HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1501 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 26. 21:44

Idézet

Jó munkás ember!

Amúgy James átbaszott titeket, mert a GK tali szeptember végén lesz és nem bográcsozni kell jönni, hanem szüretelni!

Kép
Az nem problem... én szeretek szüretelni. Má 8 éves korom óta sgítek a papám birtokánKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1502 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 27. 05:57

Idézet

Idézet

Kép

Jó munkás ember!
Amúgy James átbaszott titeket, mert a GK tali szeptember végén lesz és nem bográcsozni kell jönni, hanem szüretelni!

:Đ Tényleg hogy mekkora marha vagyok! Össze kellett volna kötni a kellemeset a hasznossal!
Kép
Kép
Kép

#1503 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 27. 06:11

2009 GK találkozó helyszíne

Kép
Kép
Kép

#1504 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 07:26

Idézet

Nincs sok szomszéd. Lehet majd óbégatni meg szólhat a rock jó hangosan. A sok CSATTT-ra se rohannak majd össze a népek, hogy most mi folyik itt Kép

160km, 2:20 perc. Ilyen messze van tőlem. Hát nem a szomszédban van az tuti.

#1505 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 07:29

Mivel látom beijjedtetek Kép, hogy esetleg nők is lesznek a helyszínen ezért lebeszélem majd az asszonyt arról, hogy jöjjön. Persze ha mondtam volna, hogy modellkedik és műcicijei vannak lehet máskép álltatok volna hozzá Kép

#1506 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 08:31

Idézet

Mivel látom beijjedtetek Kép, hogy esetleg nők is lesznek a helyszínen ezért lebeszélem majd az asszonyt arról, hogy jöjjön. Persze ha mondtam volna, hogy modellkedik és műcicijei vannak lehet máskép álltatok volna hozzá Kép
Ez esetben az asszonyod jöhet, te viszont maradj otthon. A munkahelyemről tudok hozni kamerát, meg profi világítást. Pár pohár jó bor után talán még egy szolíd, kis erotikus forgatásban is benne lenne. Kép

No, ez csak vicc volt, remélem nincs harag. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1507 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 08:44

Idézet

Idézet

Ez esetben az asszonyod jöhet, te viszont maradj otthon. A munkahelyemről tudok hozni kamerát, meg profi világítást. Pár pohár jó bor után talán még egy szolíd, kis erotikus forgatásban is benne lenne. Kép

Tudom, csak vicceltél. Én is. Szóval egy képzelt nő által végzett képzelt megcsalása nem igen zavar :Đ

#1508 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 27. 08:51

Idézet

Idézet

Khmmm...Ha ilyen pajzánkodásra is vágytok a szőlőtőkék között, sztem ezt is meg tudjuk oldani Jamesal.Kép

Egyébként tegyük fel, hogy nyáron megyünk és közel a strand, szal elég csak oda lemenni, ha akarsz valamit...valakitől...Kép Amolyan kő kóla? stílusban, tutra bukni fognak rátok...Kép

#1509 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 09:12

Idézet

Idézet

Idézet

Mivel látom beijjedtetek Kép, hogy esetleg nők is lesznek a helyszínen ezért lebeszélem majd az asszonyt arról, hogy jöjjön. Persze ha mondtam volna,

Khmmm...Ha ilyen pajzánkodásra is vágytok a szőlőtőkék között, sztem ezt is meg tudjuk oldani Jamesal.Kép

Nem igen hiszem, hogy Veled és James-szel akarna közülünk akárki is pajzánkodni. KépKépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#1510 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 27. 09:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mivel látom beijjedtetek Kép, hogy esetleg nők is lesznek a helyszínen ezért lebeszélem majd az asszonyt arról, hogy jöjjön. Persze ha mondtam volna,

Nem igen hiszem, hogy Veled és James-szel akarna közülünk akárki is pajzánkodni. KépKépKép
Ez jó. Mondhatni feldobtam a labdát. Kép Természetesen nem ebben a formában kell értelmezni. Kép

