Idézet
Ány: Bocsi, innemtől Ányy ! De én sem Tjames vagyok, hanem tjames
Nem mellesleg jegyezzétek meg a becenevem James. Nem Dzsémsz (bár sokan így mondják...) hanem ahogy írod james. ![]()
Norb: Mindegy mikor van a vizsgád. Ha aznap, akkor is ott a helyed este!
Utazók: Idegenvezetés bizonyosan lesz Veszprémből. Még kigondolom pontosan hogyan, de N360-nak előre is köszönet. Valszeg nekem lesz elég dolgom a pincénél aznap, de ha legalább Nagyvázsonyig eljut a delegáció...jobbesetben Mencshelyre...akkor oda simán beugrom. Akaliba ha érkezik valaki az sem probléma. De ha kell két autó veszprémből...azt is megszervezem.
Ja még egy kis plusz infó. Ha valaki nem akar sátrazni, de már a pincében nem lesz töb hely, a balatonakalii kempingben tudok foglalni occsójért lakókocsit. 1db 4személyes nem lehet akadály, csak tudni kéne mielőbb. Akali kocsival max 7-8 perc a tatort-tól (tetthely...ha valaki még emlékszeik a sorozatra)
Lassan jegyzetelnem kell...jöhetnek az ötletek! Persze azért nem én vagyok Dévényi Tibi bá, minden kívánságot nem lehet teljesíteni. Pl kérdezte valaki hogy van e Net elérhetőség. Hát: LOL. Örűjj hogy villany van.
Pl én úgy gondoltam hogy elég lenne 3 féle rövid, 3 féle üdítő, 3 féle hosszú ital. Esetleg kívánalmak? Aztán öszesítünk...

Súgó
A téma zárva.