HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#21 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 30. 19:05

És mondasz is vagy megtartod magadnak?:Đ:D Amugy rohdt kényes vagy:D,de mint lentebb is írtam osztom a véleményed! Mellesleg mi az hogy csak lenézel??Jösz és kész:D:D:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#22 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 19:41

Kenyes vagyok mint az allat. Van egy hely itt a kornyekunkon ahova neha-neha lenezek. Rendkivul idegesito, amikor rateszem a kezem az asztalra es odaragad:D Plane amikor nem tudok hova hamuzni... Remalom:DD 11kerben aszem a jéger nevezetu hely eleg jo. Egyszer voltam bent s akkor siman jo volt. De kozben rajottem, hogy ezek a helyek nem megfeleloek. Illetve van egy KO-KOcsma (ne tessek rosszra gondolni;D) nevezetu hely ami eleg jo, meg csocso is van. De az a 22.kerben van ami szerintem mindenkinek igen messze van.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#23 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 21:13

Miért kell nekünk pont egy kocsmába menni?? Nem hiszem el hogy BP-n nincs egy kultúrált hely se!!!Na nagy budapestiek mondjatok jó helyeket!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#24 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 30. 23:51

ez csak egy amolyan proba dolgo volt.
mi ebbol a tanulsag?
az, hogy a kuytat nem erdekli a dolog, ha volna tali, akkor is volnank vagy 3en-4en, de lehet sokat mondtam.
en meg mindig ugy gondolom, hogy ezt egy budapesti embernek kellene szervezni, aki ert is a dolgokhoz es esetleg nagyobb koze van a gkhoz, mint a mezei usereknek.
en dijjazom a talit, csak mondjatok mikor es hol.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#25 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 07. 01. 11:49

Ronda vitának vagyok szemtanuja! Kép

Majd én elintézem ezt a dolgot! Legyen------>SOPRON!Kép

Na? Na? VOLT fesztivál? Na? Köll? Nem köll? Soron mindenkinek útba esik!.....ha Bécsbe megy!Kép

#26 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 11:51

Hat miert pont kocsmaba? Mondj jobb helyet, mondjuk szombat delelott alatkert? Esetleg este cirkusz? Vagy ott van a gellert szallo kavezoja, egy este meg van ugy 5000-10000bol. Nos szerintem tisztazni kene kinek mi az elvarasa. Egyebbkent a kocsma nem feltetlenul egy kis szart takar, mint mondjuk egy faluban ahol a 80 evesek idoznek napi 26 orat, vagy pl bp legeldugottabb helyein a kis presszok, ahol mindenki kivan mint az allat. Pl ez a ko-kocsma amirol beszeltem, van benne nehany asztal, csocso asztal, rendes kiszolgalas, hamutal, normalis arak. Nincsenek 1000 eves emberek kik az eletuk elozo 999 evet ott toltotek. Viszont van orias kivetito ahol az esetleges EB-t szoktak nezni. Ezen a helyen, nem latni tul sok koszt a foldon. Szoval olyan normalis. De ha peldaul olyan helyet akartok ami ennel is tisztabb. Akkor ott vannak a bevasarlo kozpontok, egy ket gyorseterem, 1-2 happy meal menu, es kesz is az ovodas talakozo...ohh jeah:D
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#27 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 11:52

VOLT fesztival! Siman, en tamogatom:D

#28 Guest__*

Elküldve: 2004. 07. 01. 11:58

Válasszunk ki egy kis falut valami jól eldugott helyen és rohanjuk le a kocsmáját! KépKép

Gondoljatok bele hogy mekkorát néznének egy kis faluban az emberek hogy egy vadidegen horda lerohanja a kiskocsmát és utánna részeden dülöngél az árokparton! Aztán távozik!Kép

#29 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 13:16

akkor talalkozunk volt feszten!!!:)ki melyik sator elot fog fekudni?? fetrengeni??:Đ))
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#30 Guest__*

Elküldve: 2004. 07. 01. 13:19

Az a legtutibb hogy én soproni vagyok de azt sem tudom hirtelen hogy mikor lesz a VOLT fesztival! Kép Vagy már VOLT?Kép

#31 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 16:15

Sopron??Ugye vicceltek?????? Ennyi erővel a Szigeten is lehetne nem??

Azt se tudjuk ki szervezi...LOL?? Valaki vállalja el!!Kép

#32 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 23:25

en dijjazom a szigetes talit. Kép
eccer ugy is el akartam oda jutni, hat itt az alkalom.

#33 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 23:28

A Szigetről röviden annyit, hogy majd 4000FT a jegy-a napi asszem- szóval...de nekem mind1 csak valaki vállalja már el a szervezést PLS!

#34 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 02. 15:56

Hmmm, tobbszoros tuljelentkezes:DDD Ha vege a sulimnak, lehet majd kezembe veszem a dolgot, de nem igerek semmit, mert van dolgom boven a nyar hatralevo reszeben is. De ha addig nem valaja senki akkor lehet bevalalom, de mondom meg1x nem igerek semmit!

#35 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 09:44

Én is észrevettem:D:D

Sopronba tuti nem megyek az rohadt messze van nekem...BP legyen a hely, csak hogy ott mi meg mikor az itt a kérdés.

#36 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 23:32

en amondo vagyok, ha pesten akarunk talit, akkor pesti legyen a szervezo, mert o ismeri a helyeket ott, stb...

#37 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 18:43

Legyen EMi-nélKépKépKépKép Ez csak vicc volt, de lehet díjazná az ötletetKépKép

Kukac elvtárs teljes mértékben igazad van!!Kép

#38 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 20:52

Lehet hulye 5let, de nem lenne nagyobb fles, mondjuk a balaton parton megtartani valahol. Megis csak nyar van. Balatonalmádiban vagok is egy jo helyet. Utana meg mondjuk satroban lehet aludni. Azt masnap (vagy kesobb) haza.

#39 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 20:55

Azt is jó lenne tudni ki akar jönni...előbb legyen meg háányan,majd utána hova,mikor!

#40 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 23:41

en tuti benne vagyok a buliban. Kép

es azt is tom hol van myko. KépKép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • 1