#1511 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:47

Idézet

Idézet

Ez jó. Mondhatni feldobtam a labdát. Kép Természetesen nem ebben a formában kell értelmezni. Kép
Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#1512 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:57

Idézet

Idézet

Idézet

Kép

Mencshelyi bográcsgulyás+biolencse=KépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...ns_more/155.gif

#1513 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:13

Idézet

Mencshelyi bográcsgulyás+biolencse=KépKépKépKépKép
A piát nem bírom, Zsuhoz hűséges vagyok és utálom a fejhallgatós fiúk és lányok által a keverőpult mögött kreált zenét. Viszont a bográcsgulyás és úgy általában a magyaros, fűszeres ételek a gyengéim. Szeretem a jó hangulatot, a favicceket (reccs) és úgy általában az emberek nagy többsége nem érti a humorom. Szerencsére a Gékásztikfór tagjaiban értő fülekre akadtam. Szóval én már nagyon várom a találkát. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#1514 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:09

Battameg! Most nézem, ha vonattal megyek 5 óra a legjobb idő.
És ez még csak Veszprém.

#1515 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:14

Idézet

És ez még csak Veszprém.
Tudom miről beszélsz. Amikor táborba mentem vonatal Rakamazra, az laz 8 óra volt, de az eddigi legtöbb vonatozásom az a bulgáriai nyaralás alkalmával volt. Több mint 24 óra volt (kétszer)...

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1516 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:20

Idézet

Idézet

És ez még csak Veszprém.
Tudom miről beszélsz. Amikor táborba mentem vonatal Rakamazra, az laz 8 óra volt, de az eddigi legtöbb vonatozásom az a bulgáriai nyaralás alkalmával volt. Több mint 24 óra volt (kétszer)...
Az a gond, hogy alsó hangon 10 óra az út oda vissza. Gyakorlatilag majnem annyit vonatoznék mint amennyit ott lennék. Az meg nem túl rózsás, hogy őszinte legyek.

#1517 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:54

Idézet

Idézet

Idézet

És ez még csak Veszprém.
Az a gond, hogy alsó hangon 10 óra az út oda vissza. Gyakorlatilag majnem annyit vonatoznék mint amennyit ott lennék. Az meg nem túl rózsás, hogy őszinte legyek.
A mozdonyvezető biztos rákapcsolna kicsit, hogy ha megmondanátok neki, hogy milyen jó kis kaja várja.KépKépKépKépKépKép

#1518 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 17:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

És ez még csak Veszprém.
A mozdonyvezető biztos rákapcsolna kicsit, hogy ha megmondanátok neki, hogy milyen jó kis kaja várja.KépKépKépKépKépKép
Csak nem őtKépKépKép

Porch Monkey 4 Life!

#1519 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 17:25

Kasy: Mi lenne ha ledumálnánk bio-val, hogy a gkásztikfór Szolnokon találkozzon és onnan kocsival menjünk tovább??
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1520 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 17:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ja, srácok, ez csak az én szerény véleményem: párok ne jöjjenek, ez GK tali, nem össznépi tali! KANBULI! Persze nem gond, ahogy érzitek! Még én sem tudom, megyek-e, de asszonyka nélkül, az tuti! KépKép
Ja, és hormit ne hívjátok, mert akkor "baleset" éri és elásom valahol egy szőlőben.
hormi vagy én?Válasszatok! Kép
Na nehogy mán te ne gyere.... Nemsoká talizunk egy sörözésre, mint múltkor Ragnával te. Amint megkapja a vándorcetlit, beülünk egy sörre valahova. Áll az alku?
Áll! De ne legyünk puhapöcsök, jöjjön már létre a dolog! Októberre megkapja a cetlit?:Đ
Tehát vándorcetlitől függetlenül valamelyik hétköznap délután , mondjuk 2 hét múlva Uhuzhatnánk egyet! Ragna is jöhet!
Jó. De lehetne a jöhő hét is. Norbbal úgyis terveztünk valami összeülőset.
Nekem a jövőhéten minden nap jó, kivéve a pénteket mert valszeg oztálytalálkozóm lesz.

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.