HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#101 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 17. 22:02

Ja, hogy az a gond, hogy nem piripócson van, hogy egy embernek ne kelljen sehová se mennie, a többi meg utazzon fél napot csak azér, és fizessen többet, mer egy embernek épp ott van kedve játszani. Inkább nem kommentálnám a dolgot, de tudod én veszem a fáradságot, cirka ha összeszámolom, akkor ez az egész szervezgetés durván elvesz az életemből 8-10 órát összesen, és kidobok az ablakon 4-5e Ft-ot, de leszarom azért, hogy páran összejöhessenek és jól érezhessék magukat. És akkor jön vmi farok, aki azt se tudja miről van szó, beszólogat, hogy mér nem az ő szomszédjában csináljuk az egészet, akkor erre csak azt tudom mondani hogy csinálj jobbat, de nem tudom ki hajlandó még rajtam kívül ennyi időt és a pénzt "kidobni az ablakon"
Köszönöm szépen, és maradjatok csak otthon, üljetek a gép előtt, azt csináljatok amit akartok. Ez nem GK-s buli, bocs hogy szóltam.

#102 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 17. 22:06

GK tali? Nincs is GK! Ki van itt? Senki. Egy halott az egész, de ezt már 1 éve is megmondtam. Lehet az oldal megy, de nicns kommunikáció az emberek közt. Én erre mondtam. GK tali nem lesz sohasem, erre meg úgyse jöttök el, mert tudom mit gondoltok, de igazából leszarom. Ha nem éltek a lehetőseggel ti bajotok. Én szívesen látok mindenkit, ez egy gesztus volt, dehát töketlen a társaság, márha van egyáltalán társaság. Ez van.
Tudod volt HUB-tali, amikoris, énis utaztam 600km-t, és kiperkáltam 8000Ft-ot benzinre csak azért, hogy pár emberrel egy éjszakát együtt lehessünk. Na ez már társaság.

#103 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 18. 09:10

Oooo... te vagy az egyetlen aki ezzel valamit is elkezdett foglalkozni. ez szep, es jo. De sokaknak nem tetszik, es en erre gondoltam, amikor eretlennek titulaltam a tarsosagot. Aki akar az ugyis elmegy a paintball-ra. De a tobbiek csak itt sirnak, hogy szervezen valaki, de tok mind1 mivan az nem lesz jo nekik. En biztos nem leszek ott, de ezt en mar az elejen megmondtam. Aki meg masfajta gk talit akar az kezdje megszervezni, de mar most meg mondom, hogy itt nem lesz mas fajta, mert mindenki szarik szervezni barmit is.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#104 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 09:28

Igazabol csak azzal nem ertek egyet h nincs kommunikacio az emberek kozott. Sokan beszelgetnek MSN-en es szoktak talalkozni valo eletben is. Csak az a problema h mindezeket az embereket egy idoben egy fedel ala kene hajtani, viszonr ezt nem egy forumon kene kibeszelni, hanem kene egy fix idopont szetkuldeni melben mindenkinek es ottlesz aki akar...

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#105 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 12:35

Azaz ott lesz a szervező egymagában. Épp ezért ez nem GK-s tali, emrt akkor nem lenne ott senki. No comment.

#106 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 16:41

Azert ne mond mar h csak Te lennel ott ha ezt korbekoldened mindenkinek.. en pl ott lennek sztm EMi is.. ha mar 3 an vagyunk akkor is lehet okorkodni kit erdekel a tobbi?!

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#107 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 18:58

Csak olvasom,olvasom és nem értem miért van ez:((( Jójó a nyár meg minden, de akkor is. FR azt mondtad az oldal műkődik, ja mert én viszem a hátamon:PPPPPPP Kitettünk pár cikket, de van eredménye??? NINCS:((( A hírezésnél is 2 napig ment a kommentezés aztán megint abba maradt, pedig sztem a hírek minősége nem lett szarabb...esik szét ez az egész és így talit is nehéz szervezni...a körlevél jó ötlet úgy talán több emberhez jut el az infó...Nem ígérem meg, hogy PAINTBALLOZNI lemegyek, mert nem tudom, hogy mi lesz akkor a programom, de én NAGYON SZERETNÉK MÁR EGY TALIT!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#108 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 19:15

Legutóbb a Budapest szónál megakadt a szervezés. Énc sinálok egyet, nem tart semmiből mondani egy időpontot meg egy jó helyet. Augusztus vége felé megfelene?

#109 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 22:27

Mint mondottam én mindenféleképpen szeretnék menni. Hogy jó-e aug vége??Nemtom mikor vannak gólyatáborok, de mind1 is...NEKEM JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#110 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 17:29

Megfelelne! :Đ

Av [salalausukKép]

#111 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 22:46

Ok, akkor aug elején még visszatérünk rá (én nem oylan vagyok hogy elfelejtem,d e azé ha mégis, valaki MSN-en nyugodtan rámprivizhet, nem harapok!).

#112 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 23:51

A képen látható kutyusnak akkor mi a dolga?:DD Nyalogatod a kezem?:DD

#113 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 08:21

LOL

#114 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 17:56

:Đ

Miért nem így van??

Még mindig csak ketten vagyunk:((

#115 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 18:05

Ketten is leszünk... Sörözzünk egyet vagy mi legyen? KépKépKép

#116 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 20:09

Hozol motoros csajokat és elleszünkKépKép

#117 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 21:38

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, te aztán jól félreértetted, amit oda írtam! A helyszín az akkor fix, az Budapest. A levél második része ezt írja le. A levél első felét viszont nagyon félreértetted: az rendben, hogy Budapestben megegyeztünk. A másik fele viszotn nagyon nem jó: nem tudtok megegyezni semmiben, hogy mi legyen akkor, ha megérkeztünk oda!
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#118 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 21:40

Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#119 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 21:41

Na ebből én is ki akarom venni a részem! Kép

#120 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 07. 20. 22:20

Ha lesz valami végleges majd röffentsetek!

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.