
"Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..."
GameCON
Elküldve: 2005. 07. 29. 09:48
Idézet
Akkor jól átalakult.
Az miért történik meg, h elküldöm a hsz-t, majd a program nem válaszol, ezért leáll üzenet fogad és bezárul a lap. Csak ezen a honlapon esik meg, máshol tök jó.
Elküldve: 2005. 07. 29. 13:53
Nekem sem jön be a Gamer fórum... Már tegnap se jött, meg most se, pedig elvileg működik, mert InGen-nek meg bejön... Mi a fene van?
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"
Lovasi András: Mire megtanultam
Elküldve: 2005. 07. 29. 13:58
tegnap -sőt ma reggel is - működött a fórum, de most velem iis szarakszik, ráadásul nem is a szokásos forcex-es nyavaját végja be a böngésző, hanem simán nem található
Elküldve: 2005. 07. 29. 13:59
Idézet
tegnap -sőt ma reggel is - működött a fórum, de most velem iis szarakszik, ráadásul nem is a szokásos forcex-es nyavaját végja be a böngésző, hanem simán nem található 
Elküldve: 2005. 07. 29. 14:00
Idézet
Idézet
passz... meg a gamer (mánemipmamertazmárnincs designváltásmajdlesznemsokányáron) is passz, mindkettőnek jónak kéne lennie.
Elküldve: 2005. 07. 29. 21:11
Idézet
Nekem meg itthonról ment, melóhelyről nem 
Elküldve: 2005. 07. 29. 23:30
Idézet
Idézet
Nekem meg itthonról ment, melóhelyről nem 
Elküldve: 2005. 07. 30. 09:57
Idézet
Nekem ma eg;sz nap nem ment...
Elküldve: 2005. 07. 30. 14:23
Idézet
Idézet
Nekem ma eg;sz nap nem ment...
Elküldve: 2005. 08. 04. 13:40
Idézet
Nekem sem jön be a Gamer fórum... Már tegnap se jött, meg most se, pedig elvileg működik, mert InGen-nek meg bejön... Mi a fene van?
I know what to do.
Elküldve: 2005. 08. 04. 13:48
Idézet
Idézet
I know what to do.
Elküldve: 2005. 08. 05. 14:32
Idézet
Idézet
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Elküldve: 2006. 10. 22. 23:44
No lám, mit lehet itt találni.
Itt jobb helyen van egy ilyen topik, mint a GémSz*rnál.
Most hirtelen nem jut eszebe más, mint hogy síránkozzak, milyen gyenge lapok vannak a piacon.
A GS egy kalap kaki, mint eddig, a Guru még úgy-ahogy jó, de messze van a Gamertől az is. Nagy kár Mocsyékért...
Most hirtelen nem jut eszebe más, mint hogy síránkozzak, milyen gyenge lapok vannak a piacon.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 10. 23. 00:06
Idézet
Nagy kár Mocsyékért...
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"
Elküldve: 2006. 10. 23. 07:26
Idézet
Idézet
Nagy kár Mocsyékért...
Gaming is beliving...

Súgó
A téma zárva.